- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.161
her doktorun görüşü gebelikte farklı seyrediyor demek ki canım.Doktor nasıl önermez ya çok şaşırıyorum sen bi test ver istersen kan sulandırıcı başladı hemen
Ben pozitifim eşimle aynı yatak oda kullanmamiza rağmen masallah onda birsey olmadı...garip bi hastalık kimde nasıl olacağı belli olmuyor....hatta diyor boşu boşuna karantinaya girdim diyeanladım canım bana da pozitif gibi geliyor odaları ayırdık çok temasta olmamaya çalışıyorum ama ne kadar olmasa yemek getirip götürüyom, yıkıyom klorakla siliyom heryeri filan ama sanki benimde burnum yanıyor başım ağrıyor gibi. doktorum aşı önermediği için olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah çok çokkk hafif geçer inşallahhh tek duam
Ben aldım iki tane çok yumuşak beğendim yani.Şu renkli bulutlu olan takımla,kırmızı püsküllü olanı 5liKızlar lütfen buna cevap verin
Trendyolda imaj marka hastane cıkısları var alan var mı?
Çok tatlı iki modelde güle güle kullansın minik inşallahBen aldım iki tane çok yumuşak beğendim yani.Şu renkli bulutlu olan takımla,kırmızı püsküllü olanı 5li
Ya bende şifonyer bakıyorum ama dolapta baya genişmiş.O askılı kısımın altı gereksiz boş oraya raf filan yaptırılırsa daha kullanışlı olabilir sankiMerhabalarA101 e 350 liraya 3 kapaklı 4 raflı askılıklı gardırop geldi aldık kurduk güzel inşallah uzun süre kullanırız diye düşünüyoruz.bizim gibi ekonomik şeyler bakanlar için fikir olsun
Kalıpları nasıl canımBen aldım iki tane çok yumuşak beğendim yani.Şu renkli bulutlu olan takımla,kırmızı püsküllü olanı 5li
Canım gebelikte rutinmiş covid için direkt başladı bana bilmiyorum C vit başladı bi de ateşim falan çıkmıyor ben de grip gibiyim baya da geçti günler ama senin belirtilerin neydi semptomsuz mu yoksaNeden kan sulandirici verdiler...Bana hicbirsey vermediler hamile olduğum için. Kendi doktorum da normal vitaminlerini kullan yeter dedi...maşallah çok hafif atlattım.bol portakal mandalin yedim şu içtim bir haftam kaldı karantinanin bitmesine....korkma ALLAHINI izniyle sende hafif atlatırsın ins
Canım ben 0-3 ay aldım ama yenidoğan gibi Yani çok büyük değil doğunca bile giyebilirKalıpları nasıl canımben de bakacağım da
Evet geniş.dediğiniz gibi askılı kısmın altına çekmece ya da raf olsa iyimiş ama nettekilerin yarı fiyatı.o yüzden normal olarak gördük ilerde raf falan yapabiliriz.şimdilik 4 raf ve askı yeter diye düşündük.o boş kısma da bez ıvır zıvır şeyleri koyarız.ütülediklerimi asmak için askılı istedim yoksa şifonyer de olabilirdiYa bende şifonyer bakıyorum ama dolapta baya genişmiş.O askılı kısımın altı gereksiz boş oraya raf filan yaptırılırsa daha kullanışlı olabilir sanki
Merhaba biz uzun kollu aldık zıbınları.tulum giydirmeden önce onları giydiririz üstüne yelek ya da battaniye de kullanırızHerkese selamlarKızlar, ilk 1 ay için tulum içine uzun kollu mu kısa kollu mu body kullanacaksınız? Kararsız kaldım, kış bebekleri sonuçta. Özellikle ilk günlerde daha çok üşüyorlarmış ya.
Uzun kolluHerkese selamlarKızlar, ilk 1 ay için tulum içine uzun kollu mu kısa kollu mu body kullanacaksınız? Kararsız kaldım, kış bebekleri sonuçta. Özellikle ilk günlerde daha çok üşüyorlarmış ya.
Kesinlikle raf attır canım. Sanırım a101 de ıkılı olan kısımda sadece askı var yanlıs hatırlamıyorsam. Bizim dolapta ıkılı olan kısımda ıkı cekmece artı askı var 5 yıldır askılıgı asagı alıp ustune raf mı yaptırsak dıyordum yaptırmamıstık. Şimdi yaptırdık niye 5 senedir yaptırmamısım diyorum. Folap daha kullanıslı daha düzenli oluyorEvet geniş.dediğiniz gibi askılı kısmın altına çekmece ya da raf olsa iyimiş ama nettekilerin yarı fiyatı.o yüzden normal olarak gördük ilerde raf falan yapabiliriz.şimdilik 4 raf ve askı yeter diye düşündük.o boş kısma da bez ıvır zıvır şeyleri koyarız.ütülediklerimi asmak için askılı istedim yoksa şifonyer de olabilirdi
Renkli bulutlu takımı aldım bende canımBen aldım iki tane çok yumuşak beğendim yani.Şu renkli bulutlu olan takımla,kırmızı püsküllü olanı 5li
Yaa güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah canımRenkli bulutlu takımı aldım bende canımevdeki bebek battaniyesıyle cok uyumlu olacak hastanede bunu kullanırız inşallah
İnşallahYaa güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah canım
Ben kısa kollu giydiririm diye düşünüyorum evim termalli ...Herkese selamlarKızlar, ilk 1 ay için tulum içine uzun kollu mu kısa kollu mu body kullanacaksınız? Kararsız kaldım, kış bebekleri sonuçta. Özellikle ilk günlerde daha çok üşüyorlarmış ya.
Bana vermediler hicbirsey...iki gün atesliydim grip sandım sonra toparladım ama bir baktım karnima sürdüğüm kremin kokusu yok gittim telaşla herseyi kokladım hiç koku yok öyle teste gittim. Hafif oksurugun oldu okadarCanım gebelikte rutinmiş covid için direkt başladı bana bilmiyorum C vit başladı bi de ateşim falan çıkmıyor ben de grip gibiyim baya da geçti günler ama senin belirtilerin neydi semptomsuz mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?