- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.201
Ne güzel, tecrübelisiniz bir de. Ye gitsin, sefamız olsun o zamanİlk çocukta 20 kilo aldım,1 ayda 10 kilo gitmişti zaten hiç umursamam kiloyu zayıfım normalde
Devlete gittim geçen gün Dr la konustum 40 haftaya kadar sancini bekle dedi suni sancı veremeyiz dedi bakalım nolacak şuan normal doğumu bekliyrm yaniRica ederim benide ilk doğumumda öyle hir beklentiye soktu büyüklerimiz ama öyle olmuyorhayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah
Hayırlısı olsun. Ben istanbuldayım ama buradada fiyat sizinkine yakın. Birazda bunu yapan doktorun az olmasını kullanıyorlar maalesef. Devlet olaya el atmadıkça böyle devam eder hatta gitgide artar
Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Bol su, gıda ve dinlenme ilacınız olacak. Moralinizi bozmayın, doktorla irtibatta olun o sizi yönlendirir zaten. Bazıları ağır grip gibi geçirebiliyor, ama sizin ateşiniz de yokmuş, bu avantaj. Belki de covid çıkmayacak.
İnşallah daha kötü olmadan geçer iyileşirsin bol c vitamini al ek olarak ta kullan takviye bir de bitkisel çaylar yapıp iç ve dinlen hiç iş yapma kalkma zaten hali olmayınca insan hiçbişey yapamıyo ve sarımsaklı yoğurt ye iyi olacaksın inşallah
Gecen bizde oyleydik esim test yaptirdi negatif cikti bilmiyorum hala pozitifmiydik diyorum ama bir an once atlatirsin insallah
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hala sonuç çıkmadı ne çıkacak merak ediyorum. Inanılmaz üşüme titreme olmaya başladı sancilarim da oluyor uyuyamiyorum allah yardımcım olsun hemen atlatayım inşallahÇok geçmiş olsun canım, umarım daha da ağırlaşmadan hemencecik iyileşirsin
Benim de öyle bir de aniden gelen bir çiş hissi oluyor sanki kaçıracakmışım gibiEvet özellikle çok ayakta durunca ve bebek çok hareketli ise maksimum 5 dakikada bir tuvalete koşuyorumçok bir şey de çıkmıyor ama, mesanemi sıkıştırıyor bebek, zaman zaman baskı da hissediyorum öyle olunca hemen uzanıp soluma yatıyorum ve bir ninni söylüyorum bebeğe sakinleşiyor
En son kontrole 30. hafta gitmiştim doktorum bişey demedi ama bizim zaten çok seyrek oluyor ben korktuğum için, en son 32de oldu, artık yapmayız büyük ihtimal, erken doğumdan korkuyorum erken gelmesin güzelce büyüsün karnımda istiyorumBide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Çok geçmiş olsun canım inşallah covid değildir ya da kolayca atlatırsınArkadaşlar hepinize teşekkür ederim hala sonuç çıkmadı ne çıkacak merak ediyorum. Inanılmaz üşüme titreme olmaya başladı sancilarim da oluyor uyuyamiyorum allah yardımcım olsun hemen atlatayım inşallah
Şu an için risk olmadığı için biz devam ediyoruz. 34. hafta kontrolünde tekrar soracağım ama.Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Doktor kısıtlamadı biz devam ediyoruz ama 37. Haftaya kadar korunarak devam ediyoruz. Bir de yasaklı bölgelere dikkat ediyoruz göğüs bölgesini pek uyarmamaya çalışıyoruz.Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Canım geçmiş olsun. Üşütmüş olabilir misin? Benim benzer bir şey bir kaç hafta önce olmuştu ama geçti sonradan.Kızlar dün gece tam karnımın üst kısmında keskin bir ağrıyla uyandım hemen kalktım yürüdüm biraz geçti. Şimdi ara ara yine giriyor ayaktaysam oturuyorum oturuyorsam hemen kalkıyorum geçiyor ama biraz korktum böyle bir ağrı yaşayanınız oldu mu? Tam midenin olduğu yerlerde
Olabilirim havalar çok dengesizCanım geçmiş olsun. Üşütmüş olabilir misin? Benim benzer bir şey bir kaç hafta önce olmuştu ama geçti sonradan.
