2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Haftasına göre bakıyorlar sanirim

Yok arkadaş..

Teeee ilk andan şu ana dek bana zaman geçmiyor yav

Şu hamilelik sürecini sevemedim gitti..

Niye sevemedin cnm ...Zor mu geçirdin ondan mı....bence tadını çıkarmalı....doğumdan sonraki ilk altı ay dusunulurse

Ben arkadaşlarımda hep pusete konulduğunu gördüm hatta evde bile onda uyutanlar vardı. Asıl yenidoğan bebeği dümdüz yatırmak riskli bence kusma vs olayından ötürü diye düşünüyordum
Bunun için reflü yatakları var zaten ama onlar da dümdüz, sadece eğimli. Yenidoğan yatağında amaç omurganın düz olması.

Bu saydıklarının hiç biri yok bende, çok şükür sorunum da olmadı rahat geçiyor ama yoook sevemiyorum anacım..

Niye sevemedin cnm ...Zor mu geçirdin ondan mı....bence tadını çıkarmalı....doğumdan sonraki ilk altı ay dusunulurse

Ay yok canım çok şükür bir sorunum yok. Ağrı sızı bulantı iştahsızlık vs. hiçbiri olmadı. O açıdan rahatım ama tedirginlik hâli işte, daha evvelden de 2 tane düşüğüm var ondan belki. İlk hamileliğimde de böyle günler geçmek bilmemişti. Bir de sabırsız bir insanım. Hemen olsun, zaman hızlı geçsin istiyorum.

Çok teşekür ederim. Bende anlam veremedim. Bana ilk dedikleri kafana gore git gel yapamazsi izne çıkıyorsan dogum sonuna kadar çıkarsın dediler. Simdide izinli olman gerekiyormus biz hamile oldugunu bilmiyorduk diyorlar. Sacma bi olay yasadim resmen beni hem is yerim hem doktorum yanlis yonlendirmis oldu. Nasip boleymis napalim

Günaydın sağ tarafıma yatınca sol kaburgam mı kalp mi ağrı yapıyo göbek büyük olunca yana çok düşüyo yastıkla destekliyorum ama çok kötü oluyom kalp spazmı sanki

Günaydın
Kızlar hangi marka şampuan alacaksınız
Ben organik, temiz içerikli bir ürün olarak büyük oğlumda earth mama kullandım ama bu sefer içeriği düzgün diye (ewg database'e göre) arifoğlu organik bebek bakım serisine şans vereceğim, çok indirimliydi dayanamadım, en kötü kendim kullanırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…