- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.661
İnş. canım ben de isterim denemeyi.İlk doğum ile arasında kaç yıl olucak? Benim beş buçuk yıl olacak.Burada üniversite hastanesinde yaptırabiliyomuş ama araştırmam gerekiyor.Peki çok uçuk bir rakam istedimi Dr.InsAllah canım. Benim 2ssvd olacak insAllah nasip olursa özelde devlette yok bulunduğum şehirde istanbul falan olsa zeynep kamile giderdim ama
Çok geçmiş olsun.Siz bol bol dua edin biraz daha sabır zaten sürecin çoğu gitti azı kaldı sayılır. Allah yardımcın olsun inş. zamanında sağlıkla gelir bebeğin.2 cm dusmus.daha 31 haftadayim.hamilelikde seker cikdi diye yeme icme kontrolu yapiyorum.bebek kucucuk daha.kendimde pek kilo almadim henuz.ayaklari rahim agzina dogru duruyor.bazende cok sert vuruyor.her an yirta bilir gibime gelir keseyi.yatiyorum ama pek mumkun olmuyor,banabakacak kimsem yok diye mecbur kalkiyorum
Evet vajinal bakti.12 senenin uzerinden oldugundan hep kontrollu gidiyorduk.progesteronu hic biraktirmadi.simdi 200 lukden 2 ye cikardi.haftada 2 iyne verdi,antibyotik ,kan ilaci ,vitamin ,folik 5 mq lik derken midem berbad oldu.bide kleksan 4000 lik var.bunlara ramen 2 cikmasi korkutuyorBir de 2 cm vajinal mı baktı Dr un
Benim de baştan beri pruloton Depot haftada bir hergün kleksan haplar cabası ama ne kadar durdu o kadar kar. 2 haftada 1 gidiyorum üzerine 1 de kontrol muayenesinde gidiyorum 3 hafta içinde 2 kere görüyor ne ilaç ne başka birşey dinlenmek ve sakin olmak başka kimsenin elinden birşey gelmez şu haftalarda .çok şükür ki yaşam sınırını geçtikEvet vajinal bakti.12 senenin uzerinden oldugundan hep kontrollu gidiyorduk.progesteronu hic biraktirmadi.simdi 200 lukden 2 ye cikardi.haftada 2 iyne verdi,antibyotik ,kan ilaci ,vitamin ,folik 5 mq lik derken midem berbad oldu.bide kleksan 4000 lik var.bunlara ramen 2 cikmasi korkutuyor
Kalman onu yeme bunu yeme diyo çavdar ekmeğini beğenemedim ekmeksiz yemek yiyemem hamur işi çok yiyoruz hazır gıdalarda hiç uyamıyorum dediklerine eskiden analarımız doktor mu görmüş diyolar şeker mi ölçmüşlerSen bakma onlara ya bende 29+6 da 1650gr dedi boyu 41cm işte önde vs karbonhidratlardan uzak dur dedi her zamanki dr um deildi şekerin bebeği etkilediğini bebeğin iri olması tek başına göstermez aynı zamanda suyunun da fazla olması lazım benim suyum hep normal seviyede sizin bebeğin iriliği genetiğinizden diyor ben ve eşimde iri bireylerizsen yine dikkat edersin ama canının çektiğinden de mahrum kalma bence
İşiyolarmı kaka yapıyolar mı acabaNeler yapıyorlar içerde daha bizim görmediğimiz acaba
Bende celal bayara gittim ücretsizdi fetal eko bnm nedenBen üniversite hastanesinde yaptirdim celal bayarda. 200 tlydi . Sizin bı sorun mu çıktı ondan mı istedi doktor
InşâAllah saglikli ve vaktinde gelirler,uzmezler bizi.Benim evde ikizlerim var 3 yaşında ve öğretmenim okulda açıldı ikizler 10 yıl sonra 10. Tüp bebekle gelmişlerdi bu sürpriz dayanıklı gider inşallah bu bebiş
Kızlar benim minnoş sabah düzenli yaklaşık 3-4 dk aynı yerde kalp atışı gibi attı.Hıçkırık mı acaba o yoksa korkulacak bişey miSon zamanlar çok daha gergin geçiyor benim için ya biranönce 32 olsamda ,2 haftada bir gitsem doktora
Benim evde ikizlerim var 3 yaşında ve öğretmenim okulda açıldı ikizler 10 yıl sonra 10. Tüp bebekle gelmişlerdi bu sürpriz dayanıklı gider inşallah bu bebiş
Anladm canım sıkma canını bizdede parlaklık çıkmıştı fetal ekoda ama daha sonraki kontrollerde duzeldigi söylendi geçici olabiliyorPerşnatolog Ayrıntılıda sol karıncıkta darlık gördü, fetal eko İstedi , o günden itibaren moralim çok bozuk arayışa girdim
Benimki ozel muayeneydi canım ben detayliyida orda yaptırdım onada ücret ödedimBende celal bayara gittim ücretsizdi fetal eko bnm neden
Bende dataylıya girdim bilmiyorum ücret almadılar hiçBenimki ozel muayeneydi canım ben detayliyida orda yaptırdım onada ücret ödedim
Çişini yapıyor, hatta içinde yüzdüğü sıvıyı içip tekrar çiş olarak atıyorİşiyolarmı kaka yapıyolar mı acaba
Nasıl bir korse aceba paylaşır mısınızSezeryan korsesi takmıstım daha hastanede yürütmeden Dr um aldırmış eşime ve çok memnun kaldım hiç göbeğim yoktu sonrasında da eski haline dönnüştü
Canım benim kasilmam vardi 32,ye daha var diye sanırım nst de istemedi, ultrason ile baktı rahim ağzı normal dediHicmi bu gunlerde rahim agzi olcdureniniz yok?
Kıyamam ya Allahın işi ne mucize herşey orda. Havasız aklım almıyorÇişini yapıyor, hatta içinde yüzdüğü sıvıyı içip tekrar çiş olarak atıyorbu sayede böbrekleri de gelişiyor.
Ama kaka yok; onu doğumdan hemen önce yapabilir, riskli bir durum
Ha soyle benim kafadansin bende dikkat edemiyorum yedikçe yiyor muyum neKalman onu yeme bunu yeme diyo çavdar ekmeğini beğenemedim ekmeksiz yemek yiyemem hamur işi çok yiyoruz hazır gıdalarda hiç uyamıyorum dediklerine eskiden analarımız doktor mu görmüş diyolar şeker mi ölçmüşler
Hahahaha valla ben sabahları özellikle yarım ekmekten fazla yiyorum koca ekmeğin çeyreği ya kalıyor ya kalmıyor ilk gebeliğimde de öyleydim ondan bir dilim ye dese gülmekten cevap veremem herhaldeHa soyle benim kafadansin bende dikkat edemiyorum yedikçe yiyor muyum neekmeksiz yemek olmaz katiliyorum. Drum her öğünde bir dilim ye diyor ben sabah üç dilim yiyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?