2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gerçekten çok benim eşimde asker kızımla beraberi annem gelip gidiyor yardım ediyor ama ben de psikolojik olarak benimle kafayı sıyırmış durumdayım insan yalnıZken böyle korkuları daha çok artıyor sanırım… benim bebek bu ara çok şiddetli vurmuyor hissediyorum ama o kadar güçlü değil dün rahatsızım die acile gittim bebişi gördüm bir sıkıntı yok serum aldım şuan daha iyiym bebek odası alışveriş derken terimi üşütmüşüm serum çok iyi geldi …bebeksin 2 hafta önce olduğunu acil deki icapcı kadın doğumda söyledi bilemedim çok çok bir hareket yok ama hissediyorum elbet bazı arkadaşlar çok güçlü yazmışlar benim neden böyle özellikle 5-6 gündür

Ayy punch ben de istiyorum, baslangic kiti mi aldin yoksa ayri ayri mi? Belki de cok yogunluktan da bunalmis olabilirsin. E hormonlarin da muhakkak etkisi vardir. Elbette gecici bir surec. Aslinda dusunuyorum bazen, cidden erkekler icin cok anlasilmaz ve uçuk bir donem. Asla bizim gibi hissedemezler dusunsene, bizim hormonlarimiz var onların hicbir seyi yok, resmen hazira kucaklarina alacaklar
Bos kalmak sadece bir secenek, olmayadabilir, bazen mesela cok yogunluk da bunaltir. Ya onu anlattim yukarida da cidden onlara zor yani hic olmayan bir duyguyu dusunceyi hissi oldurmaya calismak, anlamaya calismak cok zor. Bizim otomatik hormonlarla geliyor. Ben sanirim 12 yildir prolaktinomam olmasina ilk defa sukrediyorum, çünkü prolaktin yani sut hormonu, hani bu duygulari yasatan hormon 12 yildir yuksek bende ve ilk yıllar cok zorlandim, reklama aglamalar, gereksiz huzunlenmeler, buhran halleri, sinirlenmeler. O sebeple gebelikte hicbir degisiklik olmadi cunku kaniksadgm bir hormon. Onu yoneterek yasamaya alisigim haliyle sizlerin farkli hissetmesini anlıyorum. O hormonu yonetmek kolay degil ama alisiyorsun, geciyor sadece tavsiyem, ne hissediyorsaniz acikca paylasin, net cümlelerle, erkeklerden anlamalarini beklemek daha yorucu ve asla da anlamazlar bizler gibi

Normal doğurmadın deseler nolcak ya milletin demesine bakamam küçümseme olsun sezeryen çok mu rahatlık sadece o an rahatsın sonrası sonra ağrıyı fln bi şekilde ilaçla atlatcaz artık bol yürüyüş biz ana olmuyoz normal doğuran ana bnm canım çok tatlı çatır çatır doğuramam işte ama çokta severim çocukları bu yüzden hemen çocuk yaptım daha 1 yıl evli değilim bi şekilde çıkcak inşallah çabuk iyileşiriz

Amin inşallah cnm. 4 günümüz kaldı bizimde...senin kaç günün var
Allah yardincin olsun canım
Amin cnm inşallah
Birgunu bir gunune uymuyor ki bazen çok hareketli bazen durgun hepimizin öyle bence

Bslangic kiti aldim elim alissin diye simdilik duz seyler yapiyorum ilerledikten sonra kendime yeni desenler bulucam insallah cok keyifli bir nevi meditasyon tavsiye ederim. Elim iyice aliasin daha kaliteli igne alip belki profesyonellige doker satarim diyorum

Hangisinden aldin, ben de habire araştırıyorum hatta daha dün sepete attim bir suru kit, bazılarının yorumları kotu, karar verip alacagim bir ara ben de evet o yapip satma olayini ben de dusundum ama once biraz hevesimi alaym

Teşekkürler verdiğin bilgiler için, doğuma hazırlık kurslarını araştıracağım Haklısın erkeklerin bizim nasıl hissettiğimizi anlayıp empati kurup kendiliğinden bir şeyler yapmaları çok sık olmuyor. Benim eşimde aynı şekilde kendiliğinden araştırıp soruşturmuyor, sürekli benim ona açıklamam gerekiyor ne yazık ki.

çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin

Hangisinden aldin, ben de habire araştırıyorum hatta daha dün sepete attim bir suru kit, bazılarının yorumları kotu, karar verip alacagim bir ara ben de evet o yapip satma olayini ben de dusundum ama once biraz hevesimi alaym
Bundan aldım sıra takibi yapıyorum simdi du cizgi spiral vs gibi memnunun simdilik ignesi cok iyi değilmiş ama ben zaten acemi olsugum icin henüz fark edemedim iğne kalitesini

Sag ol canim, benim de takip ettigim butiklerden birisi, bir de daphne vs var birini sececegm artik cok teşekkür ederim

Ya ben de çok zorlanıyorum Allah’ın verdiğine şükür tabiki önce gebelikte şeker çıktı sonra covid pozitif oldum psikolojik olarak yıprandım biraz karantinadayım şimdi ağlıyorum ağlarken Allahım affet diyorum

Amin inşallah cnm. 4 günümüz kaldı bizimde...senin kaç günün var

Amin cnm inşallah

Birgunu bir gunune uymuyor ki bazen çok hareketli bazen durgun hepimizin öyle bence
Sekiz günümüz var. Ama hastalığımın bi 5 gün öncesi de var çünkü nezle gibiydim öksürük, koku kaybı olunca test yaptım.

Çok geçmiş olsun..Dilerim ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın,hepimizinkini..Nasıl geçiyor karantina umarım sağ salim çıkarız bu hastalıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…