- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.021
Ameliyathane soğuk biliyosun tabi bünyesel de olabilir o kadar soğuk yerde çıplak yatmak demek seni etkilemiyorYok artık ciddi misin
Ben de sezeryan yaptık m , benim hiç öyle olmadı. Hiç üşümedim.
Okul öncesi de çok zor idareci olman çok iyi olmuşOkul oncesi 300 dk molasizben mdr yard yaptığım icin 11 saat civari okuldayim, ama sinifta degilm diye şükrediyorum resmen çok zor gercekten...
İste bu gonderdigime gecelik eklenms hali dedim ya, ama onu bulamadım ondan bunu attim. İkisini de kullanirim hem diye düşündüm bakalim bunu alirsam
Zaman geçmiyor diye diye 30 Lara geldik ya helal olsun bizeBen hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum
Sadece ince bi çorap giymiştim o kadar.. Odalar zaten klimalı olduğundan kendine ve bebeğe göre ayarlıyorsun
Aaaaay neler konuşuyoruz böyle.. Yaklaşıyor o günlerGerçi bence hâlâ zaman geçmiyor ama neyse
Ben de önceki sezeryanda ameliyathanede üşümüştüm başta, sonra doktorlara söyledim (lokal anesteziydi), onlar da hemen örtünün altına sıcak hava üfleyen hortum boru gibi bir şey yerleştirdiler, hemen ısınmıştım. Özel hastaneydi bu arada. Odalar zaten klimalıydı, orada hiç üşümedim. Yani genel anestezi yerine bu ısıtıcı daha iyi bir çözüm olabilir.Normal doğum yaparsanız evet bir sorun yaşamazsnız ama sezeryansa ameliyathaneden odaya gelince ölümcül bir üşüme titreme ben bu sezeryanımda sırf ameliyathane de üşümemek için genel anestezi istiyorum 2 numaramda o kadar üşüdümki artık çenemi kontrol edemiyodum. Ve genel anestezi bile alsam odaya gelince ilk olarak anne beni ört ve çorap giydir diyorum acı falan artık vız geliyor
Şu zaman bı bana mı çabuk geciyo ya bı 9 ay daha tutarım ben içimdeZaman geçmiyor diye diye 30 Lara geldik ya helal olsun bize
Şu zaman bı bana mı çabuk geciyo ya bı 9 ay daha tutarım ben içimde
Ben istiyorum ama destekleyen Dr bulamadm bir kişi var o da 9 bin liraKızlar kasım annelerinde ssvd deneyecek olan var mı ?
Kendini neden bu sekilde sartlandiriyorsunKızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?
Sezaryen olacağım için sütüm hemen gelmezse diye çok korkuyorum, sütü hemen indiren bir bitki çayı, kuruyemiş vs herhangi bi öneriniz var mı?
ye işte yine kişiye göre değişiyor ben üşümüştüm. Dimi baya yaklaşıyor 32+5 oldum ben 33 diyebiliriz belki 4 hafta sonra doğum olurBen hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum
Sadece ince bi çorap giymiştim o kadar.. Odalar zaten klimalı olduğundan kendine ve bebeğe göre ayarlıyorsun
Aaaaay neler konuşuyoruz böyle.. Yaklaşıyor o günlerGerçi bence hâlâ zaman geçmiyor ama neyse
ben almamıştım yanıma ama hastanede gerekirse veriyorlar sma ve evolvia kullanıyordu benim hastaneKızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?
Sezaryen olacağım için sütüm hemen gelmezse diye çok korkuyorum, sütü hemen indiren bir bitki çayı, kuruyemiş vs herhangi bi öneriniz var mı?
bitki çayı olarak humana, rezene falan içmiştim benKızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?
