- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.561
Allah ın izniyle inş cnm.Degilmi ya doktoruma güveniyorum ilk gebeligimde onunlaydı sıkıntı olsa söylerdi sanırım
Kizim.uykusuz bir bebekti 2.5 yaşına kadar anamdan emdiği sütü burnumdan getirdicok uykusuz kaldim şimdi başa dönmek korkutuyor beni....uykuyu çok seviyorum cunku
Geldim o zaman
Etkisi vardır bence bol su tüketmek çok önemli neden bıraktın magnezyumu çok rahatlattı beni ağrılarım azaldı baya bide bebeğin kız mıKızlar bir şey soracağım. Magnezyum eksikliği ve az su içmek de ağrı yapar mı? Bacak aramda zaman zaman ağrı oluyor benim de. Magnezyum içiyordum bıraktım. Ondan mı acaba?
Duymamıştım bu markaları herkes mustela ve pişik için bepantol öneriyo galiba onları alırım ben de ama bakıcam senin dediklerine deBen tüm set Bubchen alıcam. Ayrıyetten pişik için de Desitin mor olanı. İlk oğlumda da bunları kullandım, aşşşııırıııı memnundum
Ben de onu düşünüyorumBen mustela aldım
İlk duydum bi göz atarımBen organik, temiz içerikli bir ürün olarak büyük oğlumda earth mama kullandım ama bu sefer içeriği düzgün diye (ewg database'e göre) arifoğlu organik bebek bakım serisine şans vereceğim, çok indirimliydi dayanamadım, en kötü kendim kullanırım dedim
Ben mustela aldım canım.
Ben de mustela aldım canım
ben de mustela setine karar verdim doğuma yakın alayım diyorum
10 gündür ben de öyleyim su içtikçe daha da sık geliyo ama olsun su iyidirKızlar ben özellikle gece çok sık WC çıkmaya başladım yine normal mi acaba gündüzleri de sık çıkıyorum bol su içiyorum ama bilemedim
Mustelayla sebamed arasında kaldım ama mustela ağır basıyo sankiSebamed düşünüyorum
Green clean önerdi bi yakınım muhtemelen ilk onu denerim sonra değişmek gerekirse değişirim diye düşündümDeterjan ne sectiniz kızlar ??
Ben de okudum o yorumu ama orjinal satan mağazayı buldum mavi plastik oluyomuş kapak kısmında orjinal ürünün bakıcam eczanedekiyle arasında fiyat farkı çok olmazsa eczaneden alırım daha güvenilir olurBende tüm bakım ürünlerini mustela alacağım ama az önce bakarken trendyolda bazı firmaların orijinal ürün göndermediği yorumunu okudum ,siz kendi sayfasında mı alıyorsunuz
Maşallah zaten grupta rekor sende bu gidişle 5.de gelirİş liste yapmaya gelince herşey lazımbenimde 3 çocuktan sonra pusetin anası ağlamış ona 3 lü set aldım lastikli kılıfı minderi bide örtüsü yeni gibi oldu bunu da idare etsin daha zaten 4. Bebe kapanış
Ben de 28. Haftada vuruldum canımKan uyuşmazlığı olan var mı kızlar aranızda ? Ben yarın iğnesini vurunucam bakalım ama söylemesem bugün doktora atlayacaktı sanki
Magnezyum ilacım bitmişti 1 veya 2 gün yemedim kramp girdi bacağıma 2 gün hamlamış geziyodum bugün düzeldim magnezyum gerekli benceKızlar bir şey soracağım. Magnezyum eksikliği ve az su içmek de ağrı yapar mı? Bacak aramda zaman zaman ağrı oluyor benim de. Magnezyum içiyordum bıraktım. Ondan mı acaba?
Yaa değil mi? Ben de içmeye başlayayım tekrar. Yataktan kalkarken bile ağrıdı vallaMagnezyum ilacım bitmişti 1 veya 2 gün yemedim kramp girdi bacağıma 2 gün hamlamış geziyodum bugün düzeldim magnezyum gerekli bence
Tüylenme yaşayan var mı arkadaşlar
Maalesef evlenmeden önce lazerliydi tüm vücudum hamile kalmak için kullandığım ilaçlar tekrar çıkarmıştı şimdi eskisi gibi aynı bazı yerlerde daha çıktı normal mi acaba sadece göbek vs olsa dökülür diyorlar tamam derim de Bi ora değilBenim farkettiğim ekstra bi tüylenmem olmadı.. sende var mı?
Maalesef evlenmeden önce lazerliydi tüm vücudum hamile kalmak için kullandığım ilaçlar tekrar çıkarmıştı şimdi eskisi gibi aynı bazı yerlerde daha çıktı normal mi acaba sadece göbek vs olsa dökülür diyorlar tamam derim de Bi ora değil
Amin cnm inşallahAllah yardımcınız olsun canım.Atlatırsınız inş. bu süreci.Sizin için çok zor bir durum.
Genede ilk altı ay çok zor hem en tatlı zamanlar hem en zor zamanlarKız şartlama öyle kendini, dur hele bi bakalım. Belki de öyle olmayacak bu kez.
Hoşgeldiiiiin o zamaaaan
Yapar tabi ki cnm magnezyumu kullanmalisin neden bıraktın kiKızlar bir şey soracağım. Magnezyum eksikliği ve az su içmek de ağrı yapar mı? Bacak aramda zaman zaman ağrı oluyor benim de. Magnezyum içiyordum bıraktım. Ondan mı acaba?
Amin cnm inşallah
Genede ilk altı ay çok zor hem en tatlı zamanlar hem en zor zamanlar
Yapar tabi ki cnm magnezyumu kullanmalisin neden bıraktın ki
Yok elhamdülillah Rabbimin verdiklerine bağlatcam tüplerimi inşallah he bağlattığım halde yine olursa doğururum tabiki ama bu sefer Rahimk komple alın derimDuymamıştım bu markaları herkes mustela ve pişik için bepantol öneriyo galiba onları alırım ben de ama bakıcam senin dediklerine de
Ben de onu düşünüyorum
İlk duydum bi göz atarım
10 gündür ben de öyleyim su içtikçe daha da sık geliyo ama olsun su iyidir
Mustelayla sebamed arasında kaldım ama mustela ağır basıyo sanki
Green clean önerdi bi yakınım muhtemelen ilk onu denerim sonra değişmek gerekirse değişirim diye düşündüm
Ben de okudum o yorumu ama orjinal satan mağazayı buldum mavi plastik oluyomuş kapak kısmında orjinal ürünün bakıcam eczanedekiyle arasında fiyat farkı çok olmazsa eczaneden alırım daha güvenilir olur
Maşallah zaten grupta rekor sende bu gidişle 5.de gelir
Ben de 28. Haftada vuruldum canım
Canim suan hevesin var alman gerektigini dusunuyorsun biliyorum ama ben keske arkadasimin sozunu dinleseymisim dedim hepKızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Büyük oğlumda bugüne kadar sadece iki karyola kullandım: 70x140 (bir yanı sökülünce anne yanı oluyor), 90x190. Her yaşa ayrı karyola almaya gerek duymadım.Kızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Bulup almissin gule gule kullan ,Bizimde bu Yatak odamıza kuruldu ilerde odasına götürcez ne zaman yanımızdan ayırıyoz acabasonra bizle yatmaya alışmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?