- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.781
Biz doktordan çıktık iyimiş kilosu bir hafta geriden geliyor normal kapatır dedi.kendimi kaşar ve muza dayayımBir ay sonraya randevu verdi ne nts dedi ne de iki haftada bir randevu.devletten ne beklenir ki zaten yarım saat geç geldi doktor hanım her seferinde yarım saat geç geliyor bir gün şikayet edicem az kaldı ☺
İzmir de küçük bir ilçedeyim canım.özel hastane yok burda onca yola katlanıp gitsem iyi olurdu aslında ama az kaldı diye kendimi teselli ediyorum bir insan ancak bu kadar ilgisiz olabilirKaşar ve muz çok etkili aynen. Hangi hastaneye gidiyorsun canım?
Ben de şurada yerimi alayımKızlar magnet yaptıranlarınız var mı,hangi sayfalardan yaptıracaksınız paylaşsanız
Doğumu da orada mı yapacaksın?İzmir de küçük bir ilçedeyim canım.özel hastane yok burda onca yola katlanıp gitsem iyi olurdu aslında ama az kaldı diye kendimi teselli ediyorum bir insan ancak bu kadar ilgisiz olabilir
Her şey yolunda olduğundan nst ye ve iki haftada bir kontrole gerek duymamış olabilir doktorun. Gözünüz aydın diyelim bence ☺Biz doktordan çıktık iyimiş kilosu bir hafta geriden geliyor normal kapatır dedi.kendimi kaşar ve muza dayayımBir ay sonraya randevu verdi ne nts dedi ne de iki haftada bir randevu.devletten ne beklenir ki zaten yarım saat geç geldi doktor hanım her seferinde yarım saat geç geliyor bir gün şikayet edicem az kaldı ☺
Canim ozellerde para icik sik cagiriyor aslinda ben ozele gidiyorum. İlk kizimda cagirdigi her an gunu kacirmadan gittim. Hatta bisey olunca arasam hemen gelin diyorlardi. Simdi oyle yapmiyorum hatta uzun sure sonra tam gidecektim doktor izindeymis gidemiyorum. Artik gidince direk doguma gelseydin diyebilirBiz doktordan çıktık iyimiş kilosu bir hafta geriden geliyor normal kapatır dedi.kendimi kaşar ve muza dayayımBir ay sonraya randevu verdi ne nts dedi ne de iki haftada bir randevu.devletten ne beklenir ki zaten yarım saat geç geldi doktor hanım her seferinde yarım saat geç geliyor bir gün şikayet edicem az kaldı ☺
Evet maalesefDoğumu da orada mı yapacaksın?
öyle diyelimHer şey yolunda olduğundan nst ye ve iki haftada bir kontrole gerek duymamış olabilir doktorun. Gözünüz aydın diyelim bence ☺
Bilmiyorum artık iyi olsunda varsın bir ay görmeyelim.bizde öyle bir ay sonra 37de gidicez artık ha doğum ha 37 çok bir fark yokCanim ozellerde para icik sik cagiriyor aslinda ben ozele gidiyorum. İlk kizimda cagirdigi her an gunu kacirmadan gittim. Hatta bisey olunca arasam hemen gelin diyorlardi. Simdi oyle yapmiyorum hatta uzun sure sonra tam gidecektim doktor izindeymis gidemiyorum. Artik gidince direk doguma gelseydin diyebilirama ters bir durum olmadikca gitmesende olur. Ama son gunler haric artik son zamanlar kontrol altinda olmakta fayda var ne olur ne olmaz. Ben 40 i bitirmistim dogurdugumda 2-3 gunde bir gider olmustum kaka yapma ihtimali falan oluyor Allah korusun
Saglikli olacaklari zamanda dogsunlar insallah vaktiyleEvet maalesef
öyle diyelim
Bilmiyorum artık iyi olsunda varsın bir ay görmeyelim.bizde öyle bir ay sonra 37de gidicez artık ha doğum ha 37 çok bir fark yoksizin bebe tam zamanında doğmuş tabiki 2 günde bir normal.bakalım şimdikiler ne zaman doğacak.baş gelişmiş o zamana kadar çok pozisyon değişir gerçi
O da enteresanmış makineler mi sıkıntılıydı acabaSaglikli olacaklari zamanda dogsunlar insallah vaktiyletakma yani hic ozele gitsem boyle olmazdi diye dusunme. Nst desen daha oncede hep yazdim dogumda bile sancimi goremedi makine. Yada youtubede izledigim bir kadin sancisi cikti ama cok sonra dogurdu doktorda bunu cok yasadiysa son haftalara kadar almiyordur nst ye. Ben ne uzulurdum ya herkesin nst de sancisi cikardi bende tik yok garip imkansiz belki ama o gunler haftalar inan herkes dogurucak yok ben doguramiyxam diyordum. Dogum yaptigm gun dogurucam diye bagiriyorum yardim istiyorum ama nst de oyle demiyor diyorlar neyseki biri halime acidi makineye bosverip acilmama baktida dogumhaneye aldilar beni
Benimde kolesterolüm yüksek çıktı. Yediklerine dikkat et yağlı şeyler kızartmalar, hamurisleri yeme dedi. Zaten bu genelde herkesin yüksek cikiyomus bebeğe değil senin vücuduna zararlı dedi . Ama dikkat ediyomuyum tabiki hayirGünaydın
Sağlık ocağında tahlil yaptırayım dedim, amacım özellikle kan değerlerime baktırmak, demir ilacının işe yarayıp yaramadığını görmekti. Doktor tüm testleri yapmış, kolesterol aşırı yüksek çıktı; her biri idealin 2 katı çıkmış. Yarın doktoruma göstereceğim ama benim gibi bu dönemde bu tahlili yaptırıp yüksek sonuç alan, doktoruna yorumlatan var mı?