Evet gerçekten iyi oldu, sinifta olmamak, maskesiz de odada durablmek gercekten buyuk nimet, uzun saatler yorsa da yine de sınıfta olmaktan şu asamada daha iyi. Evet evet yeni basladi diye ister istemez yogunluk var ama 1-2 haftaya rahatlayacak sonra brkac hafta daha dayanip izne cikacagim ztn, olabldigince sonuna kadar gitmek istiyorum ama bakalim minnos ne kdr izin verecekOkul öncesi de çok zor idareci olman çok iyi olmuş
Şimdi yoğunluğun çoktur ama 1 haftaya oturur düzen daha da rahatlarsın
Hic korkma, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olacak emin ol. Mama koyma bana kalirsa, en en kotu ihtimali dusunsek bile nobetci eczaneden eşin aliverir hemen. Ben koymayacagim mesela. İhtiyac halinde aliverilirKızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?
Kendini neden bu sekilde sartlandiriyorsunsezeryan dogumdan hemen sonrada sut gelebilir ayni sekilde normal dogum sonrasida gelmeyebilir. Oyle bir durum olursa buyuk ihtimal hastaneden verilir
bitki çayı olarak humana, rezene falan içmiştim ben
Evet gerçekten iyi oldu, sinifta olmamak, maskesiz de odada durablmek gercekten buyuk nimet, uzun saatler yorsa da yine de sınıfta olmaktan şu asamada daha iyi. Evet evet yeni basladi diye ister istemez yogunluk var ama 1-2 haftaya rahatlayacak sonra brkac hafta daha dayanip izne cikacagim ztn, olabldigince sonuna kadar gitmek istiyorum ama bakalim minnos ne kdr izin verecek
Hic korkma, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olacak emin ol. Mama koyma bana kalirsa, en en kotu ihtimali dusunsek bile nobetci eczaneden eşin aliverir hemen. Ben koymayacagim mesela. İhtiyac halinde aliverilir
Kimseye ne aciklama yap ne de fikir almaya acik ol. Biri bir sey söyleyince ya da sorunca, bakacagiz bakalim, kismet, her hikaye farkli gibi geçiştir. He de gec. Sen daha duuuurcularla, kötü senaryocular hic bitmez. Hepsini ciddiye almaya kalkarsak yandik. Sen keyfine bak, tadını cikarmaya bak. Gerisini boşver.Herkese teşekkür ederimmm
Ya normal doğuramama sebebim de korku. Halk hikayeleri dinlemekten sıkıldım cidden pes ettim doktorla konuştuk sezaryen diye.
Süt konusu da aynı şekilde sürekli ay aman sezaryende sütün gelmezz bilmem ne bi kere iyi laf eden olmuyo psikolojimi bozdular doğumdan bebekten kimse bahsetsin istemiyorum. İnsan yüzü göresim yok resmen
Dinleme, umursamaHerkese teşekkür ederimmm
Ya normal doğuramama sebebim de korku. Halk hikayeleri dinlemekten sıkıldım cidden pes ettim doktorla konuştuk sezaryen diye.
Süt konusu da aynı şekilde sürekli ay aman sezaryende sütün gelmezz bilmem ne bi kere iyi laf eden olmuyo psikolojimi bozdular doğumdan bebekten kimse bahsetsin istemiyorum. İnsan yüzü göresim yok resmen
Bende özelde yaptım 3 nüde farklı özeldeBen de önceki sezeryanda ameliyathanede üşümüştüm başta, sonra doktorlara söyledim (lokal anesteziydi), onlar da hemen örtünün altına sıcak hava üfleyen hortum boru gibi bir şey yerleştirdiler, hemen ısınmıştım. Özel hastaneydi bu arada. Odalar zaten klimalıydı, orada hiç üşümedim. Yani genel anestezi yerine bu ısıtıcı daha iyi bir çözüm olabilir.
Sezeryan da olsan sancını bekle git nacizane bir tavsiye sancıyı yapan hormon oksitosin aynı zamanda süt hormonu 1.bebem sezeryan sancısız planlı sütüm geldi ama azdı hep dier 2 sezeryanım da sancı bekleyip gittim harika sütüm vardı. Ve ayrıca mamaya ihtiyaç olursa hastane karşılıyor hiç alma derimKızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?