- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.901
Ben dün çalışabilir raporumu aldım, 37.haftada izne ayrılıcam.Merhabalar arkadaşlar,
Çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. 32. haftanız dolduğunda izne ayrılacak mısınız yoksa çalışabilir raporu alıp gittiği yere kadar gitsin mi diyeceksiniz 38 dolana dek? Bu karar tabiki bir çok faktöre bağlı ama ben sizlerin düşüncelerini ve nedenlerini merak ettim. Kendim epey kararsızım da...
Bende ilaç kullandğm halde 9.8 den 8.9 olmuşKan sonucum çıktı benim @patisserieyumyum düşük çıktı ilacımı değiştirdi doktor değerim 10 Muş.Ama ben halsizlik vs hissetmedim hiç düşük çıkmasına şaşırdım açıkcası
Maşallah boylu bebek olacak heralde. Bizimki 32+0’da 42cm olarak ölçtü, 1950gram. Bizim de tahmin 28.10 - 04.11 arası30+5 te gittim bende dündü sanırım bebek iri ondan baskıyı erken haftada daha çok hissediyosun dedi 2kg 44cm baş aşaydı kendilerive bu gün itibariyle kıyafetlerini yıkamaya başlamayı düşünüyorum. Doğum için Ekim sonu kasım başı dedi. Doğum çantamında tek eksiği lohusa terliği kaldı 32 de de onları hallederim diyorum 32 tam zamanı zannnımca nolur nolmaz
Abileri gibi doğar heralde 52-54 cmMaşallah boylu bebek olacak heralde. Bizimki 32+0’da 42cm olarak ölçtü, 1950gram. Bizim de tahmin 28.10 - 04.11 arası
Hay maşallah30+5 te gittim bende dündü sanırım bebek iri ondan baskıyı erken haftada daha çok hissediyosun dedi 2kg 44cm baş aşaydı kendilerive bu gün itibariyle kıyafetlerini yıkamaya başlamayı düşünüyorum. Doğum için Ekim sonu kasım başı dedi. Doğum çantamında tek eksiği lohusa terliği kaldı 32 de de onları hallederim diyorum 32 tam zamanı zannnımca nolur nolmaz
Lohusa terlikleri rahatsız edici diyolar bide kalın sanki bende bornoz terliği var onu süsleyim diyorum hatta manikür terliği gibi incecik30+5 te gittim bende dündü sanırım bebek iri ondan baskıyı erken haftada daha çok hissediyosun dedi 2kg 44cm baş aşaydı kendilerive bu gün itibariyle kıyafetlerini yıkamaya başlamayı düşünüyorum. Doğum için Ekim sonu kasım başı dedi. Doğum çantamında tek eksiği lohusa terliği kaldı 32 de de onları hallederim diyorum 32 tam zamanı zannnımca nolur nolmaz
Şekerim yok canım bebelerim biraz iri oluyor benim,Hay maşallahbaya tosuncuk gibi ayıptır sorması neyle besledin o kadar yada şeker felan mı var sende
Yok ya süslü püslü almicam şöyle yumuk yumuk konforlu pembe bir terlik bana yeterliLohusa terlikleri rahatsız edici diyolar bide kalın sanki bende bornoz terliği var onu süsleyim diyorum hatta manikür terliği gibi incecik
Vallaa maşallah :) beslenmene felan dikkat etmedin mi pekiŞekerim yok canım bebelerim biraz iri oluyor benim,en son 4130gr doğurmuştum aşa yukarı öyle doğar ama benimkilerde 4-5 aylık oldumu memeyi reddedip bırakıyolar ben ısrar edince em diye kilo veriyolar falan birini 6 ay emziremedim amaaan sağlıklı olsunda diyip geçiyorum sora
Bende acaba dogum saatleri benzer mi diye meraktayimAbileri gibi doğar heralde 52-54 cmbenim ki de 32 küsürle uyumlu görünüyormuş 38 i geçince benim sancı geliyor hepsi sezeryan ama hiç dr gün versin de gidim yapamadım bide genelde gece gidiyorum doğuma ne hikmetse sabah doğuyolar
Bizim burda 1 gece kalınıyo ben kendimi bildim bileli öyle hastanede olmaz plastik terliğim var renkli onu giyerim hastanede kime hava atcam zaten kim gelcek gitcekYok ya süslü püslü almicam şöyle yumuk yumuk konforlu pembe bir terlik bana yeterlihiç birinde süslü almadım yapmadım evde giycem diyene mantıklı da hastanede heder olur değmez hele sezeryansan 2 gün kalıyosun falan
Yok sadece proteinciyim kız kardeşim ebe o buna bağlıyor yani et tavuk balık yumurta süt çok tüketirim özel bişey yokVallaa maşallah :) beslenmene felan dikkat etmedin mi peki
Yoksa tosuncuk olmaz öyle kolay kolay
Benimkiler alakaszBende acaba dogum saatleri benzer mi diye meraktayim
Yaaaani bizim eve de kimse gelmez gurbet memeleketBizim burda 1 gece kalınıyo ben kendimi bildim bileli öyle hastanede olmaz plastik terliğim var renkli onu giyerim hastanede kime hava atcam zaten kim gelcek gitcek
Ben yanlis anladim o zaman hepsini sabah dogurdun sandimBenimkiler alakasz
15.15
10.43
05.00
Bu ne olur Allah bilir
Merhabalar, evet alttaki arkadaşım da yazmış ama çalışır raporu aldıktan sonra izin kullanılırsa aktarmıyor size kalan o ücretli izni doğum sonrasına. Ya da çalışır raporunuz geçerliği mi yitiriyor öyle birşeyler. Siz kaça tabi iseniz iyice bi bakın yanlış bişey demiş olmayımMerhaba sizi hatırlıyorum bende araştırma görevlisiyim üniversitede yarın çalışabilir alicam ama 20 gu n iznim olduğu için iki hafta calısıcam sadece sonra yıllık iznimi alicam kızımda 37. Haftaya kadar calismistim ama şimdi hem pandemi hem asi olmadım kurum pcr istiyor haftada iki kez yapamam yani
Ben denemek için sleepy natural aldım bir paket ama bu tip konularda bence biz değil bebek karar verecekGünaydın kızlar,bebek bezine karar verdiniz mi? Sleepy ya da Molfix düşünüyordum bir arkadaşım e bebek bezinden memnunmus. Karar veremedim sizler arastirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?