2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sibelim84 babanıza acil şifalar dilerim. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Arkadaşlar günaydın. Migros hemen uygulamasında dependlerde indirim var. Bilginiz olsun.

Canım doktora gitmelisin ,karaciğer enzimleriyle alakalı bişey o.Kuzenimden biliyorum tüm vücudu kaşınıyordu gece gündüz

Günaydın herkese
Emzik verecek olan anneler, ne zaman vereceksiniz, almazsa neler yapmak lazım, bazen geç verince almıyor bazı bebişler, bazıları da ne zaman verirsen ver alıyor, biraz şans işi galiba ama çok erken verince de memeyi emmemezlik yapar mı acaba, geç kalırsam da ondan almazsa diye korkuyorum

Gebelik kolestazı olmasın ilaç da kullanmadınız neden kaşıntı var acaba
Araştırırken onu ben de gördüm umarım öyle bir şey değildir.Antibiyotik kullandım ama,bıraktım öksürük balgam geçince.Şu an karantina da olmak çok sinir bozucu hastaneye de gidemiyorum.İki kişide gördüm yakınlarımda doğuma kadar sürmüş kaşıntı ara ara azalıp artıyor.

Ben genelde karnı tokken uykuya geçmesi için verdim uyuyunca çıkardım yalancı meme tokluk hissi yaratır ve meme reddi yapabilir her zaman vermedim ve alıştı yinede

Merhabalar dün kontrol vardı şükür herşey normal gidiyormuş en çok bebek oynadıkça bi sızlama bıçak batmalarım vardı altta. Baktı gayet herşey yolunda dedi çünkü çok sancılarım sızlamalarım kasılmalarım vardı erken doğum olur diye çok korkuyordum bir de problemin yoksa 1.5 2 ayda kontrole gidiyorsun şükür baktı iyi dedi kasılmalar için magnezyum Demir ilacı verdi Demir eksikliğim yok ama doğuma yakın daha iyi olmam için birde epidural normal doğum önerdiler sancıyı çok fazla yaşamayım diye ilkin suni sancı ikincide kendi sancımla 8 saatte doğurmuştum umarım bu daha kolay olur siz ne düşünüyorsunuz epidural için

Dediğiniz konuda haklısınız sürekli telefonun açık kalması gerek ekstra bir ekranlı bir alet olsa telsiz olsa daha iyi :/ sanki bu biraz çalışan anneler evde bebeği izleyebilsim diye yapılmış gibi

Allah ım Şafi ismiyle şifa versin.Sağ salim çıksın evine döndüğünün haberini bizlere vermen nasip olsun inş. Benim bi akrabamında ciğerlerine inmişti 5 gün kalıp taburcu oldu.

Allah sifa versin ,

Rabbim şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sen kendini uzmemeye çalış iyi düşün iyi olur inşallah

Sibelim84 babanıza acil şifalar dilerim. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Arkadaşlar günaydın. Migros hemen uygulamasında dependlerde indirim var. Bilginiz olsun.
Cok teşekkürler kızlar...Amin inşallah güzel dualariniza

Kızlar alt karnınızdan vajinaya doğru kısa kısa böyle anlık bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor mu? Ben ilk hamileliğimdede böyle bir şey yaşamadım sadece karnım sertleşirdi braxton hicks kasılmaları vardı yani merak ettim o yüzden kontrolümede 1 buçuk hafta var daha. Yaşayan ve ya daha önceden yaşamış bir arkadaş varsa tecrübesinden faydalanayım dedim

Özellikle çok yürüdüğüm, çok iş yaptığım günlerde oluyor. Hele bide gazım falan varsa zaten baya adet sancısı gibi artıyor. İlk defa yaşadığımdan bu 1 haftadır çok garipsiyorum. Doktorada sorucamda randevumu beklemek zorundayım tabi

Kendimi çok yorduğum bir gün oldu. Sonraki gün düzeldi diye doktora sorma gereği duymadım

Benimde oldu şimdi senden duyunca rahatlık geldi yalnız olmadığım için ama yinede dr soralım genitalin alın kısmı iğne batıyo gibi oldu bendede 2 3 defa

Bnm çocuk çok hareketli ya valla korkuyorum kordonu dolatcak diye o kadar alışmışım ki hareket etmedi mi etsin diye öksürüyom uyuyosa gari yapcak bişi yok öldü mü kaldı mı diye korkuyon o harekete karşı meydan geniş galiba

BeeeenSabahtan beri öyleyim biraz hafifledi şimdi.Ben diğer kontrolümde sormuştum doktora bebek ağırlaşınca kaslardan olur dedi ama yatma bol bol yürü demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…