- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.061
Benim total 404 ldl 300 küsür cıktı normal de kolestrolüm yüksektir ama hic bu kadar olmamıştı kalp catpintisi daralma baya artti zatenBenim de öyle sol ayak üstüne bastığımda belimin sağ tarafı ağırıyo yükler ağırlaştı ama sonumuz iyi olsun da inşallah geçecekmiş bu ağrılar kalıcı değilmiş hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla alsak kucaklarımıza
Bende de bakteri çıktı su içmeyi arttırmak lazım heralde bir de total kolesterol 309 çıktı ldl hdl kolesterol de yüksek haliyle dün biraz aşırıya kaçtım ondan mı acaba çarşamba kontrolüm var bir daha batırmayı düşünüyorum şu 2 gün perhiz yapcam
Ameliyathane soğuk biliyosun tabi bünyesel de olabilir o kadar soğuk yerde çıplak yatmak demek seni etkilemiyorben doğan bebeği emzirmeden önce ısınmam lazım diyorum ne zaman iliklerim ısınıyor o zaman gözüm çocuk görüyor 6 saat sonra kalkıp giyiniyorsun ya ben onu bile zor bekliyorum bi kere saat doldu hemşire yok bekle bekle onun gönlünü mü beklicem dedim annem yanımdaydı kalktm wc gittim giyindim sora hemşire geldi diyoki en sevdiğim hasta kendi işinj kendi gören o senjn işindi ama neyse yani
Kızlar merhaba henüz çanta hazırlamadım ama aklıma bir şey takılıyor. Bebek maması olmalı mı hastahane çantamızda? Yoksa orda ilk aşamada temin ediliyor mu bize? Eğer biz alacaksak hangi marka mama almalıyız? Öneriniz var mı?
Sezaryen olacağım için sütüm hemen gelmezse diye çok korkuyorum, sütü hemen indiren bir bitki çayı, kuruyemiş vs herhangi bi öneriniz var mı?
kızımdada 34. haftadan sonra göğsümden süt gelmişti bu bebişte de başladı kolostrum geliyor hiç istemiyorum ya sızlıyor da göğsüm yalancı sancılar bende buna neden oluyor işte
Eki Görüntüle 2915835 Beşiğimizi aldık
Gunaydin kizlarrr. Ah bu alerji beni cok zorluyor, ilac ve fisfis kullanmama ragmen hafif kaliyorcok zor uyuyorum sisti tum burun etlerim, off nefes almak cok zor
Az kaldı biraz daha sabır benimde ilk hamilelikte burun hep tıkalı ve hapşırmaktan sürekli karın kasık ağrısı vardı zordu gerçektenGunaydin kizlarrr. Ah bu alerji beni cok zorluyor, ilac ve fisfis kullanmama ragmen hafif kaliyorcok zor uyuyorum sisti tum burun etlerim, off nefes almak cok zor
Oyy gule gule giyAy benim de öyle. Bir de dün üstüne migrenim tuttu. Bugün daha iyiyim
Bu arada kıyafetleri yıkadım, ütüledim ben de. Çok duygulandım.
Pijama ve gecelik olarak aldıklarımı görsel olarak ekliyorum. Beyaz olan fotoğraf çekimi için.
