- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.821
28. Haftadan itibaren başaşağı dönebiliyor bebek. Benimki de başaşağı idi ama her an dönebilir doğum pozisyonu diyemeyiz 36dan sonra önemli başaşağı durması dedi doktorum. Biz 32 deyiz kontrolümüz yarın. Son pozisyonunu yarın öğreneceğizMerhaba kızlar 28 haftalığız 1.163 kilomuz 37.3 cm boyumuz,ama bebegim iki gün önce baş aşağı döndü(doğum pozisyon) bugün ultrasonla bakıldı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi erken doğum filan yok didi ama ben biraz endişelendim böyle olup 36ları gören varmı
Canım 28 de döndü yani sizinkide 32 desiniz sanırım cok rahatladım korkum erken doğum olur diyeydi çok erken aslında doktorumda öyle bişi yok illa erken doğum anlam çıkmaz dedi ama işte biraz endişelendim28. Haftadan itibaren başaşağı dönebiliyor bebek. Benimki de başaşağı idi ama her an dönebilir doğum pozisyonu diyemeyiz 36dan sonra önemli başaşağı durması dedi doktorum. Biz 32 deyiz kontrolümüz yarın. Son pozisyonunu yarın öğreneceğiz
Sakin olun bebekler 28. Haftadan itibaren baş aşağı durması beklenir zaten. Büyüdüğü için daha sonraları dönmesi zor oluyorMerhaba kızlar 28 haftalığız 1.163 kilomuz 37.3 cm boyumuz,ama bebegim iki gün önce baş aşağı döndü(doğum pozisyon) bugün ultrasonla bakıldı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi erken doğum filan yok didi ama ben biraz endişelendim böyle olup 36ları gören varmı
Benim doktor bu 2 kiloları duyarsa beni kesin bırakırDoğru anladınız :)
Ben yüksek kiloda hamile kaldım, ilk aylar mide bulantısından birşey yiyemedim, 2kg kadar verdim, sonra da sıcaklar bastırdı, günde iki öğün, akşam öğünlerinde de kuş kadar yiyebildim. Bir de gezme tozmadan geri kalmadım. Normal zamanda yediğimden az yiyip bir de vücutta bolca yağ deposu olunca, pek kilo almadım. Son 1 aydır alıyorum.
Ben 54le başlamışım 60 olmuşum aslında 50 kilodan hiç yükselmedim hayatımda ilk ay lar dr gitmedim 50den sayıyorum 10 kg aldım dr 54te gitmiş oluyom sonra kusmayla verdim 2 kg flnBenim doktor bu 2 kiloları duyarsa beni kesin bırakıradam boşuna sürekli kızmıyor işte ben 11 kilo almışım
Malesef başlarda canım istemiyodu zaten Sonra da yaz dönemi girdi araya vitaminimde omega 3 var bazen balık ekmek yedim ama fazla değil şimdi sezon başladı yesek çok faydalı aslındaKızlar balık yiyomusunuz siz
Ben de öyle şimdiden 8 kilo aldim kilo almaya meyilli biriyim zaten bakalim son iki ayda ne kadar alacağız.Benim doktor bu 2 kiloları duyarsa beni kesin bırakıradam boşuna sürekli kızmıyor işte ben 11 kilo almışım
Yesek çok faydalıda şimdide denizler huylandırıyor beni ama yicem galiba sezon başlamışken..Malesef başlarda canım istemiyodu zaten Sonra da yaz dönemi girdi araya vitaminimde omega 3 var bazen balık ekmek yedim ama fazla değil şimdi sezon başladı yesek çok faydalı aslında
20 dakika yürüdüm geldim gece geceBen de öyle şimdiden 8 kilo aldim kilo almaya meyilli biriyim zaten bakalim son iki ayda ne kadar alacağız.
Benden çok daha iyi durumdasınBen 54le başlamışım 60 olmuşum aslında 50 kilodan hiç yükselmedim hayatımda ilk ay lar dr gitmedim 50den sayıyorum 10 kg aldım dr 54te gitmiş oluyom sonra kusmayla verdim 2 kg fln
Ne gibi sorunlar çıkar doğumdaBenden çok daha iyi durumdasın
Kilo umrumda değilde doğumla ilgili sorun çıkarmasın yeter
11 kilo normal ama. Doktor bana 3.aydan sonra ayda max 1kg alabilirsin demişti; hafif yüksek tansiyonum var. 4lü taramada da preeklampsiye neden olabilecek hormon yüksekliği saptandı, o da tansiyonla ilişkili ama hangisi hangisini tetikliyor belirsiz. O yüzden iştahım hiç açılmadı benim, korkudanBenim doktor bu 2 kiloları duyarsa beni kesin bırakıradam boşuna sürekli kızmıyor işte ben 11 kilo almışım
Biz Darüşşafaka ya bağış yapıp, oradaki standart magnetlerden kullanıcaz. Görselde 2 tanesini paylaşıyorum bir kaç seçenek daha var.Kızlar magnet yaptıranlarınız var mı,hangi sayfalardan yaptıracaksınız paylaşsanız
Vay arkadaş ben 13 kilo aldimDoğru anladınız :)
Ben yüksek kiloda hamile kaldım, ilk aylar mide bulantısından birşey yiyemedim, 2kg kadar verdim, sonra da sıcaklar bastırdı, günde iki öğün, akşam öğünlerinde de kuş kadar yiyebildim. Bir de gezme tozmadan geri kalmadım. Normal zamanda yediğimden az yiyip bir de vücutta bolca yağ deposu olunca, pek kilo almadım. Son 1 aydır alıyorum.
Benim drumda tam tersi 13 fazla değil boyun var diyor tatli dilli doktorum benim yaBenim doktor bu 2 kiloları duyarsa beni kesin bırakıradam boşuna sürekli kızmıyor işte ben 11 kilo almışım
Amin inşallahEn iyisini yapmışsın randevu almakla hayırlısı erken falan gelmesin beklesin zamanını inşallah
Dip balığı yasak nette yazar tek tek bilmiyorum civa oranı yüksrk diye oda,Ya denizler kötü durumda diye çekiniyorum bilemedim, ve hangi balık yenmesi gerekiyordu
ben kızımda 41 de sezeryanla oldum pozısyon alması farketmıyor korkma cnm sancı bıle cektım ama acılmam olmadı hatta sabah dogar dedıler ewe geldım 3 hafta daha durdum :) vaktı saatlerı ne zamansa o zaman gelıcekler hıc korkmayalım vakıtlıce gelısımlerını tamamlayıp dogsunlar ınsallah butun bebişlerımızMerhaba kızlar 28 haftalığız 1.163 kilomuz 37.3 cm boyumuz,ama bebegim iki gün önce baş aşağı döndü(doğum pozisyon) bugün ultrasonla bakıldı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi erken doğum filan yok didi ama ben biraz endişelendim böyle olup 36ları gören varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?