2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sen nerdesinki canim 3_6 gün kaliniyormus öyle 2 sezeryan oldum ikisinde de tek gece kaldim

Kesinlikle böyle düşünme canim doğum kitaplari var oku doguma hazirlik egitimi al kendini hazirla bedenine inan zaten olumsuz bir durum varsa mecbur sezeryana aliyorlar ben 2 sezeryandan sonra bunu normal deneyeceğim keşke ilk dogumumda dogumuma sahip ciksaydim doktora karşı bilinçli olsaydim sezeryan mecbur kaldokca evet ama bilincsizce yapildiginda gereksiz bence herseyin normalidir makbul olanı ama dedigim gibi önce kendini hazirlamalisin

Sezeryen de canın çok mu acıdı genel mi oldun

Merhaba devlet hastanesi egzersiz için çağırdı demiştim.pilates ve çeşitli egzersiz hareketleri yaptık keyifliydi size de tavsiye ederim.doğuma baya faydalı olacak gibi inşallah Ama ders sonrasından beri bebiş baya aşağı indi idrar keseme vajinama baskı yapıyor arada.ayın 8inde randevumuz her şey yolundadır inşallah

Bizim hastanelerde yok oyle paraynan anca ehehehe.. ya bu aralar normal benim de hep asagi baski yapiyor, hep tuvaletim var saniyorm

Ooo sen ne kötü dusunuyorsun cnm herseyi akışına bırak...sezeryan kötü dye birsey yok bütün arkadaşlarım iki güne ayaklanmıştı mesela. Ama benim uzun sürdü bünye meselesi sanırım. Bir kuzenim normal doğum yaptı son dakika nobetci drla cokda rahat geçti...hersey nasip....herseyin hayırlısını dile sadece...hakkında hangisi rahat hayırlı olacaksa o olsun insallah

Sezeryen de canın çok mu acıdı genel mi oldun
Genel degil spinal anesteziydi ikisi de canim ama tavsiyem sezeryan olacaksa illa spinal isteyin en azından bebeğin doğduğunda görebiliyorsun ağlama sesini duyabiliyorsun benim tam anlamiyla kendime gelmem evime çocuğuma is yapabilmem 20 günü buluyor ilk 1 hafta zaten yatip kalkma eylemini bile tek başıma yapamadim hep eşim kadirdi uyuşukluk geçince ilk kalkmalar falan zor oluyor ma bazilari da diyor ki 2 gün sonra tüm işimi kendim yaptim ben 2 gün sonra adımımı biraz büyük atabilirsem şükrederim herhalde ve doğumdan aylar sonra bile üşütsem ağrı oluyor kesi yerimde

Aynen benimde senin gibiydi...tüm arkadaşlarım kuzenlerim ikinci gün ev süpurduler ben yavrumu kucağıma alamıyordum....umarım bünye meselesi değilde dr hatasidir...doktorumu değiştirdim cunku kuzenlerimin doktoruna gidiyorum. İnşallah bu sefer rahat gecer

Kizlar mrb brsey sormak istyrm bgn ilk defa kasilma yasadim karnim sertlesti birkac dakika snra duzeldi agrim oldu cok az gecti bu haftada nrmal mi bu kasilmanin baslamasi magnezyum kullaniyorm dun icmemistim korkulucak brseymi cok korkuyorm bilen varsa yazabilirmi ltfn..

Normal cnm oluyor arada bu aylarda...korkmana gerek yok

Bizim hastanelerde yok oyle paraynan anca ehehehe.. ya bu aralar normal benim de hep asagi baski yapiyor, hep tuvaletim var saniyorm
Evet her hastanede yok sanırım Normalde aşağıda olduğu oluyordu ama çıkıyordu birkaç gündür hep aşağıda ondan dedim Normaldir tabiki

Normal cnm oluyor arada bu aylarda...korkmana gerek yok
Ilk defa yasayim nomalde karnim sert oluyodu bazi gunler ama busekilde kasilma olup gevsemesi ilk defa oldu magnezyumu dun icmemistim bgn ictm bolca suda iciyrm neden oldu smdi bu sendedede oluyormuydu bu haftalarda cnm erken dogm fln diye cok korktm dr arayip sordum sıklıgını kontrol et cogalirsa kontrole gel dedi

Ikisini farkli doktorlarda oldum canim malesef hatta 2. Daha da uzun sürdü iyileşme

Evet her hastanede yok sanırım Normalde aşağıda olduğu oluyordu ama çıkıyordu birkaç gündür hep aşağıda ondan dedim Normaldir tabiki
Cok ayakta oluyorsan o da yapıyor sanirim, ben dinlenmezsem çıkmıyor yukari koca gun okulda olunca eve geldigimde bir süre uzanmam lazim ki azcik yukarılara ciksin yoksa hep tuvalete tasiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…