2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
InsAllah canım. Benim 2ssvd olacak insAllah nasip olursa özelde devlette yok bulunduğum şehirde istanbul falan olsa zeynep kamile giderdim ama
İnş. canım ben de isterim denemeyi.İlk doğum ile arasında kaç yıl olucak? Benim beş buçuk yıl olacak.Burada üniversite hastanesinde yaptırabiliyomuş ama araştırmam gerekiyor.Peki çok uçuk bir rakam istedimi Dr.

Çok geçmiş olsun.Siz bol bol dua edin biraz daha sabır zaten sürecin çoğu gitti azı kaldı sayılır. Allah yardımcın olsun inş. zamanında sağlıkla gelir bebeğin.

Bir de 2 cm vajinal mı baktı Dr un
Evet vajinal bakti.12 senenin uzerinden oldugundan hep kontrollu gidiyorduk.progesteronu hic biraktirmadi.simdi 200 lukden 2 ye cikardi.haftada 2 iyne verdi,antibyotik ,kan ilaci ,vitamin ,folik 5 mq lik derken midem berbad oldu.bide kleksan 4000 lik var.bunlara ramen 2 cikmasi korkutuyor

Benim de baştan beri pruloton Depot haftada bir hergün kleksan haplar cabası ama ne kadar durdu o kadar kar. 2 haftada 1 gidiyorum üzerine 1 de kontrol muayenesinde gidiyorum 3 hafta içinde 2 kere görüyor ne ilaç ne başka birşey dinlenmek ve sakin olmak başka kimsenin elinden birşey gelmez şu haftalarda .çok şükür ki yaşam sınırını geçtik

Kalman onu yeme bunu yeme diyo çavdar ekmeğini beğenemedim ekmeksiz yemek yiyemem hamur işi çok yiyoruz hazır gıdalarda hiç uyamıyorum dediklerine eskiden analarımız doktor mu görmüş diyolar şeker mi ölçmüşler

Aaaay vallaaahi yaaa.. Hâlâ ayda 1 gidiyorum kontrole.. Çok sıkıcı beklemek üüüüüüüf

Benim evde ikizlerim var 3 yaşında ve öğretmenim okulda açıldı ikizler 10 yıl sonra 10. Tüp bebekle gelmişlerdi bu sürpriz dayanıklı gider inşallah bu bebiş

Aaaay maşallah valla Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah..

Perşnatolog Ayrıntılıda sol karıncıkta darlık gördü, fetal eko İstedi , o günden itibaren moralim çok bozuk arayışa girdim
Anladm canım sıkma canını bizdede parlaklık çıkmıştı fetal ekoda ama daha sonraki kontrollerde duzeldigi söylendi geçici olabiliyor

Çişini yapıyor, hatta içinde yüzdüğü sıvıyı içip tekrar çiş olarak atıyor bu sayede böbrekleri de gelişiyor.
Ama kaka yok; onu doğumdan hemen önce yapabilir, riskli bir durum
Kıyamam ya Allahın işi ne mucize herşey orda. Havasız aklım almıyor

Ha soyle benim kafadansin bende dikkat edemiyorum yedikçe yiyor muyum ne ekmeksiz yemek olmaz katiliyorum. Drum her öğünde bir dilim ye diyor ben sabah üç dilim yiyorum yahu

Ha soyle benim kafadansin bende dikkat edemiyorum yedikçe yiyor muyum ne ekmeksiz yemek olmaz katiliyorum. Drum her öğünde bir dilim ye diyor ben sabah üç dilim yiyorum yahu
Hahahaha valla ben sabahları özellikle yarım ekmekten fazla yiyorum koca ekmeğin çeyreği ya kalıyor ya kalmıyor ilk gebeliğimde de öyleydim ondan bir dilim ye dese gülmekten cevap veremem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…