2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bir şey soracağım. Magnezyum eksikliği ve az su içmek de ağrı yapar mı? Bacak aramda zaman zaman ağrı oluyor benim de. Magnezyum içiyordum bıraktım. Ondan mı acaba?

Kızlar bir şey soracağım. Magnezyum eksikliği ve az su içmek de ağrı yapar mı? Bacak aramda zaman zaman ağrı oluyor benim de. Magnezyum içiyordum bıraktım. Ondan mı acaba?
Etkisi vardır bence bol su tüketmek çok önemli neden bıraktın magnezyumu çok rahatlattı beni ağrılarım azaldı baya bide bebeğin kız mı

Ben tüm set Bubchen alıcam. Ayrıyetten pişik için de Desitin mor olanı. İlk oğlumda da bunları kullandım, aşşşııırıııı memnundum
Duymamıştım bu markaları herkes mustela ve pişik için bepantol öneriyo galiba onları alırım ben de ama bakıcam senin dediklerine de
Ben mustela aldım
Ben de onu düşünüyorum
İlk duydum bi göz atarım
Ben mustela aldım canım.

Ben de mustela aldım canım

ben de mustela setine karar verdim doğuma yakın alayım diyorum

Kızlar ben özellikle gece çok sık WC çıkmaya başladım yine normal mi acaba gündüzleri de sık çıkıyorum bol su içiyorum ama bilemedim
10 gündür ben de öyleyim su içtikçe daha da sık geliyo ama olsun su iyidir
Sebamed düşünüyorum
Mustelayla sebamed arasında kaldım ama mustela ağır basıyo sanki
Deterjan ne sectiniz kızlar ??
Green clean önerdi bi yakınım muhtemelen ilk onu denerim sonra değişmek gerekirse değişirim diye düşündüm
Bende tüm bakım ürünlerini mustela alacağım ama az önce bakarken trendyolda bazı firmaların orijinal ürün göndermediği yorumunu okudum ,siz kendi sayfasında mı alıyorsunuz
Ben de okudum o yorumu ama orjinal satan mağazayı buldum mavi plastik oluyomuş kapak kısmında orjinal ürünün bakıcam eczanedekiyle arasında fiyat farkı çok olmazsa eczaneden alırım daha güvenilir olur
Maşallah zaten grupta rekor sende bu gidişle 5.de gelir
Kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar aranızda ? Ben yarın iğnesini vurunucam bakalım ama söylemesem bugün doktora atlayacaktı sanki
Ben de 28. Haftada vuruldum canım

Magnezyum ilacım bitmişti 1 veya 2 gün yemedim kramp girdi bacağıma 2 gün hamlamış geziyodum bugün düzeldim magnezyum gerekli bence

Benim farkettiğim ekstra bi tüylenmem olmadı.. sende var mı?
Maalesef evlenmeden önce lazerliydi tüm vücudum hamile kalmak için kullandığım ilaçlar tekrar çıkarmıştı şimdi eskisi gibi aynı bazı yerlerde daha çıktı normal mi acaba sadece göbek vs olsa dökülür diyorlar tamam derim de Bi ora değil

Aynen ben de döküleceğini duydum çıktıysa bile. Ama yanlış hatırlamıyorsam çıkan yerleri almayın diyorlardı.

Allah yardımcınız olsun canım.Atlatırsınız inş. bu süreci.Sizin için çok zor bir durum.
Amin cnm inşallah
Kız şartlama öyle kendini, dur hele bi bakalım. Belki de öyle olmayacak bu kez.

Hoşgeldiiiiin o zamaaaan
Genede ilk altı ay çok zor hem en tatlı zamanlar hem en zor zamanlar
Yapar tabi ki cnm magnezyumu kullanmalisin neden bıraktın ki

Amin cnm inşallah

Genede ilk altı ay çok zor hem en tatlı zamanlar hem en zor zamanlar

Yapar tabi ki cnm magnezyumu kullanmalisin neden bıraktın ki

Canım doktor sırt ağrım var diye yazmıştı. Geçince bıraktım ama bu sefer de bacak arası ağrıları başladı.

Yok elhamdülillah Rabbimin verdiklerine bağlatcam tüplerimi inşallah he bağlattığım halde yine olursa doğururum tabiki ama bu sefer Rahimk komple alın derim benimki sınır tanımıyor

Kızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??

Kızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Canim suan hevesin var alman gerektigini dusunuyorsun biliyorum ama ben keske arkadasimin sozunu dinleseymisim dedim hep
Park besigi al ve digerini ihtiyacina gore sonra karar verirsin Buyuyen besik mesela eni baza /kayrolaya gore daha dar oluyor oyle biliyorum. Simdi buyuyunce kullanmak icin aliyorsun ama buyuyuncede rahat yatamayacagini dusunme ihtimalin yuksek.

Büyük oğlumda bugüne kadar sadece iki karyola kullandım: 70x140 (bir yanı sökülünce anne yanı oluyor), 90x190. Her yaşa ayrı karyola almaya gerek duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…