2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim corona bile iştahımı kesemedi koku gideceğine tat kaybı gideydi bari
Tat gitmedi mi ya bnm aynı anda 2si gitti sadece acı tatlı ekşiyi algılıyodu sarımsak yiyom acımsılık vardı sarımsak tadı yoktu çok değişik bi hastalık ya Allah rabbim tüm felaketleri uzaklaştırsın dünyamızdan

İçini ferah tut ille olcak dye birsey yok ki...boşuna düşünme hersey olacağına varir
Ay öyle deme ben diyetle kilo alamıyorum bi de kilo verdim çok isterdim ne varsa yemeyi
Hadiya
Gitmedi tat yerinde koku sifir

Kızlar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz. Moralinizi yüksek tutun vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle bir şey olmaz

Merak ettim vücudu çatlamaya başlayan var mı? Henüz erken mi?

Kızlar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz. Moralinizi yüksek tutun vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle bir şey olmaz

Merak ettim vücudu çatlamaya başlayan var mı? Henüz erken mi?
Benim de 5.ayda göğüslerde ve üst bacaklarda çatlak oldu krem hep kullanıyodum zaten 3.aydan itibaren ama olacaksa da oluyo demekki bir de bu ay karnımda değilde yanlarda belime doğru az çatlaklar var umarım bu son 2 ayda daha başka yerde olmaz fazla değiller ama yine de ilerlemesinler

Allah ım Şafi ismiyle şifa versin.Sağ salim çıksın evine döndüğünün haberini bizlere vermen nasip olsun inş. Benim bi akrabamında ciğerlerine inmişti 5 gün kalıp taburcu oldu.

Allah ım Şafi ismiyle şifa versin.Sağ salim çıksın evine döndüğünün haberini bizlere vermen nasip olsun inş. Benim bi akrabamında ciğerlerine inmişti 5 gün kalıp taburcu oldu.

Allah sifa versin ,

Rabbim şifa versin inşallah
Amin inşallah çok hastalığı var yaşında 80 zaten engelli iyice korkuyorum...karantinada olduğum için görmüyorum kac gundur ona üzülüyorum keske goreydim

Bizimde bebeğe ilk aldığımız şey bu kameraydı gelir gelmez denedik çalışıyor ve görüntü çok net ses de var telefonlarımıza uygulamayı indirdik bebişi bekliyoruz

Bende yüksek ateş halsizlik kemik ağrıları vardı. Bı ara nefes darlığı yaşadım. Şimdi hepsi gitti. Şuan vücudum deli gibi kaşıntı var her yerinde. Duşa giriyorum cikiyorum geçmiyor. Kafayı yicem. Naocam ben şimdi ya

Yaa o kaşıntı bende de var.Cildiyeye gideceğim karantina biter bitmez..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sen kendini uzmemeye çalış iyi düşün iyi olur inşallah

Ooooy zor bir durum, tam da sizin karantinaların üstüne.. Aklınız kalmıştır şimdi.. Allah şifa versin, süreci hepiniz kolaylıkla atlatın inşallah canım..

Bizimde bebeğe ilk aldığımız şey bu kameraydı gelir gelmez denedik çalışıyor ve görüntü çok net ses de var telefonlarımıza uygulamayı indirdik bebişi bekliyoruz

Fakat bugün şöyle bir şey farkettim ki, bu kameradan bebeği görebilmek için ille telefonda uygulamanın açık kalması gerek.. Klasik telsiz ya da görüntülü telsizler gibi 2 adet alet olupta sürekli izleme, duyma ihtimalin yok di mi? Hateket ya da ses algılarsa ancak, telefona uyarı gönderiyormuş anında.. Eğer öyleyse benim için işe yaramaz, aklım kalır o şekilde.. Benim için 2 adet alet olmalı ki, başımı çevirdiğim an göreyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…