- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.481
Haftasına göre bakıyorlar sanirimKızlar herkese merhaba bişey sormak istiorum.Tetanoz aşısı olmaya karar verdim.Aile hekimimden randevu aldım.Yarin gittiğimde gebeliğim mevcut tetanoz aşısı olmak istiyorum diyip hemen olabilicek miyim.Bilenlerden yardım rica ediorum kızlar.
Niye sevemedin cnm ...Zor mu geçirdin ondan mı....bence tadını çıkarmalı....doğumdan sonraki ilk altı ay dusunulurseYok arkadaş..
Teeee ilk andan şu ana dek bana zaman geçmiyor yav
Şu hamilelik sürecini sevemedim gitti..
Bunun için reflü yatakları var zaten ama onlar da dümdüz, sadece eğimli. Yenidoğan yatağında amaç omurganın düz olması.Ben arkadaşlarımda hep pusete konulduğunu gördüm hatta evde bile onda uyutanlar vardı. Asıl yenidoğan bebeği dümdüz yatırmak riskli bence kusma vs olayından ötürü diye düşünüyordum
Allah günah yazmasın al benden de o kadar.Deliler gibi zorlaniorum.Hala bulantılarım var,sırt ve bel ağrısından oluyorum,ağzımın tadı yok,yemek hala doğru düzgün yiyemiorum öyle ivir zıvır meyve falan,nefes de alamiorum aşırı zorlaniorum ben ya
Niye sevemedin cnm ...Zor mu geçirdin ondan mı....bence tadını çıkarmalı....doğumdan sonraki ilk altı ay dusunulurse
Çok teşekür ederim. Bende anlam veremedim. Bana ilk dedikleri kafana gore git gel yapamazsi izne çıkıyorsan dogum sonuna kadar çıkarsın dediler. Simdide izinli olman gerekiyormus biz hamile oldugunu bilmiyorduk diyorlar. Sacma bi olay yasadim resmenOncelikle gecmis olsun,Hangi kurum bu hiç mi resmi evrak okuyup yorumlayamiyorlar
24 haftayı doldurunca doktordan yazı alıyorsunuz *... kisinin 24 hafta ile uyumlu gebeligi mevcuttur* diye yazıyor yazıda o evrakla birlikte 30 haziran 2021 genelgesini ilgi tutup dilekçeye ekliyorsunuz kuruma veriyorsunuz
32 de de çalışır veya çalışmaz raporu alınıyor bu da Size kalmış
Bazı kurumlar beş hafta ugrasmak istemiyor çalışır raporunu kabul etmiyor fakat bunun mevzuatta yada genelgede yeri yok
Teşekkür ederim canım inşallah ya hepimizin öyle güzel hikayeleri olsunda burada birbimizle paylaşalım umut olalımBenim 3. De yalancı kasılmalarım olurdu ek olarak bebek toplanıp gevşerdi vs dr günde 10 a kadar normal demişti. Umarım harika bir doğum hikayen olur
Dalin seti yapmış arkadaş ben onu kullanıcamGünaydın
Kızlar hangi marka şampuan alacaksınız
Günaydın
Ben mustela aldımGünaydın
Ben organik, temiz içerikli bir ürün olarak büyük oğlumda earth mama kullandım ama bu sefer içeriği düzgün diye (ewg database'e göre) arifoğlu organik bebek bakım serisine şans vereceğim, çok indirimliydi dayanamadım, en kötü kendim kullanırım dedimGünaydın
Ben mustela aldım canım.Günaydın
Ben de mustela aldım canımGünaydın
ben de mustela setine karar verdim doğuma yakın alayım diyorumGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?