2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hmm öyle mi canım içimi ferahlattın teşekkür ederim. Öyle ya tuhaf agresif Dr.çok fazla özellikle devlette. Bebekle ilgili pek bir bilgi vermedi zaten.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz hiç rahat değilim hamile yastığı şart valla almadım da arkama yastık koysamda rahat olamıyom oturarak yatmayı denicem sol sağ yatıyom solda sağ göbeğimde sertleşiyo çok ağır geliyo çıldırcam uyuyamıyorum hiç

Doktorlara dicek bir şey bulamıyorum sabır dicez Bir hafta geri ya da ileri olması normalmiş.cihazda fark ettiriyormuş doğunca görücez gerçek boylarını kilolarını sağlıcakla doğsunlar da

Günaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi

Hmm öyle mi canım içimi ferahlattın teşekkür ederim. Öyle ya tuhaf agresif Dr.çok fazla özellikle devlette. Bebekle ilgili pek bir bilgi vermedi zaten.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
Aynen öyle Amin cnm inşallah
Valla tuvalet olayı olmasa hiç kalkmiycam ben uyuyorum cok
Günaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
Bende ikisi arasında kaldım molfix alicam fiyatlar aynı nerdeyse

Canım ben de senin gibiydim ve bel fıtığım da var. Çok araştırdım, ebebek'teki 100 küsür lira olan (diğeri daha pahalıydı) yastıktan herkes çok memnun kalmıştı yorumlarda. Ben de sipariş ettim. 3 gündür en rahat uykularımı uyuyorum diyebilirim. Tavsiye ederim.

Merhabalar arkadaşlar,
Çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. 32. haftanız dolduğunda izne ayrılacak mısınız yoksa çalışabilir raporu alıp gittiği yere kadar gitsin mi diyeceksiniz 38 dolana dek? Bu karar tabiki bir çok faktöre bağlı ama ben sizlerin düşüncelerini ve nedenlerini merak ettim. Kendim epey kararsızım da...

Pozisyonla erken doğumun hiçbir ilgisi yok merak etmeyin. Benim de o haftalarda baş aşağıydı, şimdi yan duruyor bir iki haftadır. Önemli olan plesantanın durumu, rahim uzunluğunuz ve rahim ağzı genişliğiniz. Pozisyonla doğum zamanının alakası yok.

Cevap veriyorum ama calismiyorum riskli bir hamileligin yoksa calisman senin icin daha iyi. Hamilelik oyle boyle gidiyor dogumdan sonra evladinla ne kadar uzun sure birlikte kalsan senin icin o kadar iyi eger beden gucu ile calistigin bir isin yoksa tabi

Aktif olmak elbette her zaman güzel ama dediğim gibi, çok değişken bir durum olduğu için 32 dolunca izne ayrılmaya karar verenlerin nedenlerini ve çalışmaya devam edecek olanların nedenlerini merak ettiğim için sordum. İşe neyle nasıl gidildiğine kadar bile herşey bir dert bu pandemi sürecinde çalışan hamileler için. Yoksa tabi ki bebekle ne kadar çok zaman geçirilse o kadar iyi. Sorunlar yaşadım ama riskli bir durumum yok şu an çok şükür.

Ne zaman izne ayrılacağıma henüz karar vermedim ama bebeğe ve evde olmaya psikolojik olarak hazırlanmak da güzel olabilir. Sadece bebekle 1 ay daha fazla vakit geçirmeye odaklanıyorum bazen ama işin bu yönü de var. Herşeyimi haldır huldur yapıyorum. Soluklanmaya ve bi durup kendimi psikolojik olarak da hazırlamaya ihtiyaç hissediyorum zaman zaman.

Arkadaşım baby turco alıyor memnunmuş. Aylık paket alıyorum çokta uyguna geliyor dedi.Islak mendilini de alıyormuş.

Doktorlara dicek bir şey bulamıyorum sabır dicez Bir hafta geri ya da ileri olması normalmiş.cihazda fark ettiriyormuş doğunca görücez gerçek boylarını kilolarını sağlıcakla doğsunlar da
Aynen öyle.Bakalım sağlık sıkıntısı olmasında o beni korkuttu.İçim rahatladı sizler takılmamak gerektiğini söyleyince.

Merhaba canım. Ben 32 de çalışır raporu alıyorum . Yarına raporum yazılacak. Bebişle biraz daha uzun kalabilmek için öyle karar verdim ama doktorumla da konuştum, kararım değişirse, yorulursam, pandemide sayılar daha da yükselirse istersen yenidsn 32+1 de bile gelsen çalışamaz yazarız tabiki dedi .Devlette öğretmenim ben, hem kalabalık hem sürekli ayakta durmak bilmiyorum nasıl etkileyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…