- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.141
Hadi ya ama sakın stres yapma inşallah zamanını bekler tabi ama en kotu ihtimal doğsa bile artık çok az kuvezde kalırlar benim arastrdiklarim genelde öyle olmuş sen canını sıkma. Peki nasıl anladın sancın mi vardiBebek doğum.kanalina girmiş benim iki gün hastahanede yattık ciğer iğneleri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar bakalım.simdi evde kalkmadan yatıyorum
Allah yardımcınız olsun bebişi zamanında, sağ salim kucağınıza alın inşallahBebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasak
Sancım da vardı da bir gün afedersin klozette bı ağrı girdi kalkamadım onun arkasından iki gün yuruyemedimHadi ya ama sakın stres yapma inşallah zamanını bekler tabi ama en kotu ihtimal doğsa bile artık çok az kuvezde kalırlar benim arastrdiklarim genelde öyle olmuş sen canını sıkma. Peki nasıl anladın sancın mi vardi
Umarımİlk gun tuttu tutmadi falan derken ortu altinda biraz zor olur canim. Ama sen net olursan cikarlar zaten pandemiden kalabalikta olmaz
Bebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasak
Rabbim hayırlı olanı zamanında nasip etsin inşBebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasak
Evet ben özellikle yan yatınca kolunu bacağını sürtüyorBebeğimin hareketleri canımı çok acıtmaya başladı sert bir şekilde normaldir değil mi günü bana yakın annelerkarnım yırtılıverecek gibi hissediyorum
Sag ol canim, amin, dermani olmayan dert olmasin hicbirimizde insallah, bir şekilde bunlari idare ediyoruz çok şükürAllahımmm inşallah bi çözüm bulunur çok kötüymüş seninki rabbim şifa versin hafifletsin bütün hastalıklarımızı
Allah yardimcin olsun bastan beri zor bir hamileligin oldu biraz daha sabir canim insallah saglikla vaktinde gelirBebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasak
Amin canim amin öyle oldu hamdolsun sağlıklı olsun da çok ağrılarım varAllah yardimcin olsun bastan beri zor bir hamileligin oldu biraz daha sabir canim insallah saglikla vaktinde gelir
O bende de var hemen toplanıyor bir yere sanırım daha erken dönmesi için geçen doktor kafasını gösterdi yukardaydı hala bazen hıçkırık tutunca göğüs altımda atıyor p.tesi gidecem bakalım uzun zaman olduBenim cok az yürüsem agrim oluyo genelde kasikta. Drum bebek ters durduğu için olduğunu soyledi
Dikkat ediyorum zaten tuvalete giderken nasıl yatağa doncem diye düşünüyorum ağrı girdiği an iptalRabbim hayırlı olanı zamanında nasip etsin inş
Hiç kalkma lütfen
Allah yardimcin olsun canimAmin canim amin öyle oldu hamdolsun sağlıklı olsun da çok ağrılarım var
Az kaldı aslında biraz daha sabır.Amin canim amin öyle oldu hamdolsun sağlıklı olsun da çok ağrılarım var
Günaydın kızlar, kontrolden geliyoruz. Neredeyse 2 kilo olmuşuz.Doktor Nst bağlamadı. 34. haftadan sonra olacağını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?