2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
29+4 haftalıgım normalde ama bpd ölçümü 33 haftada
Hayırlısı olsun canım doktorun bir şey dememiş bildiğim kadarıyla iri doğum yapmak bir şeye engel değil ama şeker falan baktır istersen bende 1 hafta bebek ileride ama ben hiç kilo almadığım için şaşırmıştım yoksa 1 hafta ileride görünmesini dediğin gibi normal karşılıyorlar

Kayinvaliden hakli canim dedigin gibi koy birseyler ben hemsireden rica etmistim hemsire herkesi disari alalim dedi cikardi ama ona ragmen biz cikmasak diye israr ettiler sadece annem, esim, hemsire kaldi. 2 yil emzirdim ve cevrem nereye kadar saklayacaksin illa emzireceksin demelerine ragmen kimsenin yaninda emzirmedim

İçimi rahatlattınız gerçekten beni gören karnın düşmüş deyip duruyo geçen anneannem gördü sen 10 güne doğurursun bence gününü bilmiyorsun üstüne görmüşsündür falan dedi yaşlı da birsey de diyemiyorum doktoru var ölçümü var falan işte hayırlısı demekle yetindim

Benimde aynı 28 haftalıkken gittiğimde 31 32 gözüküyordu ama benim gebelik şekeri çıktı ve suyu fazla eğer şekerin yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum

.
Ne güzel bende öyle yapmak istiyorum bakalım terbiyesizlik yapıp bön bön bakmaya çalışan olmaz umarım.olmadı müslin örtüyü emzirme örtüsü gibi dolarım

.

Ne güzel bende öyle yapmak istiyorum bakalım terbiyesizlik yapıp bön bön bakmaya çalışan olmaz umarım.olmadı müslin örtüyü emzirme örtüsü gibi dolarım
İlk gun tuttu tutmadi falan derken ortu altinda biraz zor olur canim. Ama sen net olursan cikarlar zaten pandemiden kalabalikta olmaz

Rica ederim benide ilk doğumumda öyle hir beklentiye soktu büyüklerimiz ama öyle olmuyor hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah

Hayırlısı olsun. Ben istanbuldayım ama buradada fiyat sizinkine yakın. Birazda bunu yapan doktorun az olmasını kullanıyorlar maalesef. Devlet olaya el atmadıkça böyle devam eder hatta gitgide artar

Aynen üstüne görmüşsün diyenlerde var ama kimi görsem yaklaşmış diyo bide benim boy uzun zayıfım bacaklar incecik gövdem uzun göbek aşağıda gibi gözüküyo ama aynada çıplak baktığımda hiç öyle aşağıda değil

Üstüne görsek illaki ultrason ölçümü de çıkar bide ben tedavi ile hamile kaldım döllenmenin gerçekleştiği gün bile belli ama kafa karıştırıyor çevre işte Bi hafta sonra gitmem gerekiyordu kontrole artık yarına randevu aldım soracağım doktora yazarım sizde bu göbeğin düşmesini

Günaydın kızlar şile bezi tişörtüm çamaşır makinemden çıkardım kopmuş 3 tane çiçekleri önünde geçenlerde havlu parçalanmış çıktı neden yırtılıyo
benimde olmuştu servis geldiğinde sütyen teli çıktı veya tel toka gibi bişey takılmış olabilir tamburu makine boşken çevirip kontrol ettiniz mi?

Son düzenleme:
Sağolasın 18inde gitcem bende söylücem

.

Kimlerden bahsediyoraunuz kızlar kimler geliyor sizin odalarınıza Annem ve kayınvalidemden çekinmem ben ama başka kimleri kastediyorsunuz anlayamadım

Bu ayaklardaki kaşıntı bendede mevcut Dr söyledim bir ilaç verdi ağızdan hap ama kullanmadım sizler nasıl geçirdiniz

Şeker testin falan normalse sorun yoktur anne baba iri yapılırsa bebekte iri oluyor ölçümlerde de yanlışlık payı oluyor sorun olsa doktor söylerdi zaten bence bişey yoktur yani

Nasıl bulamadılar ya inşallah ne olduğu bulunur da en azından ona göre ilaç verirler doktor da önemli kesin bişey çıkmayınca dolanıp duruyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…