2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende de var canım rahim ağzına baktı normal dedi bol su iç dedi şimdi aile hekiminin yanından geliyorum o da magnezyum yazdı bakalım onun da faydası olur inşallah

Inşallah baya olmuş görmeyeli çok şükür hareketlerini hissediyoruz en azından
Aynen cnm sukur
Ay ben çok kızardım ya o kadar ugras didin elinde patlasin :).

Çocuktan sonra düzene girer bence tüm gün uzanma modu bende de var anne olunca enerji gelir diye kendimi teselli ediyorum yine de kan ilacını aksatmayın önemli diyorlar benimde bitti yarın muayene gidince yazdırcam

Tecrübeli annelere sormak istediğim bir şey vardı.sizce dikiş atılması avantaj mı dezavantaj mı? Dikişsiz doğumdan sonra orda bir sarkma toparlanmama durumu oluyor mu yoksa dikiş atılması daha mı iyi oluyor? Bir tek kesi olunca mı atıyorlar ? Belkide ekim annesi olucaz az zamanımız kaldı merak ettim

Lisede ogretmenimiz ebeydi. Onun soyledigi eskiden kesilmiyormus anne ölümüne kadar variyormus. Simdi direk kesiliyor risk alinmadan. Dikis icinse uzun sure varligini hissettirdi. Belkide benjm ic dis fazla dikisim oldugundan bilmiyorum

Benim oğlumdan kalanlar vsr onları kullanacağım ama alan arkadaşlar Penti, Suwen ve Lcw’den aldı. Hepsi de memnun canım.
Suwenin sutyenlerini kullandim cok rahattı memnundum, lcw uygundur da gidince bakayım ben de yakindan daha iyi, online alinmasi zor bunların. Uymama ihtimali yuksek. Cok sag ol cnm

Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorum

Kesi veya yırtılma olmadıkça dikişte olmuyor diye biliyorum

O cizdiginiz yer çıkıntı gibi degil golge gibi duruyor, gobek kismi ile kasik arasinda kalmis. Bana kalirsa asil kisim kordonun asagisinda kalmis, belli olmuyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…