2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hanımlar selam, bebişleriniz için kapı süsü yada organik oyuncak düşünürseniz yardımcı olabilirim Kendi bebeğim için yaptığım minnoşları ekliyorum baby gym hala tamamlanmadı karetta öreceğim içlerinde çıngırak var son halini tekrar paylaşırım.Ayrıca örnek kapı süsleri ekliyorum. Herkes bebişini sağlıkla kucağına alsın

Eklentiler

• 75DC1368-5431-4542-98EB-CAC5CDA99BA1.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 3F701A93-C845-4055-93AE-1F08BB7FF583.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 2B0041AF-4DB7-437A-B4D2-9C8B75018512.webp
    25 KB · Görüntüleme: 43
  • 8124E43C-D2FD-4B00-AA92-E7C94B808204.webp
    102,6 KB · Görüntüleme: 45
  • EAE5AF62-495A-4B71-BE4D-70C21350A834.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 55
  • B1E3FA4C-F863-43C5-999F-B2BB20319678.webp
    61 KB · Görüntüleme: 52
Yok artık ciddi misin
Ben de sezeryan yaptık m , benim hiç öyle olmadı. Hiç üşümedim.
Ameliyathane soğuk biliyosun tabi bünyesel de olabilir o kadar soğuk yerde çıplak yatmak demek seni etkilemiyor ben doğan bebeği emzirmeden önce ısınmam lazım diyorum ne zaman iliklerim ısınıyor o zaman gözüm çocuk görüyor 6 saat sonra kalkıp giyiniyorsun ya ben onu bile zor bekliyorum bi kere saat doldu hemşire yok bekle bekle onun gönlünü mü beklicem dedim annem yanımdaydı kalktm wc gittim giyindim sora hemşire geldi diyoki en sevdiğim hasta kendi işinj kendi gören o senjn işindi ama neyse yani

Okul öncesi de çok zor idareci olman çok iyi olmuş
Şimdi yoğunluğun çoktur ama 1 haftaya oturur düzen daha da rahatlarsın

Zaman geçmiyor diye diye 30 Lara geldik ya helal olsun bize

Ben de önceki sezeryanda ameliyathanede üşümüştüm başta, sonra doktorlara söyledim (lokal anesteziydi), onlar da hemen örtünün altına sıcak hava üfleyen hortum boru gibi bir şey yerleştirdiler, hemen ısınmıştım. Özel hastaneydi bu arada. Odalar zaten klimalıydı, orada hiç üşümedim. Yani genel anestezi yerine bu ısıtıcı daha iyi bir çözüm olabilir.

Şu zaman bı bana mı çabuk geciyo ya bı 9 ay daha tutarım ben içimde

Bana da hızlı geçiyor en son 12. Haftayı bekliyordum risk geçsin diye birden 33 oldum şimdi hafif kasılmalarım oluyor bu ara çok yoruldum o korkutuyor biraz zaman gene yavaşlayabilir her an

Kızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?

Sezaryen olacağım için sütüm hemen gelmezse diye çok korkuyorum, sütü hemen indiren bir bitki çayı, kuruyemiş vs herhangi bi öneriniz var mı?

Kendini neden bu sekilde sartlandiriyorsun sezeryan dogumdan hemen sonrada sut gelebilir ayni sekilde normal dogum sonrasida gelmeyebilir. Oyle bir durum olursa buyuk ihtimal hastaneden verilir

ye işte yine kişiye göre değişiyor ben üşümüştüm. Dimi baya yaklaşıyor 32+5 oldum ben 33 diyebiliriz belki 4 hafta sonra doğum olur

ben almamıştım yanıma ama hastanede gerekirse veriyorlar sma ve evolvia kullanıyordu benim hastane

