2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim son 6 saatim cnm..hiçbir sıkıntı yaşamadım koku kaybı dışında.az oksurugum vardı o kadar...asimda yoktu...Rabbım herkese şifa versin inşallah
Çok iyi canım gözün aydın olsun, amin. Ben öksürük yaşadım nefes darlığı yaptı hatta. Maalesef ki en çok zorlandığım o oldu. Bu arada baban ve annen nasıl? Baban hastaneye kaldırılmıştı.

Herkese merhaba bu sabah kasılmalarım vardı bir türlü geçmedi kasık ve bele de vuruyordu hastaneye gittim nst çekildim ilk sancı 80 de çıktı sonra 40 20 40 cıktı hiç iyi hissetmiyorum kendimi doktor açıklık bakılacak dedi çok şükür açıklık yok ama alttan muayene olduğu içinde korkuyorum. Hiç bisi vermedi bol dinlen bol su iç dedi. Varmi benzer şeyleri yaşayan
28. Haftadada vardı benzer şeyler ama nst de de sancı çıkmayınca mutlu olmuştum şuan stres halindeyim

Babam hala hastanede ama drlar yaşlı olduğu ve yoğun bakımlik olmadigi için eve yollamak istiyor ama evde nasıl yapicaz bilmiyorum. Zor nefes alıyor.. Bu durumda kendi evime alamam yeni karantinam bitti tekrar giremem...eşimin işi var çocuğun okulu var...annemin yanına alıp bakici bakacağız sanirim

Tekrar çağırmadımı doktor cnm genelde 1 gün sonra tekrar çağırıyorlar.suyu çok tüket lütfen

Yok yaaaa en güzeli o zamanlar.. Niye korkuyosun ki?

Aaaa canım geçmiş olsun.. Benzer şeyi bir arkadaş daha yaşadı bugün.. Korktu.. Senin son durum ne şimdi?

geçmiş olsun için rahat etsin diye yarın sağlık ocağına git istersen nst kalp atışı sağlık ocağında da bakılıyor

Yok canım daha dün geldi kullanmadım ama içeriği çok güzel diye onu aldım sıfır kimyasal
Evet onu biliyorum, ondan listemde zaten siveno, incia, minoris gibi markalar da var. Bebek deterjanlari kimyasal barındırmayanlar icin ozellikle, leke çıkaramama durumu var ondan sordum daha once kullandin mi ya da yakinin kullandı mi gibisinden

Alttan muayene için korkma 5. Ayda bitti benim ki hep alttan baktı hatta son bir aydır ödüm koptu kasılmalarım çoktu bebek hep sağ sol toplanınca rahmimde sızlanalar başladı korktum erken olacak diye randevuda söyledim baktı yine aşağıdan herşey gayet iyi dedi ilaç yazdı kasılmalar normal dedi

Ay mutlu oldum. Peki alttan muayene sonrası lekelenme gibi bisi oldu mu. Bende akıntının içinde ince uzun pembe kan gibi şeyler var da normal mi acaba

Ay mutlu oldum. Peki alttan muayene sonrası lekelenme gibi bisi oldu mu. Bende akıntının içinde ince uzun pembe kan gibi şeyler var da normal mi acaba
Meraba canım çok geçmiş olsun iki gün önce bende sancı ile gittim nts girdim açıklık bakıldı korkma birsey olsa göndermezlerdi sancı kasık bölgesinde mi şimdi nasılsın

Meraba canım çok geçmiş olsun iki gün önce bende sancı ile gittim nts girdim açıklık bakıldı korkma birsey olsa göndermezlerdi sancı kasık bölgesinde mi şimdi nasılsın
Kasiklarim ve belimde ağrı vardı ama yatıyorum bir kaç saattir daha iyiyim sanki bebek hala toplanıyor karnım sertleşiyor ama o kadar agrım kalmadı. Açıklık sonrası kanlı akinti lekelenme bisi oldu mu peki. O zaman normal bu haftalarda alttan bakılması

Kızlar benim ilk gebeliğim kusuruma bakmayın bilmiorum.Sanci nedir,nasıl anlarım yani sancım olsa kesin anlar miyim?28+2 yım.

Canım benim belden gelen sağ yan taraf ağrım vardı ama dayanılmaz oturamıyordum bile ilk Hamileliğim çok korkarak gittim ebe doğum sancısı belden gelmez korkma dedi bilmiyorum nts 20 25 arası çıktı benim doktor açıklık da bakılsın dedi ama daha haftam çok küçük sancı da yok dedim bakmamız lazım sonuçta sancı ile geldin ne olur ne olmaz dedi haftamız büyük olduğu için yapılıyor sanırım bende olmadı kanama lekelenme ama olması normalmiş afedersin ilişki oluyo mu onunla da alakası olabilir

Kızlar benim ilk gebeliğim kusuruma bakmayın bilmiorum.Sanci nedir,nasıl anlarım yani sancım olsa kesin anlar miyim?28+2 yım.
Benimde ilk canım adet sancısı çektiysen ona benzer galiba ama herkes doğum sancısını anlarsın diyo nedense sorduğumda farklı sanırım

Benimde ilk canım adet sancısı çektiysen ona benzer galiba ama herkes doğum sancısını anlarsın diyo nedense sorduğumda farklı sanırım
Kuzum benim 20-24 hafta arası tavan yapan adet sancısı benzeri ağrılarım oldu doktora da gittim herşey yolunda çıktı sanırım biraz daha farklı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…