2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Burda tecrübeli insanların olması güzel teşekkür ederiz :) yaptırması baya uyguna gelmiş bizde yaptıralım eşime diyim de

Geçmiş olsun...psikolojikde olabilir tabi...biz Temmuzda gitmiştik kimsenin dikkat ettigi yok tatil yerlerinde...resmen corona yok gbi...bizde dikkat etmedik ...sukur birsey olmadı....tatil candır ya...iyikide gitmişsiniz bosverin...olacağı varsa oluyor...pandemin8n en yoğun döneminde toplu taşımayla ise gittim geldim birsey olmadı ama idari izinliyim evde yakalandim

Kızlar bugün 28+6 ydım son adete göre ama kontrolde 27+5 çıktık kilo olarak 1150 gram boy da 36,5 cm sizce nasıl? Bana yakın haftalarda olanlar sizlerinki de böyle mi? Her ne kadar kıyaslamayın deseler de insanın içi rahat etmiyor işte Bana az gibi geldi kilosu bir önceki 960 gramdı 4 haftada 200 gram almış

Ben en son detaylıya girmiştim oda 1,5 ayı gectı bu cumartesi gidicem inşallah o yuzden şu kadar cıktı diyemıycem ama bu gramlara hic takılma belki gecen belki de bu sefer daha hatalı ölçmüştür. Doktor olumsuz birşey demediyse hic takılma

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. Bugün 27+2 çıktık ultrasonda. Ama bebeğin göbek çevresi ölçümü 26 hafta çıktı. Doktor düzenli tansiyon ölçmemi istedi. 980 gram 35 cm çıktı. Böyle bir şey başına gelen var mı? Minyon annelerde bebek zayıf olabiliyor ya da bir problem mi ne varmış tansiyon çıkartır o diyor onun olup olmadığına bakmamız için tansiyon ölç 2 günde bir dedi. Böyle bir durumda olan var mı ya da bu haftalarda?

Ay şaka gibi bizde aldık kurduk bile çokta iyi oldu

Tansiyonla ilgili olabildiğini hiç duymadım ben canım daha önce.
Doktordayken tansiyonun yüksek veya düşük mü çıktı neden takip et dedi ki

Tansiyonla ilgili olabildiğini hiç duymadım ben canım daha önce.
Doktordayken tansiyonun yüksek veya düşük mü çıktı neden takip et dedi ki
Gayet normal çıktı aslında doktorun söylediği o problemin belirtisi sanırım annede tansiyon yükselmesiymiş.. O ihtimali de göz önünde bulundurup ölç düzenli dedi

Kizceler nasılsınız kacinci haftada hastane cantasi hazirlamaya baslayacaksiniz plan olarak ne dusundunuz yani
Tam olarak hiç bişey hazır değil aslında bizim acele etmeye gerek yok diyodum hep ama eylül e gelince acaba yetişecek mı diyorum bi sıkıntı oluyo içime ama yetişir inşallah eylül sonu gibi herşeyi bitirmek istiyorum ekim ayında rahat olmak için

Kizceler nasılsınız kacinci haftada hastane cantasi hazirlamaya baslayacaksiniz plan olarak ne dusundunuz yani
merhaba beğendikçe birkaç hastane çıkışı battaniye aldım şuan tayin dönemi evimiz taşındı her şey kolilerde bekliyor, memleketteyim hepsi gözüme büyüyor doktor hastane bulunacak, ev yerleşecek, bebişin alışverişi yapılacak bana kalsa 30. hafta hepsi hazır olsun istiyorum

Yaa yanlız degılım demek ki.. Allah yardımcımız olsun. Kanguru daha önce kullandın mı? Ne kadarlıkken basladın kanguruya? Allah ın izniyle bahara bi gelirsek
Diğer iki oğlumun arası 18 ay. Sanırım 1 aylıkken falan kullanmaya başlamıştım. Şimdi sling falan bakıyorum o daha bir rahat gibi gözüküyor

Çok benzer durumdayız ben de 29.haftadayım 7 kg aldım ama dr um çok iyi gidiyorsun diyor. 13-14 e kadar çok normalmiş kilolu değilsen başta. İlk 20 hafta hiç almamıştım sonra birden alınca ben de çok şaşırmıştım ama dert etmeye gerek yok verilir bi şekilde Hepsiburada dan almıştım içinde lancet ve çubuk da vardı set halinde aldım uğraşmamak için ama medikallerde daha uygun olabilir çok bakmadım

Bu arada beni devlet hastanesinden eğitim için aradılar pilates egzersiz ve eğitim verilecekmiş haftada bir gün 6 hafta sürecekmiş.sevindim böyle bir şey olmasına İnşallah kolayca doğruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…