- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.321
Ayy punch ben de istiyorum, baslangic kiti mi aldin yoksa ayri ayri mi? Belki de cok yogunluktan da bunalmis olabilirsin. E hormonlarin da muhakkak etkisi vardir. Elbette gecici bir surec. Aslinda dusunuyorum bazen, cidden erkekler icin cok anlasilmaz ve uçuk bir donem. Asla bizim gibi hissedemezler dusunsene, bizim hormonlarimiz var onların hicbir seyi yok, resmen hazira kucaklarina alacaklarBir yandan çalışıyorum, bir yandan elisi yapiyorum hatta punch ogrenmeye caliaiyorum bu ara bir yandan da taşınıyoruz bu ara onlarla uğraşıyorum kafam mesgul de aslinda ama iste konusmaya ihtiyacım var yakin oldugum birileriyle herhalde bilemedimneyse gecer herhalde belki de hormonlardandir bu ara cok duygusalim zaten bebek olan herhangi bir sey gorunce gozlerim doluyor
Bos kalmak sadece bir secenek, olmayadabilir, bazen mesela cok yogunluk da bunaltir. Ya onu anlattim yukarida da cidden onlara zor yani hic olmayan bir duyguyu dusunceyi hissi oldurmaya calismak, anlamaya calismak cok zor. Bizim otomatik hormonlarla geliyor. Ben sanirim 12 yildir prolaktinomam olmasina ilk defa sukrediyorum, çünkü prolaktin yani sut hormonu, hani bu duygulari yasatan hormon 12 yildir yuksek bende ve ilk yıllar cok zorlandim, reklama aglamalar, gereksiz huzunlenmeler, buhran halleri, sinirlenmeler. O sebeple gebelikte hicbir degisiklik olmadi cunku kaniksadgm bir hormon. Onu yoneterek yasamaya alisigimSon bir iki haftadır ben de tam olarak böyle hissediyorum,iyi hissetmek için bazen insan birşeyler bekliyor etrafından sanırım, geçicidir inşallah doğuma kadar sürmez inşallah
geçecek mi gerçekten
ben mesela kasıma kalmayacaklardanım
Ya boş kalmakla ilgili değil bence o duygular, ben de boş kalmıyorum ama bu aralar arkadaş gibi hissediyorum, hala iyi olduğumu güçlü olduğumu güzel olduğumu hissetmeye ihtiyacım var,eşlere biraz iş düşüyor bu konuda,en çok yanımızda onlar var en büyük destekçimiz onlar ama bazen yetmiyor,bugünlerde bana yetmediği zamanlardayım gibi hissediyorum ve bu beni çok üzüyor bugünlerdeeşime göre ise herşey eskisi gibi aynı şahanelikte devam ediyor ama ben herşeyi farklı görüyorum farklı düşünüyorum
Normal doğurmadın deseler nolcak ya milletin demesine bakamam küçümseme olsun sezeryen çok mu rahatlık sadece o an rahatsın sonrası sonraCanım çocuğu sakat etmek öyle kolay mı allah korusunBenim her türlü doğuma saygım var bir kere her türlüsünün zor olduğuna ve önemli olanın yavrunu kucağına almak olduğuna inanıyorum yani “normal doğurmadın” adı altındaki küçümsemelerden hiç hoşlanmam o yüzden keyfine bak yani ben sadece fikrimi söyledim
Amin inşallah cnm. 4 günümüz kaldı bizimde...senin kaç günün varÇok geçmiş olsun. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah..Ben de karantinadayım şuan ve bu günlerin bir an evvel geçmesini bekliyorum.Sıkıntılarım arttı hastaneye gitmem gerekiyor ama gidemiyorum.Bugün ben de biraz buruk ve buhranlı başladım güne.
Amin cnm inşallahAllah yardincin olsun canım
Birgunu bir gunune uymuyor ki bazen çok hareketli bazen durgun hepimizin öyle benceGerçekten çok benim eşimde asker kızımla beraberi annem gelip gidiyor yardım ediyor ama ben de psikolojik olarak benimle kafayı sıyırmış durumdayım insan yalnıZken böyle korkuları daha çok artıyor sanırım… benim bebek bu ara çok şiddetli vurmuyor hissediyorum ama o kadar güçlü değil dün rahatsızım die acile gittim bebişi gördüm bir sıkıntı yok serum aldım şuan daha iyiym bebek odası alışveriş derken terimi üşütmüşüm serum çok iyi geldi …bebeksin 2 hafta önce olduğunu acil deki icapcı kadın doğumda söyledi bilemedim çok çok bir hareket yok ama hissediyorum elbet bazı arkadaşlar çok güçlü yazmışlar benim neden böyle özellikle 5-6 gündür
Bslangic kiti aldimAyy punch ben de istiyorum, baslangic kiti mi aldin yoksa ayri ayri mi? Belki de cok yogunluktan da bunalmis olabilirsin. E hormonlarin da muhakkak etkisi vardir. Elbette gecici bir surec. Aslinda dusunuyorum bazen, cidden erkekler icin cok anlasilmaz ve uçuk bir donem. Asla bizim gibi hissedemezler dusunsene, bizim hormonlarimiz var onların hicbir seyi yok, resmen hazira kucaklarina alacaklar
Ben yaptımYa çok güzel olmuş maşallahNereye yaptırdın canm bende tam olarak böyle birşey istiyorum
Aynen bende aldm pembeler iki oğlandan sonra pembe mor özlemişimEline sağlık canim bende malzeme listesi yapiyorum dikeceklerim var cinsiyet farkli olunca pembe birseylerimiz olsun istedim anc yaparim agirlasmaya başladık
