- 2 Kasım 2016
- 5.685
- 7.692
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.761
pandemiden dolayı denetmiyorlardı ben denemeyince bakmakla da anlamıyorum hele bu geniş halimleSag ol cnm, pentiye de bakacağım
Orasi da dogru ama az cok anlıyorum ben elleyincepandemiden dolayı denetmiyorlardı ben denemeyince bakmakla da anlamıyorum hele bu geniş halimleonline aldım ben emzirme atletlerini pentiden,yorumlara göre büyük beden aldım tam oldu, kalıpları dar, hoşuma gitti sonra 2 tane daha aldım bence güzel, fiyat performans ürünü Anıl’dan da bir tane aldım o pahalıydı ama çok da fark yok aralarında bence fazla para bayılmaya değmez
Ayni durumdayım . Bugün evi süpürdüm sonra karnım taş gibi kesildi. Çok korktum ben de. Artık daha yavaş hareket edeceğim. Karnım büyüyor zorluyor beniKızlar daha önce yazıldı biliyorum ama bulamadım o yazılanları .Benim karnım taş gibi oluyor bugün ara ara ,ağrı sızı vs yok eşlik eden , kasılma mı bu eğer kasılmaysa ne olacak sıkıntılı bir durum mu bilemiyorum acemiliğimden .Perşembe kontrolüm var ilk soracağım şey bu olacak doktora
Eşimde bi panik bi panik ben daha çok panik oluyorum o öyle oluncaŞuram ağrıyor diye söylemeye korkar oldum hemen teşhis koyuluyor
Benim de ani sönüşlerde taş kesiliyor 5-6 sn sonra geçiyor yavaş harekete alışmadım daha .
En azından hastane çıkışı ve pijamamı alsaydım iyiydi alamadım daha . Terlik 3 yıl önceden az kullanılmış coca larr var bi terlikle gidicem sanırım
Ya ben işte yapmıyorum ama oluyor yinede nedenseAyni durumdayım . Bugün evi süpürdüm sonra karnım taş gibi kesildi. Çok korktum ben de. Artık daha yavaş hareket edeceğim. Karnım büyüyor zorluyor beni
Gayet normal bir durum. 16. Haftadan beri yaşıyorum. Sürekli ve düzenli olmadıkça sorun yok dedi doktorum. Vücut kendini doğuma hazırlıyorYa bende de oluyor o bebek toplanıyor gibi normal diye düşünmüştüm ama değil mi
İlk doğumda epizyo yapıldı sonrasında 3-4 tane dikişim vardı. İkinci doğumda oğlumun çıkarken omzu takılmış ve kendiliğinden azıcık yırtılmıştı. Onda da yine dikiş attılar. Ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hiç dikiş olmaması daha iyi tabiki ama şimdi doktorlar risk almadan kesiyorlar.Tecrübeli annelere sormak istediğim bir şey vardı.sizce dikiş atılması avantaj mı dezavantaj mı? Dikişsiz doğumdan sonra orda bir sarkma toparlanmama durumu oluyor mu yoksa dikiş atılması daha mı iyi oluyor? Bir tek kesi olunca mı atıyorlar ? Belkide ekim annesi olucaz az zamanımız kaldı merak ettim
Gayet normal canım. Benim 16. Haftadan beri varKızlar daha önce yazıldı biliyorum ama bulamadım o yazılanları .Benim karnım taş gibi oluyor bugün ara ara ,ağrı sızı vs yok eşlik eden , kasılma mı bu eğer kasılmaysa ne olacak sıkıntılı bir durum mu bilemiyorum acemiliğimden .Perşembe kontrolüm var ilk soracağım şey bu olacak doktora
Eşimde bi panik bi panik ben daha çok panik oluyorum o öyle oluncaŞuram ağrıyor diye söylemeye korkar oldum hemen teşhis koyuluyor
evet canım kasılma o oluyor magnezyum kullanmıyorsan doktoruna sorup başlayabilirsin yorumla veya stres etkili oluyor birde az su içmekKızlar daha önce yazıldı biliyorum ama bulamadım o yazılanları .Benim karnım taş gibi oluyor bugün ara ara ,ağrı sızı vs yok eşlik eden , kasılma mı bu eğer kasılmaysa ne olacak sıkıntılı bir durum mu bilemiyorum acemiliğimden .Perşembe kontrolüm var ilk soracağım şey bu olacak doktora
