- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.741
Benim ilk gebelik ağrı falan olmuyor sadece sertleşiyor çok ayakta kalınca falanBenim çok sık olmaya başlamıştı nst de 90lari buldum sancim. Benim önceki gebeligimden bilgim vardı o zaman acilmam bile olmuştu . Tabi herkesde aynı olacak diye birşey yok sen doktoruna sor yinede
yorgunluk ve stres bendeki tek neden anladım yani o yüzden bol dinlenerek inşallah 37. haftayı görürüz
Bende de var canım rahim ağzına baktı normal dedi bol su iç dedi şimdi aile hekiminin yanından geliyorum o da magnezyum yazdı bakalım onun da faydası olur inşallahKızlar ben ikiz hamileyim . Benim geçen kasilmalarim arttı 2 gün hastanede yattım 90lari buldu sancılar. Cuma kontrolum vardı doktor rahim ağzı uzunluğu çok güzel erken dogurmazsin dedi . Nidilat vardı onuda biraktirdi. Yanlız kasilmalarim devam ediyor korkuyorum erkenden dogurcam diye aranızda benim gibi kasilmasi olan var mi?
Efermag 365mg bugün kullanmaya başlayacağımKızlar hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz?
Aynen cnm sukurInşallah baya olmuş görmeyeli çok şükür hareketlerini hissediyoruz en azından
Ay ben çok kızardım ya o kadar ugras didin elinde patlasin :).Ben kizimda kendim terlik suslemistim sade biseydi annemler niye yok demesinler diye. Emek verdim sanci cekerken vermediler bana neden mi cok guzel olmus hastanede yazik olmasin dedilerkayinpederime bir terlik al demisler siradan bir terlik almis adam ama acik yer bulmasi saatler aldi. Sonuc terlige kiyamadiklari icin ben sanciyi spor ayakkbiyla cektim giy cikar Ayni seyi pijamada da yaptilar aldigima kiyamamislar yedegi vermisler bende minnagim dogunca degistireyim diye dusunmedim bile sonuc ozendim aldim kimse gormedi insallah o pijamayi bu kez hastanede giyicem ama yine kimse gorneyecek ziyaretci olmaz
Bu arada kasilma bende de var kizlar. İlk kizimda da olurduhic sancim cikmamisti gerci dogum aninda bile makine sancimi gormedinoda ayri uzun zamandir gitmedim bakalim gidince benide nst ye koyacakmi oldukca sikici birsey ben ona girince stres oluyorum
Çocuktan sonra düzene girer benceAynen bende geliyorum çabuk nazara kan değerlerim herşey iyi evde ölü balık gibiyim dr yürü dio orda yürüyom arada diom evde yatıyom uzanıyom tüm gün depresyonda gibikan değerim iyi diye ilacı da aksatıyom tabi hiç düzenli hayatım yok hadi hayırlısı
Bende de var canım rahim ağzına baktı normal dedi bol su iç dedi şimdi aile hekiminin yanından geliyorum o da magnezyum yazdı bakalım onun da faydası olur inşallah
Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alan var mi, ozellikle marka model tavsiyesi olan?
O anda tepkisizdim ama sonra sinir oldumAynen cnm sukur
Ay ben çok kızardım ya o kadar ugras didin elinde patlasin :).
Aynen cnm sukur
Ay ben çok kızardım ya o kadar ugras didin elinde patlasin :).
Lisede ogretmenimiz ebeydi. Onun soyledigi eskiden kesilmiyormus anne ölümüne kadar variyormus. Simdi direk kesiliyor risk alinmadan. Dikis icinse uzun sure varligini hissettirdi. Belkide benjm ic dis fazla dikisim oldugundan bilmiyorumTecrübeli annelere sormak istediğim bir şey vardı.sizce dikiş atılması avantaj mı dezavantaj mı? Dikişsiz doğumdan sonra orda bir sarkma toparlanmama durumu oluyor mu yoksa dikiş atılması daha mı iyi oluyor? Bir tek kesi olunca mı atıyorlar ? Belkide ekim annesi olucaz az zamanımız kaldı merak ettim
Suwenin sutyenlerini kullandim cok rahattı memnundum, lcw uygundur da gidince bakayım ben de yakindan daha iyi, online alinmasi zor bunların. Uymama ihtimali yuksek. Cok sag ol cnmBenim oğlumdan kalanlar vsr onları kullanacağım ama alan arkadaşlar Penti, Suwen ve Lcw’den aldı. Hepsi de memnun canım.
Ben pentiden aldım kalite olarak iyiler bakalım kullanınca da memnun kalırım gibi geliyo banaKızlar emzirme sütyeni ve atleti alan var mi, ozellikle marka model tavsiyesi olan?
Kesi veya yırtılma olmadıkça dikişte olmuyor diye biliyorumTecrübeli annelere sormak istediğim bir şey vardı.sizce dikiş atılması avantaj mı dezavantaj mı? Dikişsiz doğumdan sonra orda bir sarkma toparlanmama durumu oluyor mu yoksa dikiş atılması daha mı iyi oluyor? Bir tek kesi olunca mı atıyorlar ? Belkide ekim annesi olucaz az zamanımız kaldı merak ettim
Sag ol cnm, pentiye de bakacağımBen pentiden aldım kalite olarak iyiler bakalım kullanınca da memnun kalırım gibi geliyo bana
O cizdiginiz yer çıkıntı gibi degil golge gibi duruyor, gobek kismi ile kasik arasinda kalmis. Bana kalirsa asil kisim kordonun asagisinda kalmis, belli olmuyor yani.Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorumEki Görüntüle 2912646 Eki Görüntüle 2912646 Eki Görüntüle 2912647
Suwenin sutyenlerini kullandim cok rahattı memnundum, lcw uygundur da gidince bakayım ben de yakindan daha iyi, online alinmasi zor bunların. Uymama ihtimali yuksek. Cok sag ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?