- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.601
Benim zaten pko dan dolayı göbek bölgemde ve göğüs ortasında 7 8 tane vardı hamilelikte göbek bölgesi arttı biraz ama kökten almadım hep makasla kısalttım bazı gözüme kalın gelenleri ince olanlara dokunmuyorum inşallah geçer bu doğumla beraber pkoTüylenme yaşayan var mı arkadaşlar
Allah sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin canımYok elhamdülillah Rabbimin verdiklerine bağlatcam tüplerimi inşallah he bağlattığım halde yine olursa doğururum tabiki ama bu sefer Rahimk komple alın derimbenimki sınır tanımıyor
GunaydinGünaydın gece uyuyamayan güzel anneler
Günaydın bende sabah uyuyamayan anne olarak burdayımGünaydın gece uyuyamayan güzel anneler
Günaydın gerçekten uyuyamadım bu çocuk düzgün uykusu yok geriliyo sanki hep içimdeGünaydın gece uyuyamayan güzel anneler
Benimki de dönüp duruyor canımGünaydın gerçekten uyuyamadım bu çocuk düzgün uykusu yok geriliyo sanki hep içimdeuyku ilacı vercem o olcak
Günaydın canımGünaydın bende sabah uyuyamayan anne olarak burdayım
Günaydın, iyiyim kuzum sen nasılsın?Gunaydinnasilsin ?
Cok sukur iyiyim bende :)Günaydın, iyiyim kuzum sen nasılsın?
Günaydın gece uyuyamayan güzel anneler
Vay arkadaş ben 11.30 da zor uyandimGünaydın bende sabah uyuyamayan anne olarak burdayım
Geçmiş olsun cnm demir hapını günde kac kere kulaniyorsun...benim drum bir ay günde ikiye çıkardı sınırda diye onbucuktu galiba degerim...İyiyim diyorum ama aşiri baş dönmesi yaşıyorum. Normalde de surekli dunyam doner zaten benim ama son zamanlarda iyice arttiTansiyon dusuklugu, kan sekeri dusuklugu, kansizlik hepsi mevcut ve hepsi buna sebep oluyor. Ayakta durmak cok zorluyor cidden hep oturma yada uzanma istegim var birazdan kizimla disari cikmam gerekiyor ve benim gozumde buyuyor. Hele ayakta sabit durunca daha cok halsizlesiyorum
Çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü gerçekten zor bende yaşıyorum bazen ama kansızlık için falan doktor ne diyo ilaç kullanıyorsundur tabi de sayısını arttırabilir veya değiştirebilir görüştün mü hiçİyiyim diyorum ama aşiri baş dönmesi yaşıyorum. Normalde de surekli dunyam doner zaten benim ama son zamanlarda iyice arttiTansiyon dusuklugu, kan sekeri dusuklugu, kansizlik hepsi mevcut ve hepsi buna sebep oluyor. Ayakta durmak cok zorluyor cidden hep oturma yada uzanma istegim var birazdan kizimla disari cikmam gerekiyor ve benim gozumde buyuyor. Hele ayakta sabit durunca daha cok halsizlesiyorum
O pek belli olmuyor canım ama ben bakıcı sebebiyle eşim daha geç işe gidiyordu benden, 7 ayken ayırmıştım odasını ama geceleri kontrolü zor olmuştuBizimde bu Yatak odamıza kuruldu ilerde odasına götürcez ne zaman yanımızdan ayırıyoz acabasonra bizle yatmaya alışmasında
Gunde 1 ama ben uzun sure cok aksattim son gunlerde duzenli icmeye basladimVay arkadaş ben 11.30 da zor uyandimpazartesi kızın okulu var 7.30 da nasıl kalkcam bilmem
Geçmiş olsun cnm demir hapını günde kac kere kulaniyorsun...benim drum bir ay günde ikiye çıkardı sınırda diye onbucuktu galiba degerim...
İlaci cok aksattim ben bu yaz ,Çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü gerçekten zor bende yaşıyorum bazen ama kansızlık için falan doktor ne diyo ilaç kullanıyorsundur tabi de sayısını arttırabilir veya değiştirebilir görüştün mü hiç
sanırım çocuğun da okula başlayacak senin için zor olacak inşallah Bi çözüm bulursun
Canim mecbur dikkat edeceksin. Doguma az kaldi simdi dikkat et dogumdan sonra yersin bolcaŞekerim sınırdaymış bebek iri bir bebekmiş 1600 gr 9gün önde hep önden gidiyoz hayırlısı Şeker tatlılardan uzak kalamam ki zaten yeni yeni iştahım açıldı kusmalardan kendimi sınırlandıramıyom
Sezeryan korsesi takmıstım daha hastanede yürütmeden Dr um aldırmış eşime ve çok memnun kaldım hiç göbeğim yoktu sonrasında da eski haline dönnüştüKızlar aranızda doğum sonrası bel korsesi kullanmış / kullanacak olan var mı? Ananem hep doğumdan sonra kuşak sardık derdi, şimdi artık korse kullanılıyor ama çok seçenek var, hangisi daha kullanışlıdır bilemedim.
Markası neydi acaba?Sezeryan korsesi takmıstım daha hastanede yürütmeden Dr um aldırmış eşime ve çok memnun kaldım hiç göbeğim yoktu sonrasında da eski haline dönnüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?