- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.621
Geçmiş olsun..İyiyim diyorum ama aşiri baş dönmesi yaşıyorum. Normalde de surekli dunyam doner zaten benim ama son zamanlarda iyice arttiTansiyon dusuklugu, kan sekeri dusuklugu, kansizlik hepsi mevcut ve hepsi buna sebep oluyor. Ayakta durmak cok zorluyor cidden hep oturma yada uzanma istegim var birazdan kizimla disari cikmam gerekiyor ve benim gozumde buyuyor. Hele ayakta sabit durunca daha cok halsizlesiyorum
Son gunlerde daha sık yemeye basladimGeçmiş olsun..Kansızlık cidden çok zorlar bedeni.Pekmez de kullan bence iyi geliyor.
Markasını söyler misin canm bakayım
Benim şekerim de çok güzel çıkmaz ama dikkat ediyorum hamur işi tatlı meyve olarak karpuz vs tüketmemeye çalışıyorum canım az kaldı sende dikkat et benim bebeğimde iri biraz geçen hafta 1350gr bu hafta da 1500 falan olmuştur doktor 7 gün önde demişti ama ultrason ölçümü sonuçta bide normal haftalık ileri yada geri olmasıŞekerim sınırdaymış bebek iri bir bebekmiş 1600 gr 9gün önde hep önden gidiyoz hayırlısı Şeker tatlılardan uzak kalamam ki zaten yeni yeni iştahım açıldı kusmalardan kendimi sınırlandıramıyom
Ben takmıyorum pek çünkü bu ayıma kadar çıkardım yedimde şimdi sabahları oda haftada 1 yada 2 3 haftada bir kusarsam sarı su geliyo hiç tatlı canım çekmedi bastırsın diye tuzlu yedim şimdi acısını çıkarıyom sankiBenim şekerim de çok güzel çıkmaz ama dikkat ediyorum hamur işi tatlı meyve olarak karpuz vs tüketmemeye çalışıyorum canım az kaldı sende dikkat et benim bebeğimde iri biraz geçen hafta 1350gr bu hafta da 1500 falan olmuştur doktor 7 gün önde demişti ama ultrason ölçümü sonuçta bide normal haftalık ileri yada geri olması
Ya yok bence kilosu da ideal olsun ne çok zayıf ne öyle ele avuca gelen tombiş :) bide doğurması var yani en iyisi doğduktan sonra alsın sağlıkla kiloBen takmıyorum pek çünkü bu ayıma kadar çıkardım yedimde şimdi sabahları oda haftada 1 yada 2 3 haftada bir kusarsam sarı su geliyo hiç tatlı canım çekmedi bastırsın diye tuzlu yedim şimdi acısını çıkarıyom sankikararında yicen ya öyle devam ederim temelli yememezlik yapamam tabi can bu çekiyo kilolu bebek olsun tabi ele avuca gelsin temelli tutamam bide sağlıklı olsunlar da
He tabi ben normalden korktuğum için sezeryen seçecem ondan kilo problem etmem normal doğursam 1 kiloda ideal bnm içinYa yok bence kilosu da ideal olsun ne çok zayıf ne öyle ele avuca gelen tombiş :) bide doğurması var yani en iyisi doğduktan sonra alsın sağlıkla kilo
33 haftalarda nst ye giriliyormuş öyle mi bu ne böyle acılı bişey mi32. Hafta kontrolüne 5 günümüz kaldıgenelde 32. Haftada yüzleri artık doğumdakine çok yakın oluyor , inşallah bu sefer gösterir yüzünü çok heyacanlı
Sanırım rutin bir uygulama var bu şekilde karına kalp ekosu ölçen şey gibi bir şey takıp rahmin kasılmalarını ve bebeğin kalp atışlarını izliyorlar 20 dakika kadar süre boyunca. Doktor inisiyatifi vardır kesin gerek görmezse nst'ye bağlamayabilir. Bakalım bana nst için 36. Haftayı bekleyecek doktorum gibi geliyor.33 haftalarda nst ye giriliyormuş öyle mi bu ne böyle acılı bişey mi
32. Hafta kontrolüne 5 günümüz kaldıgenelde 32. Haftada yüzleri artık doğumdakine çok yakın oluyor , inşallah bu sefer gösterir yüzünü çok heyacanlı
Neden inisiyatifine göre zararlı mı sekreter dedi 33. Haftada başlıyoz diyeSanırım rutin bir uygulama var bu şekilde karına kalp ekosu ölçen şey gibi bir şey takıp rahmin kasılmalarını ve bebeğin kalp atışlarını izliyorlar 20 dakika kadar süre boyunca. Doktor inisiyatifi vardır kesin gerek görmezse nst'ye bağlamayabilir. Bakalım bana nst için 36. Haftayı bekleyecek doktorum gibi geliyor.
Genelde 32 ve ya 33 ten sonra başlar daha ileri atmazlar zararli degil bebek kalp atislari normal mi anne sancilari var mi kontrol edilir acili falan da degilNeden inisiyatifine göre zararlı mı sekreter dedi 33. Haftada başlıyoz diye
Sen bakma onlara ya bende 29+6 da 1650gr dedi boyu 41cm işte önde vs karbonhidratlardan uzak dur dedi her zamanki dr um deildi şekerin bebeği etkilediğini bebeğin iri olması tek başına göstermez aynı zamanda suyunun da fazla olması lazım benim suyum hep normal seviyede sizin bebeğin iriliği genetiğinizden diyor ben ve eşimde iri bireylerizŞekerim sınırdaymış bebek iri bir bebekmiş 1600 gr 9gün önde hep önden gidiyoz hayırlısı Şeker tatlılardan uzak kalamam ki zaten yeni yeni iştahım açıldı kusmalardan kendimi sınırlandıramıyom
Benimkide aynı 9 a düştü her gebeliğimde düşüyor son haftalara kadar çkmazsa kan serumu takılıyor doğumda da kan kaybediyorsun 3. Sezeryanımda doğumdan sonra 3 paket kan serumu yemiştimGunaydin arkadaslar kansizlik ceken var mi 11 ler den 8 e düşmüş bu ay cok carpinti halsizlik bas dönmesi yapıyor ilaci günde 2 ye cikardi umarim yeterli olur
8 çok düşük benim kanımda 10à düşmüştü ilaç kullandığım halde doktorum değeri beğenmedi damardan kan ilacı verdi hapı kestik damardan devam edeceğiz yukselmiyor çünküGunaydin arkadaslar kansizlik ceken var mi 11 ler den 8 e düşmüş bu ay cok carpinti halsizlik bas dönmesi yapıyor ilaci günde 2 ye cikardi umarim yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?