- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.161
Çok sağ ol canımooooh miiiis görüş günüymüş demek. Hadi hayırlı ola, güzel haberler
Ben günde 2 ana öğün ve meyve ile besleniyorum. Çok fazla su içiyorum diyebilirim, 3 -3,5 litre günlük. Çünkü aşırı terliyorum ve su içmediğimde ağzım burnum kuruyor.Kızlarrr yaa ayda 1 kilo alanlar nasıl besleniyorsunuz ben hep 2,5- 3 alıyorum çok fena şimdiden 12 kilo ama tatlı yemiyorum hamurlu şeylerde yemiyorum sadece yemek ve meyve
Süper ya MaşaAllahBen günde 2 ana öğün ve meyve ile besleniyorum. Çok fazla su içiyorum diyebilirim, 3 -3,5 litre günlük. Çünkü aşırı terliyorum ve su içmediğimde ağzım burnum kuruyor.
Makarna, pilav vb çok az yiyorum, genelde et ve sebze. Tam yağlı süt içmiyorum pek.
Bir de ben 7 aya kadar çok gezdim, çok hareket ettim. Gün içinde evden çalışıyorum, pek hareket etmiyorum ama haftasonları, akşamları günde 7-10km yürüdüğüm olduSonuç olarak 32 haftayı yaklaşık 2 kilo ile bitirdim. Yaklaşık diyorum çünkü son muayeneye tok karnıma gittim, 1,5 kg almış göründüm ama doktor onu 1kg saydı.
Bir de ben fazla kilolu başladım hamileliğe, tansiyon da olunca fazla almamak için çok kasmış olabilirim. Vücut biraz da deposundan yedi bende.
Bu bence hamilelikle alakalı, ilkimde 5 ikincide 7 kilo aldım ama bunda daha 8 haftam var 7 kiloya yakın aldım bende pek fazla yemekçi tatlısı değilim geçen. Aylarda 1.5 ayda 2 kilo birden alınca korktum şeker mi var diye şükür yok sağlık olsun artıkSüper ya MaşaAllah
Ben çok fena durumdayım çok yemiyorum ama yinede alıyorum enteresan bir şekilde
Belirtilerin ne canimgaliba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Umarım negatif çıkar. Belirti var mı?galiba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Bugün bu konuyu doktorumla konuştuk. Gerginlik bölgesel mi oluyor yoksa tüm karnın mı geriliyor? Doktorum bölgesel ise sıkıntı yok dedi. Bebeğin pozisyonuna bağladı. Ben magnezyumu bir gün içmesem kemiklerimin hepsi ağrıyor.Kızlar 2 gündür karnım daha gergin ve bebişte yukarıda gibi hareketlerini de aşağıda hissediyorum. Çok hareketli de değil.Gece de kaburgalarımın ağrısından uyuyamadım.Acaba bebeğin pozisyonundan mı kaynaklanıyor sizde de böyle oluyo mu? Magnezyum içiyorum ama kasılmaya bağlı bu gerginlik korkmadım değil.
galiba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Yok canım ya bölgesel değil karnımın tamamı gibi üst taraftan daha çok. Ama bana da magnezyum iyi gelirdi.Arada böyle olduğu oluyordu 1,2 gün falan geçiyordu inş. geçer.Umarım negatif çıkar. Belirti var mı?
Bugün bu konuyu doktorumla konuştuk. Gerginlik bölgesel mi oluyor yoksa tüm karnın mı geriliyor? Doktorum bölgesel ise sıkıntı yok dedi. Bebeğin pozisyonuna bağladı. Ben magnezyumu bir gün içmesem kemiklerimin hepsi ağrıyor.
galiba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Dert etmeyin, sağlıklıysanız sorun yok. Bebek doğduktan sonra isterseniz verirsiniz zaten :)Süper ya MaşaAllah
Ben çok fena durumdayım çok yemiyorum ama yinede alıyorum enteresan bir şekilde
Doktorunuza haber verdiniz mi? Kasılmalar çok sık oluyorsa bence bir danışmakta fayda varYo
Yok canım ya bölgesel değil karnımın tamamı gibi üst taraftan daha çok. Ama bana da magnezyum iyi gelirdi.Arada böyle olduğu oluyordu 1,2 gün falan geçiyordu inş. geçer.
Boğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorumBelirtilerin ne canim
Evet ne yazıkki ateş hariç belirtilerin hepsi varUmarım negatif çıkar. Belirti var mı?
Bugün bu konuyu doktorumla konuştuk. Gerginlik bölgesel mi oluyor yoksa tüm karnın mı geriliyor? Doktorum bölgesel ise sıkıntı yok dedi. Bebeğin pozisyonuna bağladı. Ben magnezyumu bir gün içmesem kemiklerimin hepsi ağrıyor.
Ben 10haftalık hamileyken covid geçirdim, ilaç kullanmadım sadece vitamin. Benim yarım gün sürdü şikayetlerim. Bol su içip sağlam yemek yemeye çalışın. Vitamin alın mutlaka doktora danışıp ve devamlı dinlenin, yorulmayın.Boğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
Inşallah negatif çıkar ama hiç böyle hasta olmamıştım tamda çok aktif olmak gereken bir dönemdiİnşAllah negatif çıkaraksi durum olur pozitif çıkarsada moralinizi bozmayın yemenize dikkat edin güzelce dinlenin
Pozitif kimse yok etrafımda ama baya belirtim var ateş hariç hepsi varAaaay hadi yaaa hay Allah ne oldu ki canım? Ne gibi belirtilerden şüphelendin?
Yok olmamıştım asi konusunda emin değilim. Artık öyle ilaç da kullanamam hastalığı böylece aticam ama benim semptomlar baya kötüBen 10haftalık hamileyken covid geçirdim, ilaç kullanmadım sadece vitamin. Benim yarım gün sürdü şikayetlerim. Bol su içip sağlam yemek yemeye çalışın. Vitamin alın mutlaka doktora danışıp ve devamlı dinlenin, yorulmayın.
Aşı olmuş muydunuz?
Bol su, gıda ve dinlenme ilacınız olacak. Moralinizi bozmayın, doktorla irtibatta olun o sizi yönlendirir zaten. Bazıları ağır grip gibi geçirebiliyor, ama sizin ateşiniz de yokmuş, bu avantaj. Belki de covid çıkmayacak.Yok olmamıştım asi konusunda emin değilim. Artık öyle ilaç da kullanamam hastalığı böylece aticam ama benim semptomlar baya kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?