2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim 2. Dogum ile arasi 26 ay olacak insAllah doktorum hic sıkıntı değil dedi 2. Bebeğimi kaybettigim ıçin daha fazla beklemek istemedik. Rakam olarak da 5000 civari biraz daha artabilir suda doğum falan olursa

Merhaba ayaga kalktigimda ve gece donerken sol kasığımda batma oluyor. Doktora gidicem ama randevuma var daha. Normal mi acaba yaşayan var mı

Benim 2. Dogum ile arasi 26 ay olacak insAllah doktorum hic sıkıntı değil dedi 2. Bebeğimi kaybettigim ıçin daha fazla beklemek istemedik. Rakam olarak da 5000 civari biraz daha artabilir suda doğum falan olursa
Bebeğini kaybettiğin için üzüldüm canım başın sağ olsun. Bu bebeğini sağ salim kucaklarsın inş.

Ya bende son zamanlarda erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum var mı aranızda kaygılanan

İlk doğumun mu olacak? O yüzden mi
bende korku sezeryandan sebep var bitek, başıma neler gelecek bildiğimden onun harici heyecan, sabırsızlık. Bir an önce kasım gelsin istiyorum.

Kızlar ben ikiz hamileyim . Benim geçen kasilmalarim arttı 2 gün hastanede yattım 90lari buldu sancılar. Cuma kontrolum vardı doktor rahim ağzı uzunluğu çok güzel erken dogurmazsin dedi . Nidilat vardı onuda biraktirdi. Yanlız kasilmalarim devam ediyor korkuyorum erkenden dogurcam diye aranızda benim gibi kasilmasi olan var mi?

Geçmiş olsun. İnşaAllah vaktinde gelirler.Benim 1 hafta önce kasılmalarım vardı magnezyumu günde 2 ye çıkardık azaldı.Arada oluyor çok sık olmayınca ben takılmamaya çalışıyorum.

Merhaba ayaga kalktigimda ve gece donerken sol kasığımda batma oluyor. Doktora gidicem ama randevuma var daha. Normal mi acaba yaşayan var mı
Bunu ben de yaşıyorum. Özellikle yataktan kalkarken bıcak gibi saplanıyor bazen. Son 3-4 gündür yaşamaya başladım. Perşembe günü sorucam ben de.

Siradaki kontroller ne zaman arkadaşlar benim 21 inde, calisir raporu alacagim hem.
Gittigimde 32+1 olacağım, nst icin kacinci haftadan basliyorlar acaba

Siradaki kontroller ne zaman arkadaşlar benim 21 inde, calisir raporu alacagim hem.
Gittigimde 32+1 olacağım, nst icin kacinci haftadan basliyorlar acaba
Ben bu perşembe, 32+0da gideceğim, nst’ye bağlanacağım için tok karnına gel dedi doktorum. Çok heyecanlı

Benim de bu hafta çalışabilir raporum olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…