2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Koyu renkler yada cok karisik renkler aldiysan renk koruyucu mendil kullan.
Ne kadar cahilim ilk defa duyuyorum baktım nete deneyeyim yeni evliyim ya anca öğrencem bugün evlilik yıl dönümümüz oluyo tam olarak anlayamadım hangi tarihi kutlucamızı pandemiden tarih çok değiştirdik nikah yıl sonu 2019 onu kutladık geçen sene düğünde düğün gibi değildi ama gelinlik giydiğim gündü anlamadım eşim uyuyo tık yok hala ama

Biz de dün beşiğimizi kurduk. İnsan böyle şeyleri görünce daha da sabırsızlanıyor bir yandan da hamileliği çok sevdim ❤

Ben prima premium care almak istiyorum ilk etapta sonra numune gelen iki tane molfix var bir de sleepy naturel bulabilirsem numune onu denerim hangisi pişik yapmazsa ondan devam ederim. Çünkü prima bir noktadan sonra bütçeyi yoracak gibi.

Hastane çantası hazırlayan var mı? ben 34. haftayı bekliyorum

Bende bir kez almistim guzel birsey ama maliyetli diye tekrar almadim :)
Ya cidden karismis sizin yil donumunuz kutlu olsun. Bir kac yil sonra senin icinde siradanlasabilir

Benim alacak hala cok sey var ama en gec o haftaya hastane cantasini hazirlarim nasipse

Nice yıllara hepsini kutlayın ne de olsa yenisiniz bişeycik olmaz bikaç seneye o da monoton geliyo ilk zamanlardaki kadar heyecanla kutlanmıyo resmi kutlamaya dönüyo
Ben de heyecanla bekliyorum çok az bikaç şey kaldı alınacak ondan sonra haftaya başlarım odayı düzenlemeye hastane çantası da 35 te veya 36 da hazır olur diye düşünüyorum

Bende bir kez almistim guzel birsey ama maliyetli diye tekrar almadim :)
Ya cidden karismis sizin yil donumunuz kutlu olsun. Bir kac yil sonra senin icinde siradanlasabilir
Teşekkür ederim Zaten sıradanlaştı yıllardır beraberiz hediye beklemem yemekten kurtarsın yeter

Kızlar dünden beri hareketleri çok hafif ve az hissediyorum tatlı yersem tıklarsam ancaa oda stres yaptıkça daha kötü oluyo sanki doktora gitmeli miyim sizce randevum 12 gün sonra normalde bu sıralar tam düzenli olması lazım galiba hareketler ama neden böyle olur ki

Azda olsa hareket ediyorsa sıkıntı yoktur bence ,benimde bazı zamanlar dışarı çıkacak gibi olup bazen sadece içerde geziniyor tekme atmıyor mesela pozisyonuna bağlı o . İçini ferah tut tatlı ye ve soluna yat

Bebeğimin kıyafetleri hazır yıkanıp ütülenecek sadece fakat kızlar ben ne giycemmmmmmm
Kaldım ortada hastanede ne giyceksiniz resim atsanız baksak hep beraber

Bebeğimin kıyafetleri hazır yıkanıp ütülenecek sadece fakat kızlar ben ne giycemmmmmmm
Kaldım ortada hastanede ne giyceksiniz resim atsanız baksak hep beraber
Uzun sabahlikli iki tane pijamali lohusa takimim var önceki dogumumdan yine onlari giyecegim canim cok rahat etmistim pijamali da ben tesettürlü olunca da yürürken uzun sabahligi cok iyi olmustu

Stres yapma o da etkiler bende de azaldı biraz hareketler ama yine de ediyorsa sıkıntı yoktur yeri daraldı heralde yavaşladı biraz hareketleri bir de hergün aynı olmuyo bigün yerinde durmuyo bazı günlerde de aklıma esince vuruyo burdayım diye bazen ben de rahatsız ediyorum cevap veriyo sen de dene bi bak

Ben hazırlamadım daha yıkamadım da 35. Haftada halledicem inşallah hepsini

Ediyo ama ben dışarıdan çok hissediyordum göbeğim inip kalkardı evham mı yaptım bilmiyorum ama dediğin gibi pozisyondan olabilir içimi rahatlattın
Az kaldı sağ salim bi kavuşsaydık hepimiz iyimi neden az hareket etti neden çok diye diye bitireceğim sanırım Hamileliğimi

Benimde öyle oluyor aynı canm sıkıntı yapma iyidir minnoşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…