- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.941
Aynen bende ilk çocukta kullandım çok güzeldi hiç pişik olmadı.Daha önceki çocuğumda kullandım çok güzeldi ama şu an fiyatı yüksek ben onu hiç almayacağım. Hele yeni doğduklarında çok sık değiştiriyoruz.
Cok iyi yakalamissjn canim aldin mi sen tabi simdi kalmamisKızlar e bebekte baya iyi indirimler var astronot tulumları takımları 5 TL 10 TL olarak gördüm Bi bakın isterseniz
Kızımda kullanmıştım 3 yıl önce ama şuan imkansız alamam inanılmaz pahalı o yüzden sleepy natural aldımPrima premium care alan yokmu hiç kızlar bebek bezinde
Malesef öyle, sleepy benim oğlumda çok fena pişik yapmıştı 6 aydan sonunda denemiştim fena kızarmıştı yavrum, inş bu oğluşumda yapmaz yoksa prima almak baya zor olacakKızımda kullanmıştım 3 yıl önce ama şuan imkansız alamam inanılmaz pahalı o yüzden sleepy natural aldım
Uygulamasında var baktım şimdi mağazasında varmıdır acabaCok iyi yakalamissjn canim aldin mi sen tabi simdi kalmamis
Bende stokta yok diyorUygulamasında var baktım şimdi mağazasında varmıdır acaba
Gözüküyo bende ama tulum beğendim oda tükenmiş mağazaya bakmak lazımBende stokta yok diyor
Magazada bu fiyatlara olacagini pek sanmiyorumGözüküyo bende ama tulum beğendim oda tükenmiş mağazaya bakmak lazım
Hoşgeldin canmMerhaba arkadaşlar. Ben de foruma yeni katıldım. 7 yaşında bir oğlum var. İkinci oğluma hamileyim 31. Haftadayim.
Benim evde ikizler var kayınpeder kayınvalide bakıyor önceki hamileliğimde 14 hafta yattım şimdi ayaktayım diye kimse bana hamile muamelesi yapmıyor okulda daha az yoruluyorum sınıfta 2 öğretmeniz 2 öğrencimi var özel çocuklar o yüzden ben sonuna kadar çalışıcam inşallah 37 görürüz en baştan beri riskli gebelik çünküMerhabalar arkadaşlar,
Çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. 32. haftanız dolduğunda izne ayrılacak mısınız yoksa çalışabilir raporu alıp gittiği yere kadar gitsin mi diyeceksiniz 38 dolana dek? Bu karar tabiki bir çok faktöre bağlı ama ben sizlerin düşüncelerini ve nedenlerini merak ettim. Kendim epey kararsızım da...
Aslında bende evde psikolojik olarak hazırlnmayı çok isteedim ama olmuyorAktif olmak elbette her zaman güzel ama dediğim gibi, çok değişken bir durum olduğu için 32 dolunca izne ayrılmaya karar verenlerin nedenlerini ve çalışmaya devam edecek olanların nedenlerini merak ettiğim için sordum. İşe neyle nasıl gidildiğine kadar bile herşey bir dert bu pandemi sürecinde çalışan hamileler için. Yoksa tabi ki bebekle ne kadar çok zaman geçirilse o kadar iyi. Sorunlar yaşadım ama riskli bir durumum yok şu an çok şükür.
Ne zaman izne ayrılacağıma henüz karar vermedim ama bebeğe ve evde olmaya psikolojik olarak hazırlanmak da güzel olabilir. Sadece bebekle 1 ay daha fazla vakit geçirmeye odaklanıyorum bazen ama işin bu yönü de var. Herşeyimi haldır huldur yapıyorum. Soluklanmaya ve bi durup kendimi psikolojik olarak da hazırlamaya ihtiyaç hissediyorum zaman zaman.
Maşallah ya doğum tarihleri çıkmaya başladı ortayaMaşallah boylu bebek olacak heralde. Bizimki 32+0’da 42cm olarak ölçtü, 1950gram. Bizim de tahmin 28.10 - 04.11 arası
Bende ilk onunla başlayacağım abilerine migros bezi kullanıyorum memnunum 2. Ay ona gececeğim pişik yapmazsa devamPrima premium care alan yokmu hiç kızlar bebek bezinde
Tebrik ederim canım bende ikizlerime 10. Tüp bebekte kavuştum o test heyecanını çok iyi bilirim 7. Günde çoğul gebelik ihtimali çok yüksek hayırlı olsun benim bu süpriz bebek ayrıca haberin olsunTransferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Valla tek embriyo dondurulmuş konuldu ikizde olur mu bilmem olabilir allh büyükHoşgeldin canm
Benim evde ikizler var kayınpeder kayınvalide bakıyor önceki hamileliğimde 14 hafta yattım şimdi ayaktayım diye kimse bana hamile muamelesi yapmıyor okulda daha az yoruluyorum sınıfta 2 öğretmeniz 2 öğrencimi var özel çocuklar o yüzden ben sonuna kadar çalışıcam inşallah 37 görürüz en baştan beri riskli gebelik çünkü
Aslında bende evde psikolojik olarak hazırlnmayı çok isteedim ama olmuyor
Maşallah ya doğum tarihleri çıkmaya başladı ortaya
Bende ilk onunla başlayacağım abilerine migros bezi kullanıyorum memnunum 2. Ay ona gececeğim pişik yapmazsa devam
Tebrik ederim canım bende ikizlerime 10. Tüp bebekte kavuştum o test heyecanını çok iyi bilirim 7. Günde çoğul gebelik ihtimali çok yüksek hayırlı olsun benim bu süpriz bebek ayrıca haberin olsun
Prima premium care alan yokmu hiç kızlar bebek bezinde
Talihsiz bir gun olmusBende bugün ikeaya gittik 3 bebeyle geniş bir dolap olsun dedim birini beğendim artık üretilmiyor uş güç bela başka beğendim o da stokta yokmuş döndüm geldim sinirim bozuldu
Sevindim valaAaa ne güzel oldu bakın bunu yazmanız, ben nedense hep ücretli izinden hemen sonra ücretsiz izin alırım gibi düşünmüştüm. Halbuki benim de ücretli iznimin bitmesi hemen hemen sömestra denk geliyor. Ücretsiz iznimi başlatmadan önce rapor veya senelik izin kullanabilirim. Bu yılın izninden 7 günüm de aktaracak çünkü kullanmadım kaldı. Çok teşekkür ederim süper bi fikir oldu bu bana.
Hangi programda kısa mı renkleri solcak diye korkuyomKıyafetleri yıkamaya başladım bende yavaştan
Nasıl duygulanıyorum her bi parçasını ellerken,sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
Oğlumda Prima kullandım full. Başka hiç bi bez denemeye gerek olmadı ve memnundum. Yine öyle düşünüyorkeeeeeen fiyatları gördüm, ben şooookDiğer bezlerle arası uçurum. Prima o sebeple düşünmüyor gibiyim ama aklımda onda, bilemedim
Ya bende renkleri birbirine geçmesin diye her renk tonunu ayrı attım resmenHangi programda kısa mı renkleri solcak diye korkuyomhangi deterjan iyi kokuyu çok severim kokulu zararlımı cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?