- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.181
Burda tecrübeli insanların olması güzel teşekkür ederiz :)Kesinlikle raf attır canım. Sanırım a101 de ıkılı olan kısımda sadece askı var yanlıs hatırlamıyorsam. Bizim dolapta ıkılı olan kısımda ıkı cekmece artı askı var 5 yıldır askılıgı asagı alıp ustune raf mı yaptırsak dıyordum yaptırmamıstık. Şimdi yaptırdık niye 5 senedir yaptırmamısım diyorum. Folap daha kullanıslı daha düzenli oluyorrafa 30 tl verdık yanlıs hatırlamıyorsam ölcüyü verdik kestiler biz evde taktık. Sen 2 raf attırsan cok guzel olur. Bebek eşyası ne olacak diyorsun ki ben aşırı eşya alan biri olmama ragmen oyuncak vs için bile kullanıslı olur güzel gunlerde kullanmak nasip olsun.
Evet bende hep pahalı olur dıyordumBurda tecrübeli insanların olması güzel teşekkür ederiz :)yaptırması baya uyguna gelmiş bizde yaptıralım eşime diyim de
Geçmiş olsun...psikolojikde olabilir tabi...biz Temmuzda gitmiştik kimsenin dikkat ettigi yok tatil yerlerinde...resmen corona yok gbi...bizde dikkat etmedik ...sukur birsey olmadı....tatil candır ya...iyikide gitmişsiniz bosverin...olacağı varsa oluyor...pandemin8n en yoğun döneminde toplu taşımayla ise gittim geldim birsey olmadı ama idari izinliyim evde yakalandimPozitif cikan arkadaşlara acil sifalar diliyorum.
Biz de esimle 3 gunlugune tatile gittik, cok dikkat ettik ama yine de psikolojik olarak bir oram agriyor, bir buram agriyor. Bogazim bir tahriş gibi, bir iyi..
Keske gitmeseydim dedim burnumdan geldi. :/
Bana hediye olarak geldi canım ben beğendim kalitesini güzel görünüyor. Henüz yıkamadım ama solma vs yapar mı bilemiyorum penyesi iyiydiKızlar lütfen buna cevap verin
Trendyolda imaj marka hastane cıkısları var alan var mı?
Sagol canımBana hediye olarak geldi canım ben beğendim kalitesini güzel görünüyor. Henüz yıkamadım ama solma vs yapar mı bilemiyorum penyesi iyiydi
Ben en son detaylıya girmiştim oda 1,5 ayı gectıKızlar bugün 28+6 ydım son adete göre ama kontrolde 27+5 çıktık kilo olarak 1150 gram boy da 36,5 cm sizce nasıl? Bana yakın haftalarda olanlar sizlerinki de böyle mi? Her ne kadar kıyaslamayın deseler de insanın içi rahat etmiyor işteBana az gibi geldi kilosu bir önceki 960 gramdı 4 haftada 200 gram almış
Ay şaka gibi bizde aldık kurduk bile çokta iyi olduEvet geniş.dediğiniz gibi askılı kısmın altına çekmece ya da raf olsa iyimiş ama nettekilerin yarı fiyatı.o yüzden normal olarak gördük ilerde raf falan yapabiliriz.şimdilik 4 raf ve askı yeter diye düşündük.o boş kısma da bez ıvır zıvır şeyleri koyarız.ütülediklerimi asmak için askılı istedim yoksa şifonyer de olabilirdi
Güle güle giydir kullan canım Allah içine sindirsinSagol canımaldım bende bir takım guzel gelir inşallah
Tansiyonla ilgili olabildiğini hiç duymadım ben canım daha önce.Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. Bugün 27+2 çıktık ultrasonda. Ama bebeğin göbek çevresi ölçümü 26 hafta çıktı. Doktor düzenli tansiyon ölçmemi istedi. 980 gram 35 cm çıktı. Böyle bir şey başına gelen var mı? Minyon annelerde bebek zayıf olabiliyor ya da bir problem mi ne varmış tansiyon çıkartır o diyor onun olup olmadığına bakmamız için tansiyon ölç 2 günde bir dedi. Böyle bir durumda olan var mı ya da bu haftalarda?
Gayet normal çıktı aslında doktorun söylediği o problemin belirtisi sanırım annede tansiyon yükselmesiymiş.. O ihtimali de göz önünde bulundurup ölç düzenli dediTansiyonla ilgili olabildiğini hiç duymadım ben canım daha önce.
Doktordayken tansiyonun yüksek veya düşük mü çıktı neden takip et dedi ki
Tam olarak hiç bişey hazır değil aslında bizimKizceler nasılsınızkacinci haftada hastane cantasi hazirlamaya baslayacaksiniz plan olarak ne dusundunuz yani
merhaba beğendikçe birkaç hastane çıkışı battaniye aldım şuan tayin dönemi evimiz taşındı her şey kolilerde bekliyor, memleketteyim hepsi gözüme büyüyor doktor hastane bulunacak, ev yerleşecek, bebişin alışverişi yapılacak bana kalsa 30. hafta hepsi hazır olsun istiyorumKizceler nasılsınızkacinci haftada hastane cantasi hazirlamaya baslayacaksiniz plan olarak ne dusundunuz yani
Diğer iki oğlumun arası 18 ay. Sanırım 1 aylıkken falan kullanmaya başlamıştım. Şimdi sling falan bakıyorum o daha bir rahat gibi gözüküyorYaa yanlız degılım demek ki.. Allah yardımcımız olsun. Kanguru daha önce kullandın mı? Ne kadarlıkken basladın kanguruya? Allah ın izniyle bahara bi gelirsek
SevindimAy şaka gibi bizde aldık kurduk bile çokta iyi oldu
Çok benzer durumdayız ben de 29.haftadayım 7 kg aldım ama dr um çok iyi gidiyorsun diyor. 13-14 e kadar çok normalmiş kilolu değilsen başta. İlk 20 hafta hiç almamıştım sonra birden alınca ben de çok şaşırmıştım ama dert etmeye gerek yok verilir bi şekildeTeşekkür ederim tam da aradığım cevap buydu :) eczaneden mi aldınız ölçüm cihazını acaba. Kilolu hamile kalmadım ama 27 haftada 6 kilo aldım az değil ama çok fazla da sayılmaz sanırım :) daha önceki gebeliklerimde şeker çıkmadı inşallah bunda da çıkmaz. Bu gebeliğimde diğerlerinde yaşamadığım ne varsa yaşadım ondan korkuyorum biraz
33 de düşünüyorum benKizceler nasılsınızkacinci haftada hastane cantasi hazirlamaya baslayacaksiniz plan olarak ne dusundunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?