Suyu az içiyorum bu ara evet arttırayım,magnezyum vitamin ilacımın içinde var doktorumda yazmadı ama bu kontrolde isteyeceğim canm sağolevet canım kasılma o oluyor magnezyum kullanmıyorsan doktoruna sorup başlayabilirsin yorumla veya stres etkili oluyor birde az su içmek
Valla benin ikinci gebelik hala kasilma nedir anlayamiyorum....hareketleri bazen çok sert oluyor...bazen az...bazen karnım sert....doktora sormadım bile...normal geliyor bana...son aylar malumKızlar daha önce yazıldı biliyorum ama bulamadım o yazılanları .Benim karnım taş gibi oluyor bugün ara ara ,ağrı sızı vs yok eşlik eden , kasılma mı bu eğer kasılmaysa ne olacak sıkıntılı bir durum mu bilemiyorum acemiliğimden .Perşembe kontrolüm var ilk soracağım şey bu olacak doktora
Maşallah paşayaValla benin ikinci gebelik hala kasilma nedir anlayamiyorum....hareketleri bazen çok sert oluyor...bazen az...bazen karnım sert....doktora sormadım bile...normal geliyor bana...son aylar malum
Bugun 1.5 Aydan sonra gördüm oğlumu teyzeleri koca adam olmuş 1800 gr 43 cmmasallah paşama....gerçi ultrasona cok inanmıyorum ben ama baba 2 metre ana 1.72 olunca doğru gibi geliyor insana...
Beni gene bir ay sonra cagirdi normal mi ya...sezeryan olacağı için mi acaba
Benim de kan değerim sonradan bi düşme oldu ilk ilacı 2ye çıkardı baktı düşmeye devam ediyor osende c diye kan ilacı takviyesi verdi hem kan ilacını hem bu ilacı içtim aç karnına sabah akşam bugün kontrole gittiğimde kanım yükselmeye başlamıştı memnun kaldı.Gunaydin arkadaslar kansizlik ceken var mi 11 ler den 8 e düşmüş bu ay cok carpinti halsizlik bas dönmesi yapıyor ilaci günde 2 ye cikardi umarim yeterli olur
Bilmiyordum bunu..o zaman sağlıklı olalım da gerisi önemli değilLisede ogretmenimiz ebeydi. Onun soyledigi eskiden kesilmiyormus anne ölümüne kadar variyormus. Simdi direk kesiliyor risk alinmadan. Dikis icinse uzun sure varligini hissettirdi. Belkide benjm ic dis fazla dikisim oldugundan bilmiyorum
evet öyleymiş ama çoğu doktor direk kesi atıyormuş bakalım bizim nasıl olcakKesi veya yırtılma olmadıkça dikişte olmuyor diye biliyorum
sıkıntı yaşamamanıza sevindimİlk doğumda epizyo yapıldı sonrasında 3-4 tane dikişim vardı. İkinci doğumda oğlumun çıkarken omzu takılmış ve kendiliğinden azıcık yırtılmıştı. Onda da yine dikiş attılar. Ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hiç dikiş olmaması daha iyi tabiki ama şimdi doktorlar risk almadan kesiyorlar.
Gayet normal canım. Benim 16. Haftadan beri varsu içmeyi ihmal etmeyin.
Anladım canım benim ağrılarım oluyor devam ediyorum o nedenle.Ben şu an kullanmıyorum. Doktorum vermedi henüz, bana da gerek yok henüz.
Teşekkürler canımmagnorm kullanıyorum ben
Evet aç içinde ishal yapıyormuş canım. Ben de okudum onuBende magnosit de var magnorm da var magnormu daha çok seviyorum gazoz gibi geliyorama sanki ishal yapıyor günde 2 defa alınca öyle olunca da diğerini kullanıyorum. Bağırsaklarım çok tembelleştiği günler magnorm içtim.
TeşekkürlerEfermag 365mg bugün kullanmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?