- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.001
Yok canım girdirmedi nst ye ağrın falan varmi dedi yok dedim dinlenince geçiyor agrım olsada dedim tamam dedi odaHarikaaabenim de 21inde hem kontrol hem çalışır raporu alma günüm. Nstye filan girdin mi? Cok daha heyecanlı zamanlar geldi resmen, az kaldi kavuşmaya, nasıldır, kaşi gozu huyu suyu, insan cok merak ediyor
Oyyy ben de baslamak istiyorum ama odasini hangar gibi kullandik yavrucuumun, simdi bosaltmaya çalışıyoruz ve dolaplarini bekliyoruz bakalim ne zaman gelecek. 40is gunu dediler ama daha 16 gun filan olducok heyecanlıdır eminim
Evet yanınızaa çorap alın ceket alın kızlar hastane çantasına kesinlikle çünkü bir üşüyor bir terliyor insan çok garip oluyorKizlar gecelikler cok guzel gule gule kullanin fakat askili falan biraz ince degil mi kasim ayi icindogumdan hemen sonra cok usume ihtimaliniz var hastane sicakta olsa. Ne olur ne olmaz ustunuze kalin birsey ve kalin corap bulundurmanizi tavsiye ederim.
Tamamdır ben de gidecegim nasil olacak merak ettim ondan sordmYok canım girdirmedi nst ye ağrın falan varmi dedi yok dedim dinlenince geçiyor agrım olsada dedim tamam dedi oda
Evet çok güzel bir değer hayırlı olsun8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Şu saatlerimizi 30 dk ya çekip öğle molası iptal olsa bana iyi gelecek maskeyle 40 dk çok zorTamamdır ben de gidecegim nasil olacak merak ettim ondan sordmben de uzaninca iyiyim ama okulda saat uzun olunca zorluyor. Dayanabildigim kadar dayanacagim artik napalim
Teşekkür ediyorumEvet çok güzel bir değer hayırlı olsun
Şu saatlerimizi 30 dk ya çekip öğle molası iptal olsa bana iyi gelecek maskeyle 40 dk çok zor
Ne guzel heyecan ALLAH sağlıkla dogdugu günü göstersin inşallah8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Aynen aminSen benden kötü durumdasın ozamansağlıkla zamanında gelsinlerde yetiştiririz yeterki onlar sabırlı olsun
Güzelmiş gerçekten ama kızlar pijama takimi yerine gecelik daha mantıklı değil mi...Hele ki sezeryansan...sonda takılı oluyor zaten...gecelik daha mantıklı ama onlarda hep kolsuz yahu...bende daha almayanlardanimBen almistim kendime sade bir takim, hatta bej bekliyordum krem geldi, anam o ne oyle, sanki seffaf, totom motom meydanda. İade ettmlcw ye bakacagim gidip, en sadesinden. Bir de şu model hosuma gitti Carpediem 1562 Lacivert Emzirme Özellikli Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı - Satın Al | Lohusam.
Buna ek bi de gecelikli toplu bir takim vardı da onu bulamadim.
Okul oncesi 300 dk molasizEvet çok güzel bir değer hayırlı olsun
Şu saatlerimizi 30 dk ya çekip öğle molası iptal olsa bana iyi gelecek maskeyle 40 dk çok zor
İste bu gonderdigime gecelik eklenms hali dedim ya, ama onu bulamadım ondan bunu attim. İkisini de kullanirim hem diye düşündüm bakalim bunu alirsamNe guzel heyecan ALLAH sağlıkla dogdugu günü göstersin inşallah
Aynen amin
Güzelmiş gerçekten ama kızlar pijama takimi yerine gecelik daha mantıklı değil mi...Hele ki sezeryansan...sonda takılı oluyor zaten...gecelik daha mantıklı ama onlarda hep kolsuz yahu...bende daha almayanlardanim
Amin inşallah canımNe guzel heyecan ALLAH sağlıkla dogdugu günü göstersin inşallah
Aynen amin
Güzelmiş gerçekten ama kızlar pijama takimi yerine gecelik daha mantıklı değil mi...Hele ki sezeryansan...sonda takılı oluyor zaten...gecelik daha mantıklı ama onlarda hep kolsuz yahu...bende daha almayanlardanim
Doğum yapmayı plabladığım hastanede daha önce doğum yapan arkadaşım odalar sıcak oluyor dedi bir de hormonlar falan zaten sabahlığı ile birlikte aldım sabahlığı da baya kalın. Ben çok terliyorum çünkü. Herkes kendine neyin iyi geleceğini biliyor tabi ona göre hazırlıklı olmak lazım.Kizlar gecelikler cok guzel gule gule kullanin fakat askili falan biraz ince degil mi kasim ayi icindogumdan hemen sonra cok usume ihtimaliniz var hastane sicakta olsa. Ne olur ne olmaz ustunuze kalin birsey ve kalin corap bulundurmanizi tavsiye ederim.
