2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Doktorunuza haber verdiniz mi? Kasılmalar çok sık oluyorsa bence bir danışmakta fayda var
Yok aslında ben normal sandım.Yarın ararım inş.Kasılma hissederdim bu daha farklı gibi geliyordu bana kaburga alt bölümünde sanki gerginlik var. Magnezyumu bikaç gün boşlamıştım çünkü ishal gibi de yapıyordu sabah içtim şimdi tekrar içicem ve galiba kendimi hiç yormamam gerekiyor.

Boğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
İnşallah daha kötü olmadan geçer iyileşirsin bol c vitamini al ek olarak ta kullan takviye bir de bitkisel çaylar yapıp iç ve dinlen hiç iş yapma kalkma zaten hali olmayınca insan hiçbişey yapamıyo ve sarımsaklı yoğurt ye iyi olacaksın inşallah

Bebeğimin hareketleri canımı çok acıtmaya başladı sert bir şekilde normaldir değil mi günü bana yakın anneler karnım yırtılıverecek gibi hissediyorum
Benimde öyle çok fazla gerdiriyor bazen ağrı yapıyor hatta uzun süre bı tarafa dayanmış olarak duruyor

Yok canım ya bölgesel değil karnımın tamamı gibi üst taraftan daha çok. Ama bana da magnezyum iyi gelirdi.Arada böyle olduğu oluyordu 1,2 gün falan geçiyordu inş. geçer.
O zaman bir doktora danışmanda fayda var canım. En azından için rahatlar

Evet ne yazıkki ateş hariç belirtilerin hepsi var
Bu ara grip salgını da varmış. Belki sadece griptir.

Günaydın kızlar, kontrolden geliyoruz. Neredeyse 2 kilo olmuşuz. Doktor Nst bağlamadı. 34. haftadan sonra olacağını söyledi.
Oyyy maasallahhhh, insan nasil heyecanlaniyor dimi yaaaa bizim de yarin sabah odasi gelecekmis off nst doktora gore degisiyor sanirim, erken baglayan da var dedgn gibi 34te de bakalim benim nasil olacak 21inde kontrolum var
galiba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Yaa insallah değildir, pozitifse bile bir cirpida atlatıverirsin insallah keciboynuzu özü ye mutlaka zencefil zerdeçal havlicanla birlikte

Oyyy maasallahhhh, insan nasil heyecanlaniyor dimi yaaaa bizim de yarin sabah odasi gelecekmis off nst doktora gore degisiyor sanirim, erken baglayan da var dedgn gibi 34te de bakalim benim nasil olacak 21inde kontrolum var
Evet canım. Gram oldukları zamanlar daha dün gibi. Şimdi bildiğin kilolarını konuşuyoruz. Aynen Nst doktorun inisiyatifinde anladığım kadarıyla. Odanın resmini paylaş olur mu

Evet canım. Gram oldukları zamanlar daha dün gibi. Şimdi bildiğin kilolarını konuşuyoruz. Aynen Nst doktorun inisiyatifinde anladığım kadarıyla. Odanın resmini paylaş olur mu
Vallahi yaaa, saka gibi, resmen zaman iyice yaklaştı surda ne kaldi kiii insallah unutmazsam paylaşırım o telasla aklima gelmeyebilir ben de gorus gunumu heyecanla bekliyorummm

Bugün bizimde görüş günüydü kızlar
Doktora hareket hissetmedim Bi kaç gün dedim bebeğin pozisyonuna bağlı olabilir sen kendini yormuş olabilirsin yada stres etkiler diye Bi açıklama yaptı zaten düzeldi eskisi gibi artık bebeğim başı aşağıda duruyo bilmem daha değişir mi bide 4 boyutlu ultrason da doktor yüzünü gösterirken ayağını taa yüzüne getirdi elini de bıraktı ayakla kapatıyo artık nasıl yaptı Bi bilgim yok pek göremedik ama içim rahat çıktım odadan

Ne güzel haberler, bildiğim kadarıyla bu haftalardan sonra baş aşağı bebekler kolay kolay dönmüyorlar ☺ benimki de başaşağı idi ideal pozisyonde dedi doktor.

Sağlıkla zamanını doldursun miniklerimiz

Amin inşallah bu pozisyonla alakalı ağırlık hissedebilirsin baskı veya sık tuvalete çıkma gibi doktor sende de öyle mi

Amin inşallah bu pozisyonla alakalı ağırlık hissedebilirsin baskı veya sık tuvalete çıkma gibi doktor sende de öyle mi
Evet özellikle çok ayakta durunca ve bebek çok hareketli ise maksimum 5 dakikada bir tuvalete koşuyorum çok bir şey de çıkmıyor ama, mesanemi sıkıştırıyor bebek, zaman zaman baskı da hissediyorum öyle olunca hemen uzanıp soluma yatıyorum ve bir ninni söylüyorum bebeğe sakinleşiyor

Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Bir videoda 37.haftadan sonra sık ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırır diyordu bir kadın doğum doktoru. Geçen gün, takip ettiğim uygulamada da bu haftalarda ilişkinin erken doğumu tetikleyebileceği yazıyordu.

Eşim çocuğa birşey olur diye korktuğundan biz transfer öncesi bıraktık ilişkiyi, aylardır tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…