2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de 31. Haftadan itibaren baslarim gibi düşündüm, ama hazir olur senin de, ben de eylul sonu gibi bitirirm herhalde az bsyler kalir tabii. Hic stres yapma olur bir sekilde
Hic stres yapma, hepsi yetisir daha zaman var, niyetine girdigin zaman 10gune biter her sey
33 de düşünüyorum ben kaldı 2 hafta
Ben de 31-33 arasi gecirdim icimden bakalim az kaldiiii

Ben çok mu aceleciyim acaba her şey hazır yıkandı ütülendi dizildi sadece valize koyması kaldı
Eğilip kalkabiliyorken iyi yapmışsınız güle güle kullanın etrafımdaki herkes son aya bırak dediği için erteledim bende.ama o kadar da sona bırakamam ağırlaşıyoruz 33 orta gibi geldi
İyi düşünmüşsün evet baya az kaldı

Gayet normal çıktı aslında doktorun söylediği o problemin belirtisi sanırım annede tansiyon yükselmesiymiş.. O ihtimali de göz önünde bulundurup ölç düzenli dedi
Bebeğe giden kan akışını filan de kontrol ediyorlar ona baktılar mı? Takip et tabiki mutlaka benim evimde var sorun olmamasına rağmen bakıyorum ben de gün içinde aklıma geldikçe

Bu arada valiz kime desem abartma ne gerek var kalmıyorsun bile hastanede diyor.ne düşünüyorsunuz bu konuda tecrübesizim küçük valiz gerekli mi ?

Aynen kendimi iyi hissediyorken yapayım dedim. İyi geçiyor normalde hamilelik ama 2-3 haftada bile çok fark ediyor artık daha çabuk yoruluyorum son ay çok canım sıkılır ama muhtemelen, 35. Haftadan itibaren çalışmayacağım yıllık izinle birleştircem doğum iznimi :)

Bu arada valiz kime desem abartma ne gerek var kalmıyorsun bile hastanede diyor.ne düşünüyorsunuz bu konuda tecrübesizim küçük valiz gerekli mi ?
Bence yeni valiz almaya gerek yok evde varsa kullanırsınız yoksa normal el çantaları iş görür ekstra masraf yapmaya gerek yok bir gece kalcaz sonuçta

Kesinlikle bir haftada bile değişim hissediyorum artık.biraz yürüyüş yapsam yoruluyorum. siz çalışan anneleri düşünemiyorum Allah kolaylık versin 35den sonra zaten riske atmayın ne zaman geleceği belli olmaz en iyisi izinleri birleştirmek
Bence yeni valiz almaya gerek yok evde varsa kullanırsınız yoksa normal el çantaları iş görür ekstra masraf yapmaya gerek yok bir gece kalcaz sonuçta
mantıklı en küçük boy yok el çantası ve sırt çantası iş görür o zaman

Sadece bebek için değil, hiç bir kişiyi ve konuyu aslında kıyaslamamak gerek..
Bebekte hepsi kendine özel.. Genetiğe, anne babaya bakıyor bu işler genelde.. Doktor “her şey iyi” dediği an eğer doktoruna güveniyorsan ötesini sorgulayıp dert etmeye değmez

Ben orta boy valiz götürmüştüm herşeyi kullanmadım basta ıkı kucuk canta yaparım dıyordum ama sanırım yıne orta boy valize koyarım çünkü her ihtimale karşı buyuk kızım ıcınde kıyafet koyarım. Ilk dogumda kalın battaniye almamıstım yanıma istemısler sonradan eşim gelip almıstı. Hatta sıgarsa ıcıne portbebeyide koyarım toplu olur öyle düşünüyorum bakalım

Biz öyle yaptık bileYalnız portbebe orta değil büyük boy valize sığabildiGerçi biz hastanede ailece 3 gün kalacağız diye hesapladık.

Biz öyle yaptık bileYalnız portbebe orta değil büyük boy valize sığabildiGerçi biz hastanede ailece 3 gün kalacağız diye hesapladık.
Yaa o zaman ayrı alırız onu cunku orta boy valiz iki bölümlü düzenli oluyor büyük o kadar kullanıslı degıl bizim aa neden o kadar uzun? Bana ilkinde normalde kalınmıyor sezaryanda 1 gece demıslerdi. Doktor annemlere dikişi cok demıs sanırım ondan mı bılmıyorum normal dogumda kalmamı istedi doktor bakalım bu sefer nasıl olacak

Elinde esyalarini alabilecek yeterli canta varsa ayri ayri da olur, illa valize gerek yok canim

Eylülde halletmemiz lazım aynen. Benim zaten nasipse Ekim sonu sezeryanim
Çanta yoksa mecbur valiz tabi...bebeğe bir çanta yapın. Kendinizede pijama iç çamaşırı ped vs koymak için küçük bir çanta yeter
3 gün mu niye 3 gün tatil mi bu bir gün sonra yolluyorlar

Başkası sorduğunda ben de rahatça bunları söylüyorum ama kendime söylenince bi durup acaba mı diyor insan bilmediğimizden değil, insan duymak istiyor başkasından da iyi bir sorun yok vs diye evham yapmak annelerin karakteristik özelliği olmuş onu anladım bu süreçte

Elinde esyalarini alabilecek yeterli canta varsa ayri ayri da olur, illa valize gerek yok canim
Cevap için sağolun.Bebek çantası almıştık kızınkine ona koyayım benimde küçük sırt çantam var eşyalarım ona sığar.orta boy valiz fazla büyük gelir küçük de almama gerek yok kalsın şimdilik.2 hafta sonra yıkar yerleştirirm

Oyyy hadi hayırlısı bakalim

Kizceler nasılsınız kacinci haftada hastane cantasi hazirlamaya baslayacaksiniz plan olarak ne dusundunuz yani
İyi canim ben 34. Hafta gibi hazırlamayı planliyorum. Hastane cantasi icin her sey hemen hemen hazir aslinda ama iste yikama utuleme yerlestirme falan 34. Haftada

İyi canim ben 34. Hafta gibi hazırlamayı planliyorum. Hastane cantasi icin her sey hemen hemen hazir aslinda ama iste yikama utuleme yerlestirme falan 34. Haftada
O da güzel bir hafta, ben biraz telaşlı garanticiyim ondan ama tamamlanmasi sürer ya, daha odasi gelecek vs. Anca yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…