- 2 Kasım 2016
- 5.685
- 7.692
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.281
Evet benim gözlemlerime göre de öyleCok ayakta oluyorsan o da yapıyor sanirim, ben dinlenmezsem çıkmıyor yukarikoca gun okulda olunca eve geldigimde bir süre uzanmam lazim ki azcik yukarılara ciksin yoksa hep tuvalete tasiniyorum
Aynen oyleeee, hele asagilardayken egilirsem hemen pata kute daliyor ahhahahaha minnoslar yaaaaEvet benim gözlemlerime göre de öyle. Fazla ayakta kalmamak gerekiyor, yorulmamak gerekiyor, yoksa cupppppp aşağıya basıyor tamamen dinlenince kısmen yukarıya çıkıyor dürtükleyip duruyor bir de bazen gülüyorum iyice içimi eritmeye başladı
Birgun icmemekden birsey olmaz....fazla stres yapma...dediği gbi çoğalırsa gider görünürsün...rahat olmak lazım biraz...önümüzdeki ay nasipse daha da belirgin hissedilecek korkarsın yer degistirirken o dereceIlk defa yasayim nomalde karnim sert oluyodu bazi gunler ama busekilde kasilma olup gevsemesi ilk defa oldu magnezyumu dun icmemistim bgn ictm bolca suda iciyrm neden oldu smdi bu sendedede oluyormuydu bu haftalarda cnm erken dogm fln diye cok korktm dr arayip sordum sıklıgını kontrol et cogalirsa kontrole gel dedi
Yapmaya...ikincisinden umutluydum ins kolay gecerIkisini farkli doktorlarda oldum canim malesef hatta 2. Daha da uzun sürdü iyileşme
Amin canım ama normal yapsam o cesaretim olsa yaparım hiç cesaret namına bişey yokOoo sen ne kötü dusunuyorsun cnm herseyi akışına bırak...sezeryan kötü dye birsey yok bütün arkadaşlarım iki güne ayaklanmıştı mesela. Ama benim uzun sürdü bünye meselesi sanırım. Bir kuzenim normal doğum yaptı son dakika nobetci drla cokda rahat geçti...hersey nasip....herseyin hayırlısını dile sadece...hakkında hangisi rahat hayırlı olacaksa o olsun insallah
Senin kolay gecer insAllah canim duamiz o yönde olsunBirgun icmemekden birsey olmaz....fazla stres yapma...dediği gbi çoğalırsa gider görünürsün...rahat olmak lazım biraz...önümüzdeki ay nasipse daha da belirgin hissedilecek korkarsın yer degistirirken o derecestres yapma keyfini çıkar annesi
Yapmaya...ikincisinden umutluydum ins kolay gecer
Aksine çok uzanıyorumCok ayakta oluyorsan o da yapıyor sanirim, ben dinlenmezsem çıkmıyor yukarikoca gun okulda olunca eve geldigimde bir süre uzanmam lazim ki azcik yukarılara ciksin yoksa hep tuvalete tasiniyorum
Neye göre böyle bilmiyorum görümcemde doğurdu bağdaş kuruyodu yatakta 3. Günü gittim evine gayet rahat tek başına indi kalktı anlamıyorum valla neye göre artık doktordan kaynaklı galibaGenel degil spinal anesteziydi ikisi de canim ama tavsiyem sezeryan olacaksa illa spinal isteyin en azından bebeğin doğduğunda görebiliyorsun ağlama sesini duyabiliyorsun benim tam anlamiyla kendime gelmem evime çocuğuma is yapabilmem 20 günü buluyor ilk 1 hafta zaten yatip kalkma eylemini bile tek başıma yapamadim hep eşim kadirdi uyuşukluk geçince ilk kalkmalar falan zor oluyor ma bazilari da diyor ki 2 gün sonra tüm işimi kendim yaptim ben 2 gün sonra adımımı biraz büyük atabilirsem şükrederim herhalde ve doğumdan aylar sonra bile üşütsem ağrı oluyor kesi yerimde
Masallah diyorum kolay atlatanlara bünye ile alakali galibaNeye göre böyle bilmiyorum görümcemde doğurdu bağdaş kuruyodu yatakta 3. Günü gittim evine gayet rahat tek başına indi kalktı anlamıyorum valla neye göre artık doktordan kaynaklı galiba
Eline sağlık canim bende malzeme listesi yapiyorum dikeceklerim var cinsiyet farkli olunca pembe birseylerimiz olsun istedim anc yaparim agirlasmaya başladıkİşte olduuuuu4. Bebeğine bile sabırsızlanabilen anne
Hadi ya iyi yapiyosun bosverAksine çok uzanıyorumçıkar yakında bakalım sen çalışıyorsun tabi dinlen Allah kolaylık versin
Aminnn insallahhh, simdi ben seye de heyecanlaniyorum, kasim yaklaştığında yavas yavaş doğum yaptim paylaşımlari artacak, o zaman aşırı heyecan olacak yaaaŞeker yüklemem vardı bugün..
Ben de atlattım çok şükür..
Sonuçta iyi, sorun yok
Eğer daha yaptırmayanlar varsa, darısı başınıza
Minnoşumu da ilk kez ucundan azcıkta olsa gördük sonunda.. İlk oğluma benziyorÇok heyecanlı yaaa..
Hayırlısıyla kavuşalım inşallah hepimiz
Canım çocuğu sakat etmek öyle kolay mı allah korusunİyi hoş güzel de işte o an çekiyon ediyon ama bnm psikolojim o an canlı canlı el vermez yanlış bi hamlede sağlam çocuğu sakat ederim bidehem orayada çok dikiş atılıyo kiminin her türlü yarılcak
Hareketleri güçlendi artık kuzularin, bazen daha sert olabiliyor, ani olabiliyor, buyudulerKizlar nasılsınız benim gibi haftasi aynı olanlar yakın olanlar hareketleri nasıl bebislerin iki gündür benim kızım karnimdan çıkacak gibi canımı acıtıyor
Aminnn insallahhh, simdi ben seye de heyecanlaniyorum, kasim yaklaştığında yavas yavaş doğum yaptim paylaşımlari artacak, o zaman aşırı heyecan olacak yaaa
Sezeryanda birsey anlamiyorsun hiç hissetmiyorsun merak etme doktoru izliyorsun sadeceAmin canım ama normal yapsam o cesaretim olsa yaparım hiç cesaret namına bişey yoksezeryende bile tedirgin olur bayılırım artık
Amin cnm cümlemize insSenin kolay gecer insAllah canim duamiz o yönde olsun
Aminnn insallahhh, simdi ben seye de heyecanlaniyorum, kasim yaklaştığında yavas yavaş doğum yaptim paylaşımlari artacak, o zaman aşırı heyecan olacak yaaa
Benin ALLAH izin verirse 25 Ekim gbi olacak sezeryan...Sanirim grupta ilkiniz bile olabilirim...hayırlısıyla insAaay evet tabi tabiiii. Kasıma girdiğimiz an başlayacak günü geleni takip etmeler, haber beklemeler. Çok heyecanlı
Ya çok güzel olmuş maşallahİşte olduuuuu4. Bebeğine bile sabırsızlanabilen anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?