2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cok ayakta oluyorsan o da yapıyor sanirim, ben dinlenmezsem çıkmıyor yukari koca gun okulda olunca eve geldigimde bir süre uzanmam lazim ki azcik yukarılara ciksin yoksa hep tuvalete tasiniyorum
Evet benim gözlemlerime göre de öyle . Fazla ayakta kalmamak gerekiyor, yorulmamak gerekiyor, yoksa cupppppp aşağıya basıyor tamamen dinlenince kısmen yukarıya çıkıyor dürtükleyip duruyor bir de bazen gülüyorum iyice içimi eritmeye başladı

Aynen oyleeee, hele asagilardayken egilirsem hemen pata kute daliyor ahhahahaha minnoslar yaaaa resmen az kaldiiiii

Birgun icmemekden birsey olmaz....fazla stres yapma...dediği gbi çoğalırsa gider görünürsün...rahat olmak lazım biraz...önümüzdeki ay nasipse daha da belirgin hissedilecek korkarsın yer degistirirken o derece stres yapma keyfini çıkar annesi
Ikisini farkli doktorlarda oldum canim malesef hatta 2. Daha da uzun sürdü iyileşme
Yapmaya...ikincisinden umutluydum ins kolay gecer

Amin canım ama normal yapsam o cesaretim olsa yaparım hiç cesaret namına bişey yok sezeryende bile tedirgin olur bayılırım artık

Senin kolay gecer insAllah canim duamiz o yönde olsun

Cok ayakta oluyorsan o da yapıyor sanirim, ben dinlenmezsem çıkmıyor yukari koca gun okulda olunca eve geldigimde bir süre uzanmam lazim ki azcik yukarılara ciksin yoksa hep tuvalete tasiniyorum
Aksine çok uzanıyorum çıkar yakında bakalım sen çalışıyorsun tabi dinlen Allah kolaylık versin

Neye göre böyle bilmiyorum görümcemde doğurdu bağdaş kuruyodu yatakta 3. Günü gittim evine gayet rahat tek başına indi kalktı anlamıyorum valla neye göre artık doktordan kaynaklı galiba

Aksine çok uzanıyorum çıkar yakında bakalım sen çalışıyorsun tabi dinlen Allah kolaylık versin
Hadi ya iyi yapiyosun bosver amin canim bakalim dayanabildigin kadar dayanacagim ki izinlerin bir kismini dogum sonrasına atabileyim artik ne kadar olursa sonrasında ihtiyacım olacak çünkü

Şeker yüklemem vardı bugün..
Ben de atlattım çok şükür..
Sonuçta iyi, sorun yok
Eğer daha yaptırmayanlar varsa, darısı başınıza

Minnoşumu da ilk kez ucundan azcıkta olsa gördük sonunda.. İlk oğluma benziyor Çok heyecanlı yaaa..

Hayırlısıyla kavuşalım inşallah hepimiz

Aminnn insallahhh, simdi ben seye de heyecanlaniyorum, kasim yaklaştığında yavas yavaş doğum yaptim paylaşımlari artacak, o zaman aşırı heyecan olacak yaaa

Canım çocuğu sakat etmek öyle kolay mı allah korusun Benim her türlü doğuma saygım var bir kere her türlüsünün zor olduğuna ve önemli olanın yavrunu kucağına almak olduğuna inanıyorum yani “normal doğurmadın” adı altındaki küçümsemelerden hiç hoşlanmam o yüzden keyfine bak yani ben sadece fikrimi söyledim

Aminnn insallahhh, simdi ben seye de heyecanlaniyorum, kasim yaklaştığında yavas yavaş doğum yaptim paylaşımlari artacak, o zaman aşırı heyecan olacak yaaa

Aaay evet tabi tabiiii. Kasıma girdiğimiz an başlayacak günü geleni takip etmeler, haber beklemeler. Çok heyecanlı

Amin canım ama normal yapsam o cesaretim olsa yaparım hiç cesaret namına bişey yok sezeryende bile tedirgin olur bayılırım artık
Sezeryanda birsey anlamiyorsun hiç hissetmiyorsun merak etme doktoru izliyorsun sadece
Senin kolay gecer insAllah canim duamiz o yönde olsun
Amin cnm cümlemize ins

Aaay evet tabi tabiiii. Kasıma girdiğimiz an başlayacak günü geleni takip etmeler, haber beklemeler. Çok heyecanlı
Benin ALLAH izin verirse 25 Ekim gbi olacak sezeryan...Sanirim grupta ilkiniz bile olabilirim...hayırlısıyla ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…