- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.641
Evet canim ayni sikayetler var bende ayakta duracak halim yok kadin doğumcu daha bakmadi aile hekimi 2 ye cikardi ilacımı bana da damardan verse iyi olacak galiba toparlanamayacagim gibi8 çok düşük benim kanımda 10à düşmüştü ilaç kullandığım halde doktorum değeri beğenmedi damardan kan ilacı verdi hapı kestik damardan devam edeceğiz yukselmiyor çünkü
Kan serumu yedikten bir iki gün sonra kendimi iyi hissetmiştim ama bugün yine aynı şikayetlerim başladı çarpıntı halsizlik mide bulantısı hissi devam ediyor yarın aile hekimine gidip kanımâ baktirayim diyorum
Neden bir ay icinde düştü anlamadim bu zmana kadar iyidi oysa ki ben birde ssvd adayıyım böyle olursa normal doğumda riskli mi olur acabaBenimkide aynı 9 a düştü her gebeliğimde düşüyor son haftalara kadar çkmazsa kan serumu takılıyor doğumda da kan kaybediyorsun 3. Sezeryanımda doğumdan sonra 3 paket kan serumu yemiştim
E tabi rüptür riski varya iç kanama olayı vs ama doğuma kadar ilaçlarla olmadı serumlarla takviye edilir çok üzülmeNeden bir ay icinde düştü anlamadim bu zmana kadar iyidi oysa ki ben birde ssvd adayıyım böyle olursa normal doğumda riskli mi olur acaba
Evet bende de oluyor hep aynı yerde kalp atışı gibi hıçkırık dediler banada ama baya hızlı yani nasıl öyle hickircak kiKızlar benim minnoş sabah düzenli yaklaşık 3-4 dk aynı yerde kalp atışı gibi attı.Hıçkırık mı acaba o yoksa korkulacak bişey miSon zamanlar çok daha gergin geçiyor benim için ya biranönce 32 olsamda ,2 haftada bir gitsem doktora
Neler yapıyorlar içerde daha bizim görmediğimiz acabaEvet bende de oluyor hep aynı yerde kalp atışı gibi hıçkırık dediler banada ama baya hızlı yani nasıl öyle hickircak ki
İnşallah çok heyecanlı32. Hafta kontrolüne 5 günümüz kaldıgenelde 32. Haftada yüzleri artık doğumdakine çok yakın oluyor , inşallah bu sefer gösterir yüzünü çok heyacanlı
Merhaba fetal ekoyu nerde yalıydınız acaba ücretleri nasıldıBugün fetal eko yapıldı bebegimin kalbinde parlaklık çıktı önemli bişey değil doğduktan sonra kontrole götürün dedi doktor ama taktım kafaya canım sıkıldı ya
Bu bende de oluyor. Ben hıçkırık diye düşündüm hiç korkmadım açıkçası.Kızlar benim minnoş sabah düzenli yaklaşık 3-4 dk aynı yerde kalp atışı gibi attı.Hıçkırık mı acaba o yoksa korkulacak bişey miSon zamanlar çok daha gergin geçiyor benim için ya biranönce 32 olsamda ,2 haftada bir gitsem doktora
Toparlamak için zaman daha çok canım sen ilaçlarını düzenli kullan aynı zamanda pekmez de tüket gün içerisinde.Muhakkak düzelir.Bu arada bende ssvd düşünüyorum. Nerede yapacaksınız doğumu özel mi devlet mi.?Neden bir ay icinde düştü anlamadim bu zmana kadar iyidi oysa ki ben birde ssvd adayıyım böyle olursa normal doğumda riskli mi olur acaba
Canım bildiğim kadarıyla düşük kan değeriyle sezeryan daha riskli. Benimde son zamanlar kan değerim düşmüş fark edememişler. Doktor masadan kalktığına şükret demişti. Ameliyatta bayılmıştım hatta bebeğimin sesiyle gözümü açmıştımNeden bir ay icinde düştü anlamadim bu zmana kadar iyidi oysa ki ben birde ssvd adayıyım böyle olursa normal doğumda riskli mi olur acaba
Sağol canım amin insAllah Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım bildiğim kadarıyla düşük kan değeriyle sezeryan daha riskli. Benimde son zamanlar kan değerim düşmüş fark edememişler. Doktor masadan kalktığına şükret demişti. Ameliyatta bayılmıştım hatta bebeğimin sesiyle gözümü açmıştımSen önce Allah’a sonra kendine güven inşallah başarırsın
InsAllah canım. Benim 2ssvd olacak insAllah nasip olursa özelde devlette yok bulunduğum şehirde istanbul falan olsa zeynep kamile giderdim amaToparlamak için zaman daha çok canım sen ilaçlarını düzenli kullan aynı zamanda pekmez de tüket gün içerisinde.Muhakkak düzelir.Bu arada bende ssvd düşünüyorum. Nerede yapacaksınız doğumu özel mi devlet mi.?
