- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.221
Heyecan gittikçe artıyo bendeBen de 31. Haftadan itibaren baslarim gibi düşündüm, ama hazir olur senin de, ben de eylul sonu gibi bitirirm herhalde az bsyler kalir tabii. Hic stres yapma olur bir sekilde
Hic stres yapma, hepsi yetisir daha zaman var, niyetine girdigin zaman 10gune biter her sey
Ben de 31-33 arasi gecirdim icimden bakalimaz kaldiiii
10 aylık yeğenim diş çıkarıyor bugün ağlamasını görünce aynısını düşündüm önce bi korktum acaba ben napcam diye sonra sabırsızlanıyorum bi an önce sağ salim kucağıma alayım inşallah diyeHeyecan gittikçe artıyo bendebi yandan çevredeki çocukların yaramazlıklarını görünce gözüm korkuyo ama onun sevgisi de ayrı olacak diye sabırsızlıkla doğumu bekliyorum
Valla önceki doğumda 3 gün kaldığımız için (sezeryan-özel hastane) ve kimse kimseyi yollamadığı için tatil gibi geldi bizeEylülde halletmemiz lazım aynen. Benim zaten nasipse Ekim sonu sezeryanim
Çanta yoksa mecbur valiz tabi...bebeğe bir çanta yapın. Kendinizede pijama iç çamaşırı ped vs koymak için küçük bir çanta yeter
3 gün muniye 3 gün tatil mi bu bir gün sonra yolluyorlar
Aaa niye üç gün tuttular sıkıntımı oldu...benimde özel hastane sezeryan. Bir gün sonra cikardilar kuzenlerim arkadaşlarımda öyle olduValla önceki doğumda 3 gün kaldığımız için (sezeryan-özel hastane) ve kimse kimseyi yollamadığı için tatil gibi geldi bizeTedbir pişmanlıktan iyidir sonuçta
Biz 1 gece fazladan kaldığımız için 2 gece yani 3 gün kaldık. Kontrolde sezeryan için yatış yapıldı, doktorum yoktu, ertesi sabah gelecekti diye onu bekledik, başka doktor istemedikYaa o zaman ayrı alırız onu cunku orta boy valiz iki bölümlü düzenli oluyor büyük o kadar kullanıslı degıl bizimaa neden o kadar uzun? Bana ilkinde normalde kalınmıyor sezaryanda 1 gece demıslerdi. Doktor annemlere dikişi cok demıs sanırım ondan mı bılmıyorum normal dogumda kalmamı istedi doktor bakalım bu sefer nasıl olacak
Sıkıntı olmadı, kendi doktorumun gelmesini bekledimAaa niye üç gün tuttular sıkıntımı oldu...benimde özel hastane sezeryan. Bir gün sonra cikardilar kuzenlerim arkadaşlarımda öyle oldu
Ben oda yapmiyorum simdilik canim zaten yanımızda yatircaz bir süre anne yanı yetecek o yüzden sadece ana seyleri aldık hastane icon bana depend, bebege bez ve islak mendil kaldi sadece onlari da indirim takip ediyorum oyle alacagim. Her halukarda bulunabilecek seyler oldugu ocon acele etmiyorumO da güzel bir hafta, ben biraz telaşlı garanticiyim ondanama tamamlanmasi sürer ya, daha odasi gelecek vs. Anca yani
Solomombaby yenidoğan aparatı ile almıştım. Uzun süre kullandım. Taki ağırlaşıp belimi ağrıtana kadar. Sling Oyalayıcı gibi duruyor ama alışınca pratik olarak bağlanabilir bence. Bakalım dha karar veremedim belki kanguru ile devam ederimHangisini kullanmıstın canım? Ya evet p yenıdogan ıcın daha uygun sanırım ama onuda baglamak oyalayıcı gıbı
Bime geldiğinde aldım ben tutar tutmazKızlar emzik aldınız mı alacak mısınız almalımıyız
Login • Instagram ben böyle bi sling aldım 2 parça bağlamaya gerek kalmıyor baya kullanışlı geldi 50 tl ye almıştımSolomombaby yenidoğan aparatı ile almıştım. Uzun süre kullandım. Taki ağırlaşıp belimi ağrıtana kadar. Sling Oyalayıcı gibi duruyor ama alışınca pratik olarak bağlanabilir bence. Bakalım dha karar veremedim belki kanguru ile devam ederim
Login • Instagram ben böyle bi sling aldım 2 parça bağlamaya gerek kalmıyor baya kullanışlı geldi 50 tl ye almıştım
Çok iyi ve kolay görünüyor yorumlara bakmak lazımLogin • Instagram ben böyle bi sling aldım 2 parça bağlamaya gerek kalmıyor baya kullanışlı geldi 50 tl ye almıştım
İnşallah bu sefer tek gecede cıkarsın hastane rahatta olmuyor malum :)Biz 1 gece fazladan kaldığımız için 2 gece yani 3 gün kaldık. Kontrolde sezeryan için yatış yapıldı, doktorum yoktu, ertesi sabah gelecekti diye onu bekledik, başka doktor istemedikBu yüzden tedbir amaçlı yine max 2 gece kalacağız diye hazırlanıyoruz.
Sagol canım memnunsun madem bende o markaya bakayımSolomombaby yenidoğan aparatı ile almıştım. Uzun süre kullandım. Taki ağırlaşıp belimi ağrıtana kadar. Sling Oyalayıcı gibi duruyor ama alışınca pratik olarak bağlanabilir bence. Bakalım dha karar veremedim belki kanguru ile devam ederim
Al al alKızlar emzik aldınız mı alacak mısınız almalımıyız
Anne yani park yatak aldim, bir de oda yapıyoruz, gunduz odasinda, gece yanımda uyuyarak odasina daha kolay alisacagi ve kendine ait bir alan benimsemesi icin öyle yapmak istedik. Bir de esyalarini koyacak alanımız yok, dolabinda durur en azindan. İyi yapmışsın indirim kolladm ben de hep, iyi oldu epey, bez ve islak mendillerde. Önünüzde daha vakit var, hepsi 2 günde bile hallolur niyetleninceBen oda yapmiyorum simdilik canim zaten yanımızda yatircaz bir süre anne yanı yetecek o yüzden sadece ana seyleri aldık hastane icon bana depend, bebege bez ve islak mendil kaldi sadece onlari da indirim takip ediyorum oyle alacagim. Her halukarda bulunabilecek seyler oldugu ocon acele etmiyorum
Canim ben bebege bebek cantasina koyuyorum kendime ufak seyahat cantasinaBu arada valiz kime desem abartma ne gerek var kalmıyorsun bile hastanede diyor.ne düşünüyorsunuz bu konuda tecrübesizim küçük valiz gerekli mi ?
Almalısın kesinlikle...hatta emzigi evde kaybedersen ne yapıp edip bulmalısın..Kızlar emzik aldınız mı alacak mısınız almalımıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?