2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
32.hafta kontrolünden geliyorum. Nst’yi de tecrübe ettik nihayet. Hafif kasılmalar var, ama normal düzeyde dedi doktorumuz. 50’lere kadar çıktığı oldu ölçümlerde. 60 ve üstünü işaret olarak alıyoruz dedi yanlış hatırlamıyorsam. Şu an için bol su içip bol dinlenmeli geçireceğiz dedi.

Kolesterol konusunu da sordum, bu haftalarda kolesterol ölçmeyiz dedi, çünkü çok yükselmesi beklenen bir durummuş. O yüzden doğumdan sonraki kontrollerde tekrar bakarız dedi.

Bebiş hala başaşağı pozisyonda duruyor, değişmemiş. Yalnız kafası 2,5hafta önden gidiyor İnşallah normal doğurabilirim

Evet benim de bir sorum olacak kıyafetleri kaçar tane almak lazım hiç bilmiyorum ben
1 tane 10lu hastane çıkışı aldım. İndirimde olmasa onuda almazdım aslında. Hepsini ayrı ayrı alırdım. Çünkü içinde kullanılmayan ürünler olabiliyor. 3 tanede 5li hastane çıkışı aldım. 5 tane de battaniye var penye ve müslin karışık. 10 tane falan çıtçıtlı var 0-3 ve 3-6 ay olarak. 5-6 tane çorap. 2 tane de tulum aldım. Çok çabuk büyüyorlar o yüzden genelde 3-6 ay almaya çalışın.

32. Hafta kontrolünden çıktık 1800 gr 43 cm çıktı haftasına göre normal görünüyor. Başaşağı pozisyonda duruşu ideal dedi doktor. Bol yürüyüş ve egzersiz önerdi. NST istemedi. Bir sonraki görüşmemiz 36. Haftada olacak.

Bu sefer yüzünü de gösterdi beyimiz kocaman olmuş ❤ kontrolümüz böyle geçti ☺

32de nstye alıyorlar mı yoksa bir şikayetinden dolayı mı baktı canım

Canım merhaba bebeğinin cinsiyeti ne acaba Bizde kordonla ilgili benzer bi durum yaşıyoruz da

Ben bu jhafta tetanoz olucam hiç denk gelmedi sizler yaptırdınız mı?
Tek doz yeter dedi doğum 3 yıl önce olduğundan

Ben 2 doz oldum tetenozu..
İlk doğumum 7 yıl önceydi..

Kızlar balık yiyomusunuz siz

Normalde eylül itibariyle biz yemeye başlardık ama bu sene pek düşünmüyoruz. Şu müsilaj olayından sonra

Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.

Hoşgellldinnnn

İyi akşamlar kızlar ben de bugün kontrolden geldim.Maalesef tuhaf bir muayene geçirdim.Karantina bitince bebeğimi görmek istemiştim. Yalnız bana karantinadan kaçmış gibi bir muamele ve ithamda bulunuldu.Çok üzüldüm bu muameleyi gördüğüme.Neden 20 gün karantina da değilmişizbunu Dr.yanındaki hemşiresine söylüyor ben uzanırken. Anlamadım odadan kovulmadığımız kaldı gibi hissettim.Bebek hakkında hiçbir bilgi vermedi suyu iyi dedi bu kadar.Yalnız ultrason da bebeğin boyu haftadan gerideydi böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba? Ben belki cihaz farkı diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Benim demirde düşük doktorum ne verirse artık cumartesi kontrolüm var 32+3 de. Bende hafif kalp çarpıntısı anı yorgunluk oluyor depoların doğuma kadar dolması lazımmm

Yatak çok kaliteli ama sallanma özelliğini denemedim.
Besik kuruluysa bakabilir misin sağlanmasına rica etsem
Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.
Hosgeldin benimde 8 yaşına yeni giren kizim var oğlum gelecek nasipse 31.haftamdayim bende
Halla halla 20 gün olanlar delta yaşayanlar...bende 14 gün karantinada kaldım hemen bebişimi görmeye gittim...ne tuhaf drlar varya

Geri ileri olayına çok takılma normal....kızım iki hafta geriden geliyordu sonra açığı kapadı....oğlum kafa önde eller bacaklar daha da önde....sağlıklı olsun önemli olan o...ultrason geri ileri cok önemli değil cnm...drlar da umursamiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…