2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Teeee ilk zamanlar konusu olmuştu ve onun sayesinde biçok kişi tanıştık bile Onu mu diyorsun bilmiyorum ama
Burdaki nicki @Acalys , instagramdaki sayfası @acalyshome

Sese00 canım bak mesela bunlar benim yaptırdıklarım.. Hem kendime, hem kardeşimin bebişe..

Ben de nezle oldum sandım 7. Gün test verdim karantinanın 5. Günü iyiyim çok şükür aklım bebekte
Benim de aklım bebekte ama iyilerdir inş. onları gerçekten koruyan Rabbim var.Filyasyon ekibi geliyor mu size? Yada hiç arıyorlar mı durumunuzla ilgili. Hiç arayıp soran olmadı beni hamilelik var birde şaşırtıcı gerçekten.

Beni ilk pozitif çıktığım gün aradılar o kadar...gelen giden yok şimdiye kadar

Aradılar haber verin bi sıkıntı olursa dedi sadece Allah korusun size oksapar yazdılar mı

Aradılar haber verin bi sıkıntı olursa dedi sadece Allah korusun size oksapar yazdılar mı
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Daha önce 2 düşüğüm olduğu için.Bu süreçte kan sulandırıcı çok önemliymiş hastane de çalışan bi tanıdık da daha çabuk iğleşmeye sebep oluyo demiş ne kadar doğru bilemem tabi.Ben d vitamini b12 vitamini, bi de bi antibiyotik kullanıyodum pekmez de içiyorum.Kan ilacım var ama bu aralar onu hiç içesim gelmedi.

Merhaba geçmiş olsun bende covid oldum suan karantinasayim. Çok ama çok ağır atlatiyorum. Yeni yeni kendime geldim sayılır . Bebislerimiz iyidir inşallah ben sadece parol aldım günlük 3 adet doktorum başka hiç birşey alma biraz diren gecicek dedi. Şuan nasılsınız merak ettim

Geçmiş olsun canım bende karantinadayim 6 gündür yüksek ateş ve kusma ile mücadele ediyorum bir lokma birşey yiyemedim. İnşallah bebeğim etkilenmemisyir sende de kusma oldu mu şuan nasilsin. He birde sakin ama sakın modunu düşürme herşey güzel olcak rabbim yardımcımız olsun

Teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun. Rabbim kolaylaştırsın geçecek hiç merak etmeyin moral çok önemli. Ben de ilk günler nezle oldum sandım ama öksürük başladı o zaman şüphelendim.Benim de çok ağırlaştığım zaman oldu bi gününüz bi gününüzü tutmuyor bu hastalıkta.10.güne geldiğimde kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Sizde nasıl, öksürük var mı? İshal, nefes darlığı falan...

Sana da çok çok geçmiş olsun Bende ateş kusma olmadı boğazım yanıyordu hafif öksürmeye başladım biraz arttı şüphelendim 7. Günde test verdim artık toparlama evresindeydim koku gitti sonra da

Ama hemen kilo verdim iştahsızlık yapmıştı zaten hiç kilo alamıyorum bu da tuz biber oldu maalesef ama yaşamak gerekiyormuş demek ki Allah hepimize yardım etsin

Çok geçmiş olsun kızlar inşallah bebişler kötü etkilenmez ben de çok stres yapıyorum bu konuda.. çevrede pozitif çıkanları duydukça kendimi geçtim ailemden büyüklerime bişey olacak diye daha çok endişeleniyorum allah korusun hepimizi bu belayı da def etsin bi an önce inşallah psikolojimiz bozuldu resmen yaa

Yakından, içimizde ve etrafımızda ol o zaman

Daha almadım ama Xiaomi düşünüyorum..
İlk çocukta baya zor olmuştu uyurken sürekli kontrol etmek ki annem yanımda olduğu halde..
Bu defa yalnızım kamera şart artık motorola nın modellere baktım arkadaşım çok memnun ortalama 1200 1600 TL Xiaomi kullanan oldumu çevrende cnm

Benim birebir kullanan bi tanıdığım yok ama model çok öneriliyor. Kullanan ve video paylaşan yorumlardan da görmüştüm. Yorumları ve ürün puanı da çok iyi. Trendyolda şu ürün

Merhaba kızlar ocak annesiyim :) 22.haftadayım. Cuma günü kontrole gitmiştim doktor rahim için dar erken doğum olabilir dedi. Ne kadar erken dedim, şimdi söyleyemem ilerde belli olur dedi. Bende 8 aylık mı doğar yoksa 7 aylık mı diye düşünüp duruyorum. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Perinatalogdan randevu almıştım o da bir şey söyler haralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…