- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.541
Kasiklardan bele vuran bir ağrıydı benimki. Aynı anda karnımda sertleştiyordu baya ağrı veriyordu. Ilişki yok canım eşim yanımda değilCanım benim belden gelen sağ yan taraf ağrım vardı ama dayanılmaz oturamıyordum bile ilk Hamileliğim çok korkarak gittim ebe doğum sancısı belden gelmez korkma dedi bilmiyorum nts 20 25 arası çıktı benim doktor açıklık da bakılsın dedi ama daha haftam çok küçük sancı da yok dedim bakmamız lazım sonuçta sancı ile geldin ne olur ne olmaz dedi haftamız büyük olduğu için yapılıyor sanırım bende olmadı kanama lekelenme ama olması normalmiş afedersin ilişki oluyo mu onunla da alakası olabilir
En korktuğum şey aslında mesela sancımı evde çek hastaneye son zaman git diyorlar ben nasıl anlayacağım ki ya bebeğe birsey olursa gecikirsem de bende bilmiyorum açıkçasıKuzum benim 20-24 hafta arası tavan yapan adet sancısı benzeri ağrılarım oldu doktora da gittim herşey yolunda çıktısanırım biraz daha farklı bişey
Geçmiş olsun tekrar canım ama normaldir bence çok okudum açıklık sonrası lekelenme. Belki de ilişki olduğu için ben yaşamadım bilmiyorum tahmin sadece karnım çok sertti benimde bebeğin başı yukarıdaydı doktor en son bebek dönmeye çalıştığı için bu sancın demişti öyle bi durum da olabilirKasiklardan bele vuran bir ağrıydı benimki. Aynı anda karnımda sertleştiyordu baya ağrı veriyordu. Ilişki yok canım eşim yanımda değil
Kizim.uykusuz bir bebekti 2.5 yaşına kadar anamdan emdiği sütü burnumdan getirdiYok yaaaa en güzeli o zamanlar.. Niye korkuyosun ki?
Aaaa canım geçmiş olsun.. Benzer şeyi bir arkadaş daha yaşadı bugün.. Korktu.. Senin son durum ne şimdi?
Al benden de o kadar canım.Tam acemiyiz walaEn korktuğum şey aslında mesela sancımı evde çek hastaneye son zaman git diyorlar ben nasıl anlayacağım ki ya bebeğe birsey olursa gecikirsem de bende bilmiyorum açıkçası
Dalga halinde ve belli araliklarla gelen sancilar, gelince anliyorsun diyorlar ztn, o yüzden sakin olmakta fayda var mutlaka anlasilirEn korktuğum şey aslında mesela sancımı evde çek hastaneye son zaman git diyorlar ben nasıl anlayacağım ki ya bebeğe birsey olursa gecikirsem de bende bilmiyorum açıkçası
Geldim o zamanYakından, içimizde ve etrafımızda ol o zaman
Daha almadım ama Xiaomi düşünüyorum..
İnşallah canım derler ya oğlan dayıya kız halaya çekermiş diye bizim dayı 8 aylık valla erkenden gelme ihtimali de varDalga halinde ve belli araliklarla gelen sancilar, gelince anliyorsun diyorlar ztn, o yüzden sakin olmakta fayda var mutlaka anlasilir
Ona bakarsak bizim dayilardan biri 7aylikİnşallah canım derler ya oğlan dayıya kız halaya çekermiş diye bizim dayı 8 aylık valla erkenden gelme ihtimali de varsen ne düşünüyorsun sancıyı evde çekme konusunda geçen hastanede Bi bayanda söyledi bana yeni doğum yapmış kesinlikle evin yakınsa sancını evde çek dedi açılma olmaz hastanede kalırsın açıklık muayene ettikçe kese huylanır iyice zorlanırsın falan dedi
Bence bu akıntıyı doktorunada sormalısın canım sen bilirsin ama haberi olsun yinedeAy mutlu oldum. Peki alttan muayene sonrası lekelenme gibi bisi oldu mu. Bende akıntının içinde ince uzun pembe kan gibi şeyler var da normal mi acaba
Allah yardımcınız olsun canım.Atlatırsınız inş. bu süreci.Babam hala hastanede ama drlar yaşlı olduğu ve yoğun bakımlik olmadigi için eve yollamak istiyor ama evde nasıl yapicaz bilmiyorum. Zor nefes alıyor.. Bu durumda kendi evime alamam yeni karantinam bitti tekrar giremem...eşimin işi var çocuğun okulu var...annemin yanına alıp bakici bakacağız sanirim
