2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Valla ben 10 kilo aldım doktor diyetisyen dedi…
Dedim ben hallederim hocam, sonraki randevuya kilo almadan gidecektim 2 haftada 2 kilo daha almışım
Ben akşam yürümeyi daha çok seviyorum serin serin miss
Kesinlikle bende akşamı tercih ediyorum çocukla yürüdüğüm için bir tempom falan yok ama amaç zaten yer çekimini benek için etkin kılmak

Bazı doktorlar çok evhamlı bazıları çok daha sakin bence biraz tecrübe birazda huy kaynaklı sen elinden geldiğince doktor ne derse desin sakinliğini korumaya çalış her dediklerinin altından bir şey çıkmıyor zaten

Günaydın kızlar gecedir ayaktayım uyku sıfır
Neden canım hayırdır

Kızlar ya aşı olmayıp korkan tek ben miyim.Evdeyim hep gerekmedikçe çıkmıyorum dışarı ama eşim çalışıyor Hergün dışarda sonuçta.Doğumda,öncesinde vs bulaşır diye çok korkuyorum doktorum aşı olunması gerektiğini söylüyor ama ben yinede bilinmezlik olduğu için tedirginim

Benim ayaklarım şiştiğinde 2 gün dinlenirsem geçiyordu sanki hafif şişlik kaldı zaten 1 numara da büyüdü ayağım normaldir heralde böyle gideriz doğuma kadar artık ödemli ödemli
Şişsin hiç önemli değil ama ilk oğlumda 34 haftalık sancı başladı oyüzden geriliyorum şuan ağrı şişlik olunca

Öyle ani kramplar bende oluyor bütün gebeliklerimde yorulunca olurdu bence normal ama tabi bence

Belden girip kasıklara doğru yayılır ve her sancıda aşağıya doğru müthiş bir baskı hissedersin. Ve sancı esnasında bebek bir tarafa toplanır sancı geçince gevşer 3.bebeğimde 48 saat yaşadım

Benim dr um aşı konusunda pek yorum yapmıyor bende olmadım sadece sordum sinovac ol dedi onu da ben istemiyorum dedim doğurayım sonra artık

Benim dr um aşı konusunda pek yorum yapmıyor bende olmadım sadece sordum sinovac ol dedi onu da ben istemiyorum dedim doğurayım sonra artık
Ben de çok kararsızdım ama olacağım sanırım. 2 doktora gidiyorum tarzları oldukça farklı biri doğal doğumcu biri daha klasik bi dr. İkisi de aşı ol yoğun bakımdaki gebeler hep aşısız olanlar dedi. Biri sinovac biri biontech önerdi. Sinovac olurum herhalde bu hafta

Bakalım benim kafamda doğumdan sora olim diyorum nasip

Sese00 ben doktora sormadim. Hamileyken yaptirmayi dusunmuyorum. Pandenin basindan beri 1 kez kayinvalidemlere gittik hepimiz maskeliydik az oturduk kalktik bir kerede annemlere gittim 1 hafta kaldim. Bu surecte ne akraba ne komsu kimseyle gorusmedim. Ama simdi egitim icin birden acildik. Okul bahcesinde beklerken yanimsa veliler maskesink cikardi mesela umarim kazasiz belasiz atlatiriz

Bende öyleyim canım uzağız bide ailelere biz en son haziranda görüştük hep evdeyim ama olacaksa oluyor işte bulaşıyor bi yerden .Sağsalim doğurayım hemen olucam inşallah

Bende öyleyim canım uzağız bide ailelere biz en son haziranda görüştük hep evdeyim ama olacaksa oluyor işte bulaşıyor bi yerden .Sağsalim doğurayım hemen olucam inşallah
Amin canim insallah. Pandemi basindan beri cok rahat ilan tanidiklarimdan hic yakalanmayanlari hayretle izliyorum

Bende olmadım ve olmayı düşünmüyorum ama doğumdan sonra da emzirme süreci var o süreçte ne olur bilmiyorum benim doktorum da ol yada olma demiyo

Bir şeyi iyi yönde de, kötü yönde de ne kadar çok dillendirirsen o kadar üstüne çekersin. Ben buna inanıyorum.
Aşı olmadım, hamileyken olmayı da düşünmüyorum. Hayatımı kısıtlayacak şekilde de yaşamıyorum. Sadece dikkat ediyorum. Sen de öyle yap

Cok geçmiş olsun
Benimde ağrım oluyor özellikle yürüyüş yapıyorum bu aralar ondanmı acaba
bu arada ağrı dışında ayaklarda şişlik olan varmı benim ayakkabı sandalet hiç olmuyor
Benim ayaklar 41...doğuma 42 43 olur herhalde iki aydır şişlik oluyor...işin kötüsü ayaklar kuculmuyorda
Valla ben 10 kilo aldım doktor diyetisyen dedi…
Dedim ben hallederim hocam, sonraki randevuya kilo almadan gidecektim 2 haftada 2 kilo daha almışım
Ben akşam yürümeyi daha çok seviyorum serin serin miss
Doktorda abartmış yahu....benim drum boyun var birsey olmaz diyor ben yiyorum o diyor ben yiyorum
Ben olmadım gebe olduğum için korktum. Covit oldum ama çok sukur hafif atlatiyorum
Bende hamile olduğum için korktum olmadım...covit oldum hafif aylattim sukur...doğumdan sonra olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…