InsAllah carsamba gidecegim doktora ne diyecek bakalimE tabi rüptür riski varya iç kanama olayı vs ama doğuma kadar ilaçlarla olmadı serumlarla takviye edilir çok üzülme
Ben üniversite hastanesinde yaptirdim celal bayarda. 200 tlydi . Sizin bı sorun mu çıktı ondan mı istedi doktorMerhaba fetal ekoyu nerde yalıydınız acaba ücretleri nasıldı
Perşnatolog Ayrıntılıda sol karıncıkta darlık gördü, fetal eko İstedi , o günden itibaren moralim çok bozuk arayışa girdimBen üniversite hastanesinde yaptirdim celal bayarda. 200 tlydi . Sizin bı sorun mu çıktı ondan mı istedi doktor
Hicmi bu gunlerde rahim agzi olcdureniniz yok?Gunaydin kizlar,nasilsiniz?uzun zamandir takip edemiyorum.bi sorum olursa anca,kusura bakmayin :) arkadaslar 30-31 haftalarda rahim agzi uzunlugunuz nekadar sizlerin?benim doktor yatmami soyledi,cok kisaymiş,bebek heran gele bilirmiş.kuveze dusmesini istemiyorum.37 den once mecbur.bide tersden geliyor gibi .ayaklarini birlesdirib cikişa sokuyor gibi geliyor bana agriya dayanamiyorum.sizlerde durum nasil?
Merhaba canım önceki hamileliği m de serklaj olmak zorunda kalmıştım 1.8 cm e düşmüştü onun için bu hamilelikte sıkı takipteyim şimdiye kadar 2 kere vajinal muayene bile oldum şuan için 3.3 görünüyor 2.5 altı sıkıntı dedi doktorum önekinde 14 hafta yatmama rağmen . 29+3 te heldi ikizler ama ikiz olmasının dezvantajını yaşadım benGunaydin kizlar,nasilsiniz?uzun zamandir takip edemiyorum.bi sorum olursa anca,kusura bakmayin :) arkadaslar 30-31 haftalarda rahim agzi uzunlugunuz nekadar sizlerin?benim doktor yatmami soyledi,cok kisaymiş,bebek heran gele bilirmiş.kuveze dusmesini istemiyorum.37 den once mecbur.bide tersden geliyor gibi .ayaklarini birlesdirib cikişa sokuyor gibi geliyor bana agriya dayanamiyorum.sizlerde durum nasil?
2 cm dusmus.daha 31 haftadayim.hamilelikde seker cikdi diye yeme icme kontrolu yapiyorum.bebek kucucuk daha.kendimde pek kilo almadim henuz.ayaklari rahim agzina dogru duruyor.bazende cok sert vuruyor.her an yirta bilir gibime gelir keseyi.yatiyorum ama pek mumkun olmuyor,banabakacak kimsem yok diye mecbur kalkiyorumMerhaba canım önceki hamileliği m de serklaj olmak zorunda kalmıştım 1.8 cm e düşmüştü onun için bu hamilelikte sıkı takipteyim şimdiye kadar 2 kere vajinal muayene bile oldum şuan için 3.3 görünüyor 2.5 altı sıkıntı dedi doktorum önekinde 14 hafta yatmama rağmen . 29+3 te heldi ikizler ama ikiz olmasının dezvantajını yaşadım ben
Senin kaça düşmüş cm?
Ne kadar kalkmazsan o kadar iyi diye düşün ve endişe etme .stres hızlandırıyor olayı. 31 haftalık bile olsa sıkıntı yaşamazsınız ama hergün avantaj anne karnı içinde . Herşeyi bir kenara bırak ve kalkma2 cm dusmus.daha 31 haftadayim.hamilelikde seker cikdi diye yeme icme kontrolu yapiyorum.bebek kucucuk daha.kendimde pek kilo almadim henuz.ayaklari rahim agzina dogru duruyor.bazende cok sert vuruyor.her an yirta bilir gibime gelir keseyi.yatiyorum ama pek mumkun olmuyor,banabakacak kimsem yok diye mecbur kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?