- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.841
Yatak çok kaliteli ama sallanma özelliğini denemedim.Yoyko park yatak alan anneler nerdesiniz....iyi sallaniyor mu beşik ona göre alicam bende
Öylede benim ilk çocuk erken doğduğu için kiloya bile dikkat etmemi istiyor doktor, herşey yolunda gitsin diyeVay arkadaş ben 13 kilo aldim
Benim drumda tam tersi 13 fazla değil boyun var diyor tatli dilli doktorum benim ya
1 tane 10lu hastane çıkışı aldım. İndirimde olmasa onuda almazdım aslında. Hepsini ayrı ayrı alırdım. Çünkü içinde kullanılmayan ürünler olabiliyor. 3 tanede 5li hastane çıkışı aldım. 5 tane de battaniye var penye ve müslin karışık. 10 tane falan çıtçıtlı var 0-3 ve 3-6 ay olarak. 5-6 tane çorap. 2 tane de tulum aldım. Çok çabuk büyüyorlar o yüzden genelde 3-6 ay almaya çalışın.Evet benim de bir sorum olacak kıyafetleri kaçar tane almak lazım hiç bilmiyorum ben
32de nstye alıyorlar mı yoksa bir şikayetinden dolayı mı baktı canım32.hafta kontrolünden geliyorum. Nst’yi de tecrübe ettik nihayet. Hafif kasılmalar var, ama normal düzeyde dedi doktorumuz. 50’lere kadar çıktığı oldu ölçümlerde. 60 ve üstünü işaret olarak alıyoruz dedi yanlış hatırlamıyorsam. Şu an için bol su içip bol dinlenmeli geçireceğiz dedi.
Kolesterol konusunu da sordum, bu haftalarda kolesterol ölçmeyiz dedi, çünkü çok yükselmesi beklenen bir durummuş. O yüzden doğumdan sonraki kontrollerde tekrar bakarız dedi.
Bebiş hala başaşağı pozisyonda duruyor, değişmemiş. Yalnız kafası 2,5hafta önden gidiyorİnşallah normal doğurabilirim
Ya benimde demir çok düşükmüş vitamin alıcam mecburKan sonucum çıktı benimpatisserieyumyum düşük çıktı ilacımı değiştirdi doktor değerim 10 Muş.Ama ben halsizlik vs hissetmedim hiç düşük çıkmasına şaşırdım açıkcası
Demir benimde düşük 4 lerde.Günde 2 ye çıkardı doktorum kan damlamıYa benimde demir çok düşükmüş vitamin alıcam mecbur
Canım merhaba bebeğinin cinsiyeti ne acabaArkadaşlar videoya almıştım ordan kendim çektim her anda farklı kız mı erkek mi bilemedim doktor da sanki kız ama kesin bir şey diyemem dedi aradaki şey göbek kordonu mu oluyor sizce nebu haftaya gelince insan baya merak ediyor hayır cinsiyeti belli olsa sosyal medyamdan pylaşım yapıp duyurcam artık
Eki Görüntüle 2859507 Eki Görüntüle 2859509 Eki Görüntüle 2859510
Ben bu jhafta tetanoz olucam hiç denk gelmedi sizler yaptırdınız mı?
Tek doz yeter dedi doğum 3 yıl önce olduğundan
Kızlar balık yiyomusunuz siz
Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.
Benim doktor 32’de başlıyor nst’ye32de nstye alıyorlar mı yoksa bir şikayetinden dolayı mı baktı canım
Benimde 4 çıktı şaka gibi ölü değer resmenDemir benimde düşük 4 lerde.Günde 2 ye çıkardı doktorum kan damlamı
Kızlar bu değerlerle nasıl ayakta durabiliyorsunuzBenimde 4 çıktı şaka gibi ölü değer resmen
Benim demirde düşük doktorum ne verirse artık cumartesi kontrolüm var 32+3 de. Bende hafif kalp çarpıntısı anı yorgunluk oluyor depoların doğuma kadar dolması lazımmmKan sonucum çıktı benimpatisserieyumyum düşük çıktı ilacımı değiştirdi doktor değerim 10 Muş.Ama ben halsizlik vs hissetmedim hiç düşük çıkmasına şaşırdım açıkcası
Besik kuruluysa bakabilir misin sağlanmasına rica etsemYatak çok kaliteli ama sallanma özelliğini denemedim.
Hosgeldin benimde 8 yaşına yeni giren kizim var oğlum gelecek nasipse 31.haftamdayim bendeMerhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.
Halla halla 20 gün olanlar delta yaşayanlar...bende 14 gün karantinada kaldım hemen bebişimi görmeye gittim...ne tuhaf drlar varyaİyi akşamlar kızlar ben de bugün kontrolden geldim.Maalesef tuhaf bir muayene geçirdim.Karantina bitince bebeğimi görmek istemiştim. Yalnız bana karantinadan kaçmış gibi bir muamele ve ithamda bulunuldu.Çok üzüldüm bu muameleyi gördüğüme.Neden 20 gün karantina da değilmişizbunu Dr.yanındaki hemşiresine söylüyor ben uzanırken. Anlamadım odadan kovulmadığımız kaldı gibi hissettim.Bebek hakkında hiçbir bilgi vermedi suyu iyi dedi bu kadar.Yalnız ultrason da bebeğin boyu haftadan gerideydi böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba? Ben belki cihaz farkı diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?