2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben bu jhafta tetanoz olucam hiç denk gelmedi sizler yaptırdınız mı?
Tek doz yeter dedi doğum 3 yıl önce olduğundan

Kızlar doğum sancısı esnasında böyle aşa doğru basınç mı desem baskı mı öyle oluyor ya ben 2 gündür öyle baskı hissediyorum aralıklı kasılma ve sancı yok randevum 32. Haftada önemlimidir bilemedim

3.trimesterda mı yüksek çıktı yoksa ilk aylarda mı? Benim hamileliğin başında tüm kolesterol değerlerim idealdi, hatta bir sporcu kadar iyi değerlerin demişti doktorum. 32 haftada sadece 2kg aldım, değerlerin böyle fırlaması beni korkuttu

Benim bir arkadaşım yapıyor ben magnet yerine onu yaptırıyorum ama benim foto ekleme özrüm var bir türlü halledemedim ikizlerime her yıl doğum günlerinde magnet yaptırıyorum 18 lerime kadar yaptırıcamonun için bu farklı olsun istedim
Anahtarlık ve araba süsü olarak kullanılabilecek bişey . Çok yakınlar dışında magnetlere sahip çıkan az kişi var diye düşündüm bakalım nasıl gelecek olmadı sizin için bilgisayardan yüklerim örnek foto

2hafta önceki tahlilimde çıktı canım ama benim asiri yuksaek degil

Bence bebeğin kafası aşağı doğruysa ondan olabilir ben artık uzun yürüyemez oldum aşağı inanılmaz baskı oluyor doktora mesaj atıp da sorabilirsin

Bence bebeğin kafası aşağı doğruysa ondan olabilir ben artık uzun yürüyemez oldum aşağı inanılmaz baskı oluyor doktora mesaj atıp da sorabilirsin
Hemen randevu al dedi 4.bebeğim normal bir baskı deil nefesim kesiliyor o gelince bebeğin kafası aşada evet ama ben böyle baskı sadece doğum sancılarımda yaşadım erken dönemde kanala giriyor olabilir mi bilmiyorum kanala girerken o basınç oluyormuş 3.de zaten o basınç baskı sonucu dr gittiğimde bebek kanaldaydı. Bilemiyorum ama randevu aldım yarına her ihtimale karşı

En iyisini yapmışsın randevu almakla hayırlısı erken falan gelmesin beklesin zamanını inşallah

Nasıl yani bugüne kadar sadece 2 kilomu aldınız yanlış mı anladim
Kızlar balık yiyomusunuz siz
Yok valla hiç yemiyorum

Nasıl yani bugüne kadar sadece 2 kilomu aldınız yanlış mı anladim

Doğru anladınız :)
Ben yüksek kiloda hamile kaldım, ilk aylar mide bulantısından birşey yiyemedim, 2kg kadar verdim, sonra da sıcaklar bastırdı, günde iki öğün, akşam öğünlerinde de kuş kadar yiyebildim. Bir de gezme tozmadan geri kalmadım. Normal zamanda yediğimden az yiyip bir de vücutta bolca yağ deposu olunca, pek kilo almadım. Son 1 aydır alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…