- 13 Haziran 2011
- 12.775
- 7.961
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.801
Aklima ne zaman gelirseKızlar magnezyumu 2 nasıl içiyorsunuz normalde gece uyumadan içiliyor ya sabah akşam mı
Var var terlikimmm varrahahahaa o da güzel, en azından “hiç bir şeyim yok” demezsin kız işte
Merhaba ben instagramdan @imerve704 sayfasindan yaptirdim ve gercekten cok guzel elime ulaştı. Tavsiye ederimKızlar magnet yaptıranlarınız var mı,hangi sayfalardan yaptıracaksınız paylaşsanız
3.trimesterda mı yüksek çıktı yoksa ilk aylarda mı? Benim hamileliğin başında tüm kolesterol değerlerim idealdi, hatta bir sporcu kadar iyi değerlerin demişti doktorum. 32 haftada sadece 2kg aldım, değerlerin böyle fırlaması beni korkuttuBenimde kolesterolüm yüksek çıktı. Yediklerine dikkat et yağlı şeyler kızartmalar, hamurisleri yeme dedi. Zaten bu genelde herkesin yüksek cikiyomus bebeğe değil senin vücuduna zararlı dedi . Ama dikkat ediyomuyum tabiki hayir
Tarih yazdırmadınız o halde yaptırdıysanız şimdidenMerhaba ben instagramdan @imerve704 sayfasindan yaptirdim ve gercekten cok guzel elime ulaştı. Tavsiye ederimfotograftan daha guzel geldi
2hafta önceki tahlilimde çıktı canım ama benim asiri yuksaek degil3.trimesterda mı yüksek çıktı yoksa ilk aylarda mı? Benim hamileliğin başında tüm kolesterol değerlerim idealdi, hatta bir sporcu kadar iyi değerlerin demişti doktorum. 32 haftada sadece 2kg aldım, değerlerin böyle fırlaması beni korkuttu
Bende bugün verdim sağlık ocağında kan yarın alicam herkesin kan verme günüymüş bugün :)Bende bugün verdim yarın alıcam sonuçları,tekrar 37 de gel doğum öncesi bakalım kanına dedi
Bence bebeğin kafası aşağı doğruysa ondan olabilir ben artık uzun yürüyemez oldum aşağı inanılmaz baskı oluyor doktora mesaj atıp da sorabilirsinKızlar doğum sancısı esnasında böyle aşa doğru basınç mı desem baskı mı öyle oluyor ya ben 2 gündür öyle baskı hissediyorum aralıklı kasılma ve sancı yok randevum 32. Haftada önemlimidir bilemedim
Hemen randevu al dedi 4.bebeğim normal bir baskı deil nefesim kesiliyor o gelince bebeğin kafası aşada evet ama ben böyle baskı sadece doğum sancılarımda yaşadım erken dönemde kanala giriyor olabilir mi bilmiyorum kanala girerken o basınç oluyormuş 3.de zaten o basınç baskı sonucu dr gittiğimde bebek kanaldaydı.Bence bebeğin kafası aşağı doğruysa ondan olabilir ben artık uzun yürüyemez oldum aşağı inanılmaz baskı oluyor doktora mesaj atıp da sorabilirsin
En son levrek yedim bir ay olmadıKızlar balık yiyomusunuz siz
En iyisini yapmışsın randevu almakla hayırlısı erken falan gelmesin beklesin zamanını inşallahHemen randevu al dedi 4.bebeğim normal bir baskı deil nefesim kesiliyor o gelince bebeğin kafası aşada evet ama ben böyle baskı sadece doğum sancılarımda yaşadım erken dönemde kanala giriyor olabilir mi bilmiyorum kanala girerken o basınç oluyormuş 3.de zaten o basınç baskı sonucu dr gittiğimde bebek kanaldaydı.Bilemiyorum ama randevu aldım yarına her ihtimale karşı
Ne kadar istesem de sık yiyemiyorum onun yerine imom kullanıyorumKızlar balık yiyomusunuz siz
Ya denizler kötü durumda diye çekiniyorum bilemedim, ve hangi balık yenmesi gerekiyorduEn son levrek yedim bir ay olmadı
Hamilelik kışa gelmediki gelseydi sürekli yerdik aslında.Ne kadar istesem de sık yiyemiyorum onun yerine imom kullanıyorum
Nasıl yani bugüne kadar sadece 2 kilomu aldınız yanlış mı anladim3.trimesterda mı yüksek çıktı yoksa ilk aylarda mı? Benim hamileliğin başında tüm kolesterol değerlerim idealdi, hatta bir sporcu kadar iyi değerlerin demişti doktorum. 32 haftada sadece 2kg aldım, değerlerin böyle fırlaması beni korkuttu
Yok valla hiç yemiyorumKızlar balık yiyomusunuz siz
Nasıl yani bugüne kadar sadece 2 kilomu aldınız yanlış mı anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?