2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet canim ayni sikayetler var bende ayakta duracak halim yok kadin doğumcu daha bakmadi aile hekimi 2 ye cikardi ilacımı bana da damardan verse iyi olacak galiba toparlanamayacagim gibi

Benimkide aynı 9 a düştü her gebeliğimde düşüyor son haftalara kadar çkmazsa kan serumu takılıyor doğumda da kan kaybediyorsun 3. Sezeryanımda doğumdan sonra 3 paket kan serumu yemiştim
Neden bir ay icinde düştü anlamadim bu zmana kadar iyidi oysa ki ben birde ssvd adayıyım böyle olursa normal doğumda riskli mi olur acaba

Neden bir ay icinde düştü anlamadim bu zmana kadar iyidi oysa ki ben birde ssvd adayıyım böyle olursa normal doğumda riskli mi olur acaba
E tabi rüptür riski varya iç kanama olayı vs ama doğuma kadar ilaçlarla olmadı serumlarla takviye edilir çok üzülme

Evet bende de oluyor hep aynı yerde kalp atışı gibi hıçkırık dediler banada ama baya hızlı yani nasıl öyle hickircak ki

Bu bende de oluyor. Ben hıçkırık diye düşündüm hiç korkmadım açıkçası.

Toparlamak için zaman daha çok canım sen ilaçlarını düzenli kullan aynı zamanda pekmez de tüket gün içerisinde.Muhakkak düzelir.Bu arada bende ssvd düşünüyorum. Nerede yapacaksınız doğumu özel mi devlet mi.?

Canım bildiğim kadarıyla düşük kan değeriyle sezeryan daha riskli. Benimde son zamanlar kan değerim düşmüş fark edememişler. Doktor masadan kalktığına şükret demişti. Ameliyatta bayılmıştım hatta bebeğimin sesiyle gözümü açmıştım Sen önce Allah’a sonra kendine güven inşallah başarırsın

Sağol canım amin insAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun

InsAllah canım. Benim 2ssvd olacak insAllah nasip olursa özelde devlette yok bulunduğum şehirde istanbul falan olsa zeynep kamile giderdim ama

Hicmi bu gunlerde rahim agzi olcdureniniz yok?

Merhaba canım önceki hamileliği m de serklaj olmak zorunda kalmıştım 1.8 cm e düşmüştü onun için bu hamilelikte sıkı takipteyim şimdiye kadar 2 kere vajinal muayene bile oldum şuan için 3.3 görünüyor 2.5 altı sıkıntı dedi doktorum önekinde 14 hafta yatmama rağmen . 29+3 te heldi ikizler ama ikiz olmasının dezvantajını yaşadım ben
Senin kaça düşmüş cm?

2 cm dusmus.daha 31 haftadayim.hamilelikde seker cikdi diye yeme icme kontrolu yapiyorum.bebek kucucuk daha.kendimde pek kilo almadim henuz.ayaklari rahim agzina dogru duruyor.bazende cok sert vuruyor.her an yirta bilir gibime gelir keseyi.yatiyorum ama pek mumkun olmuyor,banabakacak kimsem yok diye mecbur kalkiyorum

Ne kadar kalkmazsan o kadar iyi diye düşün ve endişe etme .stres hızlandırıyor olayı. 31 haftalık bile olsa sıkıntı yaşamazsınız ama hergün avantaj anne karnı içinde . Herşeyi bir kenara bırak ve kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…