İnşallah canım derler ya oğlan dayıya kız halaya çekermiş diye bizim dayı 8 aylık valla erkenden gelme ihtimali de varsen ne düşünüyorsun sancıyı evde çekme konusunda geçen hastanede Bi bayanda söyledi bana yeni doğum yapmış kesinlikle evin yakınsa sancını evde çek dedi açılma olmaz hastanede kalırsın açıklık muayene ettikçe kese huylanır iyice zorlanırsın falan dedi
Ben de evde olmak istiyorum doğumun büyük bir bölümünde. Daha rahat hissederim o yüzden daha kolay açılırım gibi geliyor. Ama acil bir durum olur, doktor hemen hastaneye der o zaman öecbur tabi. Ama inşallah gerek kalmaz.Ona bakarsak bizim dayilardan biri 7ayliksanci olduğu gibi hastaneye gitmem diye dusunuyorum, duş alir sakin kalmaya çalışır ama iyice sonlara kadar da beklemem diyorum. Suanki dusuncem bu sekilde ama ne yasarim bakalim gorecegiz
Canim tekrar olmaz insallah.vaktiyle gelsinKasiklarim ve belimde ağrı vardı ama yatıyorum bir kaç saattir daha iyiyim sanki bebek hala toplanıyor karnım sertleşiyor ama o kadar agrım kalmadı. Açıklık sonrası kanlı akinti lekelenme bisi oldu mu peki. O zaman normal bu haftalarda alttan bakılması
İnsallahhh, pozitif dogum hikayeleri izliyorum, iyi geliyor ve psikolojik olarak hazirliyor insaniBen de evde olmak istiyorum doğumun büyük bir bölümünde. Daha rahat hissederim o yüzden daha kolay açılırım gibi geliyor. Ama acil bir durum olur, doktor hemen hastaneye der o zaman öecbur tabi. Ama inşallah gerek kalmaz.
İnşallah kolaylıkla geçiririz o zamanları sonlara doğru heyecan artmaya başladı sanki hiç nefes egzersizlerine falan bakıyomusunuz kızlar doğru ıkınma falan yoksa ebe mi yönlendiriyor ben bayaaa acemiyim sankiBen de evde olmak istiyorum doğumun büyük bir bölümünde. Daha rahat hissederim o yüzden daha kolay açılırım gibi geliyor. Ama acil bir durum olur, doktor hemen hastaneye der o zaman öecbur tabi. Ama inşallah gerek kalmaz.
İlk doğumumda ben de aynı soruyu soruyordum.Kızlar benim ilk gebeliğim kusuruma bakmayın bilmiorum.Sanci nedir,nasıl anlarım yani sancım olsa kesin anlar miyim?28+2 yım.
Ben nefes çalışması yapıyorum bir de ağrı ile baş etme yöntemleri diye bir çalışma yapmıştık. Buz ile yapılıyor doğum dalgalarını karşılarken nefese odaklanma vs. Bakalım inşallah sağlıkla gelsin de nasıl olduğu çok da önemli değil aslındaİnşallah kolaylıkla geçiririz o zamanları sonlara doğru heyecan artmaya başladı sanki hiç nefes egzersizlerine falan bakıyomusunuz kızlar doğru ıkınma falan yoksa ebe mi yönlendiriyor ben bayaaa acemiyim sanki
Tabiki canım doğum bu asla planlandığı iekilde gitmiyor ben sadece temennimi söyledim elbetteki her şeye hazırlıılı olmak lazım bir aksilik olmazsa acil hastaneye gitmemiz gerekmezse evde geöirmek istiyorum dememin sebebi de o. İnşallah sağlıkla alalım da kucağımıza gerisi teferruatKizlar bende sanci gelince hemen gitmem diyordum. Nisan falan gelecek diyordum ama dogum hep bu sekilde baslamiyormus o gun anladimDogum su gelerekte baslayabiliyor. Hatta bu gelecek suyu birden beklemeyin oyle olmayabiliyorda. Az az sanki israr kacirir gibi doguma kadar gelmeye devam ettti benim ve su geldikten sonra hastanede olmak daha iyi kontrol altinda olmak gerekiyor.
Oyle canimBen nefes çalışması yapıyorum bir de ağrı ile baş etme yöntemleri diye bir çalışma yapmıştık. Buz ile yapılıyor doğum dalgalarını karşılarken nefese odaklanma vs. Bakalım inşallah sağlıkla gelsin de nasıl olduğu çok da önemli değil aslında
Tabiki canım doğum bu asla planlandığı iekilde gitmiyor ben sadece temennimi söyledim elbetteki her şeye hazırlıılı olmak lazım bir aksilik olmazsa acil hastaneye gitmemiz gerekmezse evde geöirmek istiyorum dememin sebebi de o. İnşallah sağlıkla alalım da kucağımıza gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?