- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.501
Şu doktorun dediğine sevindim bende sordım normal dedi magnezyum verdi günde 10’na kadar normalde iyi bariBenim 3. De yalancı kasılmalarım olurdu ek olarak bebek toplanıp gevşerdi vs dr günde 10 a kadar normal demişti. Umarım harika bir doğum hikayen olur
Çocukların ki kötü olmuştu ben hepsini yeniledim bence çok iyi kullanışlı doktora falan hiç mi gidilmeyecek burda ilk aylarda kontroller falan çok lazım olmuyor diye bişey yok valla çok faydalıAy buna bende yorum yapıcam bende puseti kullanamadım dışarda ağır geldi. Bu yeni nesil port bebeler var kumaşı daha kalın daha kalıp gibi duruyor bez deil onlardan almıştım daha kullanışlı geldi he puset kullanmadım mı çok kullandım suyunu çıkardım ama evde mutfakta iş yaparken yemek yerken vs yada koltuğa yatrmadım pusetine koydum düşer falan diye bide kardeş de olunca evde bebeği korumak daha kolay oldu
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza alırsın inşallah...benim de bir dusugum var anlarım sizi....son günlere yaklaştıkça insan sabirsizlaniyor....ama ben genede doğumdan sonraki süreçten korktuğum için çok da acele etmiyorumBu saydıklarının hiç biri yok bende, çok şükür sorunum da olmadı rahat geçiyor ama yoook sevemiyorum anacım..
Ay yok canım çok şükür bir sorunum yok. Ağrı sızı bulantı iştahsızlık vs. hiçbiri olmadı. O açıdan rahatım ama tedirginlik hâli işte, daha evvelden de 2 tane düşüğüm var ondan belki. İlk hamileliğimde de böyle günler geçmek bilmemişti. Bir de sabırsız bir insanım. Hemen olsun, zaman hızlı geçsin istiyorum.
Ohooo bende 3 aydır öyle dakika başı tuvaletKızlar ben özellikle gece çok sık WC çıkmaya başladım yine normal mi acaba gündüzleri de sık çıkıyorum bol su içiyorum ama bilemedim
Sebamed düşünüyorumGünaydın
Kızlar hangi marka şampuan alacaksınız
Merhaba, Sıveno Çocuklar için Güneş Losyonunu önerebilirim, oldukça başarılıMerhaba ben çocuklarım için de kendim için de siveno güneş kremi kullanıyorum. İçinde kimyasal yok tamamen doğal yağlardan üretiliyor ve çok memnunum.
merhaba, çocuklar için Sıveno Çocuk Güneş Losyonu ürününü kullanıyorum. Oldukça başarılı, kesinlikle tavsiye ederimArkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Bende de aynı durum var ama sag sol farketmiyor her turlu ara ara sirt kal omurga agrisi gibi bi agri olyor. Anlamadm ama normaldir herhaldeGünaydınsağ tarafıma yatınca sol kaburgam mı kalp mi ağrı yapıyo göbek büyük olunca yana çok düşüyo yastıkla destekliyorum ama çok kötü oluyom kalp spazmı sanki
Green clean aldım ben deterjan+yumuşatıcıDeterjan ne sectiniz kızlar ??
Bende tüm bakım ürünlerini mustela alacağım ama az önce bakarken trendyolda bazı firmaların orijinal ürün göndermediği yorumunu okudum ,siz kendi sayfasında mı alıyorsunuzkızlar merhaba şampuan konusunda mustela tercıh eden anneler yada almamıs olan anneler ılk 6 ay ıcın mustela Konak önleyiici şampuanı var onu almanızı öneririm hıc konak problemı yaşatmayan cok memnun kaldıgım bır sampuan oldu ılk kızımda arkads tavsıyesı ıle almıstım ıykıde dınlemısım dedım
9. Günden benMerhaba kızlar, karantina da olan hamile arkadaşlarım herkese Allah tan acil şifalar diliyorum inş.süreç nasıl gidiyor? Karantinası biten var mı yazarlarsa bizlerede moral motivasyon olur.
İş liste yapmaya gelince herşey lazımÇocukların ki kötü olmuştu ben hepsini yeniledim bence çok iyi kullanışlı doktora falan hiç mi gidilmeyecek burda ilk aylarda kontroller falan çok lazım olmuyor diye bişey yok valla çok faydalı
Evet artık vucut yavaş yavaş hazırlanıyor tabiŞu doktorun dediğine sevindim bende sordım normal dedi magnezyum verdi günde 10’na kadar normalde iyi bari
Benim de listemde olan bir marka, kullandin mi hic pekiGreen clean aldım ben deterjan+yumuşatıcı
Benim son 6 saatim cnm..hiçbir sıkıntı yaşamadım koku kaybı dışında.az oksurugum vardı o kadar...asimda yoktu...Rabbım herkese şifa versin inşallahMerhaba kızlar, karantina da olan hamile arkadaşlarım herkese Allah tan acil şifalar diliyorum inş.süreç nasıl gidiyor? Karantinası biten var mı yazarlarsa bizlerede moral motivasyon olur.
Yok canım daha dün geldi kullanmadım ama içeriği çok güzel diye onu aldım sıfır kimyasalBenim de listemde olan bir marka, kullandin mi hic peki
ılk kızım 2016 dogumlu o zaman eczanelerde satılıodu bellı ben 3 yasına kadr hep eczaneden aldım urunlerını ama bu bebıste daha almadım son ay alırım dedım yıe eczaneden alırım heralde cunku sadece 2 urunu alacgım konat onleyıcı ve vucut sac kullanılan sampuanını ılk bebegımde tam takım aldım pişik kremınden memnun kalmadım vucut ıcın olan kremınıde pek kullanmadım pişik ıcın en ıyı bepantolun ku gelmıstı bıze ama kesınlıkle konak sampunaı ve vucut sampuanını alın derım cunku konak olunca cok sıkıntı oluyormusBende tüm bakım ürünlerini mustela alacağım ama az önce bakarken trendyolda bazı firmaların orijinal ürün göndermediği yorumunu okudum ,siz kendi sayfasında mı alıyorsunuz
Mustela aldım benGünaydın
Kızlar hangi marka şampuan alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?