- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.581
Teşekkürler canımBulup almissin gule gule kullan ,
Herkese selam. Umarım herşey yolundadır. Uzun zamandır yazamadım ama mümkün olduğunca takip ettim konuyu. Ben de büyüyen beşik araştırdım ama çok olumsuz yorum var kullananlardan. Beklenildiği gibi rahat kullanılamıyormuş bebek büyüdüğünde. O yüzden odası için montessori aldık biz. Bebek alışverişine de en büyük parçayla başlamış oldukKızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Biz anne yani park yatak ile, kendi odasina Montessori yatak aldık. Ben ilk zamanlar gece yanimda gunduz de odasinda uyumasi icin elimden geleni yapacagim, bir sure sonra kendi odasina gecisin de daha kolay olacagini düşünüyorum.Kızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Yok canım hiç olmadı o ince uzun dediğin hamileliğimin ilk aylarında gördüm, pap smear testi yaptırdım iki kere alttan hamileyken kanatarak alıyorlar onda bile bişey olmadı ilkinde kanaman olur dedi olmadı ikincide oldu ama doktorlar zaten bilinçli ben hep enfeksiyon için muayene oldumAy mutlu oldum. Peki alttan muayene sonrası lekelenme gibi bisi oldu mu. Bende akıntının içinde ince uzun pembe kan gibi şeyler var da normal mi acaba
gavıskon surp bırebır benımde oyleydı dr yazdı :)Merhaba kızlar midem çok kötü yanıyor boğazım alev alev hiç bişey fayda etmiyor doktora demeyi unuttum ne yapabilirim
Gaviscon bir yudum sonrası missss Dr onaylıMerhaba kızlar midem çok kötü yanıyor boğazım alev alev hiç bişey fayda etmiyor doktora demeyi unuttum ne yapabilirim
Kızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Markasını söyler misin canm bakayımBen ilk oğlumda büyüyen beşik aldım. Ama klasiklerden daha büyüktü bizim yatak. Şu an 7 yaşını doldurdu oğlum ve tek kişilik yatağa çevirdik, normal yatak aldık içine ve kullanmaya devam ediyor. Yani uzun süre kullanım için çok konforlu ve mantıklı ama sonradan kendin ya da çocuk başka modele vs heves ederseniz değiştirebilmek adına daha başka bir şey de düşünebilirsin. Dersen ki, değiştirmem o zaman büyüyen beşik mantıklı
Doğuma kadar kullanılıyor cnm birakmaCanım doktor sırt ağrım var diye yazmıştı. Geçince bıraktım ama bu sefer de bacak arası ağrıları başladı.
Bu tamamen bebege bağlı...bakarsın 1.5 yas 2 yas gece kalkmıyor odasını ayirirsin...gece kalktığı zaman ayirman zor....feleğin şaşıyor zaten elli kere uyanınca....benim kızım 4 yaşına yakındı oda yaptığımızda...onunla birlikte seçtik herseyini....ve ilk günden beri masallah hiç bekleyin uyumami bile demedi...zaten istiyordu artikBizimde bu Yatak odamıza kuruldu ilerde odasına götürcez ne zaman yanımızdan ayırıyoz acabasonra bizle yatmaya alışmasında
Evet canım kasılma ama merak etme rahmin doğuma hazırlık. Eğer yürüdüğünde veya yattığında geçiyorsa yani pozisyon değiştirdiğinde, endişe edecek bir şey yok. Hepimiz küçük küçük kasılmalar yaşıyoruzKizlar deneyimli anneler size sormak istyrm daha kontrolume 1 hafta var bebek karnimda yermi degistiriyo oan boyle karnim sertlesiyo bi tarafa dgru sonra sert kaliyo veya bebek mi hareket ediyo cnm aciyo gbi oluyo bunlar kasilmami cok korkuyorum
Kolay gelsin canımOf kızlar taşınmak çok zor hele gebeyken daha zor. Her şey gözümde büyüyor. Sadece kıyafetleri toplamak bile dünya zamanımı aldıyerleştirmesi daha kolay geliyor bana taşımaktan bir an önce pazartesi olsa da bitse
Bende yaşıyorum aynısını ama orası kafası yada poposu diye düşünüyordum canm korkulacak bişey değil bence yerleri daraldı sonuçtaKizlar deneyimli anneler size sormak istyrm daha kontrolume 1 hafta var bebek karnimda yermi degistiriyo oan boyle karnim sertlesiyo bi tarafa dgru sonra sert kaliyo veya bebek mi hareket ediyo cnm aciyo gbi oluyo bunlar kasilmami cok korkuyorum
Görümcem ve akrabam alıp 6 7yaşına kadar kullanmışlar gayet memnunlar.biz de almayı düşünüyoruz.ilerde bir parçası çalışma masası oluyor hem de çekmecesini yatağının yanına koyup kullanabiliyorsun.tabi yine sana kalmışKızlar bizim beşik planımız yine değişti kendi odama küçük park beşik ,bebişin odasına şu büyüyen yatak olan beşikten mi alsak diyorum .Büyüyen beşik kullanan var mı aranızda??
Owli doğum sonrası korsesinden alacağım benKızlar aranızda doğum sonrası bel korsesi kullanmış / kullanacak olan var mı? Ananem hep doğumdan sonra kuşak sardık derdi, şimdi artık korse kullanılıyor ama çok seçenek var, hangisi daha kullanışlıdır bilemedim.
Ben onların bebek için dış kundağını almıştım, korsesi olduğunu bilmiyordum. Araştırayım, teşekkürlerOwli doğum sonrası korsesinden alacağım ben
Evet ben de uyku gurusunu aldım. Korse için de olumlu yorumlar okudumBen onların bebek için dış kundağını almıştım, korsesi olduğunu bilmiyordum. Araştırayım, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?