- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.101
Hayırlısı olsun canım doktorun bir şey dememiş bildiğim kadarıyla iri doğum yapmak bir şeye engel değil ama şeker falan baktır istersen bende 1 hafta bebek ileride ama ben hiç kilo almadığım için şaşırmıştım yoksa 1 hafta ileride görünmesini dediğin gibi normal karşılıyorlar29+4 haftalıgım normalde ama bpd ölçümü 33 haftada
Kayinvaliden hakli canim dedigin gibi koy birseylerİzmir baya soğudu kasımda daha soğuk olur kv çantana patik koy dedipatik değilde içi yünlü kalın çorap ve yün yelek koyucam.lohusa takımı ince kalır bence.normal doğum yapanlarda da üşüme oluyor diye duydum tedbiri alalım Acıyla uykulu halde bebek nasıl emziriliyor merak ediyorum yaşayıp görücem bir de emzirirken kimsenin bakmasını istemiyorum biraz sinir bozucu geliyor..
İçimi rahatlattınız gerçekten beni gören karnın düşmüş deyip duruyo geçen anneannem gördü sen 10 güne doğurursun bence gününü bilmiyorsun üstüne görmüşsündür falan dedi yaşlı da birsey de diyemiyorum doktoru var ölçümü var falan işte hayırlısı demekle yetindimCanım karnının aşağı inmesi, göbeğin düşmesi, bebeği aşağıda taşımak vs vs bu tarz hurafelere inanma benim sana tavsiyem benim ilk bebeğim o kadar aşağıdaydıki 32lerden itibaren doğum yaptığımda 40ı geçiyordu. Boş konuşuyorlar kısacası sen keyfine bak bebeğinin sağlığını düşün nitekim sancın başlada suyun gelse bile hastaneye gidip sezeryana girebilirsin zaten klasik kocakarı lafları duyma onları
MalatyaHangi şehirdesin canım
Benimde aynı 28 haftalıkken gittiğimde 31 32 gözüküyordu ama benim gebelik şekeri çıktı ve suyu fazla eğer şekerin yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorumMerhaba kızlar, 29+4 günlük hamileyim.Normalde 2 hafta ileride giderdi oğlan hep.Doktor bu sefer 4 hafta ileridr oldugunu söyledi.sorun olur mu dediğimde toplu doğcak gibi duruyor dedi.Ama sağlıklı herhangi bi sorun yok dedi.Özel bi hastanede iyi bir doktora gidiyorum.Fakat yinede kafama takıldı.Bu şekilde olan var mıdır acaba?
Ne güzel bende öyle yapmak istiyorum bakalım terbiyesizlik yapıp bön bön bakmaya çalışan olmaz umarım.olmadı müslin örtüyü emzirme örtüsü gibi dolarımKayinvaliden hakli canim dedigin gibi koy birseylerben hemsireden rica etmistim hemsire herkesi disari alalim dedi cikardi ama ona ragmen biz cikmasak diye israr ettiler sadece annem, esim, hemsire kaldi. 2 yil emzirdim ve cevrem nereye kadar saklayacaksin illa emzireceksin demelerine ragmen kimsenin yaninda emzirmedim
İlk gun tuttu tutmadi falan derken ortu altinda biraz zor olur canim. Ama sen net olursan cikarlar zaten pandemiden kalabalikta olmaz.