Çoookkk güzel sağlıkla ve zamanında giy inş cnmBunlarda benimkiler ,ben sadeciyim biraz
Evet yanınızaa çorap alın ceket alın kızlar hastane çantasına kesinlikle çünkü bir üşüyor bir terliyor insan çok garip oluyor
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebişimben kızımda 41 de sezeryanla oldum pozısyon alması farketmıyor korkma cnm sancı bıle cektım ama acılmam olmadı hatta sabah dogar dedıler ewe geldım 3 hafta daha durdum :) vaktı saatlerı ne zamansa o zaman gelıcekler hıc korkmayalım vakıtlıce gelısımlerını tamamlayıp dogsunlar ınsallah butun bebişlerımız
Teşekkür ederim canım sağlıkla gelir inşallah bebişlerimizPozisyonla erken doğumun hiçbir ilgisi yok merak etmeyin. Benim de o haftalarda baş aşağıydı, şimdi yan duruyor bir iki haftadır. Önemli olan plesantanın durumu, rahim uzunluğunuz ve rahim ağzı genişliğiniz. Pozisyonla doğum zamanının alakası yok.
Benim cok az yürüsem agrim oluyo genelde kasikta. Drum bebek ters durduğu için olduğunu soylediKızlar benim 1 haftadır belimde takılma gibi bi ağrı var yorulunca olması normaldir de sabah kalkarken bile her zaman var yürürken sağ taraf ağırıyo neden acaba ağırlaştı yükümüz ondan mı daha yürümek istemiyorum evin içinde bilesizde var mı bçyle bişey acaba ters bi harekey mi yaptım da kaldı bu ağrı gitmiyo da zorluyo beni
Normal doğum yaparsanız evet bir sorun yaşamazsnız ama sezeryansa ameliyathaneden odaya gelince ölümcül bir üşüme titreme ben bu sezeryanımda sırf ameliyathane de üşümemek için genel anestezi istiyorum 2 numaramda o kadar üşüdümki artık çenemi kontrol edemiyodum. Ve genel anestezi bile alsam odaya gelince ilk olarak anne beni ört ve çorap giydir diyorum acı falan artık vız geliyorDoğum yapmayı plabladığım hastanede daha önce doğum yapan arkadaşım odalar sıcak oluyor dedi bir de hormonlar falan zaten sabahlığı ile birlikte aldım sabahlığı da baya kalın. Ben çok terliyorum çünkü. Herkes kendine neyin iyi geleceğini biliyor tabi ona göre hazırlıklı olmak lazım.
Yürüsem de olsa tamam da sürekli var ebeye sordum gebelik izlemim vardı normal dedi belde kasıkta bacaklarda sırtında olacak son zamanlarda ağrı ama kalıcı değil geçecek doğumdan sonra dedi içim rahatladı fıtık oldum sandımBenim cok az yürüsem agrim oluyo genelde kasikta. Drum bebek ters durduğu için olduğunu soyledi
Normal doğum yaparsanız evet bir sorun yaşamazsnız ama sezeryansa ameliyathaneden odaya gelince ölümcül bir üşüme titreme ben bu sezeryanımda sırf ameliyathane de üşümemek için genel anestezi istiyorum 2 numaramda o kadar üşüdümki artık çenemi kontrol edemiyodum. Ve genel anestezi bile alsam odaya gelince ilk olarak anne beni ört ve çorap giydir diyorum acı falan artık vız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?