- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.861
Hoşgeldin ☺ sağlıkla kıcağına alırsın bebişini inşallah ❤Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.
Hmm öyle mi canım içimi ferahlattın teşekkür ederim.Besik kuruluysa bakabilir misin sağlanmasına rica etsem
Hosgeldin benimde 8 yaşına yeni giren kizim var oğlum gelecek nasipse 31.haftamdayim bende
Halla halla 20 gün olanlar delta yaşayanlar...bende 14 gün karantinada kaldım hemen bebişimi görmeye gittim...ne tuhaf drlar varya
Geri ileri olayına çok takılma normal....kızım iki hafta geriden geliyordu sonra açığı kapadı....oğlum kafa önde eller bacaklar daha da önde....sağlıklı olsun önemli olan o...ultrason geri ileri cok önemli değil cnm...drlar da umursamiyo zaten
Merhaba görünen şey kordonmuş kızımız olacakCanım merhaba bebeğinin cinsiyeti ne acabaBizde kordonla ilgili benzer bi durum yaşıyoruz da
Doktorlara dicek bir şey bulamıyorum sabır dicezİyi akşamlar kızlar ben de bugün kontrolden geldim.Maalesef tuhaf bir muayene geçirdim.Karantina bitince bebeğimi görmek istemiştim. Yalnız bana karantinadan kaçmış gibi bir muamele ve ithamda bulunuldu.Çok üzüldüm bu muameleyi gördüğüme.Neden 20 gün karantina da değilmişizbunu Dr.yanındaki hemşiresine söylüyor ben uzanırken. Anlamadım odadan kovulmadığımız kaldı gibi hissettim.Bebek hakkında hiçbir bilgi vermedi suyu iyi dedi bu kadar.Yalnız ultrason da bebeğin boyu haftadan gerideydi böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba? Ben belki cihaz farkı diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Kucuk paket molfix aldim bakalimGünaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
Aynen öyle Amin cnm inşallahHmm öyle mi canım içimi ferahlattın teşekkür ederim.Öyle ya tuhaf agresif Dr.çok fazla özellikle devlette. Bebekle ilgili pek bir bilgi vermedi zaten.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
Valla tuvalet olayı olmasa hiç kalkmiycam ben uyuyorum cokKızlar gece nasıl yatıyorsunuz hiç rahat değilim hamile yastığı şart valla almadım da arkama yastık koysamda rahat olamıyom oturarak yatmayı denicem sol sağ yatıyom solda sağ göbeğimde sertleşiyo çok ağır geliyo çıldırcam uyuyamıyorum hiç
Bende ikisi arasında kaldım molfix alicam fiyatlar aynı nerdeyseGünaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
Günaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
Amin inşallah teşekkürlerMerhaba görünen şey kordonmuş kızımız olacakSizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Canım ben de senin gibiydim ve bel fıtığım da var. Çok araştırdım, ebebek'teki 100 küsür lira olan (diğeri daha pahalıydı) yastıktan herkes çok memnun kalmıştı yorumlarda. Ben de sipariş ettim. 3 gündür en rahat uykularımı uyuyorum diyebilirim. Tavsiye ederim.Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz hiç rahat değilim hamile yastığı şart valla almadım da arkama yastık koysamda rahat olamıyom oturarak yatmayı denicem sol sağ yatıyom solda sağ göbeğimde sertleşiyo çok ağır geliyo çıldırcam uyuyamıyorum hiç
Pozisyonla erken doğumun hiçbir ilgisi yok merak etmeyin. Benim de o haftalarda baş aşağıydı, şimdi yan duruyor bir iki haftadır. Önemli olan plesantanın durumu, rahim uzunluğunuz ve rahim ağzı genişliğiniz. Pozisyonla doğum zamanının alakası yok.Merhaba kızlar 28 haftalığız 1.163 kilomuz 37.3 cm boyumuz,ama bebegim iki gün önce baş aşağı döndü(doğum pozisyon) bugün ultrasonla bakıldı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi erken doğum filan yok didi ama ben biraz endişelendim böyle olup 36ları gören varmı
Cevap veriyorum ama calismiyorumMerhabalar arkadaşlar,
Çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. 32. haftanız dolduğunda izne ayrılacak mısınız yoksa çalışabilir raporu alıp gittiği yere kadar gitsin mi diyeceksiniz 38 dolana dek? Bu karar tabiki bir çok faktöre bağlı ama ben sizlerin düşüncelerini ve nedenlerini merak ettim. Kendim epey kararsızım da...
Aktif olmak elbette her zaman güzel ama dediğim gibi, çok değişken bir durum olduğu için 32 dolunca izne ayrılmaya karar verenlerin nedenlerini ve çalışmaya devam edecek olanların nedenlerini merak ettiğim için sordum. İşe neyle nasıl gidildiğine kadar bile herşey bir dert bu pandemi sürecinde çalışan hamileler için. Yoksa tabi ki bebekle ne kadar çok zaman geçirilse o kadar iyi. Sorunlar yaşadım ama riskli bir durumum yok şu an çok şükür.Cevap veriyorum ama calismiyorumriskli bir hamileligin yoksa calisman senin icin daha iyi. Hamilelik oyle boyle gidiyor dogumdan sonra evladinla ne kadar uzun sure birlikte kalsan senin icin o kadar iyi eger beden gucu ile calistigin bir isin yoksa tabi
Arkadaşım baby turco alıyor memnunmuş. Aylık paket alıyorum çokta uyguna geliyor dedi.Islak mendilini de alıyormuş.Günaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
Aynen öyle.Doktorlara dicek bir şey bulamıyorum sabır dicezBir hafta geri ya da ileri olması normalmiş.cihazda fark ettiriyormuş doğunca görücez gerçek boylarını kilolarını sağlıcakla doğsunlar da
Merhaba canım. Ben 32 de çalışır raporu alıyorum . Yarına raporum yazılacak. Bebişle biraz daha uzun kalabilmek için öyle karar verdim ama doktorumla da konuştum, kararım değişirse, yorulursam, pandemide sayılar daha da yükselirse istersen yenidsn 32+1 de bile gelsen çalışamaz yazarız tabiki dedi .Devlette öğretmenim ben, hem kalabalık hem sürekli ayakta durmak bilmiyorum nasıl etkileyecekAktif olmak elbette her zaman güzel ama dediğim gibi, çok değişken bir durum olduğu için 32 dolunca izne ayrılmaya karar verenlerin nedenlerini ve çalışmaya devam edecek olanların nedenlerini merak ettiğim için sordum. İşe neyle nasıl gidildiğine kadar bile herşey bir dert bu pandemi sürecinde çalışan hamileler için. Yoksa tabi ki bebekle ne kadar çok zaman geçirilse o kadar iyi. Sorunlar yaşadım ama riskli bir durumum yok şu an çok şükür.
Ne zaman izne ayrılacağıma henüz karar vermedim ama bebeğe ve evde olmaya psikolojik olarak hazırlanmak da güzel olabilir. Sadece bebekle 1 ay daha fazla vakit geçirmeye odaklanıyorum bazen ama işin bu yönü de var. Herşeyimi haldır huldur yapıyorum. Soluklanmaya ve bi durup kendimi psikolojik olarak da hazırlamaya ihtiyaç hissediyorum zaman zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?