2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Aynı ben gibisin benimde açılma bakıldı yoktu . Doktorumda erken dogurmazsin dedi ama tabi bende stres bitmiyor

Kasılma karnin taş gibi oluyor . Sanki bebek bir yerde toplanır gibi oluyor . Tabi caninda aciyor

Ben kizimda kendim terlik suslemistim sade biseydi annemler niye yok demesinler diye. Emek verdim sanci cekerken vermediler bana neden mi cok guzel olmus hastanede yazik olmasin dediler kayinpederime bir terlik al demisler siradan bir terlik almis adam ama acik yer bulmasi saatler aldi. Sonuc terlige kiyamadiklari icin ben sanciyi spor ayakkbiyla cektim giy cikar Ayni seyi pijamada da yaptilar aldigima kiyamamislar yedegi vermisler bende minnagim dogunca degistireyim diye dusunmedim bile sonuc ozendim aldim kimse gormedi insallah o pijamayi bu kez hastanede giyicem ama yine kimse gorneyecek ziyaretci olmaz
Bu arada kasilma bende de var kizlar. İlk kizimda da olurdu hic sancim cikmamisti gerci dogum aninda bile makine sancimi gormedinoda ayri uzun zamandir gitmedim bakalim gidince benide nst ye koyacakmi oldukca sikici birsey ben ona girince stres oluyorum

Siradaki kontroller ne zaman arkadaşlar benim 21 inde, calisir raporu alacagim hem.
Gittigimde 32+1 olacağım, nst icin kacinci haftadan basliyorlar acaba

32.hafta itibariyle nst’ler başlıyor
Benim kontrol eylül sonu olucak, daha randevu almadım. Çok var yaaaa, bitmiyor geçmiyooooor günleeeeet bana

Kasılma karnin taş gibi oluyor . Sanki bebek bir yerde toplanır gibi oluyor . Tabi caninda aciyor
Teşekkür ederim açıklama için ☺ o zaman kasılma gibi değil benim hissettiklerim sadece kasığımda kas ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum ama karnım taş gibi olmuyor. Rahim büyüyor diye ağrıyor sanırım kasığım. Neyse doktora kaldı şurda 3 gün sorarım

Afiyet olsun Bizde de ekmek yoktu almaya üşendim pankek yapıp reçelle hepsini tek başıma yedim
Ohh yarasın şimdi yemicez ne zaman yicez ben 4 kg doğdum teyze kızı 5 kg doğmuş o zamanlar bilinmiyo tabi doğru düzgün hastane görmemişiz hasta olmamışız şekerden kilolu çıktık kesin şimdide öyle kolay kolay hasta olmam ama bebekken nazar olmuşum çok ağlamışım

Afiyet olsun. Bende sabah Sivas katmeri yaptım harika oldu.Çok beğendik
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun Hiç yapmadım denemek lazım bir gün bende yapayım
bencede yemek için en uygun zaman maşallah iyi doğmuşsunuz bizim bebeler kaç kg doğacak bakalım ben hala nazara çok geliyorum o yüzden konuşmaya korkuyorum kötü göz olmasa da enerjiler beni çok etkiliyor modum düşüyor yorgun bitkin oluyorum sende dikkat et Allah korusun

Kızlar hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz?
Bende magnosit de var magnorm da var magnormu daha çok seviyorum gazoz gibi geliyorama sanki ishal yapıyor günde 2 defa alınca öyle olunca da diğerini kullanıyorum. Bağırsaklarım çok tembelleştiği günler magnorm içtim.

Aynen bende geliyorum çabuk nazara kan değerlerim herşey iyi evde ölü balık gibiyim dr yürü dio orda yürüyom arada diom evde yatıyom uzanıyom tüm gün depresyonda gibi kan değerim iyi diye ilacı da aksatıyom tabi hiç düzenli hayatım yok hadi hayırlısı

Ben bu perşembe, 32+0da gideceğim, nst’ye bağlanacağım için tok karnına gel dedi doktorum. Çok heyecanlı

Benim de bu hafta çalışabilir raporum olacak.
Bana tok demedi ama ac kalamiyorum zaten kesin tok giderim ben de bakalım kac hafta oteleyebilecegiz daha
Muhtemelen der senin daha da ileri olmus oluyor bizimki eli hep suratindaydi ama yakaladi doktorlar cok sukur var elimizde birkac tane bu sefer senin de olur insallah
Muhtemelen öyledir ama genel olarak 32 yazmislar bakalim nasil olacak bizim de. Benim de 1 ay olacak gormeyeli, epey oldu. Bu haftadan sonra ne sıklıkla cagiracak bakalim.
Benimkide cumartesi günü kontrol 32+3 olucam çalışır alicam ama çalışabilecekmiyim bilmiyorum yıllık izin almayı planlıyorum. Nst için kızımda 32. Haftada başlamıştı doktor
Ben de oteleyebildigim kadar oteleyip sonrasinda bi heyet raporu almak istiyorum, sonra da donerim herhalde artik. Bakalim zaman ne gosterirse iste
32.hafta itibariyle nst’ler başlıyor
Benim kontrol eylül sonu olucak, daha randevu almadım. Çok var yaaaa, bitmiyor geçmiyooooor günleeeeet bana
Ya sorma, benim de 21inde olunca 1 ay olmuş olacak, çok oldu gormeyeli insan merak ediyor valla yatcaz kalkcaz bitceeeek

Kasik ağrısıni şiddetli olmadığı sürece normal kabul ediyorlar . Dedgin gibibrahim büyüyor falan . Zaten kontrolüne de az kalmış sorarsın yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…