2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende de var canım kalkarken özellikle sol bacağıma basamiyorum batma oluyor kasılma oluyor niye oluyor anlamıyorum ama kafa aşağı olduğu için belki de
Hiç tereddüt etme canım oğlum sezeryan oldu ve gayet iyi geldi sütüm geleceğine inanarak bekle kavuşmayı
kızımdada 34. haftadan sonra göğsümden süt gelmişti bu bebişte de başladı kolostrum geliyor hiç istemiyorum ya sızlıyor da göğsüm yalancı sancılar bende buna neden oluyor işte
7.aydan itibaren benim de gelmeye başladı çok sızlıyor duş aldıktan sonra damla damla geliyor kasilmam da var aceba diyorum erken mi gelecek kızım

Sona yaklaştık bende korktuğum için dr sezeryen istiyorum dedim kasımın ilk günleri alcakmış hem belden iğneyle uyuştursun hem yarı uyku dedikleri şeyi yapsınlar ben ameliyat ortamınıda görmek istemiyorum çok korkum var hatta uyku bandı takabilirim biri bişey anlatsa bayılcak gibi oluyorum zaten bide göbeğim düştüğünü sen yakında doğurursun diyen insanlarda var 18inde dr dicem göbek aşağdamı die

Canım bende kızım da süt gelmeye başlayınca aha erken doğrucam demistim hiç alakası yokmuş gelmesi çok normalmiş. Kızım gelmek bilmedi yalancı sancilarim olup durdu suni ile doğum yaptım bundada aynı şeyleri yaşıyorum resmen

Ay o göbeğin düştü doğum yakın diyenleri dövmek lazım boşver her goren bir yorum yapar takma. Sen nasıl rahat edeceksen doğum şeklinde öyle olsun

Merhaba kızlar,doktora gittim. İdrar yolu enfeksiyonu varmış, tansiyonum yüksek çıktı. İdrarda protein kaçağı yokmuş çok şükür. Nst ye girdim,hafif kasılmalar var ama önemli değil dedi. Bu hafta hissetmiştim zaten bu kasılmaları

37 de almak çok erken deil mi 39 u bekle bence benim dr um hep 39 u bekliyor hatta içerde iyice kilo almş olur zayıf bebeğe bakmak daha zor kızım 2570gr dı kedi gibiydi 3 numaram 4130 doğdu çok kolaydı tutması evirip çevirmesi

İyi akşamlar kızlar. Bebeğim bugün çok hareketsiz beni biraz korkuttu.Hep aynı pozisyonda.Ama şu an uzanıyorum aşağıda biraz hareketlerini hissediyorum şükür ki.2 kürtaj geçmişim var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden doğuma kadar arada tedirginlik olacak, kendimi sakin tutmaya çalışsamda annelik hiç kolay değil.

Bende de var canım kalkarken özellikle sol bacağıma basamiyorum batma oluyor kasılma oluyor niye oluyor anlamıyorum ama kafa aşağı olduğu için belki de
Benim de öyle sol ayak üstüne bastığımda belimin sağ tarafı ağırıyo yükler ağırlaştı ama sonumuz iyi olsun da inşallah geçecekmiş bu ağrılar kalıcı değilmiş hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla alsak kucaklarımıza
Bende de bakteri çıktı su içmeyi arttırmak lazım heralde bir de total kolesterol 309 çıktı ldl hdl kolesterol de yüksek haliyle dün biraz aşırıya kaçtım ondan mı acaba çarşamba kontrolüm var bir daha batırmayı düşünüyorum şu 2 gün perhiz yapcam

Sezeryen kaçıncı haftada alıyonuz dedim 39 dedi kafa gitti herhalde birden hem öyle dio hem ilk günlerinde 10una kadar alır galiba ya bilmiyom ultrasonda hep önden gidiyoz ya ondan öyle demiştir belki

Sezeryen kaçıncı haftada alıyonuz dedim 39 dedi kafa gitti herhalde birden hem öyle dio hem ilk günlerinde 10una kadar alır galiba ya bilmiyom ultrasonda hep önden gidiyoz ya ondan öyle demiştir belki
Benim doktor bir onceki kontrolde, normal dogum olursa 15i, sezaryen olursa 5i demisti. Regl tarihine gore diyor tabii. Muhtemelen bi 10gun onceyi soyler sana da regle gore. Benim de onde çıkıyor ama doktorlar onu pek onemsemiyor regle gore hareket ediyor daha cok. Bakalim nasıl olacak, resmen geri sayim

10 kasıma kalmasa bari ben 29 ekim olsun cumhuriyet bayramı diye anlamlı olsun hadi dedim olmaz çok erken iyi değil dedi göbek bnm aşağıda gibi inşallah vaktinde gelir

Ay inşallah canım sağolasın rahatlıyorum böyle duydukça, pazartesi kontrolüm 1hafta boyunca kendimizi dinliycez bakalım ilk nst de ne olur bilemiyorum

10 kasıma kalmasa bari ben 29 ekim olsun cumhuriyet bayramı diye anlamlı olsun hadi dedim olmaz çok erken iyi değil dedi göbek bnm aşağıda gibi inşallah vaktinde gelir
Sezaryen olunca 1-2 gun oynama olablr sabit olmaz o gun, secme sansin olr merak etme ama 29 ekim erken

Hiç kolesterole takılma, bana da sağlık ocağında yaptılar testi, tüm kan yağlarım tavan çıktı neredeyse. Meğerse 3.trimestırda kolesterole bakılmazmış :) Bebeğin gelişimindeki hücre üretimi nedeniyle yüksek çıkıyormuş. Doğumdan 1 ay sonra normale döner dedi doktorum.

2 sezeryanda da pijama giydim uyuşukluk geçene kadar giydirmiyoelar zaten gecince de sonda çıkartılıyor pijama derli toplu olmustu lastiklo de olunca kesinin üstüne göbeğine cekip rahat kapatiyorsun kış günü için de daha mantikli üşütme olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…