2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Heyecan gittikçe artıyo bende bi yandan çevredeki çocukların yaramazlıklarını görünce gözüm korkuyo ama onun sevgisi de ayrı olacak diye sabırsızlıkla doğumu bekliyorum

Heyecan gittikçe artıyo bende bi yandan çevredeki çocukların yaramazlıklarını görünce gözüm korkuyo ama onun sevgisi de ayrı olacak diye sabırsızlıkla doğumu bekliyorum
10 aylık yeğenim diş çıkarıyor bugün ağlamasını görünce aynısını düşündüm önce bi korktum acaba ben napcam diye sonra sabırsızlanıyorum bi an önce sağ salim kucağıma alayım inşallah diye

Valla önceki doğumda 3 gün kaldığımız için (sezeryan-özel hastane) ve kimse kimseyi yollamadığı için tatil gibi geldi bize Tedbir pişmanlıktan iyidir sonuçta

Valla önceki doğumda 3 gün kaldığımız için (sezeryan-özel hastane) ve kimse kimseyi yollamadığı için tatil gibi geldi bize Tedbir pişmanlıktan iyidir sonuçta
Aaa niye üç gün tuttular sıkıntımı oldu...benimde özel hastane sezeryan. Bir gün sonra cikardilar kuzenlerim arkadaşlarımda öyle oldu

Biz 1 gece fazladan kaldığımız için 2 gece yani 3 gün kaldık. Kontrolde sezeryan için yatış yapıldı, doktorum yoktu, ertesi sabah gelecekti diye onu bekledik, başka doktor istemedik Bu yüzden tedbir amaçlı yine max 2 gece kalacağız diye hazırlanıyoruz.

O da güzel bir hafta, ben biraz telaşlı garanticiyim ondan ama tamamlanmasi sürer ya, daha odasi gelecek vs. Anca yani
Ben oda yapmiyorum simdilik canim zaten yanımızda yatircaz bir süre anne yanı yetecek o yüzden sadece ana seyleri aldık hastane icon bana depend, bebege bez ve islak mendil kaldi sadece onlari da indirim takip ediyorum oyle alacagim. Her halukarda bulunabilecek seyler oldugu ocon acele etmiyorum

Hangisini kullanmıstın canım? Ya evet p yenıdogan ıcın daha uygun sanırım ama onuda baglamak oyalayıcı gıbı
Solomombaby yenidoğan aparatı ile almıştım. Uzun süre kullandım. Taki ağırlaşıp belimi ağrıtana kadar. Sling Oyalayıcı gibi duruyor ama alışınca pratik olarak bağlanabilir bence. Bakalım dha karar veremedim belki kanguru ile devam ederim

Login • Instagram ben böyle bi sling aldım 2 parça bağlamaya gerek kalmıyor baya kullanışlı geldi 50 tl ye almıştım

İnşallah bu sefer tek gecede cıkarsın hastane rahatta olmuyor malum :)
Sagol canım memnunsun madem bende o markaya bakayım
Kızlar emzik aldınız mı alacak mısınız almalımıyız
Al al al ben vermeyecegım demiştim. Sonradan baktım ki ben emzik oldum. Vereyım dedım bu sefer kızım almadı. 2-3 aylıktı uzun süre denemeyı bırakmıstım bir deneyım dedim kızım emzigi aldı ve ben biraz rahatladım dogdugu gun vermem sanırım ama yınede bu sefer yorulur benı emmezse bilemedim

Anne yani park yatak aldim, bir de oda yapıyoruz, gunduz odasinda, gece yanımda uyuyarak odasina daha kolay alisacagi ve kendine ait bir alan benimsemesi icin öyle yapmak istedik. Bir de esyalarini koyacak alanımız yok, dolabinda durur en azindan. İyi yapmışsın indirim kolladm ben de hep, iyi oldu epey, bez ve islak mendillerde. Önünüzde daha vakit var, hepsi 2 günde bile hallolur niyetlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…