2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Harikaaa benim de 21inde hem kontrol hem çalışır raporu alma günüm. Nstye filan girdin mi? Cok daha heyecanlı zamanlar geldi resmen, az kaldi kavuşmaya, nasıldır, kaşi gozu huyu suyu, insan cok merak ediyor
Kıyafetleri yıkamaya başladım bende yavaştan
Nasıl duygulanıyorum her bi parçasını ellerken,sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
Oyyy ben de baslamak istiyorum ama odasini hangar gibi kullandik yavrucuumun, simdi bosaltmaya çalışıyoruz ve dolaplarini bekliyoruz bakalim ne zaman gelecek. 40is gunu dediler ama daha 16 gun filan oldu cok heyecanlıdır eminim

Evet çok heyecanlı canım ya Allah herkese nasip etsin isteyen Ama çok sona bırakmamak lazım yıka ütüle filan biraz zorluyor insanı karnım acıyor hemen benim çok oturunca Bende beşiği beklemiştim kurulsun diye onuda son kontrolden sonra alınca başladım işte yıkamaya

Yok yok ben de son ana birakmam, icim durmuyor zaten, bir de rahat rahat yapmak var. 1 haftaya ben de başlarım odasini da boşaltmis oluruz zaten. Kendi dolabimda hurca filan koyarim yikayip utulediklerimi artik en azindan oncelikli olarak hastane cantami halletmek istiyorum bakalim

Ben 9 senecio evliyim be debt bilmiyorum o nedir:)
Cok normal benimde öy le
Bebeğimin kıyafetleri hazır yıkanıp ütülenecek sadece fakat kızlar ben ne giycemmmmmmm
Kaldım ortada hastanede ne giyceksiniz resim atsanız baksak hep beraber
Benim bebisin kiyafetleride hazir degil..yrn carsiya gidecegim insallah...

Oyy kıyamam ya Sağlıkla gelsinler inşallah

8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Evet değeriniz güzel önemli olan sağlıkla iki katı artması ama burda zaten doğumu artık yakın anne adayları var size uygun gruplara yazarsanız bence daha iyi bilgilenirsiniz

Uzun sabahlikli iki tane pijamali lohusa takimim var önceki dogumumdan yine onlari giyecegim canim cok rahat etmistim pijamali da ben tesettürlü olunca da yürürken uzun sabahligi cok iyi olmustu
Aslında benimde ilk çocuktan kalma var ama değişik bişey bakıyorum heves ettim

Uzun sabahlikli iki tane pijamali lohusa takimim var önceki dogumumdan yine onlari giyecegim canim cok rahat etmistim pijamali da ben tesettürlü olunca da yürürken uzun sabahligi cok iyi olmustu
Aynen benimkiler kalmadı şimdi tekrar sabahlık ve pijama takimı alacam düğmeli olanlardan daha alacam bir terlik aldım anca hayırlısı ile 8’ci aya yakın hepsini halletmeyi düşünüyorum

Aynen benimkiler kalmadı şimdi tekrar sabahlık ve pijama takimı alacam düğmeli olanlardan daha alacam bir terlik aldım anca hayırlısı ile 8’ci aya yakın hepsini halletmeyi düşünüyorum
Benim de terlik yok var da mavili olmaz o pembeli lazim bebeğin kıyafetlerini ve bebek arabasini da tamamladik cok şükür sadece bir kac dikeceğim şeyleri kaldi babynest emzirme önlüğü muslin örtü falan yapacam insAllah doğmadan yaparimcok tembelim bu aralar

Bebeğimin kıyafetleri hazır yıkanıp ütülenecek sadece fakat kızlar ben ne giycemmmmmmm
Kaldım ortada hastanede ne giyceksiniz resim atsanız baksak hep beraber
Bunlarda benimkiler ,ben sadeciyim biraz

Eklentiler

• C6D73D3B-C257-4AB0-88BF-13BEC7C57C9E.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 71
  • C8DC390B-286E-4209-9AED-F3F97E2D5970.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 71

Oooh ne güzel haberler böyle

Aslında benimde ilk çocuktan kalma var ama değişik bişey bakıyorum heves ettim

Aaaaa aynı beeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…