- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.081
Öyle gerçekten bebek eşyalarını yıkamak istemiyorum korkuyorum şuanYeni eşyalar çok dandik gerçekten. Anneannem çamaşır makinesini 25 yıl kullandı. Pek sağlamdı. Bizimkiler çok narin
Garanti kapsamındadır senin makine servisi cagir canimÖyle gerçekten bebek eşyalarını yıkamak istemiyorum korkuyorum şuan1 yılda 2 defa oldu ama bilmiyorum
Super, arada makineyi sirke karbonatla da calistir makinedeki kalintilar da gitsin hem, sabun kokusu cok seviyorum yaaaKalıntı şu an için olmadı. Hatta bizim çamaşırları da artık onunla yıkamaya karar verdim. En azından içerik olarak daha temiz bir ürün
Toka vs sıkışms olabilir mi, o plastik yeri bir kontrol edebilir misin elini gezdirip, bir de alttaki hazneyi acip bi bosaltir misin bakalm onlarla mi alakaliÖyle gerçekten bebek eşyalarını yıkamak istemiyorum korkuyorum şuan1 yılda 2 defa oldu ama bilmiyorum
Ben de green clean tarzı kullanıyordum ama sabun kokusu daha güzelSuper, arada makineyi sirke karbonatla da calistir makinedeki kalintilar da gitsin hem, sabun kokusu cok seviyorum yaaaminoris de cok temiz icerikli görünüyor ama bakalim ya, kismet artik ben de alerjimden kaynakli bu tarz deterjanlar kullaniyorum mecbur, amway vs
Ahhh ben de hastayim o kokuyaBen de green clean tarzı kullanıyordum ama sabun kokusu daha güzel
Hangi şehirdesin canımBen istiyorum ama destekleyen Dr bulamadm bir kişi var o da 9 bin lira
Canım karnının aşağı inmesi, göbeğin düşmesi, bebeği aşağıda taşımak vs vs bu tarz hurafelere inanma benim sana tavsiyem benim ilk bebeğim o kadar aşağıdaydıki 32lerden itibaren doğum yaptığımda 40ı geçiyordu. Boş konuşuyorlar kısacası sen keyfine bak bebeğinin sağlığını düşün nitekim sancın başlada suyun gelse bile hastaneye gidip sezeryana girebilirsin zaten klasik kocakarı lafları duyma onlarıSona yaklaştık bende korktuğum için dr sezeryen istiyorum dedim kasımın ilk günleri alcakmış hem belden iğneyle uyuştursun hem yarı uyku dedikleri şeyi yapsınlar ben ameliyat ortamınıda görmek istemiyorum çok korkum var hatta uyku bandı takabilirimbiri bişey anlatsa bayılcak gibi oluyorum zaten bide göbeğim düştüğünü sen yakında doğurursun diyen insanlarda var 18inde dr dicem göbek aşağdamı die
Ay benim de öyle. Bir de dün üstüne migrenim tuttu. Bugün daha iyiyim
Bu arada kıyafetleri yıkadım, ütüledim ben de. Çok duygulandım.
Pijama ve gecelik olarak aldıklarımı görsel olarak ekliyorum. Beyaz olan fotoğraf çekimi için.
Eki Görüntüle 2915972 Eki Görüntüle 2915973 Eki Görüntüle 2915974
Eki Görüntüle 2915971
Ben hiç bir sezeryan sonrası bebeği sormadım yaniye acaba hem acı hem üşüyerek uyanınca çocuğu o an mememe yapştrmaya çalışıyolar Anne Allah aşkına bir dur demişimdir yani acımı yaşicam koştur koştur bebeklen geliyosun ben o ara uyuyorum sen bebeği emzirt ben uyicam memem fora o ilk anestezi şeyi geçince şükür kendime geliyorum bebeğimide rahat rahat emziriyorum yada kocama da çemkirebiliyorum ama o ayılmada beni elleme
Benimde 1 hafta ileriden gidiyor ama doktor sorun yok dedi. Zaten ultrasonda tam kiloyu boyu veremiyor canım. Bence korkma. Biraz tombiş olur o kadarMerhaba kızlar, 29+4 günlük hamileyim.Normalde 2 hafta ileride giderdi oğlan hep.Doktor bu sefer 4 hafta ileridr oldugunu söyledi.sorun olur mu dediğimde toplu doğcak gibi duruyor dedi.Ama sağlıklı herhangi bi sorun yok dedi.Özel bi hastanede iyi bir doktora gidiyorum.Fakat yinede kafama takıldı.Bu şekilde olan var mıdır acaba?
