2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Pozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi

Canım, geçmiş olsun Vardır bunda da bir hayır belki, Allah bilir. Dikkat et kendine. Zaten ilaç falan kullanılmayacak. Kolaylıkla sorunsuz atlatırsın inşallah.

Pozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Canım seninle daha yeni konuşmuştuk aşı konusunu vardır bundada bi hayır öyle düşün ,ya doğum öncesi olsaydı o zaman daha kötü olurdu ..Sen bol bol vitamin al inşallah kolayca atlatacaksın

Canım seninle daha yeni konuşmuştuk aşı konusunu vardır bundada bi hayır öyle düşün ,ya doğum öncesi olsaydı o zaman daha kötü olurdu ..Sen bol bol vitamin al inşallah kolayca atlatacaksın
Ay evet canım aşı olmayacam güvenemiyorum dedim pozitif çıktım gerçekten dikkat eden de biriyim nasıl böyle hasta oldum bilmiyorum

Ay evet canım aşı olmayacam güvenemiyorum dedim pozitif çıktım gerçekten dikkat eden de biriyim nasıl böyle hasta oldum bilmiyorum
Geçmiş olsun canımnasıl bulaşıyo valla anlamış değilim hiç korumuyorum kendimi sadece asansörde kalbalık ortamlarda maskem kapalı çok şükür olmadı bida aralık ayında olmuştum ondada koku gitti die pcr testi yaptırdım nie gittiysem evde kal daha iyi beynime işledi başka hiç bişi olmadı eşim negatif ona nasıl bulaşmıyo anlamadım ben evdeyken bulaştı ablamlar geldi bize eniştemlerin cenazeleri vardı o sıra gelen gidenlerinden onlara bulaşmış galiba tamda anlamış değilim teknik servis evlerede gidiyo yada ordan bulaştı herkesle iç içe korumayana bulaşmıyo bence öyle kolay bere aşımı oldum onuda güzel geçirdim hiç bişey olmadı önceden geçirdim diye çocuk antikorlu bağışığı sağlam olur dediler geçen hafta 2.doz oldum maşallah diyeyim çok iyiyiz şuan

Cok geçmiş olsun..ben pandeminin en yoğun olduğu zaman toplu taşıma kullandım birsey olmadı ama evde idari izinliyken kaptım covidi....olacağı varmış...portakal mandalin c vitamin bolbol yedim...hafif atlattım sukur darısı başına inşallah

Çok geçmiş olsun canım sanırım 2 hafta evvel bende geçirdim fakat gitmedim teste evde kendi kendimle boğustum zatwn kan sulandırıcı kullanıyorum başka hiçbirlerim vermeyecekler die neyseki geçti ve yarın aşı oluyorum ilk doz gözüm çok korktu gerçekten doğum esnasında yada daha sonra bişi olur die olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…