bitki çayı olarak humana, rezene falan içmiştim ben

Okul öncesi de çok zor idareci olman çok iyi olmuş
Şimdi yoğunluğun çoktur ama 1 haftaya oturur düzen daha da rahatlarsın
Evet gerçekten iyi oldu, sinifta olmamak, maskesiz de odada durablmek gercekten buyuk nimet, uzun saatler yorsa da yine de sınıfta olmaktan şu asamada daha iyi. Evet evet yeni basladi diye ister istemez yogunluk var ama 1-2 haftaya rahatlayacak sonra brkac hafta daha dayanip izne cikacagim ztn, olabldigince sonuna kadar gitmek istiyorum ama bakalim minnos ne kdr izin verecek
Hic korkma, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olacak emin ol. Mama koyma bana kalirsa, en en kotu ihtimali dusunsek bile nobetci eczaneden eşin aliverir hemen. Ben koymayacagim mesela. İhtiyac halinde aliverilir

Kendini neden bu sekilde sartlandiriyorsun sezeryan dogumdan hemen sonrada sut gelebilir ayni sekilde normal dogum sonrasida gelmeyebilir. Oyle bir durum olursa buyuk ihtimal hastaneden verilir

bitki çayı olarak humana, rezene falan içmiştim ben

Herkese teşekkür ederimmm
Ya normal doğuramama sebebim de korku. Halk hikayeleri dinlemekten sıkıldım cidden pes ettim doktorla konuştuk sezaryen diye.
Süt konusu da aynı şekilde sürekli ay aman sezaryende sütün gelmezz bilmem ne bi kere iyi laf eden olmuyo psikolojimi bozdular doğumdan bebekten kimse bahsetsin istemiyorum. İnsan yüzü göresim yok resmen

Kimseye ne aciklama yap ne de fikir almaya acik ol. Biri bir sey söyleyince ya da sorunca, bakacagiz bakalim, kismet, her hikaye farkli gibi geçiştir. He de gec. Sen daha duuuurcularla, kötü senaryocular hic bitmez. Hepsini ciddiye almaya kalkarsak yandik. Sen keyfine bak, tadını cikarmaya bak. Gerisini boşver.

Dinleme, umursama Dogum yapmak evet hiiiic kolay degil. Zaten uc bes anne olmaya karar verdigimizde hepimiz biliyorduk bunu. Su donemde ozellikle hikaye okumu yada video falan izleme sadece yapman ve yapmaman gerekenleri bil. Dogum sonrasida genele baktigimizda kolay degil hatta kimimize bir kac yil kolay olmuyor. İkinci dogumda insab yasayacagini bildigi icin ilkine gore daha cok korkuyor hatta ya bana birsey olursa kizim ne yapar diye aklima geliyor. Ama herseyin guzel olacagini dusunuyorum saglikla cikip iki kizimida kucaklayacagim insallah dogum hic kolay bir olay degil ama sonucu bu kadar guzel olan baska birsey daha yok Yasayacagin aciya falan degilde kucagina alacagin o ana odaklan saglikla gelsinler insallah. Birde aklina aksi gelmesin cok guzel emzireveksin sutunde gelecek. Mama markasi falan arastirma hatta bence biberonda alma.
Dogum sonrasida hic bitmeyecekler sutun yok diyenler kendi fiskiran sutlerini anlatanlar.. sekerli ye sutun olsun diyenler..kucagina alistirma diyenler ohoo cidden bitmiyor

Bende özelde yaptım 3 nüde farklı özelde 2 si genel biri spinaldi valla anestezi teknisyeni gavurluğundan bir steril yeşil bile örtmedi omuzlarıma ben anestezi tek mezunuyum hemşirelik de yaptım merhamet bambaşka bir duygu

Sezeryan da olsan sancını bekle git nacizane bir tavsiye sancıyı yapan hormon oksitosin aynı zamanda süt hormonu 1.bebem sezeryan sancısız planlı sütüm geldi ama azdı hep dier 2 sezeryanım da sancı bekleyip gittim harika sütüm vardı. Ve ayrıca mamaya ihtiyaç olursa hastane karşılıyor hiç alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…