Hangisinden aldin, ben de habire araştırıyorum hatta daha dün sepete attim bir suru kit, bazılarının yorumları kotu, karar verip alacagim bir ara ben deBslangic kiti aldimelim alissin diye simdilik duz seyler yapiyorum ilerledikten sonra kendime yeni desenler bulucam insallah cok keyifli bir nevi meditasyon tavsiye ederim. Elim iyice aliasin daha kaliteli igne alip belki profesyonellige doker satarim diyorum
Teşekkürler verdiğin bilgiler için, doğuma hazırlık kurslarını araştıracağımHoşgeldin aramızabenim de ilk bebeğim ben de tecrubesizim ama hazirlik konusunda neler yaptigimdan biraz bahsedebilirim oncelikle devlet hastanelerinin ya da ebelerin verdigi doguma hazırlık egitimleri cok faydali oluyor sadece dogum icin degil hastane çantası hazirlarken neler almak lazim, bebek odasi nasil olmali gibi konulara da deginiyorlar o nedenle hazirlik icin baya faydali oluyor hatta 30. hafta boyle bir egitim için ideal ya da youtubeda da bununla ilgili videolar oluyor
Ben istiyorum ki onu bir aeylere ikna etmek zorunda kalmayayim. Surekli hem benim hem bebegin ihtiyaclari ile ilgili bir ikna cabasi iconde olmak zorunda kaliyorum sonra aaa mantikliymis diyor bira yordu bu sirecte beni aslinda cok anlayisli cok kibardir ama bira bencillik yapiyor bu süreçte gibi geldi. Kendinden bira fedakarlik yapmasi gerektigini düşünüyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum biz yine hamilelik boyunca bebegi hissettiğimiz icin daha haİrlikloyiz bazi seylere onlara su an ruya gibi hayal gibi ama biraz arastirsa biraz diger arkadaslari ile konussa belki de benim nelere ihtiyacim olduğu konusinda surekli esimi durtmeme gerek kalmaz
28. Haftadan sonra duygularim ve dusuncelerim cok degismeye basladiumarim gecer doguma kadar
çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versinNe guzel
Bende senin gbi uyanmak isterdim çok başka dertlerim var. Annem hasta babam çok daha hasta...karantinaya girdik babam kendi evinde daha kötüledi bilinci gidip geliyomus heryere işeyip duruyormuş...annem bakamıyor çok zayıf kadin mecbur karantinam bitince bana taşınacaklar ama ben bu halimle nasıl babamla baş edeceğim nasıl altını alacagim nasıl nasıl nasıl....üstelik birde evladım var bakmam gereken....dedim ya derdim çok keske sadece ruh halim kötü olsaydi
Bundan aldım sıra takibi yapıyorum simdi du cizgi spiral vs gibiHangisinden aldin, ben de habire araştırıyorum hatta daha dün sepete attim bir suru kit, bazılarının yorumları kotu, karar verip alacagim bir ara ben deevet o yapip satma olayini ben de dusundum ama once biraz hevesimi alaym
Sag ol canim, benim de takip ettigim butiklerden birisi, bir de daphne vs var birini sececegm artik cok teşekkür ederimBundan aldım sıra takibi yapıyorum simdi du cizgi spiral vs gibimemnunun simdilik ignesi cok iyi değilmiş ama ben zaten acemi olsugum icin henüz fark edemedim iğne kalitesini
NAR YÜN EVİ Punch Başlangıç Seti - 10 Adet Punch Ipi - Kumaşı- Iğnesi - Kasnağı -yapıştırıcısı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
NAR YÜN EVİ Punch Başlangıç Seti - 10 Adet Punch Ipi - Kumaşı- Iğnesi - Kasnağı -yapıştırıcısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Uzaktan sessizden derinden takipteyim sizi kızlar herşey çok güzel olacak hazırlanın az kaldı
Slm kızlar bebek kamerası alan oldumu
Ya ben de çok zorlanıyorum Allah’ın verdiğine şükür tabiki önce gebelikte şeker çıktı sonra covid pozitif oldum psikolojik olarak yıprandım biraz karantinadayım şimdi ağlıyorum ağlarken Allahım affet diyorumÇok geçmiş olsun. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah..Ben de karantinadayım şuan ve bu günlerin bir an evvel geçmesini bekliyorum.Sıkıntılarım arttı hastaneye gitmem gerekiyor ama gidemiyorum.Bugün ben de biraz buruk ve buhranlı başladım güne.
Sekiz günümüz var. Ama hastalığımın bi 5 gün öncesi de var çünkü nezle gibiydim öksürük, koku kaybı olunca test yaptım.Amin inşallah cnm. 4 günümüz kaldı bizimde...senin kaç günün var
Amin cnm inşallah
Birgunu bir gunune uymuyor ki bazen çok hareketli bazen durgun hepimizin öyle bence
Çok geçmiş olsun..Dilerim ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın,hepimizinkini..Ya ben de çok zorlanıyorum Allah’ın verdiğine şükür tabiki önce gebelikte şeker çıktı sonra covid pozitif oldum psikolojik olarak yıprandım biraz karantinadayım şimdi ağlıyorum ağlarken Allahım affet diyorum
Teşekkürlerçok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun bende öyle koku kaybı yaşayınca teste gittimSekiz günümüz var. Ama hastalığımın bi 5 gün öncesi de var çünkü nezle gibiydim öksürük, koku kaybı olunca test yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?