2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlarrr yaa ayda 1 kilo alanlar nasıl besleniyorsunuz ben hep 2,5- 3 alıyorum çok fena şimdiden 12 kilo ama tatlı yemiyorum hamurlu şeylerde yemiyorum sadece yemek ve meyve

Kızlarrr yaa ayda 1 kilo alanlar nasıl besleniyorsunuz ben hep 2,5- 3 alıyorum çok fena şimdiden 12 kilo ama tatlı yemiyorum hamurlu şeylerde yemiyorum sadece yemek ve meyve
Ben günde 2 ana öğün ve meyve ile besleniyorum. Çok fazla su içiyorum diyebilirim, 3 -3,5 litre günlük. Çünkü aşırı terliyorum ve su içmediğimde ağzım burnum kuruyor.
Makarna, pilav vb çok az yiyorum, genelde et ve sebze. Tam yağlı süt içmiyorum pek.

Bir de ben 7 aya kadar çok gezdim, çok hareket ettim. Gün içinde evden çalışıyorum, pek hareket etmiyorum ama haftasonları, akşamları günde 7-10km yürüdüğüm oldu Sonuç olarak 32 haftayı yaklaşık 2 kilo ile bitirdim. Yaklaşık diyorum çünkü son muayeneye tok karnıma gittim, 1,5 kg almış göründüm ama doktor onu 1kg saydı.

Bir de ben fazla kilolu başladım hamileliğe, tansiyon da olunca fazla almamak için çok kasmış olabilirim. Vücut biraz da deposundan yedi bende.

Süper ya MaşaAllah
Ben çok fena durumdayım çok yemiyorum ama yinede alıyorum enteresan bir şekilde

Süper ya MaşaAllah
Ben çok fena durumdayım çok yemiyorum ama yinede alıyorum enteresan bir şekilde
Bu bence hamilelikle alakalı, ilkimde 5 ikincide 7 kilo aldım ama bunda daha 8 haftam var 7 kiloya yakın aldım bende pek fazla yemekçi tatlısı değilim geçen. Aylarda 1.5 ayda 2 kilo birden alınca korktum şeker mi var diye şükür yok sağlık olsun artık yine sağlıklı beslenelim de

Kızlar 2 gündür karnım daha gergin ve bebişte yukarıda gibi hareketlerini de aşağıda hissediyorum. Çok hareketli de değil.Gece de kaburgalarımın ağrısından uyuyamadım.Acaba bebeğin pozisyonundan mı kaynaklanıyor sizde de böyle oluyo mu? Magnezyum içiyorum ama kasılmaya bağlı bu gerginlik korkmadım değil.

galiba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Umarım negatif çıkar. Belirti var mı?

Bugün bu konuyu doktorumla konuştuk. Gerginlik bölgesel mi oluyor yoksa tüm karnın mı geriliyor? Doktorum bölgesel ise sıkıntı yok dedi. Bebeğin pozisyonuna bağladı. Ben magnezyumu bir gün içmesem kemiklerimin hepsi ağrıyor.

Yo
Yok canım ya bölgesel değil karnımın tamamı gibi üst taraftan daha çok. Ama bana da magnezyum iyi gelirdi.Arada böyle olduğu oluyordu 1,2 gün falan geçiyordu inş. geçer.

Yo

Yok canım ya bölgesel değil karnımın tamamı gibi üst taraftan daha çok. Ama bana da magnezyum iyi gelirdi.Arada böyle olduğu oluyordu 1,2 gün falan geçiyordu inş. geçer.
Doktorunuza haber verdiniz mi? Kasılmalar çok sık oluyorsa bence bir danışmakta fayda var

Evet ne yazıkki ateş hariç belirtilerin hepsi var

Boğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
Ben 10haftalık hamileyken covid geçirdim, ilaç kullanmadım sadece vitamin. Benim yarım gün sürdü şikayetlerim. Bol su içip sağlam yemek yemeye çalışın. Vitamin alın mutlaka doktora danışıp ve devamlı dinlenin, yorulmayın.

Aşı olmuş muydunuz?

İnşAllah negatif çıkar aksi durum olur pozitif çıkarsada moralinizi bozmayın yemenize dikkat edin güzelce dinlenin
Inşallah negatif çıkar ama hiç böyle hasta olmamıştım tamda çok aktif olmak gereken bir dönemdi
Aaaay hadi yaaa hay Allah ne oldu ki canım? Ne gibi belirtilerden şüphelendin?
Pozitif kimse yok etrafımda ama baya belirtim var ateş hariç hepsi var

Yok olmamıştım asi konusunda emin değilim. Artık öyle ilaç da kullanamam hastalığı böylece aticam ama benim semptomlar baya kötü

Yok olmamıştım asi konusunda emin değilim. Artık öyle ilaç da kullanamam hastalığı böylece aticam ama benim semptomlar baya kötü
Bol su, gıda ve dinlenme ilacınız olacak. Moralinizi bozmayın, doktorla irtibatta olun o sizi yönlendirir zaten. Bazıları ağır grip gibi geçirebiliyor, ama sizin ateşiniz de yokmuş, bu avantaj. Belki de covid çıkmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…