- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.341
Ben de nezle oldum sandım 7. Gün test verdim karantinanın 5. Günü iyiyim çok şükür aklım bebekteÇok geçmiş olsun..Dilerim ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın,hepimizinkini..Nasıl geçiyor karantina umarım sağ salim çıkarız bu hastalıktan.
Benim de aklım bebekte ama iyilerdir inş. onları gerçekten koruyan Rabbim var.Filyasyon ekibi geliyor mu size? Yada hiç arıyorlar mı durumunuzla ilgili. Hiç arayıp soran olmadı beni hamilelik var birde şaşırtıcı gerçekten.Ben de nezle oldum sandım 7. Gün test verdim karantinanın 5. Günü iyiyim çok şükür aklım bebekte
Öyle yap ama çok yorma kendine iyi bakHadi ya iyi yapiyosun bosveramin canim bakalim dayanabildigin kadar dayanacagim ki izinlerin bir kismini dogum sonrasına atabileyim artik ne kadar olursa sonrasında ihtiyacım olacak çünkü
Çok güzel olmuş güle güle kullansınlarSese00 canım bak mesela bunlar benim yaptırdıklarım.. Hem kendime, hem kardeşimin bebişe..
Eki Görüntüle 2908119
Eki Görüntüle 2908120
Eki Görüntüle 2908121
Beni ilk pozitif çıktığım gün aradılar o kadar...gelen giden yok şimdiye kadarBenim de aklım bebekte ama iyilerdir inş. onları gerçekten koruyan Rabbim var.Filyasyon ekibi geliyor mu size? Yada hiç arıyorlar mı durumunuzla ilgili. Hiç arayıp soran olmadı beni hamilelik var birde şaşırtıcı gerçekten.
Aynen yormamaya çalışacağım tabii ki ama iste dogum sonrasi 8 hafta da cok kisa yaaÖyle yap ama çok yorma kendine iyi bak
Eskisi gibi değil galiba.Pozitif çıktığım ilk gün kapıya geldiler bikaç şey sordum ben de karantina verip gittiler.Beni ilk pozitif çıktığım gün aradılar o kadar...gelen giden yok şimdiye kadar
Aradılar haber verin bi sıkıntı olursa dedi sadece Allah korusun size oksapar yazdılar mıBenim de aklım bebekte ama iyilerdir inş. onları gerçekten koruyan Rabbim var.Filyasyon ekibi geliyor mu size? Yada hiç arıyorlar mı durumunuzla ilgili. Hiç arayıp soran olmadı beni hamilelik var birde şaşırtıcı gerçekten.
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Daha önce 2 düşüğüm olduğu için.Bu süreçte kan sulandırıcı çok önemliymiş hastane de çalışan bi tanıdık da daha çabuk iğleşmeye sebep oluyo demiş ne kadar doğru bilemem tabi.Ben d vitamini b12 vitamini, bi de bi antibiyotik kullanıyodum pekmez de içiyorum.Kan ilacım var ama bu aralar onu hiç içesim gelmedi.Aradılar haber verin bi sıkıntı olursa dedi sadece Allah korusun size oksapar yazdılar mı
Merhaba geçmiş olsun bende covid oldum suan karantinasayim. Çok ama çok ağır atlatiyorum. Yeni yeni kendime geldim sayılır . Bebislerimiz iyidir inşallahBen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Daha önce 2 düşüğüm olduğu için.Bu süreçte kan sulandırıcı çok önemliymiş hastane de çalışan bi tanıdık da daha çabuk iğleşmeye sebep oluyo demiş ne kadar doğru bilemem tabi.Ben d vitamini b12 vitamini, bi de bi antibiyotik kullanıyodum pekmez de içiyorum.Kan ilacım var ama bu aralar onu hiç içesim gelmedi.
Geçmiş olsun canım bende karantinadayim 6 gündür yüksek ateş ve kusma ile mücadele ediyorum bir lokma birşey yiyemedim. İnşallah bebeğim etkilenmemisyir sende de kusma oldu mu şuan nasilsin. He birde sakin ama sakın modunu düşürme herşey güzel olcak rabbim yardımcımız olsunYa ben de çok zorlanıyorum Allah’ın verdiğine şükür tabiki önce gebelikte şeker çıktı sonra covid pozitif oldum psikolojik olarak yıprandım biraz karantinadayım şimdi ağlıyorum ağlarken Allahım affet diyorum
Teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun. Rabbim kolaylaştırsın geçecek hiç merak etmeyin moral çok önemli. Ben de ilk günler nezle oldum sandım ama öksürük başladı o zaman şüphelendim.Benim de çok ağırlaştığım zaman oldu bi gününüz bi gününüzü tutmuyor bu hastalıkta.10.güne geldiğimde kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Sizde nasıl, öksürük var mı? İshal, nefes darlığı falan...Merhaba geçmiş olsun bende covid oldum suan karantinasayim. Çok ama çok ağır atlatiyorum. Yeni yeni kendime geldim sayılır . Bebislerimiz iyidir inşallahben sadece parol aldım günlük 3 adet doktorum başka hiç birşey alma biraz diren gecicek dedi. Şuan nasılsınız merak ettim
Sana da çok çok geçmiş olsun Bende ateş kusma olmadı boğazım yanıyordu hafif öksürmeye başladım biraz arttı şüphelendim 7. Günde test verdim artık toparlama evresindeydim koku gitti sonra daGeçmiş olsun canım bende karantinadayim 6 gündür yüksek ateş ve kusma ile mücadele ediyorum bir lokma birşey yiyemedim. İnşallah bebeğim etkilenmemisyir sende de kusma oldu mu şuan nasilsin. He birde sakin ama sakın modunu düşürme herşey güzel olcak rabbim yardımcımız olsun
Ama hemen kilo verdim iştahsızlık yapmıştı zaten hiç kilo alamıyorum bu da tuz biber oldu maalesef ama yaşamak gerekiyormuş demek ki Allah hepimize yardım etsinGeçmiş olsun canım bende karantinadayim 6 gündür yüksek ateş ve kusma ile mücadele ediyorum bir lokma birşey yiyemedim. İnşallah bebeğim etkilenmemisyir sende de kusma oldu mu şuan nasilsin. He birde sakin ama sakın modunu düşürme herşey güzel olcak rabbim yardımcımız olsun
İlk çocukta baya zor olmuştu uyurken sürekli kontrol etmek ki annem yanımda olduğu halde..Yakından, içimizde ve etrafımızda ol o zaman
Daha almadım ama Xiaomi düşünüyorum..
İlk çocukta baya zor olmuştu uyurken sürekli kontrol etmek ki annem yanımda olduğu halde..
Bu defa yalnızım kamera şart artık motorola nın modellere baktım arkadaşım çok memnun ortalama 1200 1600 TL Xiaomi kullanan oldumu çevrende cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?