2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yok canım girdirmedi nst ye ağrın falan varmi dedi yok dedim dinlenince geçiyor agrım olsada dedim tamam dedi oda

Evet yanınızaa çorap alın ceket alın kızlar hastane çantasına kesinlikle çünkü bir üşüyor bir terliyor insan çok garip oluyor

Yok canım girdirmedi nst ye ağrın falan varmi dedi yok dedim dinlenince geçiyor agrım olsada dedim tamam dedi oda
Tamamdır ben de gidecegim nasil olacak merak ettim ondan sordm ben de uzaninca iyiyim ama okulda saat uzun olunca zorluyor. Dayanabildigim kadar dayanacagim artik napalim

8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Evet çok güzel bir değer hayırlı olsun
Tamamdır ben de gidecegim nasil olacak merak ettim ondan sordm ben de uzaninca iyiyim ama okulda saat uzun olunca zorluyor. Dayanabildigim kadar dayanacagim artik napalim
Şu saatlerimizi 30 dk ya çekip öğle molası iptal olsa bana iyi gelecek maskeyle 40 dk çok zor

8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Ne guzel heyecan ALLAH sağlıkla dogdugu günü göstersin inşallah
Sen benden kötü durumdasın ozaman sağlıkla zamanında gelsinlerde yetiştiririz yeterki onlar sabırlı olsun
Aynen amin
Güzelmiş gerçekten ama kızlar pijama takimi yerine gecelik daha mantıklı değil mi...Hele ki sezeryansan...sonda takılı oluyor zaten...gecelik daha mantıklı ama onlarda hep kolsuz yahu...bende daha almayanlardanim

Evet çok güzel bir değer hayırlı olsun

Şu saatlerimizi 30 dk ya çekip öğle molası iptal olsa bana iyi gelecek maskeyle 40 dk çok zor
Okul oncesi 300 dk molasiz ben mdr yard yaptığım icin 11 saat civari okuldayim, ama sinifta degilm diye şükrediyorum resmen çok zor gercekten...
İste bu gonderdigime gecelik eklenms hali dedim ya, ama onu bulamadım ondan bunu attim. İkisini de kullanirim hem diye düşündüm bakalim bunu alirsam

Amin inşallah canım

Doğum yapmayı plabladığım hastanede daha önce doğum yapan arkadaşım odalar sıcak oluyor dedi bir de hormonlar falan zaten sabahlığı ile birlikte aldım sabahlığı da baya kalın. Ben çok terliyorum çünkü. Herkes kendine neyin iyi geleceğini biliyor tabi ona göre hazırlıklı olmak lazım.

Evet yanınızaa çorap alın ceket alın kızlar hastane çantasına kesinlikle çünkü bir üşüyor bir terliyor insan çok garip oluyor

Ben hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum
Sadece ince bi çorap giymiştim o kadar.. Odalar zaten klimalı olduğundan kendine ve bebeğe göre ayarlıyorsun

Aaaaay neler konuşuyoruz böyle.. Yaklaşıyor o günler Gerçi bence hâlâ zaman geçmiyor ama neyse

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebişim

Teşekkür ederim canım sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz

Kızlar benim 1 haftadır belimde takılma gibi bi ağrı var yorulunca olması normaldir de sabah kalkarken bile her zaman var yürürken sağ taraf ağırıyo neden acaba ağırlaştı yükümüz ondan mı daha yürümek istemiyorum evin içinde bile sizde var mı bçyle bişey acaba ters bi harekey mi yaptım da kaldı bu ağrı gitmiyo da zorluyo beni

Benim cok az yürüsem agrim oluyo genelde kasikta. Drum bebek ters durduğu için olduğunu soyledi

Normal doğum yaparsanız evet bir sorun yaşamazsnız ama sezeryansa ameliyathaneden odaya gelince ölümcül bir üşüme titreme ben bu sezeryanımda sırf ameliyathane de üşümemek için genel anestezi istiyorum 2 numaramda o kadar üşüdümki artık çenemi kontrol edemiyodum. Ve genel anestezi bile alsam odaya gelince ilk olarak anne beni ört ve çorap giydir diyorum acı falan artık vız geliyor

Benim cok az yürüsem agrim oluyo genelde kasikta. Drum bebek ters durduğu için olduğunu soyledi
Yürüsem de olsa tamam da sürekli var ebeye sordum gebelik izlemim vardı normal dedi belde kasıkta bacaklarda sırtında olacak son zamanlarda ağrı ama kalıcı değil geçecek doğumdan sonra dedi içim rahatladı fıtık oldum sandım

Yok artık ciddi misin
Ben de sezeryan yaptık m , benim hiç öyle olmadı. Hiç üşümedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…