- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.181
Yok aslında ben normal sandım.Yarın ararım inş.Kasılma hissederdim bu daha farklı gibi geliyordu bana kaburga alt bölümünde sanki gerginlik var. Magnezyumu bikaç gün boşlamıştım çünkü ishal gibi de yapıyordu sabah içtim şimdi tekrar içicem ve galiba kendimi hiç yormamam gerekiyor.Doktorunuza haber verdiniz mi? Kasılmalar çok sık oluyorsa bence bir danışmakta fayda var
İnşallah daha kötü olmadan geçer iyileşirsin bol c vitamini al ek olarak ta kullan takviye bir de bitkisel çaylar yapıp iç ve dinlen hiç iş yapma kalkma zaten hali olmayınca insan hiçbişey yapamıyo ve sarımsaklı yoğurt ye iyi olacaksın inşallahBoğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
Gecen bizde oyleydik esim test yaptirdi negatif cikti bilmiyorum hala pozitifmiydik diyorum ama bir an once atlatirsin insallahBoğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım, umarım daha da ağırlaşmadan hemencecik iyileşirsinBoğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
Benimde öyle çok fazla gerdiriyor bazen ağrı yapıyor hatta uzun süre bı tarafa dayanmış olarak duruyorBebeğimin hareketleri canımı çok acıtmaya başladı sert bir şekilde normaldir değil mi günü bana yakın annelerkarnım yırtılıverecek gibi hissediyorum
O zaman bir doktora danışmanda fayda var canım. En azından için rahatlarYok canım ya bölgesel değil karnımın tamamı gibi üst taraftan daha çok. Ama bana da magnezyum iyi gelirdi.Arada böyle olduğu oluyordu 1,2 gün falan geçiyordu inş. geçer.
Bu ara grip salgını da varmış. Belki sadece griptir.Evet ne yazıkki ateş hariç belirtilerin hepsi var
Oyyy maasallahhhh, insan nasil heyecanlaniyor dimi yaaaaGünaydın kızlar, kontrolden geliyoruz. Neredeyse 2 kilo olmuşuz.Doktor Nst bağlamadı. 34. haftadan sonra olacağını söyledi.
Yaa insallah değildir, pozitifse bile bir cirpida atlatıverirsin insallahgaliba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Evet canım. Gram oldukları zamanlar daha dün gibi. Şimdi bildiğin kilolarını konuşuyoruz.Oyyy maasallahhhh, insan nasil heyecanlaniyor dimi yaaaabizim de yarin sabah odasi gelecekmis off nst doktora gore degisiyor sanirim, erken baglayan da var dedgn gibi 34te de bakalim benim nasil olacak 21inde kontrolum var
Vallahi yaaa, saka gibi, resmen zaman iyice yaklaştı surda ne kaldi kiiiEvet canım. Gram oldukları zamanlar daha dün gibi. Şimdi bildiğin kilolarını konuşuyoruz.Aynen Nst doktorun inisiyatifinde anladığım kadarıyla. Odanın resmini paylaş olur mu
Senin de az kalmış kontroleVallahi yaaa, saka gibi, resmen zaman iyice yaklaştı surda ne kaldi kiiiinsallah unutmazsam paylaşırım o telasla aklima gelmeyebilir ben de gorus gunumu heyecanla bekliyorummm
Sağol canım.O zaman bir doktora danışmanda fayda var canım. En azından için rahatlar
Bu ara grip salgını da varmış. Belki sadece griptir.
Az kaldi ama 1 ay olacak gormeyeli, cok uzun geldi bu sefer, gecmek bilmedi valla yaaaSenin de az kalmış kontroleHatırlatırım ben sana paylaşım olayını
Ne güzel haberler, bildiğim kadarıyla bu haftalardan sonra baş aşağı bebekler kolay kolay dönmüyorlar ☺ benimki de başaşağı idi ideal pozisyonde dedi doktor.Bugün bizimde görüş günüydü kızlar
Doktora hareket hissetmedim Bi kaç gün dedim bebeğin pozisyonuna bağlı olabilir sen kendini yormuş olabilirsin yada stres etkiler diye Bi açıklama yaptı zaten düzeldi eskisi gibi artık bebeğim başı aşağıda duruyo bilmem daha değişir mibide 4 boyutlu ultrason da doktor yüzünü gösterirken ayağını taa yüzüne getirdi elini de bıraktı ayakla kapatıyo artık nasıl yaptı Bi bilgim yok pek göremedik ama içim rahat çıktım odadan
Amin inşallah bu pozisyonla alakalı ağırlık hissedebilirsin baskı veya sık tuvalete çıkma gibi doktor sende de öyle miNe güzel haberler, bildiğim kadarıyla bu haftalardan sonra baş aşağı bebekler kolay kolay dönmüyorlar ☺ benimki de başaşağı idi ideal pozisyonde dedi doktor.
Sağlıkla zamanını doldursun miniklerimiz
Evet özellikle çok ayakta durunca ve bebek çok hareketli ise maksimum 5 dakikada bir tuvalete koşuyorumAmin inşallah bu pozisyonla alakalı ağırlık hissedebilirsin baskı veya sık tuvalete çıkma gibi doktor sende de öyle mi
İlk çocukta 20 kilo aldım,1 ayda 10 kilo gitmişti zaten hiç umursamam kiloyu zayıfım normaldeDert etmeyin, sağlıklıysanız sorun yok. Bebek doğduktan sonra isterseniz verirsiniz zaten :)
Bir videoda 37.haftadan sonra sık ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırır diyordu bir kadın doğum doktoru. Geçen gün, takip ettiğim uygulamada da bu haftalarda ilişkinin erken doğumu tetikleyebileceği yazıyordu.Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
İnş değildir şuan grip salgınıda var amaBoğaz ağrısı, öksürük, eklem ağrısı sırt ağrısı geberiyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?