- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.681
Ben trendyoldan daxtors diye bir marka (cakma crocs) aldim bej rengiKızlar terlik ne aldınız hastanede veya evde giymek için.
Aynen içimden gülüyorum zatenHahahaha valla ben sabahları özellikle yarım ekmekten fazla yiyorum koca ekmeğin çeyreği ya kalıyor ya kalmıyor ilk gebeliğimde de öyleydim ondan bir dilim ye dese gülmekten cevap veremem herhalde
Dünya kadar eksiğim var terlik aklıma gelmezKızlar terlik ne aldınız hastanede veya evde giymek için.
Sabah ekmek yoktu zor geldi inmek pişi yaptımHa soyle benim kafadansin bende dikkat edemiyorum yedikçe yiyor muyum neekmeksiz yemek olmaz katiliyorum. Drum her öğünde bir dilim ye diyor ben sabah üç dilim yiyorum yahu
Benim 2. Dogum ile arasi 26 ay olacak insAllah doktorum hic sıkıntı değil dedi 2. Bebeğimi kaybettigim ıçin daha fazla beklemek istemedik. Rakam olarak da 5000 civari biraz daha artabilir suda doğum falan olursaİnş. canım ben de isterim denemeyi.İlk doğum ile arasında kaç yıl olucak? Benim beş buçuk yıl olacak.Burada üniversite hastanesinde yaptırabiliyomuş ama araştırmam gerekiyor.Peki çok uçuk bir rakam istedimi Dr.
Bebeğini kaybettiğin için üzüldüm canım başın sağ olsun. Bu bebeğini sağ salim kucaklarsın inş.Benim 2. Dogum ile arasi 26 ay olacak insAllah doktorum hic sıkıntı değil dedi 2. Bebeğimi kaybettigim ıçin daha fazla beklemek istemedik. Rakam olarak da 5000 civari biraz daha artabilir suda doğum falan olursa
Valla resmen kapiya dayandiEkim annelerinin doğumlarını okudum biraz önceçok az kalmış resmen
Ya bende son zamanlarda erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum var mı aranızda kaygılanan
Pisi mi bayilirimSabah ekmek yoktu zor geldi inmek pişi yaptımhamur işini kesmem ama tatlıyı azaltırım tabi
Amin canim insAllah hep beraberBebeğini kaybettiğin için üzüldüm canım başın sağ olsun. Bu bebeğini sağ salim kucaklarsın inş.
Geçmiş olsun. İnşaAllah vaktinde gelirler.Kızlar ben ikiz hamileyim . Benim geçen kasilmalarim arttı 2 gün hastanede yattım 90lari buldu sancılar. Cuma kontrolum vardı doktor rahim ağzı uzunluğu çok güzel erken dogurmazsin dedi . Nidilat vardı onuda biraktirdi. Yanlız kasilmalarim devam ediyor korkuyorum erkenden dogurcam diye aranızda benim gibi kasilmasi olan var mi?
Hastanede giymek için Zara Home’da keçe terlikler var, önü kapalı, onlardan istiyorum ama fiyatı baya yüksek. Onun muadili güzel birşey bulursam alıcam.Kızlar terlik ne aldınız hastanede veya evde giymek için.
Bunu ben de yaşıyorum. Özellikle yataktan kalkarken bıcak gibi saplanıyor bazen. Son 3-4 gündür yaşamaya başladım. Perşembe günü sorucam ben de.Merhaba ayaga kalktigimda ve gece donerken sol kasığımda batma oluyor. Doktora gidicem ama randevuma var daha. Normal mi acaba yaşayan var mı
Bende de o var ya 2hafta önce zaten doktor suyun fazla dedi bir de bı tur kordon dolanmisti enfeksiyon var zaten acayip korkuyorum erken olcak diye. Bu hafta kordon düzelmiş allahtanYa bende son zamanlarda erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum var mı aranızda kaygılanan
Ben bu perşembe, 32+0da gideceğim, nst’ye bağlanacağım için tok karnına gel dedi doktorum. Çok heyecanlıSiradaki kontroller ne zaman arkadaşlarbenim 21 inde, calisir raporu alacagim hem.
Gittigimde 32+1 olacağım, nst icin kacinci haftadan basliyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?