2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Almalısın kesinlikle...hatta emzigi evde kaybedersen ne yapıp edip bulmalısın...annemi dinlememistim nolcak yrn bulurum dedim iki gün emzigi bulamadim birdaha emzigi almadi benim kiz....emzik niyetine beni kullandi
Bibs in emzikleri çok hoşuma gidiyor benim kötü bir yorumu olan var mı ki o markaya .Kauçuk olduğu için öneriliyormuş sanırım.

Kızlar şimdi emzik alırken en kalitelisini alayım dersiniz direk onunla baslarsınız sonra duzenlık aralıklar ile emzigi yenilemeniz lazım, emzik kaybolur yenısını alırsınız, dişi cıkar emzık koparmaya baslar ki bazı cocuklar sürekli yapıyor bu koparma işini derken sürrkli o pahalı emzıgı almak zorunda kalırsınız daha uygun fiyatlı ile deneyın şansınızı derim baktınız olmadı digerlerini mecbur kalırsanız alırsınız

Ama bazı emziklerin ağız ve damak yapısına olumsuz etkilerinin olduğunu okudum o yüzden tedirgin oldum .Bide ben bibs i marka takıntım olduğu için değil görünüşü çok hoşuma gittiği için seçtim

Tesekkur ederim, size de gecmis olsun
Evet olacak oldumu evde de oluyor, açıkçası nasip biraz da.
Aslinda normalde bu kadar tedirgin olmazdim ama benim hamilelik disinda kronik rahatsizliklarim da var. Aşili da degilim. O nedenle boyle tedirgin oldum.
Ama su an iyiyim cok sukur sanirim psikolojikmiş.

Ben kendim ve esim icin buyuk boy valiz ve ekstra bebek icin canta yapmayi dusunuyorum. Sirt cantasini okuyunca kendime guldum suan
Ama bizim burada 3 - 6 gun arasi kaliniyormuş hastanede, onun da etkisi var tabi. Hastanenin sitesinde canta icin liste var orada havludan, sac kurutma makinasina, emzirme yastigina kadar yazmislar. Buyuk valiz ancak yeter sanirim.

Sezeryen kötü mü ya ilk bebeğim normalden çok korkuyorum hiç cesaretim yok
Ben şimdi burada sezeryan kötülemesi yapmayayım bence çünkü acil bir durumda hem annenin hem bebeğin hayatını kurtaran bir operasyon. Sonuçta önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dimi
Ama benim tecrübem açısından soracak olursanız sonuçta şimdi ilk doğumunuz ve bu deneyimi yaşamak için büyük bir fırsat bir kere sezeryan olursanız çoğu doktor size sonra ya sezeryan önerecek ya da ssvd adı altında normal doğum ücretinin üzerineekstra ücret talep edecek. Ben yerinizde olsam kötü hikayelere kulaklarımı kapatır korkumun üzerine giderim ve normal doğum yaparım. Sancıya sancı demem mesela. Onlar bebeğinizin sizin kucağınıza kavuşmak, gözlerinize bakmak için gönderdiği dangalar. Böyle düşününce ne güzel geliyor kulağa dimi? Bence direk sezeryan olmayın bekleyin belirtilerinizi sancılarınızı.. O deneyimi yaşamak için kendinize bir fırsat verin en azından. Yaşadıktan sonra hala korkuyor olursanız sezeryana dönme şansınız her zaman var ama ameliyat masasından normal doğuma dönme şansınız malesef ki yok.

Sizin listeniz genişmiş anca yeter herhalde 3 6 gün nedenki sezeryan bile 1 gün diye biliyorum. O kadar gün olunca valiz şart elbette

Takibimi yapan doktorum bana beklenen dogum tarihinden ( 4 kasim ) 2 hafta once yani 38 haftalikken muhtemelen suni sanci verilir dogumu baslatmak icin dedi.
Diyabet hastalarinda son zamana birakmak bebek acisindan riskli dedi. Ama burada sistem biraz farkli, benim takibimi yapan doktor dogumumu yaptiracak olan doktor degil. O nedenle daha sezeryan mi olur, normal mi vs. Net degil. Ekimde kesinlesecek. Bakalim nasil olacak, normal dogumdan degil ama suni sancidan korkuyorum
Daha once suni sanci ile dogum yapan var mi aramizda acaba?

Sizin listeniz genişmiş anca yeter herhalde 3 6 gün nedenki sezeryan bile 1 gün diye biliyorum. O kadar gün olunca valiz şart elbette
Ben de bilmiyorum bulundugum ulkede sistem bu sekildeymis.
Sanirim normal dogum 3 gun, sezeryan 6 gun.
Cok sıkıcı geliyor dusununce cunku insan bir an once evine gelip, bebegine adapte olmak ister sanki.

Ben de bilmiyorum bulundugum ulkede sistem bu sekildeymis.
Sanirim normal dogum 3 gun, sezeryan 6 gun.
Cok sıkıcı geliyor dusununce cunku insan bir an once evine gelip, bebegine adapte olmak ister sanki.
Hm ülkeden ülkeye değişiyor demek Evet biraz sıkıcı ama çabuk geçer inşallah Huzurlu bir bebek olursa daha kolay olur

Iyi bari gelmis gecmis olsun
3.6 gün mü ben şok.....burda hep bir gece aksi bir sıkıntı olmazsa....havlu saç kurutma makinesi felan nedir yahu....e okadar kalinirsa normal tabi....gerçi bizde de sezeryana birgun yatış veriyorlar ki bence iki gece yatirmalilar

Benim sezeryanda 2 gece kalmıştım ben. Şimdi yine öyle olacak.

Kızlar emzik aldınız mı alacak mısınız almalımıyız

Alıcaaaam.. Avent ya da Bibs

Bibs in emzikleri çok hoşuma gidiyor benim kötü bir yorumu olan var mı ki o markaya .Kauçuk olduğu için öneriliyormuş sanırım.

Kauçuk olduğu için mi bilmiyorum onu ama ben çok çabuk şişip büyüdüğünü ve yenilenme süresinin çok azaldığını o yüzden önerilmediğini okudum hep. Hatta baksana şu fotoya

Avente bakayım o zaman bide

İyi hoş güzel de işte o an çekiyon ediyon ama bnm psikolojim o an canlı canlı el vermez yanlış bi hamlede sağlam çocuğu sakat ederim bide hem orayada çok dikiş atılıyo kiminin her türlü yarılcak

Bnm zamanımdaki emziklerin aynısı ama güzel bende büyüyünceye kadar emzik kullandım saklıyodum benden kaçırıyolardı emzik emziktir bizim zamanımızda avent bibs mi vardı kullandık bak hala yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…