2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Daha önceki çocuğumda kullandım çok güzeldi ama şu an fiyatı yüksek ben onu hiç almayacağım. Hele yeni doğduklarında çok sık değiştiriyoruz.
Aynen bende ilk çocukta kullandım çok güzeldi hiç pişik olmadı.
Şimdi 70 li paket aldım 1 tane ama gerçekten fiyat çok yüksek devamlı kullanacağımı sanmıyorum

Kızımda kullanmıştım 3 yıl önce ama şuan imkansız alamam inanılmaz pahalı o yüzden sleepy natural aldım
Malesef öyle, sleepy benim oğlumda çok fena pişik yapmıştı 6 aydan sonunda denemiştim fena kızarmıştı yavrum, inş bu oğluşumda yapmaz yoksa prima almak baya zor olacak

Merhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.
Hoşgeldin canm
Benim evde ikizler var kayınpeder kayınvalide bakıyor önceki hamileliğimde 14 hafta yattım şimdi ayaktayım diye kimse bana hamile muamelesi yapmıyor okulda daha az yoruluyorum sınıfta 2 öğretmeniz 2 öğrencimi var özel çocuklar o yüzden ben sonuna kadar çalışıcam inşallah 37 görürüz en baştan beri riskli gebelik çünkü
Aslında bende evde psikolojik olarak hazırlnmayı çok isteedim ama olmuyor
Maşallah boylu bebek olacak heralde. Bizimki 32+0’da 42cm olarak ölçtü, 1950gram. Bizim de tahmin 28.10 - 04.11 arası
Maşallah ya doğum tarihleri çıkmaya başladı ortaya
Prima premium care alan yokmu hiç kızlar bebek bezinde
Bende ilk onunla başlayacağım abilerine migros bezi kullanıyorum memnunum 2. Ay ona gececeğim pişik yapmazsa devam
Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Tebrik ederim canım bende ikizlerime 10. Tüp bebekte kavuştum o test heyecanını çok iyi bilirim 7. Günde çoğul gebelik ihtimali çok yüksek hayırlı olsun benim bu süpriz bebek ayrıca haberin olsun

Valla tek embriyo dondurulmuş konuldu ikizde olur mu bilmem olabilir allh büyük

Prima premium care alan yokmu hiç kızlar bebek bezinde

Oğlumda Prima kullandım full. Başka hiç bi bez denemeye gerek olmadı ve memnundum. Yine öyle düşünüyorkeeeeeen fiyatları gördüm, ben şooook Diğer bezlerle arası uçurum. Prima o sebeple düşünmüyor gibiyim ama aklımda onda, bilemedim

Bugün kontrolüm vardı çalışır raporu da aldım. 32+3 um gayet uyumlu çıktı haftasıyla bir gün önde sadece 2037 gram 45 cm boyu var. Bas aşağı 24. Haftadan beri hala öyle ama çok aşağıda değil kasılmalar yalancı sancılardir erken doğum riskin yok dedi. Demir ilacı verdi birde b12 iğnesi 5 hafta kullanıcam her hafta bir iğne. Birde günde 1 saat yürümeye başlayabilirsin normal doğum için iyi olur dedi. Benden haberler bunlar. Bir sonraki kontrol 35. Haftada sonra 37. Haftada ondan sonra haftada bir olacakmış

Bende bugün ikeaya gittik 3 bebeyle geniş bir dolap olsun dedim birini beğendim artık üretilmiyor uş güç bela başka beğendim o da stokta yokmuş döndüm geldim sinirim bozuldu

Sevindim vala

Kıyafetleri yıkamaya başladım bende yavaştan
Nasıl duygulanıyorum her bi parçasını ellerken,sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
Hangi programda kısa mı renkleri solcak diye korkuyom hangi deterjan iyi kokuyu çok severim kokulu zararlımı cidden

cıvıtmışlar çok fena, tahminen 2-3 ay kullanır bırakırım bende. 2 sene 3 sene bezli olacak bunlar ocağımız batar valla

Hangi programda kısa mı renkleri solcak diye korkuyom hangi deterjan iyi kokuyu çok severim kokulu zararlımı cidden
Ya bende renkleri birbirine geçmesin diye her renk tonunu ayrı attım resmen 28 dk yıkadım ben deterjanım green clean,ben memnun kaldım parfümsüz olduğu için kokusu yok tabikide ama ferah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…