2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Geçmiş olsun..Kansızlık cidden çok zorlar bedeni.Pekmez de kullan bence iyi geliyor.

Benim şekerim de çok güzel çıkmaz ama dikkat ediyorum hamur işi tatlı meyve olarak karpuz vs tüketmemeye çalışıyorum canım az kaldı sende dikkat et benim bebeğimde iri biraz geçen hafta 1350gr bu hafta da 1500 falan olmuştur doktor 7 gün önde demişti ama ultrason ölçümü sonuçta bide normal haftalık ileri yada geri olması

Ben takmıyorum pek çünkü bu ayıma kadar çıkardım yedimde şimdi sabahları oda haftada 1 yada 2 3 haftada bir kusarsam sarı su geliyo hiç tatlı canım çekmedi bastırsın diye tuzlu yedim şimdi acısını çıkarıyom sanki kararında yicen ya öyle devam ederim temelli yememezlik yapamam tabi can bu çekiyo kilolu bebek olsun tabi ele avuca gelsin temelli tutamam bide sağlıklı olsunlar da

Ya yok bence kilosu da ideal olsun ne çok zayıf ne öyle ele avuca gelen tombiş :) bide doğurması var yani en iyisi doğduktan sonra alsın sağlıkla kilo

Ya yok bence kilosu da ideal olsun ne çok zayıf ne öyle ele avuca gelen tombiş :) bide doğurması var yani en iyisi doğduktan sonra alsın sağlıkla kilo
He tabi ben normalden korktuğum için sezeryen seçecem ondan kilo problem etmem normal doğursam 1 kiloda ideal bnm için benden anca çıkar

33 haftalarda nst ye giriliyormuş öyle mi bu ne böyle acılı bişey mi
Sanırım rutin bir uygulama var bu şekilde karına kalp ekosu ölçen şey gibi bir şey takıp rahmin kasılmalarını ve bebeğin kalp atışlarını izliyorlar 20 dakika kadar süre boyunca. Doktor inisiyatifi vardır kesin gerek görmezse nst'ye bağlamayabilir. Bakalım bana nst için 36. Haftayı bekleyecek doktorum gibi geliyor.

32. Hafta kontrolüne 5 günümüz kaldı genelde 32. Haftada yüzleri artık doğumdakine çok yakın oluyor , inşallah bu sefer gösterir yüzünü çok heyacanlı

Benim ilk oğlumda 28.haftada çekilen renkli usg’dekiyle aynı doğmuştu

Neden inisiyatifine göre zararlı mı sekreter dedi 33. Haftada başlıyoz diye

Gunaydin arkadaslar kansizlik ceken var mi 11 ler den 8 e düşmüş bu ay cok carpinti halsizlik bas dönmesi yapıyor ilaci günde 2 ye cikardi umarim yeterli olur

Yapılacak her uygulama kişinin kendi isteğine bağlıdır. NST ağrılı bir uygulama değil ve rutin bir uygulama olabilir ama ben rutin uygulamaların herkes için illaha yapılması gereken uygulamalar olduğuna inanmıyorum. O yüzden doktorum 36. haftayı bekleyebilir dedim ultrsonda su azalması rahim kısalması vs görmezse. Kendi doktorum özelinde konuştum yani. Ama sizin doktorunuz 33. Haftada başlarız diyorsa 33. Hafyada başlar. 20 dakika kadar yatıyorsunuz ve hiçbir şey hissetmiyorsunuz basit bir uygulama bebeğe de bilinen bir zararı yok.

Gunaydin kizlar,nasilsiniz?uzun zamandir takip edemiyorum.bi sorum olursa anca,kusura bakmayin :) arkadaslar 30-31 haftalarda rahim agzi uzunlugunuz nekadar sizlerin?benim doktor yatmami soyledi,cok kisaymiş,bebek heran gele bilirmiş.kuveze dusmesini istemiyorum.37 den once mecbur.bide tersden geliyor gibi .ayaklarini birlesdirib cikişa sokuyor gibi geliyor bana agriya dayanamiyorum.sizlerde durum nasil?

Sen bakma onlara ya bende 29+6 da 1650gr dedi boyu 41cm işte önde vs karbonhidratlardan uzak dur dedi her zamanki dr um deildi şekerin bebeği etkilediğini bebeğin iri olması tek başına göstermez aynı zamanda suyunun da fazla olması lazım benim suyum hep normal seviyede sizin bebeğin iriliği genetiğinizden diyor ben ve eşimde iri bireyleriz sen yine dikkat edersin ama canının çektiğinden de mahrum kalma bence

Gunaydin arkadaslar kansizlik ceken var mi 11 ler den 8 e düşmüş bu ay cok carpinti halsizlik bas dönmesi yapıyor ilaci günde 2 ye cikardi umarim yeterli olur
Benimkide aynı 9 a düştü her gebeliğimde düşüyor son haftalara kadar çkmazsa kan serumu takılıyor doğumda da kan kaybediyorsun 3. Sezeryanımda doğumdan sonra 3 paket kan serumu yemiştim

8 çok düşük benim kanımda 10à düşmüştü ilaç kullandığım halde doktorum değeri beğenmedi damardan kan ilacı verdi hapı kestik damardan devam edeceğiz yukselmiyor çünkü
Kan serumu yedikten bir iki gün sonra kendimi iyi hissetmiştim ama bugün yine aynı şikayetlerim başladı çarpıntı halsizlik mide bulantısı hissi devam ediyor yarın aile hekimine gidip kanımâ baktirayim diyorum

Kızlar benim minnoş sabah düzenli yaklaşık 3-4 dk aynı yerde kalp atışı gibi attı.Hıçkırık mı acaba o yoksa korkulacak bişey mi Son zamanlar çok daha gergin geçiyor benim için ya biranönce 32 olsamda ,2 haftada bir gitsem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…