2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bebek doğum.kanalina girmiş benim iki gün hastahanede yattık ciğer iğneleri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar bakalım.simdi evde kalkmadan yatıyorum
Hadi ya ama sakın stres yapma inşallah zamanını bekler tabi ama en kotu ihtimal doğsa bile artık çok az kuvezde kalırlar benim arastrdiklarim genelde öyle olmuş sen canını sıkma. Peki nasıl anladın sancın mi vardi

Sancım da vardı da bir gün afedersin klozette bı ağrı girdi kalkamadım onun arkasından iki gün yuruyemedim

N neslhnsnn 1 hafta diyet yapıp şeker ölçümü yaptım diyete rağmen düşmeyen 1 kaç ölçüm olunca insüline başladım şimdilik insülin ve diyet devam ediyoruz 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne olacak

Bebeğimin hareketleri canımı çok acıtmaya başladı sert bir şekilde normaldir değil mi günü bana yakın anneler karnım yırtılıverecek gibi hissediyorum
Evet ben özellikle yan yatınca kolunu bacağını sürtüyor aha diyorum ha gayrer birazdan yırtılır,

Allahımmm inşallah bi çözüm bulunur çok kötüymüş seninki rabbim şifa versin hafifletsin bütün hastalıklarımızı
Sag ol canim, amin, dermani olmayan dert olmasin hicbirimizde insallah, bir şekilde bunlari idare ediyoruz çok şükür hepimiz saglikla alalim kuzulari kucaklarimiza, minnos minnos yasayalim

Bebek doğum.kanalinda canım iki gün hastahanede yattık ciğer iğnesi yapıldı durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski var şimdi evdeyim tuvalet dışında kalkmam yasak
Allah yardimcin olsun bastan beri zor bir hamileligin oldu biraz daha sabir canim insallah saglikla vaktinde gelir

Peki önceden şeker yükleme testiniz yapılmısmıydı? Benim yapıldı mesela ailede şeker hastası var diye ilk saat sınırda diğerleri normal dedi doktorum.Fakat şimdi tekrar bi ölçüm istemedi bebek ileride olunca dün aradım çok kafaya takınca bebek sağlıklı sen kilo alma, şekerine dikkat et dedi

Benim cok az yürüsem agrim oluyo genelde kasikta. Drum bebek ters durduğu için olduğunu soyledi
O bende de var hemen toplanıyor bir yere sanırım daha erken dönmesi için geçen doktor kafasını gösterdi yukardaydı hala bazen hıçkırık tutunca göğüs altımda atıyor p.tesi gidecem bakalım uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…