2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim total 404 ldl 300 küsür cıktı normal de kolestrolüm yüksektir ama hic bu kadar olmamıştı kalp catpintisi daralma baya artti zaten

Elbette ameliyathane soğuk ama ben o an heyecan, korku hepsi bir arada onu hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Sonra da ayılmamı bekledikleri yer ayrı bi yerdi, uyandığımda acıdan başka düşüncek bişeyim yoktu açıkçası bitek “bebek sağlıklı mı” diye sorduğumu hatırlıyorum ahahahha son cümlene çok güldüm ama

Sezeryan oldum 1 kez ve süt konusunda hiç problem yaşamadım. Etrafa kulak tıkayamazsan işin zor, heeeeer ağzı olan konuşacak her kafadan bir ses çıkacak zaten.

kızımdada 34. haftadan sonra göğsümden süt gelmişti bu bebişte de başladı kolostrum geliyor hiç istemiyorum ya sızlıyor da göğsüm yalancı sancılar bende buna neden oluyor işte

Aaay benim nerdeyse 1 aydır ara ara geliyor ve hep sol taraftan.

Ooooy hayırlı olsun yaaaa

Gunaydin kizlarrr. Ah bu alerji beni cok zorluyor, ilac ve fisfis kullanmama ragmen hafif kaliyor cok zor uyuyorum sisti tum burun etlerim, off nefes almak cok zor

Ay benim de öyle. Bir de dün üstüne migrenim tuttu. Bugün daha iyiyim

Bu arada kıyafetleri yıkadım, ütüledim ben de. Çok duygulandım.

Pijama ve gecelik olarak aldıklarımı görsel olarak ekliyorum. Beyaz olan fotoğraf çekimi için.

Gunaydin kizlarrr. Ah bu alerji beni cok zorluyor, ilac ve fisfis kullanmama ragmen hafif kaliyor cok zor uyuyorum sisti tum burun etlerim, off nefes almak cok zor
Az kaldı biraz daha sabır benimde ilk hamilelikte burun hep tıkalı ve hapşırmaktan sürekli karın kasık ağrısı vardı zordu gerçekten

Oyy gule gule giy
Yaaa kuzucuk saglikla dogsun da ustunde goresin o minnos kiyafetleri insallahhhh ben de bu hafta yapacağım inşallah cok heyecanlidir eminim. Hangi deterjani kullandin
Az kaldı biraz daha sabır benimde ilk hamilelikte burun hep tıkalı ve hapşırmaktan sürekli karın kasık ağrısı vardı zordu gerçekten
Benim alerjim hep var, geçmiyor ki alerjik astım

Amin, umarım canım. Burada Sibelim84 sağ olsun. Dalan roxy'i önermişti. Ben de onunla yıkadım. Ama bebeğin kıyafetleri yıkamadan önce makineyi boş çalıştırıp kazan temizliği yaptım

Günaydın kızlar şile bezi tişörtüm çamaşır makinemden çıkardım kopmuş 3 tane çiçekleri önünde geçenlerde havlu parçalanmış çıktı neden yırtılıyo

Amin, umarım canım. Burada Sibelim84 sağ olsun. Dalan roxy'i önermişti. Ben de onunla yıkadım. Ama bebeğin kıyafetleri yıkamadan önce makineyi boş çalıştırıp kazan temizliği yaptım
Hahaha ben de yapcam ki sirke karbonat koyup ahshshhdhs
Kalinti filan oldu mu hiç? Kıyafetlerde birakiyormus ve makinede bir sure sonra birikiyormus diye okudum hep. Granul dimi? Ben de hep granul diyordum sonradan kafam karisti, simdi ilk etapta minoris alcam, sonra birbirimizden deneyimlendikce ben de değiştirebilirim duruma gore

Sezeryen kaçıncı haftada alıyonuz dedim 39 dedi kafa gitti herhalde birden hem öyle dio hem ilk günlerinde 10una kadar alır galiba ya bilmiyom ultrasonda hep önden gidiyoz ya ondan öyle demiştir belki
Bizde 2 hafta önden gidiyoruz ben ne zaman olur sezeryan dedim daha erken onu konuşmak için sen baya darlandın galiba dedi lan 4. Gebelik her sene hamileyim sence diyemedim

Kalıntı şu an için olmadı. Hatta bizim çamaşırları da artık onunla yıkamaya karar verdim. En azından içerik olarak daha temiz bir ürün

Ya çok güzellermişGüle güle giyin. Bebişin kıyafetlerini ben de bu hafta yıkıcam inş Duru granül önerdiler bana da . dolabı da geçen hafta kuruldu, beşiği hafta içi derken herşey düzene giriyor . Artık hazırlıklar tam gaz devam. Fotocuyu hastaneninkini mi ayarladınız? Dışarıdan yasak dediler bana

Ben hiç bir sezeryan sonrası bebeği sormadım ya niye acaba hem acı hem üşüyerek uyanınca çocuğu o an mememe yapştrmaya çalışıyolar Anne Allah aşkına bir dur demişimdir yani acımı yaşicam koştur koştur bebeklen geliyosun ben o ara uyuyorum sen bebeği emzirt ben uyicam memem fora o ilk anestezi şeyi geçince şükür kendime geliyorum bebeğimide rahat rahat emziriyorum yada kocama da çemkirebiliyorum ama o ayılmada beni elleme

Çok teşekkür ederim Böyle böyle yavrularımıza kavuşmamıza sayılı gün kaldı. Ben hastanenin fotocusunun fotoları beğenmedim. Yakın arkadaşım profesyonel fotoğraf çekimi yapıyor. Ziyarete gelebilirse bir kaç poz o çeker. En kötü evde çekeriz.

Zaten bir hafta sonrası için de Instagram'da sweetbee foto diye bir yer var. Orada çekim yapılacak

Ben de beğenmedim ondan sordum, dışarıdan sokmaya izin mi çıktı diye Ben de annemlere hastane içinde birkaç poz çektiririm diye planladım ama bakalım birileri gelebilecek mi odaya .Birileri gelemez diye düşünüyordum ama eşimin ailesi şehir dışından gelecez diye tutturdular bakalım nasıl olacak

Ne ara bozuluyo anlamıyom yepyeni makine bosch makine pişmanlık kilimim bile girmiyo ağzı çok dar annemin makine benden az kg ona giriyo arçelik gibisi yok

Yeni eşyalar çok dandik gerçekten. Anneannem çamaşır makinesini 25 yıl kullandı. Pek sağlamdı. Bizimkiler çok narin

Bana da alınmaz gibi geliyor ama bakalım. Duruma göre hareket ederiz artık. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben daha güzel foto çekerim o fotocudan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…