- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.141
Kızlar benim de sonucum pozitif çıktı çok korkuyorum ya
Evet covid 2 sinovac olmuştum ama bilmiyorum hafif mi 6 gün oldu bugün baş ağrısı boğaz yanması falan var ateşim yok hafif öksürüyorum inşallah kötüleşmez
Çok geçmiş olsun..
50 mg dedi doktorum farketmiyorsa tok giderim o zaman gerçi aç veya tok bana farketmez ama çok su içen biriyim susuzluğa dayanamam :)
İnşallah senin var mı belirtin ben çok korktum kan sulandırıcı verdi 14 gün bi de karantina
Geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız. Bende hastane sürecinde ve hastane sonrası 10 gün kan sulandırıcı iğne kullandım
Siz de gebeyken mi oldunuz
Teşekkür ederim cevabınız içinBizimkiler öyle dedi sadece o şekerli suyu içtikten sonra 1 saat boyunca su bile yasak yeme içme olmadan bekleniyor benide su ihtiyacı zorladı
Sertleşmeden kastınız bebeğin toplanması mi oluyo ya benim bebek çok toplaniyo sanki kafasını poposunu dayiyo gibi sizinde öyle miKızlar ben 29 haftalık hamileyim gün içinde vajinamda bıçak saplanması ve göbek deliği çevremde sertleşme oluyor normal mi sizce yaşamış olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın zaten 6 gün olmuş.. hamilelerde bebeğin hücreleri sayesinde virüsle daha hızlı savaşıyormuşuz öyle duymuştum ama doğruluğu ne kadar bilmiyorum çevremde hamile olup ta kolay atlatan çok varEvet covid 2 sinovac olmuştum ama bilmiyorum hafif mi 6 gün oldu bugün baş ağrısı boğaz yanması falan var ateşim yok hafif öksürüyorum inşallah kötüleşmez
Öyle sanırım anlık bi sertlik oluyo geçiyo yani sanki ittiriyo gibiSertleşmeden kastınız bebeğin toplanması mi oluyo ya benim bebek çok toplaniyo sanki kafasını poposunu dayiyo gibi sizinde öyle mi
Yaa yanlız degılım demek ki.. Allah yardımcımız olsun. Kanguru daha önce kullandın mı? Ne kadarlıkken basladın kanguruya? Allah ın izniyle bahara bi gelirsekHerkeste aynı olmuyor. Ayrıca acısa bile emzirmeyi öğrendiğinde geçiyor
Benimki tamamen imkansız sanırımiki küçük çocuk birde bebekle büyük oğlumu okula götürmeyi planlıyorum
Oğlum çok hevesliydi o yüzden yazdırdım bende. Birde 3.5 yaşında kardeşi var şimdi bebekte olacak. Ben bebeği kanguruya koyup, kötü havalarda minibüsle gitmeyi düşünüyorum. Çünkü bırakacağım hiçbir yer yok. Hep 1. Sınıfa gitseydi mecbur götürmek zorunda olduğumu düşünüp götürücem İnşaAllah.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun..Teşekkür ederim çok sağolun
Teşekkür ederim canım ben de soğuk algınlığı sandım boğazım yanıyordu burnum yanıyordu hatta bugün biraz burnum akıyor çok halsiz değilim sanki hesaplandık bugün 10. Günmüş belirtiler çıkalı eşim öyle diyor yani ateş falan varsa muhtemelen o da pozitif dikkat edin benim 2 doz sinovac aşım var keşke biontech de olsaydım çok pişmanım daha da hafif geçirebilirdimCanım öncelikle çok geçmiş olsun..
benim eşimde iki gündür geceleri ateşleniyor. ara sıra hafif öksürme oluyor. gündüz genel olarak iyi durumda..
test yaptırmaya ikna edemedim üşüttüm diyor... acaba sizdeki belirtiler nelerdi. aynı evdeyiz bana da bulaşır diye korkuyorum aşı olmadığım için bebeğe zararı olur mu korkuyorum..
covid geçirenlerden bilgi alabilir miyim neler yapabilirim önlem amaçlı
anladım canım bana da pozitif gibi geliyor odaları ayırdık çok temasta olmamaya çalışıyorum ama ne kadar olmasa yemek getirip götürüyom, yıkıyom klorakla siliyom heryeri filan ama sanki benimde burnum yanıyor başım ağrıyor gibi. doktorum aşı önermediği için olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah çok çokkk hafif geçer inşallahhh tek duamTeşekkür ederim canım ben de soğuk algınlığı sandım boğazım yanıyordu burnum yanıyordu hatta bugün biraz burnum akıyor çok halsiz değilim sanki hesaplandık bugün 10. Günmüş belirtiler çıkalı eşim öyle diyor yani ateş falan varsa muhtemelen o da pozitif dikkat edin benim 2 doz sinovac aşım var keşke biontech de olsaydım çok pişmanım daha da hafif geçirebilirdim
Doktor nasıl önermez ya çok şaşırıyorum sen bi test ver istersen kan sulandırıcı başladı hemenanladım canım bana da pozitif gibi geliyor odaları ayırdık çok temasta olmamaya çalışıyorum ama ne kadar olmasa yemek getirip götürüyom, yıkıyom klorakla siliyom heryeri filan ama sanki benimde burnum yanıyor başım ağrıyor gibi. doktorum aşı önermediği için olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah çok çokkk hafif geçer inşallahhh tek duam
Neden kan sulandirici verdiler...Bana hicbirsey vermediler hamile olduğum için. Kendi doktorum da normal vitaminlerini kullan yeter dedi...maşallah çok hafif atlattım.bol portakal mandalin yedim şu içtim bir haftam kaldı karantinanin bitmesine....korkma ALLAHINI izniyle sende hafif atlatırsın insİnşallah senin var mı belirtin ben çok korktum kan sulandırıcı verdi 14 gün bi de karantina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?