İlk günden bu yana sıfırBide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Canımmm çok geçmiş olsun umarım negatiftir çabucak atlatıver inşallahgaliba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 o
Ne ilişkisi ilk günden beri haci baci takılıyoruz...kizimdada boyleydik....ya bide bu aylarda zaten bana çok komik geliyor ya kocaman gobekle:)Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Covitte olsan korkma ben atlattım bol meyve ye...çok geçmiş olsunArkadaşlar hepinize teşekkür ederim hala sonuç çıkmadı ne çıkacak merak ediyorum. Inanılmaz üşüme titreme olmaya başladı sancilarim da oluyor uyuyamiyorum allah yardımcım olsun hemen atlatayım inşallah
Bilgim yok , benim doktorda özellikle yasaklamadı ama biz hamilelik haberini aldığımızdan beri sıfırtuhaf geliyor hamileyken bize , rahat edemiyoruz
Benim de öyle bir de aniden gelen bir çiş hissi oluyor sanki kaçıracakmışım gibi
En son kontrole 30. hafta gitmiştim doktorum bişey demedi ama bizim zaten çok seyrek oluyor ben korktuğum için, en son 32de oldu, artık yapmayız büyük ihtimal, erken doğumdan korkuyorum erken gelmesin güzelce büyüsün karnımda istiyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah covid değildir ya da kolayca atlatırsın
Şu an için risk olmadığı için biz devam ediyoruz. 34. hafta kontrolünde tekrar soracağım ama.
Doktor kısıtlamadı biz devam ediyoruz ama 37. Haftaya kadar korunarak devam ediyoruz. Bir de yasaklı bölgelere dikkat ediyoruz göğüs bölgesini pek uyarmamaya çalışıyoruz.
İlk günden bu yana sıfırEşimde bende çok korkuyoruz asker arkadaşı gibi olduk böylede
Ne ilişkisi ilk günden beri haci baci takılıyoruz...kizimdada boyleydik....ya bide bu aylarda zaten bana çok komik geliyor ya kocaman gobekle:)
Covitte olsan korkma ben atlattım bol meyve ye...çok geçmiş olsun
Arkadaşlar doğuma bir ay kalmış ne ilişkisi yahu gobekler kocaman:.)
Canım ben karnımda değil ama hafif yan sağ tarafımda yaşamıştım doktor bebeğin pozisyonu ile ilgili dönmeye çalışıyor falan oda olabilir demişti belki öyle birsey olabilirKızlar dün gece tam karnımın üst kısmında keskin bir ağrıyla uyandım hemen kalktım yürüdüm biraz geçti. Şimdi ara ara yine giriyor ayaktaysam oturuyorum oturuyorsam hemen kalkıyorum geçiyor ama biraz korktum böyle bir ağrı yaşayanınız oldu mu? Tam midenin olduğu yerlerde
Kağan kocatepe'nin videosunda izlemiştim eğer doktor aksini söylemediyse ilişkiye girmekte sorun yok diyordu ben ilişkide herhangi bir ağrı, acı, yanma gibi bir problem yaşamadığım için ve yoğun kasılmalarım olmadıpı için korkmuyorum. Hatta normal doğumu kolaylaştırdığını okumuştum 37. Haftadan sonra korunmaya da gerek yok doğumu başlatması için öneriliyor bile diye biliyorum. ☺ doktorum da ilişki yasak demediği için içim rahat açıkçası ☺İlişkiye devam eden korkusuz korkaklar olarak sayımız çok az herhaldebenim sadece Bi ara kanamam olmuştu 12. Haftada 2 ay öyle ara vermiştim ondan sonra devam ettik inşallah sorun çıkmaz artık zorlaşıyor zaten kocaman göbekle
Ben de acaba daha da mı aşağıya döndü ayaklarını yukarı dayadı diye düşündüm ya da yatış pozisyonumdan da kaynaklı olabilir şu an gayet iyiyim kalmadı ağrımCanım ben karnımda değil ama hafif yan sağ tarafımda yaşamıştım doktor bebeğin pozisyonu ile ilgili dönmeye çalışıyor falan oda olabilir demişti belki öyle birsey olabilir
Kağan kocatepe'nin videosunda izlemiştim eğer doktor aksini söylemediyse ilişkiye girmekte sorun yok diyordu ben ilişkide herhangi bir ağrı, acı, yanma gibi bir problem yaşamadığım için ve yoğun kasılmalarım olmadıpı için korkmuyorum. Hatta normal doğumu kolaylaştırdığını okumuştum 37. Haftadan sonra korunmaya da gerek yok doğumu başlatması için öneriliyor bile diye biliyorum. ☺ doktorum da ilişki yasak demediği için içim rahat açıkçası ☺
Ben de acaba daha da mı aşağıya döndü ayaklarını yukarı dayadı diye düşündüm ya da yatış pozisyonumdan da kaynaklı olabilir şu an gayet iyiyim kalmadı ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?