2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben dün çalışabilir raporumu aldım, 37.haftada izne ayrılıcam.

Bende ilaç kullandğm halde 9.8 den 8.9 olmuş
Dr dahiliyeye yönlendirdi kan serumu takılsın dedi. Benim hamilelik rutinim kan serumu zaten

30+5 te gittim bende dündü sanırım bebek iri ondan baskıyı erken haftada daha çok hissediyosun dedi 2kg 44cm baş aşaydı kendileri ve bu gün itibariyle kıyafetlerini yıkamaya başlamayı düşünüyorum. Doğum için Ekim sonu kasım başı dedi. Doğum çantamında tek eksiği lohusa terliği kaldı 32 de de onları hallederim diyorum 32 tam zamanı zannnımca nolur nolmaz

Maşallah boylu bebek olacak heralde. Bizimki 32+0’da 42cm olarak ölçtü, 1950gram. Bizim de tahmin 28.10 - 04.11 arası

Maşallah boylu bebek olacak heralde. Bizimki 32+0’da 42cm olarak ölçtü, 1950gram. Bizim de tahmin 28.10 - 04.11 arası
Abileri gibi doğar heralde 52-54 cm benim ki de 32 küsürle uyumlu görünüyormuş 38 i geçince benim sancı geliyor hepsi sezeryan ama hiç dr gün versin de gidim yapamadım bide genelde gece gidiyorum doğuma ne hikmetse sabah doğuyolar

Kızlar bir bıkkınlık var bende de. Eskiden bir oturuşta en az iki sayfa yazı yazardım akademik çalışmalar için. Şimdi yarım sayfa yarım sayfa yazıyorum. Sürekli uzanasım geliyor. Evden çalışmama rağmen yetişemiyorum gibi geliyor. Ah o atom karınca günlerim

Hay maşallah baya tosuncuk gibi ayıptır sorması neyle besledin o kadar yada şeker felan mı var sende

Lohusa terlikleri rahatsız edici diyolar bide kalın sanki bende bornoz terliği var onu süsleyim diyorum hatta manikür terliği gibi incecik

Hay maşallah baya tosuncuk gibi ayıptır sorması neyle besledin o kadar yada şeker felan mı var sende
Şekerim yok canım bebelerim biraz iri oluyor benim, en son 4130gr doğurmuştum aşa yukarı öyle doğar ama benimkilerde 4-5 aylık oldumu memeyi reddedip bırakıyolar ben ısrar edince em diye kilo veriyolar falan birini 6 ay emziremedim amaaan sağlıklı olsunda diyip geçiyorum sora

Lohusa terlikleri rahatsız edici diyolar bide kalın sanki bende bornoz terliği var onu süsleyim diyorum hatta manikür terliği gibi incecik
Yok ya süslü püslü almicam şöyle yumuk yumuk konforlu pembe bir terlik bana yeterli hiç birinde süslü almadım yapmadım evde giycem diyene mantıklı da hastanede heder olur değmez hele sezeryansan 2 gün kalıyosun falan

Vallaa maşallah :) beslenmene felan dikkat etmedin mi peki
Yoksa tosuncuk olmaz öyle kolay kolay

Bende acaba dogum saatleri benzer mi diye meraktayim

Bizim burda 1 gece kalınıyo ben kendimi bildim bileli öyle hastanede olmaz plastik terliğim var renkli onu giyerim hastanede kime hava atcam zaten kim gelcek gitcek

Merhabalar, evet alttaki arkadaşım da yazmış ama çalışır raporu aldıktan sonra izin kullanılırsa aktarmıyor size kalan o ücretli izni doğum sonrasına. Ya da çalışır raporunuz geçerliği mi yitiriyor öyle birşeyler. Siz kaça tabi iseniz iyice bi bakın yanlış bişey demiş olmayım

Günaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
Ben denemek için sleepy natural aldım bir paket ama bu tip konularda bence biz değil bebek karar verecek birinin çok memnun kaldığı ürüne diğerinin bebeğinin cildi reaksiyon gösterebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…