Bİr iki haftayı sorun etmiyorlar canım ben dört hafta diyince endişelendim .Benimde 1 hafta ileriden gidiyor ama doktor sorun yok dedi. Zaten ultrasonda tam kiloyu boyu veremiyor canım. Bence korkma. Biraz tombiş olur o kadarİlk çocuğumda 4 kilomun üzerinde gözüküyorde ama 3500 doğdu mesela
Eşime söyleyim baksın aşşağısını içinde takılcak bişey bulamadım nette pamuk gezdirin diyo gezdirdim yok takılan bişeyToka vs sıkışms olabilir mi, o plastik yeri bir kontrol edebilir misin elini gezdirip, bir de alttaki hazneyi acip bi bosaltir misin bakalm onlarla mi alakali
Garantiye giriyordur inşallah arayım bakamGaranti kapsamındadır senin makine servisi cagir canim
İyi o zaman yaa zaten yüksek olurmuş biliyorum onu ama yine de ilk defa olunca böyle bişey dikkat edeyim dedim birazHiç kolesterole takılma, bana da sağlık ocağında yaptılar testi, tüm kan yağlarım tavan çıktı neredeyse. Meğerse 3.trimestırda kolesterole bakılmazmış :) Bebeğin gelişimindeki hücre üretimi nedeniyle yüksek çıkıyormuş. Doğumdan 1 ay sonra normale döner dedi doktorum.
Çarpıntı bende de hafiften var ama normalmiş kolesterol yüksek çıkması son aylarda biraz dikkat edicez artıkBenim total 404 ldl 300 küsür cıktı normal de kolestrolüm yüksektir ama hic bu kadar olmamıştı kalp catpintisi daralma baya artti zaten
Ah alerji 2 yıldır hayatımda havalar soğuyunca başlıyo benim de hapşırık burun tıkanıklığı bir de kokulara karşı hassasiyet ama doktora gitmedim hiç bu kış gidecektim hamile olunca bişey yapamayız dediler gitmedimGunaydin kizlarrr. Ah bu alerji beni cok zorluyor, ilac ve fisfis kullanmama ragmen hafif kaliyorcok zor uyuyorum sisti tum burun etlerim, off nefes almak cok zor
Cok dolduruyor olma ihtimali olabilir, fermuarlı kopcali bsy olabilir, bir de asagidaki bölümü acarken su cok cikabiliyor bilgin olsun.Eşime söyleyim baksın aşşağısını içinde takılcak bişey bulamadım nette pamuk gezdirin diyo gezdirdim yok takılan bişey
Ay cok berbat bsy ya, neredeyse 10 yildir, yilin 12 ayi var, neye olduğu hc belli degil, ilaclar da kar etmiyor, hapsirma, kaşıntı, akinti, sisme valla insani oldurmuyor ama surundürüyorİyi o zaman yaa zaten yüksek olurmuş biliyorum onu ama yine de ilk defa olunca böyle bişey dikkat edeyim dedim biraz
Çarpıntı bende de hafiften var ama normalmiş kolesterol yüksek çıkması son aylarda biraz dikkat edicez artık
Ah alerji 2 yıldır hayatımda havalar soğuyunca başlıyo benim de hapşırık burun tıkanıklığı bir de kokulara karşı hassasiyet ama doktora gitmedim hiç bu kış gidecektim hamile olunca bişey yapamayız dediler gitmedim
Kaç haftalık olman gerekiyor şuanBİr iki haftayı sorun etmiyorlar canım ben dört hafta diyince endişelendim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?