- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.981
HarikaaaBugün kontrolüm vardı çalışır raporu da aldım. 32+3 um gayet uyumlu çıktı haftasıyla bir gün önde sadece 2037 gram 45 cm boyu var. Bas aşağı 24. Haftadan beri hala öyle ama çok aşağıda değil kasılmalar yalancı sancılardir erken doğum riskin yok dedi. Demir ilacı verdi birde b12 iğnesi 5 hafta kullanıcam her hafta bir iğne. Birde günde 1 saat yürümeye başlayabilirsin normal doğum için iyi olur dedi. Benden haberler bunlar. Bir sonraki kontrol 35. Haftada sonra 37. Haftada ondan sonra haftada bir olacakmış
Oyyy ben de baslamak istiyorum ama odasini hangar gibi kullandik yavrucuumun, simdi bosaltmaya çalışıyoruz ve dolaplarini bekliyoruz bakalim ne zaman gelecek. 40is gunu dediler ama daha 16 gun filan olduKıyafetleri yıkamaya başladım bende yavaştan
Nasıl duygulanıyorum her bi parçasını ellerken,sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
Evet çok heyecanlı canım yaHarikaaabenim de 21inde hem kontrol hem çalışır raporu alma günüm. Nstye filan girdin mi? Cok daha heyecanlı zamanlar geldi resmen, az kaldi kavuşmaya, nasıldır, kaşi gozu huyu suyu, insan cok merak ediyor
Oyyy ben de baslamak istiyorum ama odasini hangar gibi kullandik yavrucuumun, simdi bosaltmaya çalışıyoruz ve dolaplarini bekliyoruz bakalim ne zaman gelecek. 40is gunu dediler ama daha 16 gun filan olducok heyecanlıdır eminim
Yok yok ben de son ana birakmam, icim durmuyor zaten, bir de rahat rahat yapmak var. 1 haftaya ben de başlarım odasini da boşaltmis oluruz zaten. Kendi dolabimda hurca filan koyarim yikayip utulediklerimi artikEvet çok heyecanlı canım yaAllah herkese nasip etsin isteyen Ama çok sona bırakmamak lazım yıka ütüle filan biraz zorluyor insanı karnım acıyor hemen benim çok oturunca Bende beşiği beklemiştim kurulsun diye onuda son kontrolden sonra alınca başladım işte yıkamaya
Ben 9 senecio evliyim be debt bilmiyorum o nedir:)Ne kadar cahilim ilk defa duyuyorumbaktım nete deneyeyim yeni evliyim ya anca öğrencem bugün evlilik yıl dönümümüz oluyo tam olarak anlayamadım hangi tarihi kutlucamızı pandemiden tarih çok değiştirdik nikah yıl sonu 2019 onu kutladık geçen sene düğünde düğün gibi değildi ama gelinlik giydiğim gündü anlamadım eşim uyuyo tık yok hala ama
Cok normal benimde öy leKızlar dünden beri hareketleri çok hafif ve az hissediyorum tatlı yersem tıklarsam ancaa oda stres yaptıkça daha kötü oluyo sanki doktora gitmeli miyim sizce randevum 12 gün sonra normalde bu sıralar tam düzenli olması lazım galiba hareketler ama neden böyle olur ki
Benim bebisin kiyafetleride hazir degil..yrn carsiya gidecegim insallah...Bebeğimin kıyafetleri hazır yıkanıp ütülenecek sadece fakat kızlar ben ne giycemmmmmmm
Kaldım ortada hastanede ne giyceksiniz resim atsanız baksak hep beraber
Oyy kıyamam yaYok yok ben de son ana birakmam, icim durmuyor zaten, bir de rahat rahat yapmak var. 1 haftaya ben de başlarım odasini da boşaltmis oluruz zaten. Kendi dolabimda hurca filan koyarim yikayip utulediklerimi artiken azindan oncelikli olarak hastane cantami halletmek istiyorum bakalim
Evet değeriniz güzel önemli olan sağlıkla iki katı artması ama burda zaten doğumu artık yakın anne adayları var size uygun gruplara yazarsanız bence daha iyi bilgilenirsiniz8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Aslında benimde ilk çocuktan kalma var ama değişik bişey bakıyorum heves ettimUzun sabahlikli iki tane pijamali lohusa takimim var önceki dogumumdan yine onlari giyecegim canim cok rahat etmistim pijamali da ben tesettürlü olunca da yürürken uzun sabahligi cok iyi olmustu
Çok çok güzeller
Bende heves etmistim aslinda eşim de ihtiyacsa al dedi ama fiyatlara baktim benim beğenmediklerm hep pahali aman çocuğa alirim birseyler bu paraya dedimAslında benimde ilk çocuktan kalma var ama değişik bişey bakıyorum heves ettim
Çok çok güzellerilk resimdeki nereden aldın canım bakayım beğendim onu
Alıntılamayı unutmuşum ☺
Sen benden kötü durumdasın ozamanBen 9 senecio evliyim be debt bilmiyorum o nedir:)
Cok normal benimde öy le
Benim bebisin kiyafetleride hazir degil..yrn carsiya gidecegim insallah...
AynenUzun sabahlikli iki tane pijamali lohusa takimim var önceki dogumumdan yine onlari giyecegim canim cok rahat etmistim pijamali da ben tesettürlü olunca da yürürken uzun sabahligi cok iyi olmustu
Benim de terlik yok var da mavili olmaz o pembeli lazimAynenbenimkiler kalmadı şimdi tekrar sabahlık ve pijama takimı alacam düğmeli olanlardan daha alacam bir terlik aldım anca hayırlısı ile 8’ci aya yakın hepsini halletmeyi düşünüyorum
Bunlarda benimkiler ,ben sadeciyim birazBebeğimin kıyafetleri hazır yıkanıp ütülenecek sadece fakat kızlar ben ne giycemmmmmmm
Kaldım ortada hastanede ne giyceksiniz resim atsanız baksak hep beraber
Bugün kontrolüm vardı çalışır raporu da aldım. 32+3 um gayet uyumlu çıktı haftasıyla bir gün önde sadece 2037 gram 45 cm boyu var. Bas aşağı 24. Haftadan beri hala öyle ama çok aşağıda değil kasılmalar yalancı sancılardir erken doğum riskin yok dedi. Demir ilacı verdi birde b12 iğnesi 5 hafta kullanıcam her hafta bir iğne. Birde günde 1 saat yürümeye başlayabilirsin normal doğum için iyi olur dedi. Benden haberler bunlar. Bir sonraki kontrol 35. Haftada sonra 37. Haftada ondan sonra haftada bir olacakmış
Aslında benimde ilk çocuktan kalma var ama değişik bişey bakıyorum heves ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?