- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.361
Benim corona bile iştahımı kesemediAma hemen kilo verdim iştahsızlık yapmıştı zaten hiç kilo alamıyorum bu da tuz biber oldu maalesef ama yaşamak gerekiyormuş demek ki Allah hepimize yardım etsin
Ay öyle deme ben diyetle kilo alamıyorum bi de kilo verdim çok isterdim ne varsa yemeyiBenim corona bile iştahımı kesemedikoku gideceğine tat kaybı gideydi bari
Tat gitmedi mi ya bnm aynı anda 2si gitti sadece acı tatlı ekşiyi algılıyodu sarımsak yiyom acımsılık vardı sarımsak tadı yoktu çok değişik bi hastalık ya Allah rabbim tüm felaketleri uzaklaştırsın dünyamızdanBenim corona bile iştahımı kesemedikoku gideceğine tat kaybı gideydi bari
İçini ferah tut ille olcak dye birsey yok ki...boşuna düşünme hersey olacağına varirMerhaba kızlar ocak annesiyim :) 22.haftadayım. Cuma günü kontrole gitmiştim doktor rahim için dar erken doğum olabilir dedi. Ne kadar erken dedim, şimdi söyleyemem ilerde belli olur dedi. Bende 8 aylık mı doğar yoksa 7 aylık mı diye düşünüp duruyorum. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Perinatalogdan randevu almıştım o da bir şey söyler haralde.
HadiyaAy öyle deme ben diyetle kilo alamıyorum bi de kilo verdim çok isterdim ne varsa yemeyi
Gitmedi tat yerinde koku sifirTat gitmedi mi ya bnm aynı anda 2si gitti sadece acı tatlı ekşiyi algılıyodu sarımsak yiyom acımsılık vardı sarımsak tadı yoktu çok değişik bi hastalık ya Allah rabbim tüm felaketleri uzaklaştırsın dünyamızdan
Benim ikinci olduğu için yeni bir çatlak yok ama ilkinde bolca olmuştuKızlar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz. Moralinizi yüksek tutun vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Merak ettim vücudu çatlamaya başlayan var mı? Henüz erken mi?
Benim de ilk olduğu için merakla bekliyorum karnımda henüz yok ama basen ve göğüsler çatladı şimdiden. Yağları kremleri hep karnıma sürdüm diğer yerleri unuttum ondan olsa gerekBenim ikinci olduğu için yeni bir çatlak yok ama ilkinde bolca olmuştu
Benim de 5.ayda göğüslerde ve üst bacaklarda çatlak oldu krem hep kullanıyodum zaten 3.aydan itibaren ama olacaksa da oluyo demekki bir de bu ay karnımda değilde yanlarda belime doğru az çatlaklar var umarım bu son 2 ayda daha başka yerde olmaz fazla değiller ama yine de ilerlemesinlerKızlar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz. Moralinizi yüksek tutun vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Benim eski catlaklar kendini göstermeye başladıKızlar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz. Moralinizi yüksek tutun vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Allah ım Şafi ismiyle şifa versin.Sağ salim çıksın evine döndüğünün haberini bizlere vermen nasip olsun inş.Kızlar babami hastaneye yatırdılar hemde covittenkac gundur bilinci bulaniyordu meğer covit geciriyormus. Karantinamin bitmesine 3 gün kaldı ama babam hastanede. Annem yeni karantinaya girdi...dualarınıza babamda ekler misiniz
Allah sifa versin ,Kızlar babami hastaneye yatırdılar hemde covittenkac gundur bilinci bulaniyordu meğer covit geciriyormus. Karantinamin bitmesine 3 gün kaldı ama babam hastanede. Annem yeni karantinaya girdi...dualarınıza babamda ekler misiniz
Rabbim şifa versin inşallahKızlar babami hastaneye yatırdılar hemde covittenkac gundur bilinci bulaniyordu meğer covit geciriyormus. Karantinamin bitmesine 3 gün kaldı ama babam hastanede. Annem yeni karantinaya girdi...dualarınıza babamda ekler misiniz
Allah ım Şafi ismiyle şifa versin.Sağ salim çıksın evine döndüğünün haberini bizlere vermen nasip olsun inş.Benim bi akrabamında ciğerlerine inmişti 5 gün kalıp taburcu oldu.
Allah sifa versin ,
Amin inşallah çok hastalığı var yaşında 80 zaten engelli iyice korkuyorum...karantinada olduğum için görmüyorum kac gundur ona üzülüyorum keske goreydimRabbim şifa versin inşallah
Bizimde bebeğe ilk aldığımız şey bu kameraydı gelir gelmez denedik çalışıyor ve görüntü çok net ses de var telefonlarımıza uygulamayı indirdik bebişi bekliyoruzBenim birebir kullanan bi tanıdığım yok ama model çok öneriliyor. Kullanan ve video paylaşan yorumlardan da görmüştüm. Yorumları ve ürün puanı da çok iyi. Trendyolda şu ürün
Eki Görüntüle 2908280
Bende yüksek ateş halsizlik kemik ağrıları vardı. Bı ara nefes darlığı yaşadım. Şimdi hepsi gitti. Şuan vücudum deli gibi kaşıntı var her yerinde. Duşa giriyorum cikiyorum geçmiyor. Kafayı yicem. Naocam ben şimdi yaTeşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun. Rabbim kolaylaştırsın geçecek hiç merak etmeyin moral çok önemli. Ben de ilk günler nezle oldum sandım ama öksürük başladı o zaman şüphelendim.Benim de çok ağırlaştığım zaman oldu bi gününüz bi gününüzü tutmuyor bu hastalıkta.10.güne geldiğimde kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Sizde nasıl, öksürük var mı? İshal, nefes darlığı falan...
Yaa o kaşıntı bende de var.Cildiyeye gideceğim karantina biter bitmez..Bende yüksek ateş halsizlik kemik ağrıları vardı. Bı ara nefes darlığı yaşadım. Şimdi hepsi gitti. Şuan vücudum deli gibi kaşıntı var her yerinde. Duşa giriyorum cikiyorum geçmiyor. Kafayı yicem. Naocam ben şimdi ya
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sen kendini uzmemeye çalış iyi düşün iyi olur inşallahKızlar babami hastaneye yatırdılar hemde covittenkac gundur bilinci bulaniyordu meğer covit geciriyormus. Karantinamin bitmesine 3 gün kaldı ama babam hastanede. Annem yeni karantinaya girdi...dualarınıza babamda ekler misiniz
Kızlar babami hastaneye yatırdılar hemde covittenkac gundur bilinci bulaniyordu meğer covit geciriyormus. Karantinamin bitmesine 3 gün kaldı ama babam hastanede. Annem yeni karantinaya girdi...dualarınıza babamda ekler misiniz
Bizimde bebeğe ilk aldığımız şey bu kameraydı gelir gelmez denedik çalışıyor ve görüntü çok net ses de var telefonlarımıza uygulamayı indirdik bebişi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?