2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Nasıl bulamadılar ya inşallah ne olduğu bulunur da en azından ona göre ilaç verirler doktor da önemli kesin bişey çıkmayınca dolanıp duruyo insan
İnşallah, gerçekten Yıldım çünkü. Gebelik olmayinca bir tık daha guclu ilac olyor ama isin komigi, burnuma fisfis verilince gozume alerji yapiyor onu da elemek zorunda kalıyorum. Bana doktorlarin dedigi hep şu, milyonlarca alerjen var ve testini yapabildiğimiz ise sayili alerjen (sayiyi hatırlamıyorum şimdi atiyorum 50 olsun). Senin bunlardan hiçbirine alerjin olmayip cok alakasiz baska bsye de olabilir, haliyle bulmak bazen imkansiz. Omur boyu cekeceksin, çünkü senin vucudun alerjik, zaten sendeki astim, sinüzit de bunun uzantisi vs vs. Oyle cekiyoz iste 10yildan once sadece belli aralıklarla olyordu atiyorum 2-3 ay filan. Ama artik sürekli. Bakalim immünoloji ne yapacak, insallah cozum olur

Benim ilk gebeliğim de göbeğim 6.ayda aşağıya indi bayağ dikkat ettim ama alakası yok galiba vaktinde doğum yaptım. Bana da herkes Aa ne kadar aşağı da diyordu korkuymuşlardı.Sen yinede evde ayaklar hafif yukarı da uzan bol bol.

İnşallah bende zamanında doğum yaparım sanırım bebeğin pozisyonu ile alakalı acaba baş aşağı falan mı döndü ondan olabilir bu haftalarda sanırım doğum pozisyonu alıyorlar diye okumuştum

İnşallah bende zamanında doğum yaparım sanırım bebeğin pozisyonu ile alakalı acaba baş aşağı falan mı döndü ondan olabilir bu haftalarda sanırım doğum pozisyonu alıyorlar diye okumuştum
İnş.canım aynen olabilir içini ferah tut. En önemlisi bol bol dua.Yapacak başka bir şeyimiz yok.

Allahımmm inşallah bi çözüm bulunur çok kötüymüş seninki rabbim şifa versin hafifletsin bütün hastalıklarımızı

Şeker testin falan normalse sorun yoktur anne baba iri yapılırsa bebekte iri oluyor ölçümlerde de yanlışlık payı oluyor sorun olsa doktor söylerdi zaten bence bişey yoktur yani
Şeker testini üç hafta önce yaptırdım sadece ilk saat sınırda dedi diğerleri normaldi.Doktor tekrar yaptırmadı.Dediğiniz gibi bişey olsa söylerdi ama insan endişe etmeden duramıyor

Bende 2. Aşımı 9eylülde tamamladım 2side çok iyi geçti kol ağrımda olmadı çok şükür aylardır olsam mı olmasam mı derken olduk hakkımızda hayırlısı olsun bilinmemezlik çok zor

Yani sadece bı ihtimal dedi doktor hem suyum fazla hemde enfeksiyonum var bunlar erken doğuma sebep olabiliyormuş
Bebek doğum.kanalina girmiş benim iki gün hastahanede yattık ciğer iğneleri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar bakalım.simdi evde kalkmadan yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…