- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.401
Kaslar mı? E benim ikinci doğumun olacak ben birincide yaşamadım ama. Acaba ikincide kaslar daha gevşek falan diye mi? Kafamda deli sorularBeeeenSabahtan beri öyleyim biraz hafifledi şimdi.Ben diğer kontrolümde sormuştum doktora bebek ağırlaşınca kaslardan olur dedi ama yatma bol bol yürü demişti
Ben de mümkün olduğunca yürüyorum. Köpek olunca evi sürekli temizliyorum. Bir anda her şeyi yapınca zor oluyor. Peyderpey yapınca ağrım olmuyorBen elimden geldiğince her gün 1 saati aşan yürüyüşler yapıyorum. 1 çocuğum var onun peşindede koşturuyorum. E bide ev işleri tabi yani yorulmadığım bir gün yok şuan
Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Umarım doğuma hazırlık yapan rahmimizin ağrılarıdırda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızBen de mümkün olduğunca yürüyorum. Köpek olunca evi sürekli temizliyorum. Bir anda her şeyi yapınca zor oluyor. Peyderpey yapınca ağrım olmuyor
Çok şükür bebeğiniz sağlıklı biraz daha gelişsin en azından 6-7 hafta dayansın öyle gelsin inşallahMerhabalar hanımlar çok şiddetli Bi ağrı sancı yaşadım sağ yan tarafımda oturup kalkamadım nefes alamadım acıdan ağladım resmen hemen acile gittim ilk nts girdim bunun sayesinde çok çok erkenden sancı 20 25 arasıydı allahım açıklık muayenesi yaptı o çatalda ecel terleri döktüm korkudan şükür açıklığım da yoktu bebeğim oturur pozisyondaymış kafası yukarıda kaburgamda hissediyorum zaten doktor dönmeye çalıştı muhtemelen o ağrı yaptı diyo ama doktora giderken ben kesin doğuruyorum çantam da hazır değil daha diye gittim :) şuan iyiyim şükür magnezyum başladım inşallah iyi gelir
Amin inşallah canım çok korktum gerçekten ilk gebelik acile gittim oradaki doktor diyo ki doğum sancısı gibi sancımı ona göre kadın doğuma göndericem dedim doğum sancısı nasıl bilmiyorum ki Bi sancı var ama :)Çok şükür bebeğiniz sağlıklı biraz daha gelişsin en azından 6-7 hafta dayansın öyle gelsin inşallah
Amin inşallah canım çok korktum gerçekten ilk gebelik acile gittim oradaki doktor diyo ki doğum sancısı gibi sancımı ona göre kadın doğuma göndericem dedim doğum sancısı nasıl bilmiyorum ki Bi sancı var ama :)
E yani nasıl ayırt edeceksin ki ilk doğum oda işini yapmaya çalışmış ellaamAmin inşallah canım çok korktum gerçekten ilk gebelik acile gittim oradaki doktor diyo ki doğum sancısı gibi sancımı ona göre kadın doğuma göndericem dedim doğum sancısı nasıl bilmiyorum ki Bi sancı var ama :)
valla bencede insan ilk sancıları belki ihtimal vermez işte hazırlıklarla karıştırır ama asıl sancı geldiğinde mutlaka hissederiz diye düşünüyorumEvet ya dogum sancısı mi diye sorduklarında benim de verebileceğim en iyi cevap bilmiyorumama doulam "acaba doğum sancısı mi ?" diye düşünüyorsan doğum sancısı değildir. Yine de insan ayırdına varamıyor bilmediği için.
Youtubede bir kadininda sancilari cikiyordu canim sanirim 38 de dogdu cocugu uzulme insallah vaktinde gelirAmin inşallah canım çok korktum gerçekten ilk gebelik acile gittim oradaki doktor diyo ki doğum sancısı gibi sancımı ona göre kadın doğuma göndericem dedim doğum sancısı nasıl bilmiyorum ki Bi sancı var ama :)
Olabilir gayet gecikmiş benim ilkimde 20.hftada olan olmuştuBenim de ilk olduğu için merakla bekliyorum karnımda henüz yok ama basen ve göğüsler çatladı şimdiden. Yağları kremleri hep karnıma sürdüm diğer yerleri unuttum ondan olsa gerek
Benimde ağrım oluyor özellikle yürüyüş yapıyorum bu aralar ondanmı acaba
bu arada ağrı dışında ayaklarda şişlik olan varmı benim ayakkabı sandalet hiç olmuyor
Valla ben 10 kilo aldım doktor diyetisyen dedi…Ben de yürüyüşe başlayacaktım bugün güya. Okulların açılmasıyla birlikte. Ama uykuya yenil düştüm sabahDoktor da “yürüyüş yap” diyor ama yapabilecek miyim acaba.
Baldır göbek göğüsler çatladı nemlendirsem de genetik gerçekten doğruymuş :) sağlık olsunKızlar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz. Moralinizi yüksek tutun vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Merak ettim vücudu çatlamaya başlayan var mı? Henüz erken mi?
İnşallah canım şuan çok erken gelmesi için daha doğum sancısı değilde oğlum işte kafasını böbreğime mi ne dayadı anlamadım çok kıvrandım. Bide idrarda enfeksiyon çıktı devletteki doktor ürolojiye git böbrek genişlemesi olabilir dedi korkuttu özele gittim doktoruma fitil ve ilaç verdi üroloji birsey yapmaz dedi doktorlar bile kendi arasında çelişiyor yaYoutubede bir kadininda sancilari cikiyordu canim sanirim 38 de dogdu cocugu uzulme insallah vaktinde gelir
Benim ayaklarım şiştiğinde 2 gün dinlenirsem geçiyordu sanki hafif şişlik kaldı zaten 1 numara da büyüdü ayağım normaldir heralde böyle gideriz doğuma kadar artık ödemli ödemliBenimde ağrım oluyor özellikle yürüyüş yapıyorum bu aralar ondanmı acaba
bu arada ağrı dışında ayaklarda şişlik olan varmı benim ayakkabı sandalet hiç olmuyor
Ne yazik ki hep boylelerİnşallah canım şuan çok erken gelmesi için daha doğum sancısı değilde oğlum işte kafasını böbreğime mi ne dayadı anlamadım çok kıvrandım. Bide idrarda enfeksiyon çıktı devletteki doktor ürolojiye git böbrek genişlemesi olabilir dedi korkuttu özele gittim doktoruma fitil ve ilaç verdi üroloji birsey yapmaz dedi doktorlar bile kendi arasında çelişiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?