2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Doktor nasıl önermez ya çok şaşırıyorum sen bi test ver istersen kan sulandırıcı başladı hemen
her doktorun görüşü gebelikte farklı seyrediyor demek ki canım.
ben zaten başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum 1 düşüğüm olduğu için.
doğru diyorsun ben bi test yaptırayım olmazsa bakalım

Ben pozitifim eşimle aynı yatak oda kullanmamiza rağmen masallah onda birsey olmadı...garip bi hastalık kimde nasıl olacağı belli olmuyor....hatta diyor boşu boşuna karantinaya girdim diye

Merhabalar A101 e 350 liraya 3 kapaklı 4 raflı askılıklı gardırop geldi aldık kurduk güzel inşallah uzun süre kullanırız diye düşünüyoruz.bizim gibi ekonomik şeyler bakanlar için fikir olsun

Son düzenleme:
Ben aldım iki tane çok yumuşak beğendim yani.Şu renkli bulutlu olan takımla,kırmızı püsküllü olanı 5li
Çok tatlı iki modelde güle güle kullansın minik inşallah bende bir modele karar verip alayım çok sagol canım. Yorumlarda biri iyi demiş biri pamuk degil demiş o yuzden kafam karısmıstı :)

Merhabalar A101 e 350 liraya 3 kapaklı 4 raflı askılıklı gardırop geldi aldık kurduk güzel inşallah uzun süre kullanırız diye düşünüyoruz.bizim gibi ekonomik şeyler bakanlar için fikir olsun
Ya bende şifonyer bakıyorum ama dolapta baya genişmiş.O askılı kısımın altı gereksiz boş oraya raf filan yaptırılırsa daha kullanışlı olabilir sanki

Canım gebelikte rutinmiş covid için direkt başladı bana bilmiyorum C vit başladı bi de ateşim falan çıkmıyor ben de grip gibiyim baya da geçti günler ama senin belirtilerin neydi semptomsuz mu yoksa

Ya bende şifonyer bakıyorum ama dolapta baya genişmiş.O askılı kısımın altı gereksiz boş oraya raf filan yaptırılırsa daha kullanışlı olabilir sanki
Evet geniş.dediğiniz gibi askılı kısmın altına çekmece ya da raf olsa iyimiş ama nettekilerin yarı fiyatı.o yüzden normal olarak gördük ilerde raf falan yapabiliriz.şimdilik 4 raf ve askı yeter diye düşündük.o boş kısma da bez ıvır zıvır şeyleri koyarız.ütülediklerimi asmak için askılı istedim yoksa şifonyer de olabilirdi

Herkese selamlar Kızlar, ilk 1 ay için tulum içine uzun kollu mu kısa kollu mu body kullanacaksınız? Kararsız kaldım, kış bebekleri sonuçta. Özellikle ilk günlerde daha çok üşüyorlarmış ya.
Merhaba biz uzun kollu aldık zıbınları.tulum giydirmeden önce onları giydiririz üstüne yelek ya da battaniye de kullanırız

Herkese selamlar Kızlar, ilk 1 ay için tulum içine uzun kollu mu kısa kollu mu body kullanacaksınız? Kararsız kaldım, kış bebekleri sonuçta. Özellikle ilk günlerde daha çok üşüyorlarmış ya.
Uzun kollu buyuk kızımda ekim sonu dogmustu onada uzun kollu kullandım. Hatta bu sefer hastane cıkısı olarak cok almıcam bir tık kalın takımlar alıcam

Kesinlikle raf attır canım. Sanırım a101 de ıkılı olan kısımda sadece askı var yanlıs hatırlamıyorsam. Bizim dolapta ıkılı olan kısımda ıkı cekmece artı askı var 5 yıldır askılıgı asagı alıp ustune raf mı yaptırsak dıyordum yaptırmamıstık. Şimdi yaptırdık niye 5 senedir yaptırmamısım diyorum. Folap daha kullanıslı daha düzenli oluyor rafa 30 tl verdık yanlıs hatırlamıyorsam ölcüyü verdik kestiler biz evde taktık. Sen 2 raf attırsan cok guzel olur. Bebek eşyası ne olacak diyorsun ki ben aşırı eşya alan biri olmama ragmen oyuncak vs için bile kullanıslı olur güzel gunlerde kullanmak nasip olsun.

Ben kısa kollu giydiririm diye düşünüyorum evim termalli ...
Canım gebelikte rutinmiş covid için direkt başladı bana bilmiyorum C vit başladı bi de ateşim falan çıkmıyor ben de grip gibiyim baya da geçti günler ama senin belirtilerin neydi semptomsuz mu yoksa
Bana vermediler hicbirsey...iki gün atesliydim grip sandım sonra toparladım ama bir baktım karnima sürdüğüm kremin kokusu yok gittim telaşla herseyi kokladım hiç koku yok öyle teste gittim. Hafif oksurugun oldu okadar

Pozitif cikan arkadaşlara acil sifalar diliyorum.
Biz de esimle 3 gunlugune tatile gittik, cok dikkat ettik ama yine de psikolojik olarak bir oram agriyor, bir buram agriyor. Bogazim bir tahriş gibi, bir iyi..
Keske gitmeseydim dedim burnumdan geldi. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…