Eki Görüntüle 2915972 Eki Görüntüle 2915973 Eki Görüntüle 2915974
Eki Görüntüle 2915971
Benim alerjim hep var, geçmiyor kiAz kaldı biraz daha sabır benimde ilk hamilelikte burun hep tıkalı ve hapşırmaktan sürekli karın kasık ağrısı vardı zordu gerçekten
Oyy gule gule giy
Yaaa kuzucuk saglikla dogsun da ustunde goresin o minnos kiyafetleri insallahhhhben de bu hafta yapacağım inşallah cok heyecanlidir eminim. Hangi deterjani kullandin
Benim alerjim hep var, geçmiyor kialerjik astım
Hahaha ben de yapcam ki sirke karbonat koyup ahshshhdhsAmin, umarım canım. BuradaSibelim84 sağ olsun. Dalan roxy'i önermişti. Ben de onunla yıkadım. Ama bebeğin kıyafetleri yıkamadan önce makineyi boş çalıştırıp kazan temizliği yaptım
Bizde 2 hafta önden gidiyoruz ben ne zaman olur sezeryan dedim daha erken onu konuşmak için sen baya darlandın galiba dedi lan 4. Gebelik her sene hamileyim sence diyemedimSezeryen kaçıncı haftada alıyonuz dedim 39 dedi kafa gitti herhalde birdenhem öyle dio hem ilk günlerinde 10una kadar alır galiba ya bilmiyom ultrasonda hep önden gidiyoz ya ondan öyle demiştir belki
Kalıntı şu an için olmadı. Hatta bizim çamaşırları da artık onunla yıkamaya karar verdim. En azından içerik olarak daha temiz bir ürünHahaha ben de yapcam ki sirke karbonat koyup ahshshhdhs
Kalinti filan oldu mu hiç? Kıyafetlerde birakiyormus ve makinede bir sure sonra birikiyormus diye okudum hep. Granul dimi? Ben de hep granul diyordum sonradan kafam karisti, simdi ilk etapta minoris alcam, sonra birbirimizden deneyimlendikce ben de değiştirebilirim duruma gore
Günaydın kızlar şile bezi tişörtüm çamaşır makinemden çıkardım kopmuş 3 tane çiçekleri önünde geçenlerde havlu parçalanmış çıktı neden yırtılıyo
Ya çok güzellermişAy benim de öyle. Bir de dün üstüne migrenim tuttu. Bugün daha iyiyim
Bu arada kıyafetleri yıkadım, ütüledim ben de. Çok duygulandım.
Pijama ve gecelik olarak aldıklarımı görsel olarak ekliyorum. Beyaz olan fotoğraf çekimi için.
Eki Görüntüle 2915972 Eki Görüntüle 2915973 Eki Görüntüle 2915974
Eki Görüntüle 2915971
Ben hiç bir sezeryan sonrası bebeği sormadım yaElbette ameliyathane soğuk ama ben o an heyecan, korku hepsi bir arada onu hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Sonra da ayılmamı bekledikleri yer ayrı bi yerdi, uyandığımda acıdan başka düşüncek bişeyim yoktu açıkçasıbitek “bebek sağlıklı mı” diye sorduğumu hatırlıyorum ahahahha son cümlene çok güldüm ama
Sezeryan oldum 1 kez ve süt konusunda hiç problem yaşamadım. Etrafa kulak tıkayamazsan işin zor, heeeeer ağzı olan konuşacak her kafadan bir ses çıkacak zaten.
Aaay benim nerdeyse 1 aydır ara ara geliyor ve hep sol taraftan.
Ooooy hayırlı olsun yaaaa
Ya çok güzellermişGüle güle giyin. Bebişin kıyafetlerini ben de bu hafta yıkıcam inş Duru granül önerdiler bana da . dolabı da geçen hafta kuruldu, beşiği hafta içi derken herşey düzene giriyor . Artık hazırlıklar tam gaz devam. Fotocuyu hastaneninkini mi ayarladınız? Dışarıdan yasak dediler bana
Ne ara bozuluyo anlamıyom yepyeni makine bosch makine pişmanlık kilimim bile girmiyo ağzı çok dar annemin makine benden az kg ona giriyo arçelik gibisi yokTamburda/ kazanda sorun vardır. Annemlerin öyle olmuştu yani
Ben de beğenmedim ondan sordum, dışarıdan sokmaya izin mi çıktı diyeÇok teşekkür ederimBöyle böyle yavrularımıza kavuşmamıza sayılı gün kaldı. Ben hastanenin fotocusunun fotoları beğenmedim. Yakın arkadaşım profesyonel fotoğraf çekimi yapıyor. Ziyarete gelebilirse bir kaç poz o çeker. En kötü evde çekeriz.
Zaten bir hafta sonrası için de Instagram'da sweetbee foto diye bir yer var. Orada çekim yapılacak
Ne ara bozuluyo anlamıyom yepyeni makine bosch makine pişmanlık kilimim bile girmiyo ağzı çok dar annemin makine benden az kg ona giriyo arçelik gibisi yok
Ben de beğenmedim ondan sordum, dışarıdan sokmaya izin mi çıktı diyeBen de annemlere hastane içinde birkaç poz çektiririm diye planladım ama bakalım birileri gelebilecek mi odaya .Birileri gelemez diye düşünüyordum ama eşimin ailesi şehir dışından gelecez diye tutturdular bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?