- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.121
İnşallah, gerçekten Yıldım çünkü. Gebelik olmayinca bir tık daha guclu ilac olyor ama isin komigi, burnuma fisfis verilince gozume alerji yapiyor onu da elemek zorunda kalıyorum. Bana doktorlarin dedigi hep şu, milyonlarca alerjen var ve testini yapabildiğimiz ise sayili alerjen (sayiyi hatırlamıyorum şimdi atiyorum 50 olsun). Senin bunlardan hiçbirine alerjin olmayip cok alakasiz baska bsye de olabilir, haliyle bulmak bazen imkansiz. Omur boyu cekeceksin, çünkü senin vucudun alerjik, zaten sendeki astim, sinüzit de bunun uzantisi vs vs. Oyle cekiyoz isteNasıl bulamadılar ya inşallah ne olduğu bulunur da en azından ona göre ilaç verirler doktor da önemli kesin bişey çıkmayınca dolanıp duruyo insan
Ben oldum 1 hafta önce, hiçbir şey yaşamadım. Kol agrisi da dahil, tetanozda daha cok oluyor agri. Ama herkeste farklı etki yaratabilr tabii. 2.sini de 28inde olacagim.Kızlar ben aşı olmaya karar verdim aşı olup sorun yaşayan yok değil mi
Kızlar ben aşı olmaya karar verdim aşı olup sorun yaşayan yok değil mi
bende tamamı kronik astım, tip 2 diyabet ve hipotiroidi var tavsiye üzerine gebeliğin 5. ayında biontech oldum çok şükür kolda sızı dışında hiçbir yan etki yaşamadımKızlar ben aşı olmaya karar verdim aşı olup sorun yaşayan yok değil mi
Yani sadece bı ihtimal dedi doktor hem suyum fazla hemde enfeksiyonum var bunlar erken doğuma sebep olabiliyormuşKızlar merhaba aranızda erken doğum tehlikesi yaşayan var mı
6-8 hafta ara tavsiye ediliyor ben 7. hafta bitip 8. haftaya girerken oldum2 aşı arasından kaç hafta var
21 gun ve sonrasi2 aşı arasından kaç hafta var
Artik 3 hafta diyorlar, ama onceden oyleydi evet.6-8 hafta ara tavsiye ediliyor ben 7. hafta bitip 8. haftaya girerken oldum
Benim ilk gebeliğim de göbeğim 6.ayda aşağıya indi bayağ dikkat ettim ama alakası yok galiba vaktinde doğum yaptım. Bana da herkes Aa ne kadar aşağı da diyordu korkuymuşlardı.İçimi rahatlattınız gerçekten beni gören karnın düşmüş deyip duruyo geçen anneannem gördü sen 10 güne doğurursun bence gününü bilmiyorsun üstüne görmüşsündür falan dedi yaşlı da birsey de diyemiyorum doktoru var ölçümü var falan işte hayırlısı demekle yetindim
İnşallah bende zamanında doğum yaparım sanırım bebeğin pozisyonu ile alakalı acaba baş aşağı falan mı döndü ondan olabilir bu haftalarda sanırım doğum pozisyonu alıyorlar diye okumuştumBenim ilk gebeliğim de göbeğim 6.ayda aşağıya indi bayağ dikkat ettim ama alakası yok galiba vaktinde doğum yaptım. Bana da herkes Aa ne kadar aşağı da diyordu korkuymuşlardı.Sen yinede evde ayaklar hafif yukarı da uzan bol bol.
İnş.canım aynen olabilir içini ferah tut. En önemlisi bol bol dua.Yapacak başka bir şeyimiz yok.İnşallah bende zamanında doğum yaparım sanırım bebeğin pozisyonu ile alakalı acaba baş aşağı falan mı döndü ondan olabilir bu haftalarda sanırım doğum pozisyonu alıyorlar diye okumuştum
Allahımmm inşallah bi çözüm bulunur çok kötüymüş seninki rabbim şifa versin hafifletsin bütün hastalıklarımızıİnşallah, gerçekten Yıldım çünkü. Gebelik olmayinca bir tık daha guclu ilac olyor ama isin komigi, burnuma fisfis verilince gozume alerji yapiyor onu da elemek zorunda kalıyorum. Bana doktorlarin dedigi hep şu, milyonlarca alerjen var ve testini yapabildiğimiz ise sayili alerjen (sayiyi hatırlamıyorum şimdi atiyorum 50 olsun). Senin bunlardan hiçbirine alerjin olmayip cok alakasiz baska bsye de olabilir, haliyle bulmak bazen imkansiz. Omur boyu cekeceksin, çünkü senin vucudun alerjik, zaten sendeki astim, sinüzit de bunun uzantisi vs vs. Oyle cekiyoz iste10yildan once sadece belli aralıklarla olyordu atiyorum 2-3 ay filan. Ama artik sürekli. Bakalim immünoloji ne yapacak, insallah cozum olur
Şeker testini üç hafta önce yaptırdım sadece ilk saat sınırda dedi diğerleri normaldi.Doktor tekrar yaptırmadı.Dediğiniz gibi bişey olsa söylerdi ama insan endişe etmeden duramıyorŞeker testin falan normalse sorun yoktur anne baba iri yapılırsa bebekte iri oluyor ölçümlerde de yanlışlık payı oluyor sorun olsa doktor söylerdi zaten bence bişey yoktur yani
Şeker testini üç hafta önce yaptırdım sadece ilk saat sınırda dedi diğerleri normaldi.Doktor tekrar yaptırmadı.bişey olsa söylerdi ama insan endişe etmeden duramıyorşeker çıkınca ne yaptınız diyet mi? Bana tatlı hamur işi gıdalarındam uzak dur dedi.
Bebek doğum.kanalina girmiş benim iki gün hastahanede yattık ciğer iğneleri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar bakalım.simdi evde kalkmadan yatıyorumYani sadece bı ihtimal dedi doktor hem suyum fazla hemde enfeksiyonum var bunlar erken doğuma sebep olabiliyormuş
Bebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasakRisk mi var canim
Geçmiş olsun daha çok erken inşallah biraz daha bekler yavrunBebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?