- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.381
Gebelik kolestazı olmasın ilaç da kullanmadınız neden kaşıntı var acabaYaa o kaşıntı bende de var.Cildiyeye gideceğim karantina biter bitmez..
Canım doktora gitmelisin ,karaciğer enzimleriyle alakalı bişey o.Kuzenimden biliyorum tüm vücudu kaşınıyordu gece gündüzBende yüksek ateş halsizlik kemik ağrıları vardı. Bı ara nefes darlığı yaşadım. Şimdi hepsi gitti. Şuan vücudum deli gibi kaşıntı var her yerinde. Duşa giriyorum cikiyorum geçmiyor. Kafayı yicem. Naocam ben şimdi ya
Araştırırken onu ben de gördüm umarım öyle bir şey değildir.Antibiyotik kullandım ama,bıraktım öksürük balgam geçince.Şu an karantina da olmak çok sinir bozucu hastaneye de gidemiyorum.Gebelik kolestazı olmasın ilaç da kullanmadınız neden kaşıntı var acaba
Ben genelde karnı tokken uykuya geçmesi için verdim uyuyunca çıkardım yalancı meme tokluk hissi yaratır ve meme reddi yapabilir her zaman vermedim ve alıştı yinedeGünaydın herkese
Emzik verecek olan anneler, ne zaman vereceksiniz, almazsa neler yapmak lazım, bazen geç verince almıyor bazı bebişler, bazıları da ne zaman verirsen ver alıyor, biraz şans işi galiba ama çok erken verince de memeyi emmemezlik yapar mı acaba, geç kalırsam da ondan almazsa diye korkuyorum
Dediğiniz konuda haklısınız sürekli telefonun açık kalması gerek ekstra bir ekranlı bir alet olsa telsiz olsa daha iyi :/ sanki bu biraz çalışan anneler evde bebeği izleyebilsim diye yapılmış gibiOoooy zor bir durum, tam da sizin karantinaların üstüne.. Aklınız kalmıştır şimdi.. Allah şifa versin, süreci hepiniz kolaylıkla atlatın inşallah canım..
Fakat bugün şöyle bir şey farkettim ki, bu kameradan bebeği görebilmek için ille telefonda uygulamanın açık kalması gerek.. Klasik telsiz ya da görüntülü telsizler gibi 2 adet alet olupta sürekli izleme, duyma ihtimalin yok di mi? Hateket ya da ses algılarsa ancak, telefona uyarı gönderiyormuş anında.. Eğer öyleyse benim için işe yaramaz, aklım kalır o şekilde.. Benim için 2 adet alet olmalı ki, başımı çevirdiğim an göreyim..
Allah ım Şafi ismiyle şifa versin.Sağ salim çıksın evine döndüğünün haberini bizlere vermen nasip olsun inş.Benim bi akrabamında ciğerlerine inmişti 5 gün kalıp taburcu oldu.
Allah sifa versin ,
Rabbim şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sen kendini uzmemeye çalış iyi düşün iyi olur inşallah
Ooooy zor bir durum, tam da sizin karantinaların üstüne.. Aklınız kalmıştır şimdi.. Allah şifa versin, süreci hepiniz kolaylıkla atlatın inşallah canım..
Fakat bugün şöyle bir şey farkettim ki, bu kameradan bebeği görebilmek için ille telefonda uygulamanın açık kalması gerek.. Klasik telsiz ya da görüntülü telsizler gibi 2 adet alet olupta sürekli izleme, duyma ihtimalin yok di mi? Hateket ya da ses algılarsa ancak, telefona uyarı gönderiyormuş anında.. Eğer öyleyse benim için işe yaramaz, aklım kalır o şekilde.. Benim için 2 adet alet olmalı ki, başımı çevirdiğim an göreyim..
Cok teşekkürler kızlar...Amin inşallah güzel dualarinizaSibelim84 babanıza acil şifalar dilerim. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Arkadaşlar günaydın. Migros hemen uygulamasında dependlerde indirim var. Bilginiz olsun.
Özellikle çok yürüdüğüm, çok iş yaptığım günlerde oluyor. Hele bide gazım falan varsa zaten baya adet sancısı gibi artıyor. İlk defa yaşadığımdan bu 1 haftadır çok garipsiyorum. Doktorada sorucamda randevumu beklemek zorundayım tabi
Benimde oldu şimdi senden duyunca rahatlık geldi yalnız olmadığım içinKızlar alt karnınızdan vajinaya doğru kısa kısa böyle anlık bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor mu? Ben ilk hamileliğimdede böyle bir şey yaşamadım sadece karnım sertleşirdi braxton hicks kasılmaları vardı yani merak ettim o yüzden kontrolümede 1 buçuk hafta var daha. Yaşayan ve ya daha önceden yaşamış bir arkadaş varsa tecrübesinden faydalanayım dedim
BeeeenKızlar alt karnınızdan vajinaya doğru kısa kısa böyle anlık bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor mu? Ben ilk hamileliğimdede böyle bir şey yaşamadım sadece karnım sertleşirdi braxton hicks kasılmaları vardı yani merak ettim o yüzden kontrolümede 1 buçuk hafta var daha. Yaşayan ve ya daha önceden yaşamış bir arkadaş varsa tecrübesinden faydalanayım dedim
Ben elimden geldiğince her gün 1 saati aşan yürüyüşler yapıyorum. 1 çocuğum var onun peşindede koşturuyorum. E bide ev işleri tabi yani yorulmadığım bir gün yok şuanKendimi çok yorduğum bir gün oldu. Sonraki gün düzeldi diye doktora sorma gereği duymadım
Tabi soralım hatta haberleşelim sorunca gerekli bir bilgi öğrenirsekBenimde oldu şimdi senden duyunca rahatlık geldi yalnız olmadığım içinama yinede dr soralım genitalin alın kısmı iğne batıyo gibi oldu bendede 2 3 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?