2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Tüylenme yaşayan var mı arkadaşlar
Benim zaten pko dan dolayı göbek bölgemde ve göğüs ortasında 7 8 tane vardı hamilelikte göbek bölgesi arttı biraz ama kökten almadım hep makasla kısalttım bazı gözüme kalın gelenleri ince olanlara dokunmuyorum inşallah geçer bu doğumla beraber pko
Yok elhamdülillah Rabbimin verdiklerine bağlatcam tüplerimi inşallah he bağlattığım halde yine olursa doğururum tabiki ama bu sefer Rahimk komple alın derim benimki sınır tanımıyor
Allah sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin canım

İyiyim diyorum ama aşiri baş dönmesi yaşıyorum. Normalde de surekli dunyam doner zaten benim ama son zamanlarda iyice artti Tansiyon dusuklugu, kan sekeri dusuklugu, kansizlik hepsi mevcut ve hepsi buna sebep oluyor. Ayakta durmak cok zorluyor cidden hep oturma yada uzanma istegim var birazdan kizimla disari cikmam gerekiyor ve benim gozumde buyuyor. Hele ayakta sabit durunca daha cok halsizlesiyorum

Günaydın gece uyuyamayan güzel anneler

Günaydın bende sabah uyuyamayan anne olarak burdayım
Vay arkadaş ben 11.30 da zor uyandim pazartesi kızın okulu var 7.30 da nasıl kalkcam bilmem
Geçmiş olsun cnm demir hapını günde kac kere kulaniyorsun...benim drum bir ay günde ikiye çıkardı sınırda diye onbucuktu galiba degerim...

Çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü gerçekten zor bende yaşıyorum bazen ama kansızlık için falan doktor ne diyo ilaç kullanıyorsundur tabi de sayısını arttırabilir veya değiştirebilir görüştün mü hiç
sanırım çocuğun da okula başlayacak senin için zor olacak inşallah Bi çözüm bulursun

Şekerim sınırdaymış bebek iri bir bebekmiş 1600 gr 9gün önde hep önden gidiyoz hayırlısı Şeker tatlılardan uzak kalamam ki zaten yeni yeni iştahım açıldı kusmalardan kendimi sınırlandıramıyom

Gunde 1 ama ben uzun sure cok aksattim son gunlerde duzenli icmeye basladim
İlaci cok aksattim ben bu yaz , doktora uzun suredir gitmedim derken gecen hafta aradim doktor izindeymis. 2 hafta sonra gelecek ben bayaaa zaman sonra gitmis olucam insallah. Gitmeden once saglik ocaginda yine bir kan testi yaptirayim diyorum belki ilavi icmeye baslayinca degisim olmustur
Canim mecbur dikkat edeceksin. Doguma az kaldi simdi dikkat et dogumdan sonra yersin bolca

Sezeryan korsesi takmıstım daha hastanede yürütmeden Dr um aldırmış eşime ve çok memnun kaldım hiç göbeğim yoktu sonrasında da eski haline dönnüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…