- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.221
Canim insallah bir an once iyilesirsinPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Pozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Yaaa çok geçmiş olsun hafif atlatırsın inşallahPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Canim insallah bir an once iyilesirsin
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin almaya bak. Hafif atlatırsın diye umuyorum
Gece çok kötüydü benim için öldüm öldüm dirildim resmen ama bugün daha iyi gibiyimYaaa çok geçmiş olsun hafif atlatırsın inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce iyileşirsinPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Cok geçmiş olsun canımPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Pozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Canım seninle daha yeni konuşmuştuk aşı konusunu vardır bundada bi hayır öyle düşün ,ya doğum öncesi olsaydı o zaman daha kötü olurdu ..Sen bol bol vitamin al inşallah kolayca atlatacaksınPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Çok geçmiş olsun inş çabucak atlatırsınPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsınız beslenmenize çok dikkat edinPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Ay evet canım aşı olmayacam güvenemiyorum dedim pozitif çıktım gerçekten dikkat eden de biriyim nasıl böyle hasta oldum bilmiyorumCanım seninle daha yeni konuşmuştuk aşı konusunu vardır bundada bi hayır öyle düşün ,ya doğum öncesi olsaydı o zaman daha kötü olurdu ..Sen bol bol vitamin al inşallah kolayca atlatacaksın
Geçmiş olsun canımAy evet canım aşı olmayacam güvenemiyorum dedim pozitif çıktım gerçekten dikkat eden de biriyim nasıl böyle hasta oldum bilmiyorum
Bende aynen böyle hissediyorum ya sık tuvalete çıkma da var.Geçen haftalarda yoktu ne güzel daha rahattım.Amin inşallah bu pozisyonla alakalı ağırlık hissedebilirsin baskı veya sık tuvalete çıkma gibi doktor sende de öyle mi
Bunu bende merak ediyorum ve kasılmalarım olduğu zaman çok korkuyorum.Durmuş durumdaBide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Canım zaten kasılmaların oluyorsa dikkat et doktoruna söyleBunu bende merak ediyorum ve kasılmalarım olduğu zaman çok korkuyorum.Durmuş durumda
Çok dikkat etmeye çalışıyorum.Zaten riskli bir gebelik hep dikkat ettik.Son aylar artık inş. sağ salim atlatalım bu süreci.Canım zaten kasılmaların oluyorsa dikkat et doktoruna söyle
Cok geçmiş olsun..ben pandeminin en yoğun olduğu zaman toplu taşıma kullandım birsey olmadı ama evde idari izinliyken kaptım covidi....olacağı varmış...portakal mandalin c vitamin bolbol yedim...hafif atlattım sukur darısı başına inşallahPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Allah acil şifalar versin inşallah kolay şekilde atlatırsınızPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?