2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kalıntı şu an için olmadı. Hatta bizim çamaşırları da artık onunla yıkamaya karar verdim. En azından içerik olarak daha temiz bir ürün
Super, arada makineyi sirke karbonatla da calistir makinedeki kalintilar da gitsin hem, sabun kokusu cok seviyorum yaaa minoris de cok temiz icerikli görünüyor ama bakalim ya, kismet artik ben de alerjimden kaynakli bu tarz deterjanlar kullaniyorum mecbur, amway vs

Sezaryan olup üşünmesi çok normal bence ameliyat olduğu için soğuk bir ortamda yapılıyor mecburen. Ben ağustosun ortasında normal doğumda üşümekten titremiştim resmen o neden oldu anlayamadım.
Isıtıcı falan getirmişlerdi ama ısınamamıştım

İzmir baya soğudu kasımda daha soğuk olur kv çantana patik koy dedi patik değilde içi yünlü kalın çorap ve yün yelek koyucam.lohusa takımı ince kalır bence.normal doğum yapanlarda da üşüme oluyor diye duydum tedbiri alalım Acıyla uykulu halde bebek nasıl emziriliyor merak ediyorum yaşayıp görücem bir de emzirirken kimsenin bakmasını istemiyorum biraz sinir bozucu geliyor..

Ben de green clean tarzı kullanıyordum ama sabun kokusu daha güzel

Canım karnının aşağı inmesi, göbeğin düşmesi, bebeği aşağıda taşımak vs vs bu tarz hurafelere inanma benim sana tavsiyem benim ilk bebeğim o kadar aşağıdaydıki 32lerden itibaren doğum yaptığımda 40ı geçiyordu. Boş konuşuyorlar kısacası sen keyfine bak bebeğinin sağlığını düşün nitekim sancın başlada suyun gelse bile hastaneye gidip sezeryana girebilirsin zaten klasik kocakarı lafları duyma onları

Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.. Güle güle kullan..

Aaay onun aynısı bana da oldu ben ilk uyanırken bebeği sorduğumu hatırlıyorum ama sonrası acılar içinde kıvranış Aynı dediğin gibi odaya beni çıkarttıklarında arkadan bebeği getirdiler, uzatıyo hemşire burnuma burnuma ahahahah “dur bi acım vaaaaar” diye söyleniyordum

Merhaba kızlar, 29+4 günlük hamileyim.Normalde 2 hafta ileride giderdi oğlan hep.Doktor bu sefer 4 hafta ileridr oldugunu söyledi.sorun olur mu dediğimde toplu doğcak gibi duruyor dedi.Ama sağlıklı herhangi bi sorun yok dedi.Özel bi hastanede iyi bir doktora gidiyorum.Fakat yinede kafama takıldı.Bu şekilde olan var mıdır acaba?

Benimde 1 hafta ileriden gidiyor ama doktor sorun yok dedi. Zaten ultrasonda tam kiloyu boyu veremiyor canım. Bence korkma. Biraz tombiş olur o kadar İlk çocuğumda 4 kilomun üzerinde gözüküyorde ama 3500 doğdu mesela

Benimde 1 hafta ileriden gidiyor ama doktor sorun yok dedi. Zaten ultrasonda tam kiloyu boyu veremiyor canım. Bence korkma. Biraz tombiş olur o kadar İlk çocuğumda 4 kilomun üzerinde gözüküyorde ama 3500 doğdu mesela
Bİr iki haftayı sorun etmiyorlar canım ben dört hafta diyince endişelendim .

Toka vs sıkışms olabilir mi, o plastik yeri bir kontrol edebilir misin elini gezdirip, bir de alttaki hazneyi acip bi bosaltir misin bakalm onlarla mi alakali
Eşime söyleyim baksın aşşağısını içinde takılcak bişey bulamadım nette pamuk gezdirin diyo gezdirdim yok takılan bişey

İyi o zaman yaa zaten yüksek olurmuş biliyorum onu ama yine de ilk defa olunca böyle bişey dikkat edeyim dedim biraz
Benim total 404 ldl 300 küsür cıktı normal de kolestrolüm yüksektir ama hic bu kadar olmamıştı kalp catpintisi daralma baya artti zaten
Çarpıntı bende de hafiften var ama normalmiş kolesterol yüksek çıkması son aylarda biraz dikkat edicez artık
Gunaydin kizlarrr. Ah bu alerji beni cok zorluyor, ilac ve fisfis kullanmama ragmen hafif kaliyor cok zor uyuyorum sisti tum burun etlerim, off nefes almak cok zor
Ah alerji 2 yıldır hayatımda havalar soğuyunca başlıyo benim de hapşırık burun tıkanıklığı bir de kokulara karşı hassasiyet ama doktora gitmedim hiç bu kış gidecektim hamile olunca bişey yapamayız dediler gitmedim

Eşime söyleyim baksın aşşağısını içinde takılcak bişey bulamadım nette pamuk gezdirin diyo gezdirdim yok takılan bişey
Cok dolduruyor olma ihtimali olabilir, fermuarlı kopcali bsy olabilir, bir de asagidaki bölümü acarken su cok cikabiliyor bilgin olsun.
Ay cok berbat bsy ya, neredeyse 10 yildir, yilin 12 ayi var, neye olduğu hc belli degil, ilaclar da kar etmiyor, hapsirma, kaşıntı, akinti, sisme valla insani oldurmuyor ama surundürüyor immünoloji dışında birsuru doktora gittim, immünoloji de yok dye gitmedim, yakın bir ile gelmiş 1 tane, dogumdan sonra gidecegim, yıldımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…