Bende bugün verdim yarın alıcam sonuçları,tekrar 37 de gel doğum öncesi bakalım kanına dediGünaydın
Sağlık ocağında tahlil yaptırayım dedim, amacım özellikle kan değerlerime baktırmak, demir ilacının işe yarayıp yaramadığını görmekti. Doktor tüm testleri yapmış, kolesterol aşırı yüksek çıktı; her biri idealin 2 katı çıkmış. Yarın doktoruma göstereceğim ama benim gibi bu dönemde bu tahlili yaptırıp yüksek sonuç alan, doktoruna yorumlatan var mı?
Allah yardımcın olsun ne kadar ilgisiz bi Dr. muş. Ben de karantinadaydım yarın devletten randevum var ilk defa gidicem bi bebeği görmek istedik.Bakalım umarım böyle bir Dr. Bana denk gelmez.O da enteresanmış makineler mi sıkıntılıydı acabainsan kendini biliyor da başkalarına laf anlatamıyor işte iyi bari bakmışlar açılmaya ya bakılmasa ben sadece devlettekilerin daha ilgili olmasını isterdim bir tek nts ve kontrole çağırması için değil.kadın ilgisiz soru sorsan gülüyor alaya alıyor.sadece 2 dakikalık muayeneye girip çıkıyorum yatmamla kalkmam bir oluyor.bu iki dakika sessizlik içinde geçiyor.bir ay beklediğime değmiyor.neyseki az kaldı bebeyi görmek için buna muhtaç olmayacağıma seviniyorum.karnım sertleşiyor diyorum dinlenince geçiyorsa normal diyor.ama buradaki arkadaşları magnezyuma başlatan doktorlar var.hangi doktor doğru şimdi?
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.Günaydın
Bende öyle bekliyordum sasirdimMaşallah paşaya
Bende sezeryan olucam ama bana 32 den sonra 2 haftada bir dedi her doktor farklı demek ki
Cnm ben özele gidiyorum Izmirde doğumda ünlü bir hastane. Ona rağmen bir ay sonra cagirdi...Bir bildiği vardır drun bütün kuzenlerim onda dogum yaptı sonuçta güveniyorum druma ama devlettekiler cok suratsız oluyor kesinlikle katiliyorumBiz doktordan çıktık iyimiş kilosu bir hafta geriden geliyor normal kapatır dedi.kendimi kaşar ve muza dayayımBir ay sonraya randevu verdi ne nts dedi ne de iki haftada bir randevu.devletten ne beklenir ki zaten yarım saat geç geldi doktor hanım her seferinde yarım saat geç geliyor bir gün şikayet edicem az kaldı ☺
Ay amin çok sağolunAllah yardımcın olsun ne kadar ilgisiz bi Dr. muş. Ben de karantinadaydım yarın devletten randevum var ilk defa gidicem bi bebeği görmek istedik.Bakalım umarım böyle bir Dr. Bana denk gelmez.Sen aile hekimliğine gidip danış magnezyum yazdır canım faydalı bir şey zaten.Kendi kendimizin doktoru olucaz desene.
Hem de ne suratsız mahkeme duvarıBende öyle bekliyordum sasirdim
Cnm ben özele gidiyorum Izmirde doğumda ünlü bir hastane. Ona rağmen bir ay sonra cagirdi...Bir bildiği vardır drun bütün kuzenlerim onda dogum yaptı sonuçta güveniyorum druma ama devlettekiler cok suratsız oluyor kesinlikle katiliyorum
Acikcasi ben kizim dogduktab sonra doktorlara guvenmemeye basladim. Aynj gun kizimi goturdugum doktorlar birbiriyle zitlasmisti resmeb birinin kullan dedigine biri asla diyor falanO da enteresanmış makineler mi sıkıntılıydı acabainsan kendini biliyor da başkalarına laf anlatamıyor işte iyi bari bakmışlar açılmaya ya bakılmasa ben sadece devlettekilerin daha ilgili olmasını isterdim bir tek nts ve kontrole çağırması için değil.kadın ilgisiz soru sorsan gülüyor alaya alıyor.sadece 2 dakikalık muayeneye girip çıkıyorum yatmamla kalkmam bir oluyor.bu iki dakika sessizlik içinde geçiyor.bir ay beklediğime değmiyor.neyseki az kaldı bebeyi görmek için buna muhtaç olmayacağıma seviniyorum.karnım sertleşiyor diyorum dinlenince geçiyorsa normal diyor.ama buradaki arkadaşları magnezyuma başlatan doktorlar var.hangi doktor doğru şimdi?
Öyle boşverdim ayda bir görüyorum nasılsaAcikcasi ben kizim dogduktab sonra doktorlara guvenmemeye basladim. Aynj gun kizimi goturdugum doktorlar birbiriyle zitlasmisti resmeb birinin kullan dedigine biri asla diyor falansimdi doktor ilac verince arastiriyorum gercekten baska carem olmadigni dusunuyorsam kullaniyorum. Dedigin gibi devlettekiler ayri bir ilgisiz Benim ozelde oyle uzun uzun surmuyor bazilarini baya uzun suruyor dedigi gibi az kaldi gorevini iyi yapsinda insallah suratsiz olsasa bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?