2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sag ol cnm, pentiye de bakacağım
pandemiden dolayı denetmiyorlardı ben denemeyince bakmakla da anlamıyorum hele bu geniş halimle online aldım ben emzirme atletlerini pentiden,yorumlara göre büyük beden aldım tam oldu, kalıpları dar, hoşuma gitti sonra 2 tane daha aldım bence güzel, fiyat performans ürünüAnıl’dan da bir tane aldım o pahalıydı ama çok da fark yok aralarında bence fazla para bayılmaya değmez

Merhabalar ara sıra bakıyorum bu aralar iş güç çok 2. Doz aşımı oldum ama 3 gündür üstüne basmıyorum ama ateşledi beni durup durup ter döküyorum çok şükür bunun dışında bi şey görmedim artık son aylara gidiyoruz hayırlısı ile doğuralım

Kızlar daha önce yazıldı biliyorum ama bulamadım o yazılanları .Benim karnım taş gibi oluyor bugün ara ara ,ağrı sızı vs yok eşlik eden , kasılma mı bu eğer kasılmaysa ne olacak sıkıntılı bir durum mu bilemiyorum acemiliğimden .Perşembe kontrolüm var ilk soracağım şey bu olacak doktora
Eşimde bi panik bi panik ben daha çok panik oluyorum o öyle olunca Şuram ağrıyor diye söylemeye korkar oldum hemen teşhis koyuluyor

Orasi da dogru ama az cok anlıyorum ben elleyince olmadi online alip iade edeceğim anıl dusunmedim hiç, aklima gelmedi cok bildgm bir marka değil. Dedigin gibi f/p candir benim de gogus bedeni iri

Ayni durumdayım . Bugün evi süpürdüm sonra karnım taş gibi kesildi. Çok korktum ben de. Artık daha yavaş hareket edeceğim. Karnım büyüyor zorluyor beni

Benim de ani sönüşlerde taş kesiliyor 5-6 sn sonra geçiyor yavaş harekete alışmadım daha .
En azından hastane çıkışı ve pijamamı alsaydım iyiydi alamadım daha . Terlik 3 yıl önceden az kullanılmış coca larr var bi terlikle gidicem sanırım

ahahahaa o da güzel, en azından “hiç bir şeyim yok” demezsin kız işte

İlk doğumda epizyo yapıldı sonrasında 3-4 tane dikişim vardı. İkinci doğumda oğlumun çıkarken omzu takılmış ve kendiliğinden azıcık yırtılmıştı. Onda da yine dikiş attılar. Ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hiç dikiş olmaması daha iyi tabiki ama şimdi doktorlar risk almadan kesiyorlar.
Gayet normal canım. Benim 16. Haftadan beri var su içmeyi ihmal etmeyin.

evet canım kasılma o oluyor magnezyum kullanmıyorsan doktoruna sorup başlayabilirsin yorumla veya stres etkili oluyor birde az su içmek

Valla benin ikinci gebelik hala kasilma nedir anlayamiyorum....hareketleri bazen çok sert oluyor...bazen az...bazen karnım sert....doktora sormadım bile...normal geliyor bana...son aylar malum
Bugun 1.5 Aydan sonra gördüm oğlumu teyzeleri koca adam olmuş 1800 gr 43 cm masallah paşama....gerçi ultrasona cok inanmıyorum ben ama baba 2 metre ana 1.72 olunca doğru gibi geliyor insana...
Beni gene bir ay sonra cagirdi normal mi ya...sezeryan olacağı için mi acaba

Maşallah paşaya
Bende sezeryan olucam ama bana 32 den sonra 2 haftada bir dedi her doktor farklı demek ki

Gunaydin arkadaslar kansizlik ceken var mi 11 ler den 8 e düşmüş bu ay cok carpinti halsizlik bas dönmesi yapıyor ilaci günde 2 ye cikardi umarim yeterli olur
Benim de kan değerim sonradan bi düşme oldu ilk ilacı 2ye çıkardı baktı düşmeye devam ediyor osende c diye kan ilacı takviyesi verdi hem kan ilacını hem bu ilacı içtim aç karnına sabah akşam bugün kontrole gittiğimde kanım yükselmeye başlamıştı memnun kaldı.

Lisede ogretmenimiz ebeydi. Onun soyledigi eskiden kesilmiyormus anne ölümüne kadar variyormus. Simdi direk kesiliyor risk alinmadan. Dikis icinse uzun sure varligini hissettirdi. Belkide benjm ic dis fazla dikisim oldugundan bilmiyorum
Bilmiyordum bunu..o zaman sağlıklı olalım da gerisi önemli değil
Kesi veya yırtılma olmadıkça dikişte olmuyor diye biliyorum
evet öyleymiş ama çoğu doktor direk kesi atıyormuş bakalım bizim nasıl olcak
sıkıntı yaşamamanıza sevindim dikiş olmazsa olmaz gibi bir şey o zaman.yaşayıp görücez artık sağlıcakla kucağımıza alalım da

Biz doktordan çıktık iyimiş kilosu bir hafta geriden geliyor normal kapatır dedi.kendimi kaşar ve muza dayayım Bir ay sonraya randevu verdi ne nts dedi ne de iki haftada bir randevu.devletten ne beklenir ki zaten yarım saat geç geldi doktor hanım her seferinde yarım saat geç geliyor bir gün şikayet edicem az kaldı ☺

Ben şu an kullanmıyorum. Doktorum vermedi henüz, bana da gerek yok henüz.
Anladım canım benim ağrılarım oluyor devam ediyorum o nedenle.

magnorm kullanıyorum ben
Teşekkürler canım

Evet aç içinde ishal yapıyormuş canım. Ben de okudum onu

Efermag 365mg bugün kullanmaya başlayacağım
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…