2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya bende son zamanlarda erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum var mı aranızda kaygılanan
Erken doğum korkusu yok ama bi kaç gündür belimden dolayı zorlaniyorum yürümelerim yavaşladı penguenleşmeye başladım yatakta dönerken de zorlanıyorum son ayda ne yapcam bilmem
Siradaki kontroller ne zaman arkadaşlar benim 21 inde, calisir raporu alacagim hem.
Gittigimde 32+1 olacağım, nst icin kacinci haftadan basliyorlar acaba
Ben de 15 inde giderim heralde ya da 14 te 33+4 oluyorum o zaman net hiç bişey demedi doktor ama belki de gir derheyecanla bekliyorum o günü inşallah poz verir bu sefer kızım hiç net fotosu yok

Geçmiş olsun. İnşaAllah vaktinde gelirler.Benim 1 hafta önce kasılmalarım vardı magnezyumu günde 2 ye çıkardık azaldı.Arada oluyor çok sık olmayınca ben takılmamaya çalışıyorum.

Inşallah. Benim bazen sık sık oluyor bazen hiç yok . Tabi korkuyorum birde ikiz olunca

Ya bende son zamanlarda erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum var mı aranızda kaygılanan
Ben varım sürekli yalancı sancı yaşadığım için korkuyorum nst de sancı da çıktı baya açıklık da bakıldı çok şükür yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor dinlen dedi doktor yatmaya çalışıyorum

Ben varım kasılmalarım var 28. Haftada nst de çıkmamıştı ama 31. Haftada çıktı 80 lerde sancı açıklık bakıldı açılma olmadığı için dinlen yorma kendini dedi doktor. Biraz yürüsem bile kasılmam oluyor sürekli yatmam lazım

Ben de kaygılanıyorum. Taşınmadan dolayı yoruldum biraz inşallah bu hafta doğurmadan geçer sonrasında hep dinlencem
Ben de iki gündür biraz yordum kendimi azıcık ağrı hissediyorum ama kasılma mı anlamıyorum sadece tam kasık bölgesinde ağrı var biraz. Kaygılandım tabi haliyle ama şimdilik bekliyorum bakalom eğer daha çok şiddetlenirse ağrı o zaman bir doktorumu ararım.
Siradaki kontroller ne zaman arkadaşlar benim 21 inde, calisir raporu alacagim hem.
Benim 9'unda 31+5 olacağım bakalım doktor ne diyecek bu kontrolde. Nst'yi ben de merak ediyorum rutin uygulama olarak 28inde başlayan var 32'den sonra bailayan var 36'dan sonra bailayan var sanırım birqz doktor inisiyatifinde rutin uygulanması

Benimkide cumartesi günü kontrol 32+3 olucam çalışır alicam ama çalışabilecekmiyim bilmiyorum yıllık izin almayı planlıyorum. Nst için kızımda 32. Haftada başlamıştı doktor

Ben bu perşembe, 32+0da gideceğim, nst’ye bağlanacağım için tok karnına gel dedi doktorum. Çok heyecanlı

Benim de bu hafta çalışabilir raporum olacak.
Aç mı tok mu bişi dedi ama ben korkudan unuttum iyi oldu tok giderim bende bu nst ne dedim çocuktaki stres annede bilmem ne sancılar fln çocuğun ne stresi var acaba

Aç mı tok mu bişi dedi ama ben korkudan unuttum iyi oldu tok giderim bende bu nst ne dedim çocuktaki stres annede bilmem ne sancılar fln çocuğun ne stresi var acaba
Nst bence sıkıcı ultrason gibi değil Uzanıyorsun karnına bi şeyler bağlanıyor e düzde yatmak bana zor geliyor. 2 yastığım var bi tane bacak arasına katıp yan uzanıyorum. O nedenle bana zor geliyor.

Hehehe ikinci gebelik olması nedeniyle bir eksigim kalmadı benim o yüzden aklıma saçma ne gelirse bakıyorum terlik geldi
Benimde ikinci gebelik ama kızımdan malum kıyafet yok sadece bazı eşyalar var...mama sandalyesi yürütecek gbi
Kontrol suresi karantina derken bir ayı geçti bebeğimi görmüyorum yrn kontrolüm var ins hersey yolundadir

Bakayim nasıl.birsey acaba
Ben sade şeyleri çok severim, bu terlikler de çok şık ve sade bana göre. Ama anneme sorsam sabo terlikten hallice Herkesin tarzı farklı tabi.

Ekim sonunda ayaklarım üşür belki, çorapla giyerim diye düşünüyorum.

Eklentiler

• E5966A82-9A89-4FA0-8DC6-CEABAC9ACD88.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 40
Inşallah baya olmuş görmeyeli çok şükür hareketlerini hissediyoruz en azından

Ben de sadeciyim gayet güzelmiş terlik ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…