Ne güzel bende öyle yapmak istiyorum bakalım terbiyesizlik yapıp bön bön bakmaya çalışan olmaz umarım.olmadı müslin örtüyü emzirme örtüsü gibi dolarım
Rica ederim benide ilk doğumumda öyle hir beklentiye soktu büyüklerimiz ama öyle olmuyorİçimi rahatlattınız gerçekten beni gören karnın düşmüş deyip duruyo geçen anneannem gördü sen 10 güne doğurursun bence gününü bilmiyorsun üstüne görmüşsündür falan dedi yaşlı da birsey de diyemiyorum doktoru var ölçümü var falan işte hayırlısı demekle yetindim
Hayırlısı olsun. Ben istanbuldayım ama buradada fiyat sizinkine yakın. Birazda bunu yapan doktorun az olmasını kullanıyorlar maalesef. Devlet olaya el atmadıkça böyle devam eder hatta gitgide artarMalatya
Aynen üstüne görmüşsün diyenlerde var ama kimi görsem yaklaşmış diyo bide benim boy uzun zayıfım bacaklar incecik gövdem uzun göbek aşağıda gibi gözüküyo ama aynada çıplak baktığımda hiç öyle aşağıda değilİçimi rahatlattınız gerçekten beni gören karnın düşmüş deyip duruyo geçen anneannem gördü sen 10 güne doğurursun bence gününü bilmiyorsun üstüne görmüşsündür falan dedi yaşlı da birsey de diyemiyorum doktoru var ölçümü var falan işte hayırlısı demekle yetindim
Üstüne görsek illaki ultrason ölçümü de çıkar bide ben tedavi ile hamile kaldım döllenmenin gerçekleştiği gün bile belli ama kafa karıştırıyor çevre işte Bi hafta sonra gitmem gerekiyordu kontrole artık yarına randevu aldım soracağım doktora yazarım sizde bu göbeğin düşmesiniAynen üstüne görmüşsün diyenlerde var ama kimi görsem yaklaşmış diyo bide benim boy uzun zayıfım bacaklar incecik gövdem uzun göbek aşağıda gibi gözüküyo ama aynada çıplak baktığımda hiç öyle aşağıda değil
benimde olmuştu servis geldiğinde sütyen teli çıktıGünaydın kızlar şile bezi tişörtüm çamaşır makinemden çıkardım kopmuş 3 tane çiçekleri önünde geçenlerde havlu parçalanmış çıktı neden yırtılıyo
Sağolasın 18inde gitcem bende söylücemÜstüne görsek illaki ultrason ölçümü de çıkar bide ben tedavi ile hamile kaldım döllenmenin gerçekleştiği gün bile belli ama kafa karıştırıyor çevre işte Bi hafta sonra gitmem gerekiyordu kontrole artık yarına randevu aldım soracağım doktora yazarım sizde bu göbeğin düşmesini
Kimlerden bahsediyoraunuz kızlar kimler geliyor sizin odalarınıza.
Ne güzel bende öyle yapmak istiyorum bakalım terbiyesizlik yapıp bön bön bakmaya çalışan olmaz umarım.olmadı müslin örtüyü emzirme örtüsü gibi dolarım
Risk mi var canimKızlar merhaba aranızda erken doğum tehlikesi yaşayan var mı
Şeker testin falan normalse sorun yoktur anne baba iri yapılırsa bebekte iri oluyor ölçümlerde de yanlışlık payı oluyor sorun olsa doktor söylerdi zaten bence bişey yoktur yaniMerhaba kızlar, 29+4 günlük hamileyim.Normalde 2 hafta ileride giderdi oğlan hep.Doktor bu sefer 4 hafta ileridr oldugunu söyledi.sorun olur mu dediğimde toplu doğcak gibi duruyor dedi.Ama sağlıklı herhangi bi sorun yok dedi.Özel bi hastanede iyi bir doktora gidiyorum.Fakat yinede kafama takıldı.Bu şekilde olan var mıdır acaba?
Nasıl bulamadılar ya inşallah ne olduğu bulunur da en azından ona göre ilaç verirler doktor da önemli kesin bişey çıkmayınca dolanıp duruyo insanCok dolduruyor olma ihtimali olabilir, fermuarlı kopcali bsy olabilir, bir de asagidaki bölümü acarken su cok cikabiliyor bilgin olsun.
Ay cok berbat bsy ya, neredeyse 10 yildir, yilin 12 ayi var, neye olduğu hc belli degil, ilaclar da kar etmiyor, hapsirma, kaşıntı, akinti, sisme valla insani oldurmuyor ama surundürüyorimmünoloji dışında birsuru doktora gittim, immünoloji de yok dye gitmedim, yakın bir ile gelmiş 1 tane, dogumdan sonra gidecegim, yıldımmm...
En iyisi ikisinide alayım ben2 sezeryanda da pijama giydim uyuşukluk geçene kadar giydirmiyoelar zaten gecince de sonda çıkartılıyor pijama derli toplu olmustu lastiklo de olunca kesinin üstüne göbeğine cekip rahat kapatiyorsun kış günü için de daha mantikli üşütme olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?